- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #40681 üzenetére
Így igaz, akkor viszont szerintem (nekem legalábbis) meglepően használható, és jó rendszer lett. 98 ról erre váltottam át, a 2000 nagyon nem jött be, de nem bántam meg a váltást, mert hamar megszerettem. Remélem, hogy a 7-el is így leszek majd. Kell némi idő, mire a tapasztalatok, visszajelzések alapján tökéletesítenek, finomhangolnak, és kicsit értetlenül nézem, mikor még van azért mit javítani egy rendszeren, még épp elkezdik használni, de már kiadják a következőt, összefércelve, de mielőbb. Nem tudom, mennyire követendő üzletpolitika. Mert értem, hogy ezzel hamar keresni akarnak, és azt is értem, hogy a fejlesztői osztálynak egyszerűbb a dolga a visszajelzések alapján finomhangolni és tökéletesíteni, de szerintem rontják sokak véleményát-tapasztalatait, és így bizalmatlanabbak lehetnek. Régen próba xp-vel is mennyien kételkedtek abban, hogy ez valaha is jó lesz, és vacilláltak, később kell e nekik a már rendes verzió.
Nálunk inkább azt tanítják, hogy valamit ezerszer gondoljunk át, úgy is, mint egyszerű használója egy tervezendő terméknek (ezt sokan nem követik, sok üzletágban, sajnos...sok bosszantó dolgot ki lehet így javítani két kattintással), és csak azután gondolkozzunk azon, hogy gyárthatónak(=tesztelés után forgalomba hozhatónak) tekintünk bármit is.
-
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #40677 üzenetére
Hát, én amennyit láttam belőle, nekem kicsit túldizájnolt lett, legalábbis amikkel dolgom volt, gondolom ez is az utolsó bizgentyűig szabható. Jobb szeretem az egyszerű, felhasználás központú dolgokat, xp-im is mindig úgy voltak-vannak beállítva. Tudom, 7 nál is lehet ezt, csak elvette a kedvem tőle a túlcicomázás amiket láttam
Másrészt igen, nagyobb gépigénye miatt a régieket lefogja, egyhatár alatt lassít, afölött gyorsít a gépeken, ezzel tisztában vagyok. Nos, asztalim esetleg e vonal körül helyezkedik el, a lapos meg alatta. Így nekem nem nagyon kérdéses, hogy adok még némi időt a 7 nek a fejlődésre, mielőtt rávetődök
Majd ha lesz alá megfelelő vas. Azért már a win8 al alkotnak, van ami laptopot annak próbaverziójával adna el használtan illető pl. Hát, inkább kiforrna teljesen egy rendszer, mielőtt már hajítják a következőt...anno a win 95, 98, 2000 és xp azért nem üörgött ennyire. Nem is volt baj. Most meg vista, win7, és már a 8 is pörög...
-
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #40675 üzenetére
Hát, nekem az a gép most pár éves, a vinyó azt hiszem olyan 5 éves körül van, de ennyin meg is állt szépen, 100-100 ason azóta is. Persze behalhat egyik napról a másikra, de az bármivel előfordulhat. Addig is néha kimásolom pendrive ra a több évi összegyűjtött főiskoali plusz anyagot, segédletet, saját munkát, ami nélkülözhetetlen (az elsősök kb ölnének érte
). Szóval óvatosság van, innentől meg használom, és csak bírja még
Csak ez a sok gyenge szektor nem tetszik a venni tervezetten. Ezen most 28 gyenge van, ha ott csak a tizede azzá fajul, már rosszabbul jártam. Ezt azt hiszem pihentetem holnap estig, átgondolom.
-
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #40671 üzenetére
No utóbbi soraiddal egyetértek én is. Nem mindenkinek van új gép a keze alatt. Sajnos
Régen kezdő gépem ennél az öregecske laptopnál is sokkal rosszabb volt, addigra másoknak már jóval jobbak akadtak, de én örültem annak is nagyon, mert saját pénzből, megdolgozás után lett, első nyári munkámbólNekem az többet ért, mint másoknak a hatszor jobb gépek, magaménak is éreztem. Na de nem írok kisregényt
Határozott pedig igyekszek lenni, nincs kedvem másokat pénzelni, nem állok úgy.
Winchesterrel kapcsolatban írt is vissza az illető. elvileg 100-100 a kondíció, teljesítmény is. Ami nem tetszik, a képen látható szöveges jellemzés: A lemez felületén található 323(!!!) gyenge szektor, melyek a későbbiekben áthelyezésre kerülhetnek.
Ez elsőre elég cinkesnek tűnik...asztalimban pl 100-100 as szintén, de semmi ilyet nem ír, és változatlanul több mint 1000 nap élettartamot jelez ki azóta az egy év óta, amióta fent a program (újratelepítések után vissza is tettem szépen mindig
) Szerinted mekkora a várható rizikófaktor ezzel a vinyóval?
-
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #40668 üzenetére
Igyekszem figyelgetni, ha van ötletem, írni is. Szeretem ezt a fórumot, jó a társaság, és segítőkészség is jelen van. Ebből kaptam én is, adni is szeretnék majd viszont
És szerintem is jó ár, majdnem túl olcsónak tűnik ahhoz mérten, hogy kb kétszer ennyiért láttam a legolcsóbbat korábban, már amennyit találtam. Ezért kértem hd sentineles képet. Bár ezzel még átverhet, de ha belerakatom, stb, első dolgom lesz telepítetés után leellenőrizni, ha nem minden oké, akkor másnap már elkezdem zargatni, hogy vissza az egész. Senki balekja nem leszek
(egyébként a nagyonolcsó szuperlaptoppal sajnos igazatok volt, de ez már nem lepett meg, azután, hogy beszéltünk a dologról. Most gyűjtök egy tényleg értelmesre, ami nem kamu. Addig jó ez, öreg vas, de nagyon egyben van még, és megszerettem már.
)
-
fracture333
aktív tag
válasz
Dell XPS #40649 üzenetére
Glad to hear that
and im not the type of guy who starts fights just for fun at all, but his attitude was beyond rude, i could tolarate. i talked back as well which makes me no better (maybe a little better
)then him, but i cant stand it when ppl talks to me like that. and the fact that he knows much about this or any other topic doesnt or at least shouldnt encourage him to act like that. but whatever, i stop fighting him.
now i could show off my english too
-
fracture333
aktív tag
válasz
Dell XPS #40638 üzenetére
te abszolút ne érezd rosszul magad, te segítőkész voltál. a másik srác is segített csak elég paraszt hangnemben, nekem ez nem tetszett. azt meg azért írtam mert úgy tűnt a végén mintha még te is a gyereknek adtál volna igazat, pedig bunkó volt. ha nem így van akk bocs, csak a chaten nem jön át az hogy hogyan fejezed ki magad.
az angolod meg egész jó -
fracture333
aktív tag
válasz
Dell XPS #40602 üzenetére
ok, de nem szeretnék venni egyelőre, csak érdekelt az ára, és az hogy melyek a jó márkák. és már mondtam hogy mért nem olvasok utána, van jobb dolog amire el tudom tölteni azt az időt amit keresgetéssel töltenék el, és azzal hogy töprengjek hogy mennyire valid az információ (annyi marhaságot lehet olvasni, és olyan sok kamu oldal van) így hogy megkérdezem sokkal egyszerűbb kevésbé időigényes és ráadásul feltételezhetően kapok majd valami értelmes használható választ
és te adtál is
(#40604) wanted5 - úúhh de nagy arca van valakinek, mondjuk neten keresztül a ropi gyereknek is kinyílik a csipája...
-
-
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #40618 üzenetére
Hja, páromét majd fogjuk is telepíteni. Jó előre keresek hozzá drivereket majd, és szapora ima közben belefogunk, mikor azt mondja, mehet, adatait lementette. Majd tájékoztatlak, ha megvolt, hogy mire jutottunk
Milyen sorrendben érdemes a drivereket feltenni? Lehet emiatt is volt anno problémám, mert talán nem a megfelelőben volt.
-
PapaDoc
csendes tag
válasz
Dell XPS #40564 üzenetére
Igen, ez a fekete képernyőnél van, dell felirat alatta pedig a fehér csík aminek végig kellene futni. Egyébként semmilyen módon nem indul, tehát az oprendszerig el sem jut, bootolás közben megáll. A csík kb 50-70% ig megy el onnantól semmi, amikor néha néha elindul akkor is iszonyú lassan bootol be, akár egy órán át is tölt. A hdd-je 100%os szal az is kizárva. Amikor elindult átnéztem de semmire nem írt ki hibát, melegedés sem volt (everesttel néztem)
-
peterij
csendes tag
válasz
Dell XPS #40511 üzenetére
Úgy érted, be van e állítva, hogy más felhasználók/számítógépek is hozzáférjenek az "otthoni hálózathoz"..? Hű, most nem vagyok a problémánál, de erre nem tudok biztosat mondani. Ha alapértelmezésben ezt állítja be, akkor igen. Ha nem, akkor lehet, hogy nem. Holnap reggel mindenképp megbizonyosodom róla, köszönöm a jó kérdést!
-
peterij
csendes tag
válasz
Dell XPS #40508 üzenetére
Ne haragudj,nem értem a kérdést..
(eléggé hiányos a tudásom..)
A notebook-ot wireless akarjuk használni. Az asztali gépet rádugva a routerre. Ahogy mondod, a router szórja a netet, a megfelelő hálózati kulccsal bárki, aki hatótávolságon belül van, képes csatlakozni az internetre. A fenn említett ASUS notebook pedig.. nem. Ellenben minden szomszéd wifi-jét észleli. A sajátot (amelyiknek ugyebár a legerősebb lenne az erőssége) pedig nem. Ha a PC is be van kapcsolva..(ergo használja a routert)
-
gurabli
őstag
válasz
Dell XPS #40498 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Én is keresem az LCD-ket, majd várom akkor az elérhetőségeket.Pedig az akkunál nem (csak) a mAh szám nagyobb, hanem a V is, a 6 cellás az mind 10.8V, de a 8 cellások mind 14.8V. Kinézetre megfelel, csak kérdés, hogy ez azt jelenti, hogy az én laptopomba nem jó? Az eBay eladónál ugyan fel van tüntetve, hogy nx7400-ba is jó, de ez még nem garancia rá.
-
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #40486 üzenetére
Hát, megelégedés nekem sem nagyon van vele, ami azt illeti. Azért még egy ellenőrzést majd végigfuttatok rajta kb egy hét múlva, biztos ami biztos. Bár inkább csak belenyugvás elősegítésére, hogy letöröljem a hdd regeneratort az újabb zéró szektorhiba eredmény után
Sajnos én is azt láttam néhol hozzászólásokban, hogy csak logikai hiba miatt hibásnak jelölt szektorokat javít ki pl, és amint tűnik, nem minden esetben találja meg egyáltalán a más okból hibás szektorokat sem. Habár ez nem a legújabb (régebbit tudtam teljes verzióban megszerezni, az 1.71 et, de amennyire tapasztaltam, a programok régebbi verziói is jók arra kb amire készültek, a későbbiek csak lehetőség bővítést és némi funkciófejlesztést tartalmaznak legtöbbször.)
Laptopom újratelepítéséhez kaptam egy mappában elvileg a drivereket, az illető összevadászta őket, akitől kaptam. Egy ilyen felkiáltással: ami meg hiányzik, majd neten megkeresed. Hát ettől futott végig a hideg a hátamon...
Egyébként párom laptopján ubuntu van, de program kompatibilitás miatt kérte, hogy tegyem rá az xp-t. (na meg mert ezer bosszantó dolog is van az ubuntuban, amennyit használtam már pl fősulis könyvtári gépeken, láttam már én is). Neki is félek csak magam elkezdeni, mert ez a driver telepítgetés-keresgélés olyan, ami miatt nem akarom elszúrni a gépét. Ti hogy fogtok hozzá driver keresésnek, és milyen sorrendben teszitek fel őket? A véleményt pedig köszönöm, tanulófázis van, nagyon még gépek terén, laptopokban meg ez az első. De nem is baj, mire telik komolyabb gépre, pici tudást talán magamra szedek a témában. Ez a tanulógép
-
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #40441 üzenetére
Hát, lement a dolog. Potom 12 óra volt. Utána hagytam pihenni a gépet egy 5-6 órát (meg magamat is
). Hát, a vicces, hogy egy bad sectort se talált a hdd regenerator. Most akkor mi is van? (azóta indulásnál (2X indítottam azóta), kicsit hangosabban ébred fel a merevlemez a power gomb benyomása után, de utána rendesen funkcionál, és nincs vele egyéb gond. Elvileg kondíciója is továbbra is 70 es.
Szerintem én már erre a gépre nem nagyon fogok költeni, ezért is szeretném elkerülni a merevlemez cserét. Igyekszek összeszedni keretet valami komolyabb laposra, amin 3d tervezőprogramok, esetenként játékok is kényelmesen elfutnak, és megbízható. Ezt addig tervezek használni, utána majd kiderül, eladva v elajándékozva lesz e (ha utóbbi, mégiscsak lesz hdd csere). És igen, van aki örül a sokoldalóságnak
Oprendszer újratelepítést kerülném, ameddig lehet, driverezés, stb miatt. Az mindig kicsit oroszrulett szerű, asztalin is mire minden működik és sikerül belőni, kész rémálom.
-
fracture333
aktív tag
válasz
Dell XPS #40461 üzenetére
jah, igen az biztos de arra attól félek nem lesz lehetőség, max úgy ha mind a két eladót elrángatom valahova és kipróbálom őket de ezt nem lehet megcsinálni, nem fogom ugráltatni az embereket, csak azért mert nem bírok dönteni a két gép között.
esetleg valami olyan oldalt nem tudsz vagy tud valaki belinkelni ahol különböző márkájú és típusú gépeket össze lehet hasonlítani, főleg teljesítmény szempontjából? -
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #40438 üzenetére
Hát, azt hiszem 80% ról kezdte, mikor megkaptam. Utána pár nappal lement 76 ra, akkor megijedtem. Most eltelt azóta megint egy hónap kb, és leugrott 6% ot. Aggaszt csak, hogy eltűnik ami fontos van rajta, de az ráfér a pendriveomra, ha helyet csinálok rajta. Most akkor végigküldöm rajta a hdd regeneratort (leszedtem a 2011 próbaverziót, remélem az is megoldja a dolgot, próbás cuccokkal nem voltam eddig túl elégedett...sokszor csak azért ezer hibát mutat, hogy megvedd a pénzes verziót...de a kedvencem mikor ezt azzal kombinálják, hogy a hibákból max egyet ha kijavít. Na de teszek egy próbát, ha nem jó, leszedem egy régebbi, nem próbás változatát, elvileg azt is találtam.)
Elvileg ez a vizsgálat adatvesztéssel nem jár, úgy tudom. Ha mégis, lesz meglepetés.
Írok, ha lement, és van eredmény. Addig is megy oldalról a talpas venti, hűtést szolgáltatva a vizsgálatkor felpörgő vinyónakBár takarítás óta ilyen 48 fok fölé az se igen megy.
(bocs a sok kihagyásért, csak végeztem a főzéssel, és szervíroztam
)
Akkor teszt indul
-
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #40436 üzenetére
teljesítmény: 100%
kondíció: 70%Kikapcsolós dolog ittléte alatt kétszer fordult elő, mindkétszer áramszünet miatt, de üresjáratban ment ebből egyik alkalommal, másiknál épp pörgött a winchester, ezt be is jegyezte hibának. Azóta bő egy hónap nyugi volt, és megint lett pár hibás szektor. Hátralevő becsült működési nap: 706 nap
(ez tegnap még 900valamennyi volt, ennyit vett le ez a 6%)
Utánaolvasva egy hdd regenerator lefuttatásán gondolkozok, de megvárom előtte, mit mondasz rá.
-
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #40434 üzenetére
Akksi nincs benne, mikor hálózatról használom, mégpedig jó ideje úgy van, így azt kizárnám. Egyébként akkor kuka lesz idővel a merevlemez. Nagyon nem örülök mert nem olcsó az ide-s laptopba való cucc. Egyébként ha koszolódás stb, nem gyakrabban romlana?
Most néztem vissza a naplót, végülis az este folyamán nőtt a számuk, de azelőtt pl most egy bő hónapja ugyanannyin állt.
-
PPolip
csendes tag
válasz
Dell XPS #40425 üzenetére
Jó reggelt.
Most azt figyeltem meg hogy ha a vaterát nyitom meg akkor akad pl. és valószínü azért mert sok kis kép,reklám ,videó ablak van egyszerre amit nem tud egyszerre elindítani ,olyan oldalt nyitok meg ahol nincs sok egyéb ablak,reklám ,stb akkor nem akad,na ez mitöl van?
ott van gond ahol oldalon bellül kell töltenie még tartalmakat... -
gurabli
őstag
válasz
Dell XPS #40351 üzenetére
Hát, ez nem tűnik biztatónak. Nem piszkáltam az LCD elektronikát, csak addig szedtem fel az alufóliás borítást, amíg hozzá nem fértem a csatlakozóhoz. Próbáljam meg megmozgatni vagy hozzáérni
az elektronikához?
Ha az romlott el, akkor gondolom új komplett LCD kell, csak elektronikát nem lehet venni. -
gurabli
őstag
válasz
Dell XPS #40346 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Azt hogy a kitett képet látod, az a VGA-ra utal.
Vagyis az alaplap és az integrált VGA jó, mivel a külső monitoron rendes képet ad.
Valahol a szalagkábel-inverter-lcd körül lehet a hiba, elméletileg a kijelzőben más nem is tud meghibásodni.
Bár tudtommal az inverter hibája nem ilyen csíkozódással jelentkezik és szétesett képpel, hanem a fényerő gyengül le szinte minimumra.Az LCD-t nem tudom kiszűrni, mert ahhoz kellene egy másik LCD, azt meg sajnos tuti nem tudok szerezni. Eleve elég drága dolog, használtan is 50-60EUR körül van.
Ha lesz egy szalagkábelem, ami biztos, hogy jó, akkor két perc alatt kiderül. Ha azzal sem jó, akkor marad még az inverter, ha az sem, akkor az LCD mehetett tönkre. Bár nem tudom, hogy mitől romlana el az LCD, főleg úgy, hogy mozgatásra (amíg össze volt rakva), sikerült néha képet előcsalni, ha a megfelelő szögben állt a kijelző. Ez mindenképpen valamilyen érintkezési hibára utal. Hangsúlyozom, hogy szerintem, mert sajnos nem sok tapasztalatom van e téren.
Délután küldök képeket a szalagkábelről.
-
gurabli
őstag
válasz
Dell XPS #40342 üzenetére
Maradt egy kábelem, de nincs rajta szám, itt azonosítanunk kellene....
A szalagkábelre gondolsz? Ezek szerint van? Hogyan tudnánk azonosítani, mit kell megírnom, elküldenem?
A gond még az, hogy nem biztos, hogy a szalagkábel a hibás, ezért írtam privátot és küldtem el a képet, hátha ebből többet megtudunk. Mert küldő monitorra kötve tökéletesen működik a laptop. -
gurabli
őstag
válasz
Dell XPS #40340 üzenetére
OK, akkor ez a proci lesz, árban a T5600-as a legjobb, mert a T7200 már a sokszorosába kerül.
A T5600 1,83Ghz 2MB, eleve két magos, szemben a Celeronnal, és SpeedStepping is van, ami azért jelentősen spórolhat az üzemidőn. Általános használatra aszért jóval fürgébb kellene, hogy legyen, 2GB RAM mellett, mint a Celeron.Esetleg kap egy SSD-t is, ezen még gondolkodom.
Már csak a kijelzőt kellene "meggyógyítani", ezért várom nagyon a válaszod
Köszönet a segítséget!
-
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #40325 üzenetére
Hát, remélem is, hogy sokat tanulok még. Ma pl sikerült, és remélem sok ilyen nap lesz még.
Tisztításhoz ha szét tudom majd szedni, pl jó lenne mihamarabb majd. Na de majd kiderül, mikor, hogy lesz ez.Járok majd még ide, és ha tudok, hozzá is szólok valamihez. Majd belejövök még, és remélem, én is tudok majd segíteni valakinek a gondjaiban. Egész jó közösség van itt.
Na tényleg alszok, csak megvártam még a választ. Jóéjt, viszlát holnap!
-
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #40322 üzenetére
Semmi baj, kicsit a hirtelen letörés miatt is reagáltam túl, részemről bocsi - tudod, azért hiába sejti erősen az ember, hogy túl jól hangzik, hogy igaz legyen, csak reménykedik, legalábbis sajnos én ilyen vagyok - Ráadásul jól nem szakmai dologgal teleírtam a topikot
Bocs az érintettektől érte, akit zavar.
-
-
fracture333
aktív tag
-
csilla145
tag
-
csilla145
tag
válasz
Dell XPS #40292 üzenetére
Megy a bab business rendesen ahogy annak kell
én a kertbe is vetettem
Nála az F1 gomb külső hardvert fog keresni és eléggé sokáig gondolkodik a gép. Ezekben ha jól tudom még nagyon-nagyon régi 1,7 proci van és nagyon lassú.Ha sok minden megy a háttérben akkor lehet hogy újra kell majd indítani a gépet mert lefagyhat ha nem csatlakoztat semmit.
-
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #40284 üzenetére
Hát az f2-n kékkel, akárcsak az fn billentyűn, ott egy stilizált kis tányérantenna, jelküldés közben. Így valószínű tényleg ez lenne a dolog nyitja...vicces, hogyha ennyi meg is oldotta
Csak van még 3 ilyen kék ikonos, fn el működő gomb eszerint, és érdekel akkor már, azok mit csinálnak.
Az első a telefon-laptop ikonos, a második az antenna, a harmadik egy oldalról mutatott nyitott laptop és egy monitor mellette
update: Csilla, köszönöm a segítséged
Ma is sokat tanultamBár a többi dolgot egyelőre kímélem, amíg nem tudom, mi micsoda, mert a német szórövidítésekből sajnos a szöveges dolgokat nem tudom értelmezni
-
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #40278 üzenetére
Oldalt-alul nem találok fizikai kapcsolót, segédprogram meg..driver van fenn a cucchoz, ezen kívül kellene segédprogram, mondjuk az adott vevőkártya típushoz? Mert más konkrét ezzel kapcsolatos segédprogram létéről pl nem tudok.
Bocs a nehézkességért, de mindent most tapasztalok meg először ebben a témakörben
-
fracture333
aktív tag
válasz
Dell XPS #40264 üzenetére
jah 12,1" ra gondoltam
, és közben mást is csinálok szal bocs ha ritkán nézem meg a hsz-eket, szal a 12,1"-os laptop lenne az ideális, de a lenovo thinkpadot ajánlották. de ha tudnál ajánlani 12,1" colos laptopot ami könnyű, van HDD védelme mert cipelném is, (úgy tom a lenovo kb az egyetlen ami használ HDD rázkódás elleni védelmet.) a 720p-s HD-s vidiket/ filmeket tudja lejátszani szaggatás mentesen és lehetőleg gyorsan lehessen rajta netezni, ne legyen 5 perc mire megnyit egy sima weboldalt. és az aksija is bírjon pár órát. és olyan 80 ezrem lenne rá. lehet használt is még érvényes gyári garival. eddig eazt a belinkelt gépet találtam( az árból alkudnék), de ha tudtok jobbat ajánlani akk szívesen meghallgatom.
-
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #40275 üzenetére
Elvileg mindenhol, ahova be tudok jutni, engedélyezve van, nincs ütközés, megfelelően működik a gép szerint. Vagy nincs lent hozzá valami ami még kellene, vagy nem tudom, mert nemes egyszerűséggel mindig azt írja ki, hogy nincs elérhető wifi a közelben, akkor is, ha tudtommal lenne.
-
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #40271 üzenetére
kicsit fentebb is leírtam, medion md95500
(Medion Full Multimédiás 17.colos
kijelzö felbontása: 1440x900
Grafikus kártya(cserélhetö): Nvidia Geeforce 6600 (128M saját RAM)
CPU: Intel Pentium M 770 2,13 Ghz
HDD: 160Gb
Optikai meghajtó: kétrétegü DVD újrairó DVD9-RW / DVD9-RAM / CD-RW
Memória : 2gb DDR2 ram (800mhz)
Beépített TV Tuner kártya (analog és digital)
WIFI, SD,MMC kártyaolvasó
Beépített 2.1-es hangrendszer (subwooferrel) )amit így hirtelen írni tudok róla
-
Arkennys
addikt
-
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #40266 üzenetére
Tudom hogy azokat lehet, ezért is örültem meg ennek. A hirdetés szerint tökéletesen működik, garanciás is még, stb. És elvileg akkor minden benne kellene h legyen. Kíváncsi vagyok mit ír az eladó, és igyekszek nem beleélni még magam, ameddig nincs meg a végső állása a dolognak
40 ért alap én sem várnék csodát, de ki tudja. Néha nekem is lehet szerencsém
60 ért máskor nagyon jó gamer laptopot tudtam volna venni, sürgős eladás okán, valami hasonló okra gondolok most is. Legjobb esetben -
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #40260 üzenetére
Annyit tudok, hogy nem csak annak a függvénye, de ez szokott a laposok egyik gyengéje lenni legtöbbször, ahogy láttam. Ennél viszont minden egész pofásnak tűnt-tűnik. Remélem, megvan még, és nem elírás áldozata lett az ár
Bár ebben elvileg 4 giga ram van, de pl a 8 hónap garancia sem hangzik rosszul. Nem bánnám, ha összeszedném ezt a gépet
a dedikált memória esetünkben egyébként annyit tesz, hogy nem a géppel közös használatú, hanem a kártya maga rendelkezik ennyivel, elkülönítve? (vagy nem jól tudom?
)
-
Fleed
aktív tag
válasz
Dell XPS #40185 üzenetére
Köszönöm szépen a választ mindenkinek, bementem szólni, h inkább én szereznék be billentyűzetet, mondta a csávó, h semmi gond, 2400ért beszerelik. Nekem annyit megér, csak működjön. Köszönöm szépen! [link] Én jobbat nem fogok találni sztem, nem sokat spórolok, de legalább magyar bill.em lesz. Köszi még egyszer nektek!
-
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #40257 üzenetére
Én is meglepődtem...írtam az eladónak, ha olyan, akkor valahonnan megpróbálok gyorsan előoperálni rá keretet. Már arra is megérné, hogy továbbadjam, ha rendben van. Valamennyit csak fognék rajta... De valószínűbb, hogy a jelenleg használt helyett venném be, ezt pedig meglátom, mennyiért bírnám továbbpasszolni. Nekem gyanúsan olcsó mindenesetre, így ha a közelébe jutok, átnézem, mi lehet az oka
Másrészt az a baj, kattogok rajta eléggé, de bajos lesz a hirtelen pénzteremtés. De kihagyni bűn lenne
Ezek szerint gy gondolod te is
Ez a videokártya állítólag teszt szerint játékra sem olyan rossz, mostani 128 asnál csak többre vinné
-
f.szabo
tag
válasz
Dell XPS #40244 üzenetére
Hú de jó, hogy megkérdeztelek ezt benéztem volna... maradok a kiszemeltnél ha összejön az aukción csak 2k val drágább amúgy ha jó lenne a foglalata tudná a T5750.
Ennél maradok: Intel Core 2 Duo Mobile T7200 ProcesszorType CPU / Microprocessor
Market segment Mobile
Family Intel Core 2 Duo Mobile
Model number ? T7200
CPU part numbers LF80537GF0414M is an OEM/tray microprocessor
BX80537T7200 is a boxed microprocessor
Frequency ? 2000 MHz
Bus speed ? 667 MHz
Clock multiplier ? 12
Package 478-pin micro-FCPGA
1.38" x 1.38" (3.5 cm x 3.5 cm)
Socket Socket M
Introduction date
Aug 28, 2006Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest