- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
VMatteo #41248 üzenetére
Tudod mi a biztos... én is, de mások is osztják ezt a véleményt, hogy nem foglalkoznak vele. Viszont nem akarom hogy lenyakazz, ha másképpen lesz. Nem tudom hogy ahová jársz, miképpen állnak a dolgokhoz. Ennek ellenére tartom, hogy ezzel nem szoktak foglalkozni.
Na most aztán k...va sokat segítettem.....de elmondtam mindent! -
Dell XPS
veterán
válasz
VMatteo #41231 üzenetére
Tedd ezt Sir, bár nem értelek, tegnap is beszéltük már érintőlegesen a memória lehetőségét.
Kiveszed, ha indul jó, ha nem csere, és megint.....így legalább Te is tudnád melyik RAM-al van a baj. Nem lehetne vetíteni az üzletbe... Nem foglalkoznak ilyen dolgokkal, csak ha Ők értékesítették és összefügg a hibajelenség. -
válasz
VMatteo #41159 üzenetére
próbáld boot képes cd/dvd lemezről tesztelni!
mennyi memória volt eredetileg a notiban? mert ahogy látom, most 6 gigabyte van benne, tehát 4 + 2 gigabyte van most benne, ha tudod az eredeti állapotot, akkor adott az utólagos bővítés milyensége!
közben meg is válaszoltad, a szerkesztés alkalmával. -
Dell XPS
veterán
válasz
VMatteo #41152 üzenetére
Jó reggelt Sir!
Nem ezt ígérte.... Természetes kiveheted, én biztosan kivenném azt a kettőt, és megnézném manuálisan, hiszen már tegnap is erre gyanakodtunk. (cserebere) -Melyik a rossz?
Szerk: Nem nagyon kell tesztelned, mert ha véletlenül a jó párosítás marad bent,
akkor egyből indulni fog a gép rendesen..... -
VMatteo
őstag
válasz
VMatteo #41151 üzenetére
Uraim, szép napot!
Hajnal 3tól reggel 9ig futott a memtest, full piros az egész. Én mint laikus, arra jutottam hogy az utólagos memória nem f@sza a laptopomban. Azt én kivehetem itthon? Vagy mi ennek a menete? Lassan kellene a gép a koliba, a garanciáztatást csak a legvégén akarom -
Dell XPS
veterán
válasz
VMatteo #41111 üzenetére
Nézve egy másik fórumot, ahol főleg Desktop problémákkal jönnek, ott is többen panaszkodtak a legújabb verzióra és visszarakva jó lett. Természetesen a tünetek miatt ajánlottam, hátha...
Elsőre ez jutott eszembe, nyilván lehetne mással is kezdeni, de tudja milyen nehéz ez a távokoskodás! -
válasz
VMatteo #40792 üzenetére
akkor tényleg nem tudom, illetve van/lenne tippem, de inkább nem részletezem, mert nem biztos, hogy jogos lenne részemről, bár azt továbbra is tartom, hogy amennyiben korábban is megfelelően futott a memtest, és akkor dobott több hibát is, úgy kicsi az esélye, hogy most azonos modul(ok) hiba nélkül futnak...
-
Dell XPS
veterán
válasz
VMatteo #40767 üzenetére
Start gombra -> Vezérlőpult -> Rendszer és karbantartás segédeszköz ->Felügyeleti eszközök fül-> double click ->Eseménynapló elemre. Amennyiben a rendszer rendszergazda jelszót vagy megerősítést kér, írja be a jelszót vagy hagyja jóvá a műveletet!
Sir, ugye nem Linux-os?
-
válasz
VMatteo #40545 üzenetére
van lehetőséged otthon - garanciális kereteken belül - úgy tesztelni a memóriákat, hogy egyszer csak az egyik - gyárilag már benne lévő - modul van benne, majd csak a másik, amit utólag tettek bele az üzletben? mert akkor már úgy tálalhatnád a hibát, hogy rendelkezel konkrétummal! amennyiben az utólag beletett hibázik, vagy a kettő együtt, de a gyári külön nem, úgy az üzlet intézze a dolgot saját keretein belül!
amennyiben meg a gyári modul problémás, úgy adott a garis folyamat!
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1 humoros
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest