- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
demars
addikt
Megfelelő Vista driver nélkül, illetve XP driver nélkül, fura dolgokat csinálnak a gépek... főleg a notik! Koleszos vagyok, szinte mindenkinek notija van már, s állandóan hallgatom, h ezt meg azt csinálja... hol xp alatt, hol vista alatt! Általában driver gond szokott lenni! Én gépemre xp való, de mikor vistát tettem fel, akkor is szaladt rendesen, csak pár funkciót nem kezelt úgy, ahogyan kellett volna! Kerestem "hasonló kaliberű drivereket", de nem volt az igazi! Most ismét xp-t hajtom!
-
parandroid
félisten
-
demars
addikt
nekem ugyan ezt csinálta vistával, ha ki akartam kapcsolni! elment aludni, de nem tudtam visszahozni sehogy sem! megoldás: XP
energia sémáknál nézz körül, vagy esetleg a bios ban (nem tudom milyen bios van rajt)!
De lehet h egy új XP kellene neki! S az is lehet, h vista kellene neki, mivel, ahogyan nézegetem, vistával ajánlják ezt az iponnál is... lehet h valamilyen driver nem jó neki! -
törölt tag
a gyartok oldalan fent vannak a doksikban a tipikus es az inditasi aramok. sztem csak akkor gyanakodj a vinyora, ha nagyban kulonboznek. lehet tap is meg vinyo is. nincs keznel megegy vincsi?
mod: jah, vga. en is csak azt a 2002 evvegi drivert talaltam meg, de asszem hasznaltam tiptopot pont emiatt a problema miatt vmi masik s3 drvierrel, csak nem emlexem melyikkel (virge?) nehany funkcio nem ment, de az ablakok gyorsultak hasznalhatora.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metal topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest