- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
hali!
Jövő hétvégén megyek Csehországba és most frissítem a navimat térképügyileg. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Csehországhoz melyik a legjobb térkép?? Nekem most ez van: CzechRep8.3CEDA_2010.03_100520(TopMap)
Ettől nem találtam újabbat illetve TA-as van de az szerintem nem a legjobb oda. Meg majdnem fele a mérete, valyon mért...
Létezik az enyémtől frissebb TM-es map?Előre is kössz!
-
dany27
őstag
azt tudom ezért nem részleteztem hogyan fut rajt, csak egy szimpla kérdés volt.
Am ez egy köcs**ség hogy megveszi az ember a gépet kb 3-4évvel ezelőtt és már nem rakhat rá friss térképet mert a gyárto a 6os mobile navigatorhoz már nem ad ki friss térképet a 7est meg nem viszi a gép! A gyártó szerint szóval legálisan azt sem viszi, sőt sehogysem.
Háth ezért nem fogok többet navigont venni! Nekem nem kell friss szoft csak térkép de már ez is nagy kérés!
Mivel a 6osnál egybe van még a térkép az újnál meg külön fileokba.... -
dany27
őstag
hali!
Van egy navigon GPSem amiről fentebb írtam, most iGO8 fut rajta de a sleep mód valamiért nem müködik rajt, ha megnyomom a gombot ami eddig ezt csinálta most csak szimplán újra indítja a szoftot, csak úgy tudom kikapcsolni ha off-ba rakom a kapcsolót...
Valahogy elő lehet csalogatni a sleep módot??(gondolom valamit át kell írni, de mit?)
Előre is kössz!
-
dany27
őstag
hali
egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudom azt beállítani hogy mi induljon automatikusan mikor indul a navim??(Navigon TS6000T)
Mert most alapba egy navigon szoft indulna de most IGO kari van benn és ezt csak úgy tudom elindítani ha manuálisan indítom winCE-ből...Előre is kössz!
-
dany27
őstag
hali
adott egy navigon t6000 navi amin szeretnék térképeket frissíteni, ehhez le is töltöttem a térképeket de az én navimon nem mindegyik országnak van külön map fileja hanem egyben van egy kb 1,7gb file amiben benne van mind.
Ilyenkor mi a helyzet hogy tudom frissíteni??Előre is kössz!
UI: MN6 fut rajt most, hátha ez segít!
-
dany27
őstag
hali
Egy Sony GPS NV-U73T GPSen alap esteben milyen navi szoft van?? Mert van egy ilyen GPS és frissíteni kéne rajt a szoftot de nem tudom hogy milyen van rajt, mert egyik ismerősömé és annyira közelről még nem sikerült megvizsgálni. Úgy gondolom hogy pl több gyártó IGO-t rak rá így ha IGO frissítést töltök az jó, de ehhez nem tudom milyen kell...
Nem buzdítok senkit warezorálsra csak a név kell hogy milyen megy rá....Előre is kössz!
-
dany27
őstag
sziasztok!
Holnap megyek Bécsbe és most láttam a kinti Media Markt reklámjába hogy igen jó áron vannak a Garmin GPSek. pl.: Garmin 255 csak 99€
Európa térképpel.Csak nem tudom hogy különbözik e valamibe a navi szoftvere....
Pl: ugye ha itthol veszek akkor adnak hozzá City Navigator Europa térképet meg Navi Guide magyarország.Ottkint akkor mi járhat hozzá? csak a City Navigator?? vagy ott is van Navi Guide csak az max osztrák??
Szerintetek mennyiben szenvednék hátrány ha ott kint venném meg??
Tekintettel az igen csak kedvező árra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest