- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Én is használom nap-mint nap, de nekem mások a tapasztalataim. Pont a dugók miatt. Mert még egyszer sem sikerült vele elkerülnöm dugót. Illetve amit elkerültem, az nem is az volt.
Most már nem veszem figyelembe a dugókat, csupán az útlezárásokat és esetleg a baleseteket szoktam figyelembe venni. Dugóknál számtalan esetben voltam benne a TMC által jelzett sűrű forgalom, lassú haladás-ban és vígan "száguldottam" végig az adott szakaszon."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
alabama122
csendes tag
a sys.txt-ben nem találtam ilyen mappát
ezt vaéahonnan le lehet tölteni és kicserélni?
de csak ezt kell beállítanom és elindul a program?[folders]
app="%SDCARD%/iGo8"
;content="%SDCARD%/iGO8/content"[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1[map]
2dheadup=1[sound]
queue_length=200csak ez található a sys-ben
az igaz amikor felmásolom a kártyára a programot és barakom a naviba akkor a kártyán megjelenik
a content,custom,save mappák de ezek üressek
amit felülkéne írnia azt ide kéne mentenie?[ Szerkesztve ]
-
ssggpp
csendes tag
Szia!
Először is köszönöm a gyors választ.
GoPal 4.0 van fenn. A problémám csak az, hogy hiába cserélem ki a Flash meghajtó megfelelő könyvtárában a az adott ország térkép (.psf) file-ját az újra, se sima, se hard resetre nem ismeri utána fel az országot. (Talán az exportáló .apd file?)
Előre is köszönöm a segítséget.Üdv:
-
mclaren777
senior tag
-
dudi
senior tag
régen arról olvastam, hogy ugyanazt az elérési utat vizsgálja, de mind a belső memóriában, mind az sd kártyán, vagyis így két mappa, de egy elérési út.
Mert így a nagy térképek mehetnének az sd-re, de Magyarország maradhatna a belső memóriájában.
De ha nem lehet ilyet, azért túlélemSounds like your fix is worse than your problem...
-
luke.
aktív tag
Pedig, aksi csere elött egy másodperc és van GPS pozició, aksicsere után meg ahogyan írtam 10 perc vagy olyan is volt, hogy 30 perc múlva talált újra. Többnyire geocachinghez használjuk és a max 3 perces aksicsere alatt nem változik semmi (időjárás, nem lesz több a fa vagy a felhők...)!
Rusival már néztük többször és nem nagyon értjük a dolgot... Valakinek van ötlete??? Mi arra gondolunk, hogy valahová a PDA ( Fuji N560) letárol műholdakkal kapcsolatos dolgokat amik törlödnek az aksicserekor...+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
potkem
aktív tag
Ezek alapján vásároltam. De 100% ig megvagyok elégedve az eladóval.
Follow Me carerra-gps 430i !A készülék fekete szinű!
A legfrissebb,és legújabb!
Sávinformáció,táblainfó,traffipax adatbázis,magyar hanggal és magyar nyelven
Mivel "különb" ez a többitől?:
-4.3collos nagy,jól látható,jó fényerejű kijelző (az átlag gps-é 3.5 colos)
-A legújabb Atlas 4 centenary chippel szerelt 500mHz processzor, beépített 40 csatornás gps vevő.
-FM Transzmitter,ami arra való,hogy a gps-en beállítunk egy rádióadót,majd ugyanazt az autóhifink rádióján is.A gps mint egy rádióadó működik,minden hangot átsugároz az autóhifire.
- 2gb memóriakártya
- windows 6 operációs rendszer,beépített hasznos alkalmazásokkal,játékokkal. -
potkem
aktív tag
Gondoltam rá én is. Már le is másoltam a gépre a memória kártya teljes tartalmát. Csak azt nem tudom hogyha ezt letörlöm ,hogyan fogom majd visszatenni rá.
Vagy csak egyszerűen majd felmásolom, és megadom az igo exe elérési útját ?
Valamit viszont nem értek????????????????????????????????????????
Pénteken hozta a posta, teljesen lemerülve.
Töltöttem autóban kb 2 órát. Folyamatok 1 villogó piros led
2 folyamatosan világító piros led
3 zöld led
Aztán útra keltünk. Csatlakoztatva volt végig az autós töltővel, mégis leakarta állítani a gps-t.
Azt írta az áram ellátás megszűnt kapcsoljon akkura. Gps leáll 10 9 8 7 aztán visszalépett és navigált tovább. Rossz lenne az autós töltő?
Volt nálam egy kőkorszaki GPS kölcsön melynek rossz volt az akksija, de mikor bedugtam a szivargyújtóba tökéletesen működött.
Nagyon tanácstalan vagyok ez ügyben. -
Tompie
őstag
De azt honnan tudni meg hogy melyik készülék, melyik térképpel képes együtt működni?
Gondolok arra, hogy asszem a igo, topmap, navteq térképek a preferáltak, ezeket melyik készülékek támogatják?#1245 nél meg az a kérdés hogy a 2 közül melyiket ajánljátok?!
[ Szerkesztve ]
-
napata2
tag
Mindössze 1 db SD kártyát adtak hozzá, az is benne volt a készülékben a előre rátelepített iGo8+Magyar térképpel. Majd én veszek bele SD kártyát, maximum 4GB megy bele.
Ismert formátumok: Multimedia: Video (ASF, AVI, MP4, 3GP, WMV), AudioMP3, WMA, WAW), Picture: JPEG, BMP, PNG)
Most töltöttem fel először a hálózati töltővel, pontosan 4 óra volt, de hagyom 12 órán keresztül.
Védőfóliának van valami ajánlott?
-
napata2
tag
Na lassan kezdem megérteni, hogy mit akartál mondani. Én azt gondoltam, hogy gyárilag egy normál SD kártyára tették fel az IGo8-at meg a Magyarország térképet, de ezek szerint a dobozban hozzáadott SD kártya másfajta, ezért lehet, hogy a videó/zene/kép lejátszó jelenleg nem látja csak az ebook olvasó. Magyarul, ha vennék egy új normál SD kártyát, akkor azt és az azon kialakított könyvtárakat már látná a Navon N260 kép/videó/zenelejátszója?!
Így már jól gondolom?(Sajnos hálózati töltő nem volt hozzá, azt külön kellett vennem.)
Védőfóliának mit javasoltok hozzá?
-
napata2
tag
IGo8-at kaptam a Navon N260-al nem pedig Amigot, így nem egyből a bavigáció indul, hanem a menü, onnan indítom a naigációval az iGo8-at.
Még nem néztem az SD méretét, gondoltam hátha tudja valaki, de majd holnapra megnézem, ma töltöm 12 órát a hozzá vett hálózati töltővel.
A képeket, videókat azért kérdeztem, mivel csak az ebook-nál jelent meg az SDMMC kártya felirat, a képeknél, videóknál, zenéknél nem. Holnap azt is töltök a kártyára, kipróbálom. -
H. Peter
csendes tag
Igazad volt, a térkép volt a baja... Csak megtévesztett, nem a térképre gyanakodtam, mert először feltettem egy 2010 februári térképet, nem mutatta, majd lecseréltem a fent írt térképre, azzal is semmi, most meg feltettem TA és TM 2009 októberi térképeket és láss csodát...Az új térkép nem mindig tökéletes...
Köszi mégeccer!!!!!
P.
-
pukkancska
tag
Nekem elég lenne, csak 12 műholdat felsorol, de abból csak 5- 6 -hoz kapcsolódik és akkor is azt írja hogy gyenge a jel.
Máskor meg látható 9-10 műhold, és abból kapcsolódik 4-5-höz aztán a jelerősség szintje magas.
Mindig ugyanarról a helyről indulok, úgyhogy az nem lehet probléma, hogy rossz helyen vagyok.
Ezért gondoltam, hogy ha többet látna egyszerre mint 12, akkor többhöz tudna csatlakozni. -
lacc202
csendes tag
Igen csak a kártya lett formázva számítógép mem.kártya olvasóból. Csináltam már ilyet többször is de így még nem jártam Nem tudom a win ce-t elindítani nem is igazán találok a készülékben semmi ilyesmit a beállításban csak dátumot, időt, nyelvet, hangerőt, fényerőt és képernyő kalibrálást lehet állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile 2
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest