- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Aktív témák
-
Seikai
aktív tag
válasz
brutaka #14119 üzenetére
én tapasztalatból mondom neked, hogy egy asus f8tr és egy acer 6920g tulaja vagyok előbbi puma platformos és ontja magából a forróságot ami a kezedet s megfőzi a hűtőrács közelében de lévén amd ez neki normális én semmi lassulást nem tapasztaltam játékok közben sem ha meg nagy baj van lekapcsolja magát (mondjuk én egy cm notepal-t teszek alájuk így 10 fokkal hűsebbek)
a másik az acer 6920g aminek a procija még sosem ment nekem 50-60 fok fölé de minden játéknál belassult 10 perc után, hosszas keresgélés után rájötem a proci "túlhevül" (tom nevetséges 50 fokkal de ez van) ezután letöltöttem egy RMclock nevű progit amivel csökkentettem a feszt amit a proci kap így azt értem el, hogy nem fagy többé, sokkal hűsebb és kevesebbet fogyaszt én ezt tudom ajánlani a hűtőcsere helyett
-
blueMerle
veterán
válasz
brutaka #14099 üzenetére
ezt azért te sem gondolhatod komolyan egy 3200-as atival
Ezen húztam fel magam....ezzel azt állítod hogy én azt gondolom a kártyám huszonezres megás....Pont. Holott azon ment a téma hogy az 256 nyomorult MB dedikált avagy sem.
És semmihez sincs jogom. Neked mindenhez. Én pedig egy idióta vagyok aki azt hiszi huszonezres megás kártyája van a notijában. Köszönöm a segítséged, téma lezárva.
Tovább ne offoljuk szétt ha lehet a topicot. Többit privátban.
-
blueMerle
veterán
válasz
brutaka #14097 üzenetére
De ember, SENKI nem foglalkozott a húszezres értékkel, nem erre voltam kiváncsi FOGD MÁR FEL. Arra hogy a 256: kétszázötvenhat...nem húszezer.....Memória az a grafkai saját memója vagy rendszerbol csipi le.
Vagy hogy még érthetöbb legyek a mondat ezen részével kellett volna foglalkozni:
(256 MB of dedicated system memory, up to 1792 MB of shared system memory)
és hogy pontosan mti takar a dedicated system memory...SENKIT nem érdekelt hogy milyen idióta elírás van az elején CSAK NYOMTAN EGY KIBA.... COPYPASTET.........ENNYI volt a téma, nem több.
Részemröl vége, ennyire nagyritkán húznak fel...
-
blueMerle
veterán
válasz
brutaka #14095 üzenetére
Nem, nem gondoltam, sehol sem írtam, de mutass rá, kérlek hol írtam hogy húszezer memóriás a kártyám, oké? Egy linket, valamit, akármit, legyél szives.
Ahol én azt mondtam hogy az én kártyám húszezer megabájtos. Szó szerint. Hogy egy dobozon fellelhető technikai információt bemásolok, az NEM AZT JELENTI HOGY ÉN AZT ÚGY IS GONDOLOM, ill a technikai információ azon részével egyet is értek.Tudom hogy lehetetlen csak szó szerint másoltam be, de nem is ez volt a téma, nem erről volt szó, nem írtam azt hogy lehetséges,senki sem foglalkozott ezzel. Azért másoltam be a googles linket hogy lásd, nem én találtam ki, CSAK BEMÁSOLTAM.
Közben utánagugliztam, ezt találtam:
Dedicated graphics memory refers to memory that is included on a graphics card, whereas Dedicated system memory refers to memory that is assigned to an onboard graphics solution.Szóval valóban tévedtem, ez nem a grafkari saját memóriája.
De hogy még egyszer nem kérek segítséget az FIX, olyanba kötnek, kötsz bele amiről nincs szó. De megkérek ezentúl mindenkit hogy NE BOMBÁZZON naponta több tucat privivel, hogy légyszi ez meg az....én is majd belekötök minden szarságba, amiről szó sem esik. Valaki leirja, hogy baj van az autofokusszal, beirja a telo minden tulajdonsását, valahonnan BEMÁSOLJA, amin lehet egy HIBA, de az NEM TARTOZIK A TÁRFYGHOZ b+ és majd akkor leszarom az eerdeti témát, és majd azon kezdek lovagolni.....
[ Módosította: Bordoi ]
-
válasz
brutaka #14069 üzenetére
előzőleg vagy valótlant írtál, vagy pedig pontatlanul fogalmaztál - ezt vedd, ahogy akarod...
az a vga saját (dedikált vram) memóriával nem rendelkezik, csak a rendszermemóriából tud lefoglalni magának! és ő ezt kérdezte.
a hybrid dolgot azért írtam, mert létezik ebben a formában olyan, hogy hd 3200 (ez nem rendelkezik saját dedikált vram memóriával) + egy például hd 34xx vga (ez rendelkezik x mb saját dedikált vram memóriával) párosítás.
amit linkeltél, ott is azt írják, hogy max 512 mb shared memory, tehát ennyit képes maximum lefoglalni a vga a rendszermemóriából. -
Csabee.
nagyúr
válasz
brutaka #14003 üzenetére
a notebook alsű burkolatát kell leszedni ? nekem érdekes lenne ha azt a 3-4 műanyag darabot elvinném! ezt írják is valahol? mert sztem csak sufnituningos...
mert az hogy néz már ki hogy én nekem s.o.s.-be kell a noti, hazajövök és vinném el gyorsan, de még előtte csavarhúzóval csavarjam vissza a csavarokat, pattintsam be a helyére a műanyagot.. hát nem tudom, nekem ez nem jönne be..
-
mazsó
aktív tag
válasz
brutaka #13931 üzenetére
Ibm t30-am volt, proci 40-45-max 50 fokos volt
vinyó 45-50-max 55.FujitsuSiemens D9500 (core2duo 2ghz, 160gb hdd stb...) proci, és a vinyó is 26-28 fokig ment fel eddig, és a ventilátort nem is hallani hogy megy, minntha egy kikapcsolt gép lenne előtted.
Szerintem a gép tipusától, konstrukciótól is függ, és hogy mennyi idős a szerkezet ami bent van.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
brutaka #13922 üzenetére
a Hűtőpad sem ér semmit 3-4fokot vagy jobb esetbe 5-6 fokot hoz! Lehet valamivel növeli az élettartamát a notinak, de szerintem nem számít... 4fok semmit...
felesleges pénz kidobás. A notebookot arra tervezték hogy bírják a hőt, ha nem bírják akkor ott a garancia és ha elromlik akkor kicserélik. Ha meg a garancia idő alatt nem romlik el akkor valószínüleg azután sem fog. Érdemes néha kompresszorral kifújni a notiból a port, és kb megvan oldva.. vagy olcsó megoldás hogy a notebook alá raksz radírt vagy könyvet vagy pakli kártyát amivel megemeled a notit és alatta könnyebben szellőzik a rendszer.
-
Torry
addikt
-
Torry
addikt
válasz
brutaka #13883 üzenetére
És tényleg
Ezt találtam. -
Torry
addikt
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
brutaka #13815 üzenetére
nem ati, hanem intel:
Intel GMA X3100Lenovo 3000 N200 - nem pont az a típus.
Ez itt egy összehasonlító oldal, már a kategorizálást érdemes megnézned:
Összehasonlítás
(Ugyenezen az oldalon, alul a gép leírását és tesztjét is megtalálod.)A tiéd (VGA) a "jobb". Emiatt nem érdemes cserélni.
Más szempontból meg annak is vannak előnyei. De ez nem az.
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Windows 10
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest