- Mobil flották
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
demars
addikt
válasz
xcbiker #2471 üzenetére
vistát azért tettem fel, h annál is előjön e a hiba, de semmi!
Memtestet csináltam, az OK
HDSentinel eredménye is OK
érdekes, h most pl kb 2 -3 órája nem fagyott ki... ennek örülök, csak tudom azt, h bármikor kifagyhat, ha dolgozok rajta! Ezért keresem eszeveszetten, h mi a gáz! Tuti h szoftveres a hiba, mert akkor vistával is előjött volna a gubanc (lan kártyára gondoltam én is, ezért tettem fel a vistát)!
Ha küldök pl. everest riportot, az elárul neked valamit? -
demars
addikt
válasz
xcbiker #2467 üzenetére
csal lan driverrel nem próbáltam, ! bios frissítés nem lehet, mert nincs hozzá friss bios... már próbáltam!
Lan driver most sincs fennt, anélkül is megy, de mikor feltettem, akkor is ez volt...! Szinte minden lehetséges drivert kipróbáltam, meg a variációkat, h mit teszek fel, mit nem! Melyiket előbb , mit frissítek...., de hiába!
Azt hol lehet megnézni, ha pl. program összeférhetetlenség van valahol... vagy micsoda??? -
-
Rick4
félisten
válasz
xcbiker #1433 üzenetére
ebben igazad van, de mint látod, egy hozzászólásban lépésenként elmagyarázhattad volna itt, és csak linkelni kellene a többi hozzá nem értőnek, így meg mindenkivel rendezel egy msn-es órát, mostmár úgy látszik, kétnaponta...
a fórumnak nem úgy működik, hogy a lényeget msn-en mondod el...pl én is szivesen elolvasnám, pontosan hogy néz ki ez az n-lite-os dolog, még sosem csináltam, bár még nem is volt rá szükségem..
-
-
törölt tag
hát, nincs most előttem a laptop, nem tudom sajna megnézni. de valami intel wireless volt, úgy tűnt, mintha alaplapi lenne. persze lehet, hogy külön kártya, ennyire nem mentem bele.
de az eszközkezelőben rendesen felismerte, nem volt kérdőjeles hw. ha meg van drivere neki, akkor számít az, hogy alaplapi, vagy nem? -
törölt tag
hát, alaplapra integrált elvileg. vagy ha nincs, de a gombok mégis megvannak rajta (ráadásul felismeri a rendszer az eszközt), akkor megeszem a kalapom
másik hálóval nem tudtam kipróbálni, mert nem nagyon volt a környéken, de már hálót keresni sem akart nagyon.
az kellemetlen lenne, ha hibás a kártya, azellen nem tudok mit tenni, tlaán a driverekkel lehet még trükközni... -
Szabtom
senior tag
Hát csak azért, mert nekem egy jó vidkari kellene bele, minimum GO7300/GO7400, esetleg X1600, és ha ilyen notit akarok, akkor a legfelső kategóriában kell nézelődnöm, ahol rámerőltetnek gigabrutál CPU-t meg 2G ramot, és 300-400 nettó lesz.
Nekem 1giga 533 ram elég, és egy egymagos, akár sempron proci, a lényeg a vidkari. Most az asztali gépemben egy 7300GT van egy 3200+ Venic-szel, és bőven elég, ugyanilyen teljesítmény kellene a notiba is.
Viszont abba tényleg nem gondoltam bele, hogy a kasztni gagyi lesz, ha itt rakják össze. -
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest