- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Rick4
félisten
valami bibi lehet vele, elsőre nekem is a kábel gyanus. ez új cucc volt, vagy valamiből ki lett szedve? lehet, hogy egy "komolyabb" cucc kellene vagy esetleg drivercsere... intel 2100 driver az Fn+ F8as gombok működnek, de le kell szedned a notidnak megfelelő epowermanager- hotkeymanager progit, sztem simán fogja kapcsolni...
-
Rick4
félisten
én a helyedben nem bántanám, elég jól szalad az így is...nekem netezés közben majdnem mindig 800on fut a speedstep miatt, ez is bővel elég....minek zabáljon, így is 30%kal lejjebb van véve a fesz, mert az sem kell neki túl sok...40-42 fokon van a proci, pedig órák óta be van kapcsolva a noti....inkább a wifire gyúrj..
-
Rick4
félisten
itt a notid manualja: User Guide néven fut meg egy csomó más hasznos dolog. eléggé szét kell bombázni hozzá, de meg lehet csnálni. viszont nem tudom, vezetéket honnan szedsz...
-
Rick4
félisten
a lehet nincs csati az azt jelentené, hogy kábel (antenna) sincsen? az nem túl jó, berakhatod, feltelepítheted, de hálót találni tuti nem fog. asszem ebből garis szerviz felkeresése lesz, ők tegyék bele antennástól..nincs elvezetve valahova, és leszigetelve? egy vékony fekete és egy szürke vezetéket kellene keresned, valami ilyesmit
-
Rick4
félisten
nem ilyen két pöcökre dugható csati volt? ha ott a minipci hely, akkor más nem is kell csak a kari...
és ha ilyen a csati, akkor már csak 4400ftot kell rászánni: lehet, hogy a gyári wifivel többre jött volna ki nekem vannak ilyen TP-linkes cuccaim, mind jól működik, és korrekt áron vannak..
-
Rick4
félisten
nem egyszerű, mert ha nincs benne gyárilag beépített wifi, akkor az is lehet, hogy kihagyták belőle a belső antennát. például ilyen az autóknál a gyári rádió-előkészítés, antenna, kábelek, meg minden, de ha nincs benne semmi, az nagy szívás. sztem jobban jársz, ha felhívod a garis szervizt, és megkérded, hogy ők mit tudnak erről, van e belül magzag neki, vagy nincs. mikor felnyitottad, láttál-e egy fekete és egy szürke vezetéket ott valahol szabadon lógni? természetesen leszigetelt véggel gondoltam..
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest