- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
KaiotEch #40912 üzenetére
A hibaüzenet az volt, hogy valami hiba történt. De már megoldódott, kiderült, hogy a UPC IPv6-os beállítást küldött a modemjére, és emiatt balhézott a telefonja. Az Android nem szereti az IPv6-ot, legalábbis a Google progik. Beszélt velük, visszaállították IPv4-re, és újra minden működik rendesen.
-
válasz
KaiotEch #23537 üzenetére
Képzeld nekemis 5310 van, és ugyanúgy jártam mint te.
Azért is írtam a topikba az előbb, mert gondoltam szoftverfrissítés elég lesz neki.Én amikor bekapcsolom,akkor tudom kezelni, de egyszer csak befagy az egész és semmit nem birok csinálni.. de a kép az van és működik is a kijelző,tehát az nem fagy be..
A kiakpcsológombon kívül meg semmi másra nem reagál..Frissítettem ,reseteltem stb.. most megint ugyanazt csinálja
Énis teljesen tehetetlen vagyokja még valami, hangok azok vannak a billentyű megnyomása következtében, csak nem reagál semmire sem, DE a kijelző NINCS lefagyva..
Szerk: még valami, amikor USB-re kötöm, működni működik,de kb 2 perc után kiugrik egy ablak,hogy Válaszd ki a zenegombokkal vezérelhető alkalmazást (valami ilyesmi) és kiugrik két választási lehetőség egymás alatt 1.Zenelejátszó , 2.Rádió..
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest