- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Darbo
tag
válasz
Dell XPS #41894 üzenetére
Persze hogy változott. volt hogy csak csíkozott volt hogy fekete lett, és ha elég türelmesen pöckölgettem akkor még tökéletes is lett.De tudott szellemképet is produkálni 2 egérmutatóval. Csak azért volt csalódás mert szétszedés előtt kábeltörésnek gondoltam. bár gyanus volt hogy ha a kijelzőt csavargatom a két oldalánál fogva akkor is változott a kép.
-
TrakToros
tag
válasz
Dell XPS #41885 üzenetére
Panelt nem tudtam kizárni, mivel nincs másik, amivel ki tudnám próbálni.
Külső LCD monitorra jól kiküldi a VGA out porton a jelet, tehát VGA okés.
Akkor te is kábelre tippelsz? Mondjuk nem tudom, hogy egy kábelben mi tud elromlani, hogy egyik napról a másikra ilyen képet adjon...
-
Lefty
addikt
válasz
Dell XPS #41766 üzenetére
nos, a csíkozódásra visszatérve.
most jött elő megint, semmi komolyabb használat, semmi megerőltetőt nem csinálok, csak netezek. kikapcsoltam, hogy lehajtáskor elaludjon, így lehajtva ugye a kijelző elsötétül, majd felnyitva visszajön, de nem lép alvó állapotba.
szóval megcsináltam ezt, lehajtottam majd vissza és semmi, ugyanúgy csíkoz. csak akkor múlik el, ha elaltatom a gépet.printscreen-t nem tudok csinálni, mert azon nem látszik a csíkozás.
-
feri1
aktív tag
válasz
Dell XPS #41811 üzenetére
Bekapcsolás után sokáig megy a merevlemez.
Elkezdek internetezni és kb 10 perc vagy több is eltelik míg normálisan vált az oldalak között,és a merevlemzt se tekeri annyira utána.
Pedig nincs felesleges program bekapcsoláskor engedélyezve.
Gondolkoztam Win 7-en már.
Érdemes? -
feri1
aktív tag
-
válasz
Dell XPS #41787 üzenetére
1 éves prímán megy, netezni használom meg film, általában fix 800MHz- en megy
Most is erről írok.Így 800- on még a 720p is megy rezzenéstelenül.1080p- hez azért fel kell rakni az órajelet.Régebbi játékok is jók.Fogyasztása miatt vettem főleg, ha sokat lógok a neten az asztali sokat eszik.Ebben meg 25W- os proci van és azt még downgradeltem....
-
JuhaAasz
csendes tag
válasz
Dell XPS #41686 üzenetére
Synaptics? touchpad drivert szedtem le, az Synaptics. Hagyjuk az egészet. holnap felveszem a kapcsolatot a toshiba-val, elvileg mikor a garanciát érvényesítettem a neten, akkor ott volt a háztól-házig izé, tehát elvileg értejönnek és viszik...aztán csak reménykedni tudok
-
JuhaAasz
csendes tag
válasz
Dell XPS #41675 üzenetére
ha visszaküldöm szervízbe, és látják, hogy magam tettem rá(gondolják nem eredeti winfost) meg drivereket stb-t csak úgy netről töltve(igaz toshiba oldaláról), akkor abból lehet bajom? pl. hogy elküldik a lapost a picsába, hogy nem foglalkoznak vele
alapjáraton nem. szépen ketyeg 42-45 fokon, szinte hangtalan, kb 3-7%os használtsággal
-
JuhaAasz
csendes tag
-
JuhaAasz
csendes tag
válasz
Dell XPS #41515 üzenetére
Megmondom neked napra pontosan, hogy júl 30.én hozta meg nekem a futár. Azóta (gadget segítségével tudom) futott összesen 12 napot...nem értek én annyira a témához, de ennyi idő után azért még nem kéne újrapasztázni
takarítást, azt hogy szokták otthon megoldani laptopnál? Egy ismerősömet láttam múltkor, sűrített levegővel fújta át az alsó beszívókon át a lapost.
-
válasz
Dell XPS #41532 üzenetére
Ott van a tálcán a kis ikon a piros x-el. Azt nem írja, hogy kapcsolja be az eszközt, de van egy kis bekapcsoló gomb amivel be kell kapcsolni és akkor kigyullad egy kis led, de most hiába nyomkodom a kapcsolót nem kapcsol be. Ezek szerint lehet ment volna ez windows 7-el is, csak már lehet ott is gond volt vele.
-
Nemesys
tag
válasz
Dell XPS #41523 üzenetére
Hali!
Tényleg, beugrott. Külsőn nem csinálja akkor nem GPU. De igazából az érdekelne, hogy lehetséges-e esetleg ilyesfajta műtét ha már jó a cucc. Elfelejtettem mondani, hogy a képernyőt ahogy nyitom ki egy bizonyos pontnál csattan oda és vissza is. Ez összerakási hiba vagy széria?
-
endruboy1
senior tag
válasz
Dell XPS #41520 üzenetére
Jó, nem olvastam annyira vissza. Akkor nincs más ötletem... illetve meg kellene nézni hogy jól jelzi-e vissza a frekit a cucc. Indítani kellene egy cpu benchmarkot bekapcsolt steppinggel és kikapcsolttal hogy valóban annyival lassabb-e vagy csak véletlen egybeesés és valójában valami más gond van.
-
Buster17
addikt
válasz
Dell XPS #41494 üzenetére
Alsó ram, matricán, vonalkód felett középen
selenge Két egyformát tennék bele, 2x1gb. Samsung, kingmax vagy kingstont.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Dell XPS #41474 üzenetére
Még az időzítés sem biztos, hogy gondot okoz - az egyik saját gépemben két teljesen eltérő gyártójú, időzítésű, órajelű modul van, gond nélkül megy a dual channel már vagy 4 éve (igaz a gyengébb modul szintjén).
Persze lehet olyan csillagállás, ahol a legkisebb eltérés is gondot okoz. Jelen esetben azt is el tudom képzelni, hogy a berakott modul hibás, de nem döglött teljesen. Vagy egyszerűen megint rosszul lett berakva, elég volt mozdítani a gépet és már produkálta is a hibát. -
Kbali
nagyúr
-
-
Buster17
addikt
válasz
Dell XPS #41454 üzenetére
Sima mezei nem jó? Mert most az van nekem otthon. x4 955 procit is azzal kentem be és tökéletes volt, bár laptopoknál nem tudom mi a helyzet ilyen téren.
szerk: gap-pad mire jó? procit is lehet benne cserélni? Amúgy a gyári sebességével megvoltam elégedve amikor meglett véve újonan de mára lelassult segényke de a tűrhető határ szint jóval alább.
-
Buster17
addikt
válasz
Dell XPS #41452 üzenetére
Vágom
Szóval az első dolog lesz, hogy újrapasztázom a procit mert ez a turbina hang megőrít, utána beszerzek egy 160as vinyót meg akkor egy RAM-t is és akkor élvezem a sebességet, a csendet, a tárhelyet és a windóz hetetszerk: ODD meg az akksi nem fontos mert az már sok pénz. sokat meg nem szeretnék költeni. Amennyi pénzt ráköltök jobb gépet úgysem kapok max olyan sz@rt mint ezt.
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest