Hirdetés
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- iPhone topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
-
Mobilarena
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
Üdv!
Vettem az Emagtól akcióban 2db TP-Link Archer BE230-at, hogy lesz gyorsabb mesh háló itthon.
A TP-Link DECO M4/E4 hálózatot váltotta le.
Azok tudták azt, hogy mindegyikbe bement a lan kábel a gigás nettel és szépen nyomták a 2 szintes lakásban a szakadásmentes wiift, akkor is, ha közlekedtél.
Most 2 gigás netre váltottam, ezért cseréltem Wifi7-es gépekre.DE!
Ezeket ha összekötöm meshbe, hiába van mind a kettőben lan kábel, csak az egyik veszi erről a netet, a másik a másikról akarja átvenni és megosztani. Szépen leesik így lent a sebesség. Tehát nem szakadásmenten gyors roamingot kínál, hanem az egyik wifijét terjeszti ki.
MIt lehet tenni, beállítani, hogy ne így legyen?
Most addig is van két azonos nevű és jelszavú wifi, egyik lent a másik fent és majd a telefon átáll és csókolom.
De ez így nem az igazi. -
válasz
Graphics
üzenetére
Hát ha van. Én némi tákolással összekötő tüskékkel visszafordítottam USB dugóra, mivel ilyen ócska alkarészeket találtam a turkálómban.Úgyis csak az egyik USB drótjai vannak benne., tehát csak egy fél alaplapi aljzat pinjei vannak benne. ... Dolgozott a szigetelő szalag rendesen,
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
Esetleg a kábellel elhelyezhető antennás jobb lehet?
-
ANDROID???
addikt
Ehhez is fúrat kell
(mert nem tudok róla) -
válasz
ANDROID???
üzenetére
A beton(oka)t ez a két antenna sem fúrja át.

Jó kis eszköz egyébként , csak a blootoothos madzagját át kell vinni hátra a gépház falán és egy külsős USB-be kell bedugni. -
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
-
kpityu2
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
Emeleti ablakkereten ki, földszinti ablakkereten be.
-
mezis
félisten
válasz
ANDROID???
üzenetére
"... kábellel vegyem le onnan az asztaligépbe..."
Egy jó kép nagyon tud elfedni...
-
mezis
félisten
válasz
ANDROID???
üzenetére
Üdv.!
A kábel a tuti.
-
ANDROID???
addikt
Sziasztok,
Adott egy wifi okos cucc (kaon) háznál. Azonban amivel le van a jel véve róla az elég lassú, usb wifi stick. Az egyik legolcsóbb fehér tp-link.
Van ettől tutibb gyors megoldás, vagy csak a beépíthető wifi antennás pl tp-link lesz a jó?? Esetleg. Szerezzek be még a kaon - ból és kábellel vegyem le onnan az asztaligépbe, ha nem szeretnék fúrni? -
Nálam az épített WiFi Mesh (Xiaomi Home NE3000 4 db) van ami elég jól megy.
Telefonon néztem most.
A fő modem/router meg (megy a torrent)

-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Borisz76
üzenetére
Yes, igen ezeket tudom.

Kérdés, hogy valaki találkozott-e már ilyen JAHT eszközzel? Mert akkor ez a gyenge láncszem...
De ezt nem tudom csak úgy cserélni, mert ez nem egy sima switchA hálózati alapokkal megvagyok.
Annyi volt a fura, hogy miért ír 1000-et rá, hogy nem érzékeli a sebességet az eszköz, hogy alacsonyabb.
De most látom, lehet nem jó topicban kérdeztem, elnézést

Torolheto, ez WLAN topic.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Graphics
üzenetére
Amin megnézted a kapcsolati sebességet az a gép és a switch közötti részre érvényes. Tehát ott lehet 1000/1000.
Viszont a másik eszköznél is ellenőrizni kellene mert ha az csak 100-s , akkor értelem szerűen az korlátoz le.
Ugye ezért van az, hogy ha az 1000-s gépről indítasz másolást....akkor az a 100-s csatlakozásról csak 100-al jön , így láthatsz egy 1000-s gépen 100-s forgalmat.
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok, adott egy szedett-vedett iskolai hálózat, amit próbálnék gigabitre tuningolni.
A szerver előtt van egy ilyen eszköz.
JAHT EA-2104E , nem mai darab.
Ha kicserélem, akkor csak belső háló van ,tehát arra tudok gondolni, hogy lehet benne fixIP... WAN portjára jön be egy kábel, gondolom ez a netszolgáltatás...
Sajnos az elődöm sem volt igazán jó hálózati térkép készítésben, így elég nehezen jutok előre a fejlesztésekben...

Van ötlet, hogy ezt mire tudnám cserélni, mert ez egy 10/100-es eszköz, a láncolat elején, így ezzel kéne kezdeni, és végig a többi eszközön.
Érdekesség, hogy kicseréltem az utána lévő eszközöket, hálózati kapcsolatnál Gigabitet mutat, de nem tud többet sajnos helyi hálón még így sem, mint 100Mbit.
-
-
atish15
aktív tag
Sziasztok! Routert keresek egy két szintes 50-50 nm alapterületű házba. Az internet az épület földszintjén jön be az egyik sarokban és sajnos az emeleten már a túlsó oldalon kb 0 wifi van. Vezetékes kapcsolat megoldható az emeleten is. A földszinten rendben vagyunk mondjuk nem ártana ha a tv-be is tudnék netet kábellel vinni mert ott most a kábelt a set top box foglalja el de ha beiktatnék közé egy mesht mondjuk akkor abból tudnék két net kábelt is kivenni jól gondolom?
Vettem egy tp link archer modemet de sajnos nem tudom olyan helyre tenni, hogy ne lenne szemelőtt. Esztétika miatt gondolkodom más eszközben.
keretben nagyon max 40 körül gondolkodom attól függ hogy 1 vagy 2 eszköz.Esetleg
Tp link Deco x10, x20
vagy xiaomi ax3000?köszönöm ha segítesz.
-
-
mezis
félisten
válasz
csabyka666
üzenetére
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Olyasmit olvastam, hogy az RP-SMA azért (is) jött létre, hogy megnehezítsék az antennák csatlakoztatását. Értelmét nem látom amúgy, mert pl nyomatékot nem visz át, szóval ilyen téren sincs jelentősége, milyen a csatlakozó.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
persze, hogy átjárható, semmi extra nincs benne, vannak speciális kuplungok is hozzá, mindenféle csati meg kábel létezik már.
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Köszi! Ezek szerint átjárható a két szabvány. Jól megkeverték...

-
Kicsirics77
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Szia, igen az a kábel kell neked.
-
válasz
csabyka666
üzenetére
-
szabifotos
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Igen, képben vagyok, csak az adott eszközre akartam rákérdezni, hogy esetleg van-e tapasztalat.
Jelen esetben pont alsó szinten van a router és így előny, hogy a padló szinten van a konnektor, de persze mérésekkel majd igyekszem a legoptimálisabb helyet megtalálni neki. Tegnap ahogy telefonon mértem 100-200Mbps a tervezett helyen a sebesség. Szerintem ha ezt továbbítjuk, rádió hallgatáshoz elég lesz, hogy ne a mobilnet fogyjon. (masszázsszalon)
-
Üdv mindenki!
Légyszi segítsetek, elvesztem a szabványok között...
Van egy régi kültéri WiFi antennám, a fejen ilyen csatlakozóval:

Ezt szeretném csatlakoztatni egy ilyen csatlakozóhoz (pl wifi kártyán vagy routeren van ilyen):
Az antennán úgy gondolom, "N female" csatlakozó van, tehát a kábelnek ezen a felén "N male" kell, hogy legyen. A kártyán viszont "RP-SMA female" található, tehát a kábelnek ezen a felén "RP-SMA male" kell, hogy legyen.Itt találtam is egy kábelt, de lehet elírás, a nagyobb dugóra "N-anya" szerepel a leírásban...szóval elveszítettem a fonalat. Temun próbáltam keresni, de ott nem találtam. Egyáltalán, a két szabvány átjárható? Vagy valami fordító kellene nekem?
Köszönök minden segítséget!
-
-
válasz
szabifotos
üzenetére
Repeater-ből inkább egy normál méretű külső antennás típus lenne ajánlott. Az ilyen konnektorban dugós típusokkal főleg az a baj, hogy a konnektor a padló közelében és/vagy rejtett helyen van ami jelentős árnyékoló tényező. A másik jelentős hátrányuk, hogy beépített kicsi antennákkal rendelkeznek azáltal gyengén veszik az elődleges eszköz által üzemeltet wifi hálózatot és gyengén is tudják csak továbbítani azt, valamint a lefedett terület sem lesz olyan nagyságú mint a normál méretű külső antennás eszközöknél.
Repeater-nek a legjobb egy normál wifi router-t használni, van amelyik gyári firmware-rel is képes rá (pl Asus több eszköze) de a legtöbb csak CFW telepítésével tehető rá alkalmassá.
Kaphatóak multifunkciós AP-k is amelyek szintén tudják gyári firmware-rel a repeater módot is de az áruk ugyan annyi vagy több mint a sima wifi router-eké így nem éri meg a megvásárlásuk, a wifi router-ek előnye, hogy később még router-ként is lehet őket használni.
Ha megoldható akkor inkább az a javasolt, hogy kábeles kapcsolattal használjál egy második wifi router-t AP módban.
A repeater-t olyan helyre kell tenni ahol az eredeti wifi jel még viszonylag jól fogható mivel a vételi erősség egyenes arányban áll az elérhető sebességgel vagyis a gyenge jel = alacsony sebesség. A repeater működés során alapból lesz egy link sebesség feleződés is így a gyenge jel/alacsony sebesség esetén ez még további csökkenést fog eredményezni akár a teljesen használhatatlanságig is.
Alternatív megoldás lehet a Powerline használata de az nagyban függ az áramhálózat állapottól és kialakításától. -
rekid
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
A kábel nem játszik alépítmény hiányában. Esetleg valamelyik mercusys range extender?
-
-
rekid
addikt
Sziasztok.
A házban jelenleg egy Mercusys HALO H50G WiFi Mesh rendszer (2-pack)-os megoldással élek két szinten. A lenti egységem még a háztól 5-10 méterre "elszór". Kb 5. métertől indul a garázsom, ahol már mobillal zárt ajtók mögött elfogy a szusz. (nyilván).
Gondoltam veszek egy 3. dobozt mert, hogy "bármikor bővíthető".) A gyártó honlapján elérhető az 1 egységes kiszerelés, de Magyarországon nem találtam kereskedőt ahol kaphatnék. Kizárólag a két illetve 3 egységes kiszerelés kapható.Van ötletetek hogyan tudnék a garázsomba is varázsolni némi digitális mannát?
Köszi!
-
válasz
kpityu2
üzenetére
Érdekes mód behalt a MESH és restart se segített.
Reseteltem mind a 4 darabot és újra csináltam Xiaomi Home programban a hálózatot és össze kötöttem mind. Azóta teljesen jó, nem is értem mi van. 🤔🤨😆
Ma lesz fúrva és vezetékelve és a fő Xiaomi eszköz kábellel lesz csatlakoztatva a routerhez és a ház emeleti előszobába (ház központjában) lesz elhelyezve.
De ahogy elnéztem ez nem is szükséges, de inkább biztosra megyek.
Csak 1 lyukat kell fúrni, másik már meg is van....egyik eredeti kábel csövezés erre jó ami a padlás térbe van kivezetve, LAN kábelt már ki is vezettem.
/Keystone csatival meg lesz toldva/ -
Egy AP-t szeretnék készíteni NanoPi R5C-ből, Openwrt-vel. Azt keresem, hogy milyen M2 kártyát vegyek bele. Keresés közben több helyen írták, hogy az átlagos WiFi eszköz nem tud 2.4G és 5G-n is AP-ként üzemelni, mert ahhoz két modulnak kellene benne lenni, ami nincs.
Valaki segítene tisztába tenni, hogy van ez és milyen kártyát keressek? -
Dr.NX
addikt
válasz
szabochris
üzenetére
Lehet hogy más dolga is van az embereknek????!kérdőjel?
Mivel és hogyan mérsz sebességet? Ugye nem böngészőből?
Érdemes a Speedtest applikációjával mérni és több szerveren mérni, lehetőleg nem most este csúcsidőben.
Van amelyik nekem most 800-at mér, másikon meg 400-at.
PC-n a Speedtest CLI-vel parancssorból, pl.:c:\speedtest>speedtest.exe -s 12374c:\speedtest>speedtest.exe -s 31717 -
user12
őstag
válasz
szabochris
üzenetére
Meg kellene tudni, hogy hány chaint támogat a telefon (1x1, 2x2, 3x3) ennek függvénye, hogy jó a mert ertéked avagy nem.
-
szabochris
aktív tag
válasz
szabochris
üzenetére
Ennyire halott ez a csoport??!?!!
-
user12
őstag
válasz
szabochris
üzenetére
Milyen sávon kommunikál a telefon?
2,4-en teljesen okes a 400. Bár 1-2 oldalon azt olvastam, 600 mbit kölüli maxot mértek ezzel a telefonnal ( de túl sok infó sajnos nem derül ki, hogy milyen csatornaszélességeket tud, (https://www.videotron.com/en/support/mobile/devices/motorola-edge)
Némi info a wifi részről (is):
https://techinfodepot.shoutwiki.com/wiki/Xiaomi_BE5000 -
szabochris
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
A 403-at a routertől kb 2 méterre mérem.... A telefon Motorola EDge + 2023
Csatolom az inSSIDer képét.
-
Winne
nagyúr
válasz
szabochris
üzenetére
Kábelen mennyit mérsz?
-
válasz
szabochris
üzenetére
Hogy mennyi az elérhető eredmény az függ a környezeti viszonyoktól és a használt kliens eszköztől is.
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) van használva az eszközök?
Ezek közül kellene az egyikkel csinálni egy mérést a helyi viszonyokról és képernyőmentés berakni a 2,4/5 GHz-s csatorna képről.
Milyen típusú a telefon?Ez a "két szavas" válaszom!
-
szabochris
aktív tag
Sziasztok! Segitsetek légyszives!
Adott egy One 1 gigabites otthoni net. Most üzemeltem be egy XIaomi BE5000 routert.
A telefonomon, ami wifi 6ot tud, 403Mbit/s-ot tud. Jól sejtem hogy ennek többnek kéne lennie???? -
Winne
nagyúr
Urak, adjatok valami tippet, amire nem gondolok.
Összeraktam egy 5 db-os mesh-t Kaon 1344-ekből. Először összeraktam az asztalon kiterítve, működésre bírtam, ment az összes. Két problémám van vele.
1. miután elhelyeztem őket a végső helyükre, az 5-ből 4et kábellel kötöttem be, az utolsó darab viszont wifin kell, hogy legyen, ugyanúgy, ahogy eddig volt, de amúgyis automatán kell váltania a wifi és a vezetékes backhaul között. Azt az eszközt már töröltem is le és a saját helyén újra csatlakoztattam, próbáltam ezután újra aktiválni a mesht is, de semmi sem történik, csak ez látszik:
2. Ugyanaz a wifi neve és a jelszó is, mint korábban, de a sok wifis kütyüm közül két ledszalag és egy lámpa nem megy vissza rá, a többi dolog ugyanúgy megy, ahogy eddig. Ennek lehet oka az, hogy 2.4 GHz-en mennek és hiába állítom be, hogy 20/40 MHz-en menjen a 2.4 GHz, csak a 20 MHz-es csatornát használja?
Mit tudok ezzel kezdeni, hogy menjen a 40 MHz is? A wifi csatornákat elosztottam, amin ez megy nincs semmi más, de próbáltam úgy is, hogy csak ez volt beállítva, minden más wifit kikapcsoltam.
-
-
Doriiaan
friss újonc
válasz
szabifotos
üzenetére
Őszintén nálunk is az volt a gond, hogy a 2.4 GHz teljesen tele volt, és mindenki ugyanazt a csatornát használta. A legtöbben nem is tudják, hogy ezen a sávon igazából csak az 1, 6 és 11 nem mászik egymásra. A többivel egyszerűen szétszedik egymást a környékbeli routerek, és hiába jó a vas, a sebesség is ugrál, meg a jel is.
Én utánanéztem rendesen, hogy melyik csatorna hogyan fed át, meg hogy a 2.4 / 5 / 6 GHz mikor működik normálisan. Erről van egy érthető összefoglaló is képekkel, kb így néz ki: https://pingmynetwork.com/network/ccna-200-301/frequency-bands-and-non-overlapping-channels és szerintem sokaknak segít tisztábban látni, hogy mit érdemes állítani.
Nem reklámból írom, csak én is sokat szenvedtem vele mielőtt képbe kerültem. -
válasz
szabifotos
üzenetére
Az egyiket a közlekedő plafonjára raknám, így a fürdőben is jobb lehet a wifi.
A másodikat a tároló plafonjára.
A harmadik jó helyen lesz ott. -
szabifotos
senior tag
Felújítás előtt álló, vagy épülő családi házaknál hogyan érdemes előre megtervezni, hogy hová kerüljenek az AP-k UTP kiállásai?
Szórakozok jelenleg a Cambium tervezőszoftverével, de nem tudom ezek mennyire felelnek meg a valóságnak. 3db XV2-2 lenne majd és 380m2 telken lévő 110nm ház, melléképülettel együtt. Van egy fedett kültéri rész, így az udvaron is fullos lehetne a jel.
A kazánhelységben lenne talán az elektromos elosztó és egyéb gyengeáramú eszközök központja.
Direkt nem középre raktam sehol, mivel hosszúkás az épület és az utcán felesleges a wifi.
Nyílászárókat nem találok a programban...
-
válasz
DravenMoral
üzenetére
Én a simkártyás routert a lemez tető alá a jó irányba néző deszka tűzfal belső oldalára tettem fel. Tök jól megy.
-
mezis
félisten
válasz
DravenMoral
üzenetére
Üdv.!
Ha tudod merre van a szolgáltató antennája, akkor szektor antenna, egyébként körsugárzó. -
DravenMoral
senior tag
Szép napot! Van egy Ts9-es csatlakozású (yettel sim kártyás router) a lakásomban.
Borzasztó gyatra a jel, így nézegettem kültéri antennát hozzá, de borzasztó drága, hogy csak úgy potyára megvegyem.
Kültéren biztosan sokkal jobb lenne a jel, próbáltuk.
Valakinek van esetleg konkrét ajánlása?
(4g-5g lefedettségű antenna kéne, mert nálunk csak néha csatlakozik 5g toronyra, és akkor is csak 5g nsa, nem pedig sa toronyra.(Zte Mc801a router) - Ts9 csatlakozású antenna kell hozzá.
Ha valaki tudna konkrét ajánlást tenni, azt nagyon megköszönném!Az sem baj, ha az antenna sma csatlakozású, akkor veszek egy ts9-sma adapter kábelt, van a pcx-en occó pízért.
-
sunavlys
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
a főútvonalak mentén is vannak lukak
-
Brandynew
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Talán nem pont ez, de valami ilyesmire gondoltam: https://www.weboost.com/products/drive-sleek
-
-
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Rendszeresen vonatozok sokat, közben mobilnetet használok, de nem túl jó a lefedettség, hol van net, hol nincs, ha van is, nagyon lassú. Milyen eszközzel tudnék javítani ezen az állapoton? Gondoltam, hátha létezik valami kütyü, amivel több is kihozható a térerőből, mint egy mobillal.
Köszi.
-
kpityu2
addikt
válasz
csabám
üzenetére
Nincs vele gond, a fő problémája ezeknek, hogy nincs rendes antenna, szóval nem távolodhatsz el nagyon routertől. A belső kártyához meg antennák csatlakoznak. Egxébkén nem egy lehetetlen küldetés a belsőt cserélni, általában jól hozzáférhető és többfélét is kapni, csak a kompatibilitást kell ellenőrizni. Én még a helyi számtechboltban is találtam bontottat.
-
csabám
addikt
Sziasztok!
Szükségem volna egy USB-s Wifi adapterre Telekom gyári routerhez, mivel a notebook-e behalt és egyszerűbb és olcsóbb egy külső, mint a belsőt vadászni és kicserélni.
A problémám az, hogy kicsit szeretnék, de az értékelések elég rosszak róluk általánosságban. [Ezt] néztem ki!
Nagyon köszönöm a javaslatokat előre is. -
zsoltictrl
csendes tag
Sziasztok! Van két WI-FI routerem amit számitőgépről fogok, az egyikről az Internet jön a pincében van a router minden nem tudom mozgatni, és a másik a szobámban amin a Hue Bridge van kötve hogy lehet megoldani hogy egy gépről mind a kettőt tudjam fogni?
-
-
mezis
félisten
válasz
ad4m1337
üzenetére
- 7 -8 m-en talán nem lesz jelentős feszültségesés és a tápfeszültségek is "túlméretezettek", a készülékben DC-DC áramkör azonnal 3,3V-ot esetleg 5V-ot alakít a beérkező 9 - 12V-ból. Mennyi is a tápfeszültsége? Ma már nem terhelik ilyen bonyolult dologgal a usereket...
- Vannak készülékek, amikből nem spórolják ki azt a pár db egyszerű komponenst, ami az egyenfeszültség elválasztásához, zavarszűréshez kell. Ezeknél a fogadó oldalon nem kell splitter.
- Alant egy splitter pár. Egyiken a 12V (48V)-os adapterhez van "mama" lengőcsatlakozó
a melette lévő UTP csatlakozó megy a switch-be (routerbe), a másikon van egy "papa" lengő csatlakozó a Deco M4-hez és egy UTP csatlakozó, ami ugyancsak a Deco M4-hez.Vigyázat! Amikor a 12V már benne van a fali UTP kábelben, akkor a fali kábel másik vége nehogy a Deco M4-be kerüljön, mert elfüstölhet az UTP kábelhez csatlakozó piciny impulzus transzformátor. A transzformátorok nem szeretik az egyenfeszültséget....

-
ad4m1337
aktív tag
Szia,
Koszi a valaszt! Az UTP egyik vége a padlás, másik vége a garázsban, ahol egy jelenleg egy Hikvision switchbe megy (ez majd a kameraknak lesz, de egyelore ezzel viszek emeletre netet, igaz csak 100mbit korlattal, vennem kell majd kulon switchet nethez), a tavolsag kb 7-8m.
Gondolom akkor a splitter masik veget a Hikvision switchbe kellene dugni.
Jo otlet 12v/1A kabelt behuzni, jelenleg muanyag gegecsobe van az utp, viszont ehhez villanyszerelot kellene hivjak (kabel vegere dugot tenni stb) es a splitter egyszerubb megoldasnak tunik.
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Adotr egy helyiség (padlás) ahova a villanyszerelő behúzott egy UTP kábelt, viszont 230V hálózati csatlakozót már nem... Van egy TPLINK Deco M4 -em, aminek kell a táp.
Láttam neten, hogy létezik POE Splitter aminél a lan UTP ketté osztja 12v csatlakozó és UTP -re.
Ezek mennyire működnek? Merjem megrendelni?
-
Imagine
csendes tag
Köszi a tippeket!
Kábel lelógatása lett volna kézenfekvő, de csak úgy tudom megoldani, hogy látható, és a lakóközösség keresztes hadjáratának lelki szemeim előtt felvillanó képe nem annyira vonzó.
Így marad az a megoldás, hogy onnan, ahol még értelmezhető erősségű a wifi megpróbálom a jelet továbblökni kb 1-2 métert, annyi már elég lenne. -
Ti használjátok 2,4GHz-en a wifi6-ot (ax) ?
Vagy csak úgy ott van kihasználatlanul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Energiaital topic
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Pánik a memóriapiacon
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A 403-at a routertől kb 2 méterre mérem.... A telefon Motorola EDge + 2023
1-5-9-13 ch