- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
Hard reset megoldotta végül
-
madstunt
addikt
Hello!
Adott egy Nokia 5610 ami pár napja nem fogad se smst se hívást, nem küld SMS-t és ha hívást indítok egyből foglaltat jelez a hang is és a telefon is kiírja a hálózat foglalt. Másik SIM kártyával is ezg csinálja. A készülék független, a SIM kártyák amikkel próbáltuk Telenorosok.
ja és. felmegy a hálózatra, van térerő -
madstunt
addikt
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, a régebbi symbianos nokiák(konkrétan n91ről lenne szó) használhatóak (nyilván telefonálást,smst kivéve ) sim kártya nélkül ? -
madstunt
addikt
Lehet nem ez a legjobb erre de nem találtam mást így megkérdem:
A Budapesti Leila GSM-től vásárolt valaki? megbízhatóak? -
madstunt
addikt
köszönöm a megerősítést
-
madstunt
addikt
az a kérdésem lenne hogy ha jelenlegi sony ericsson telefonomhoz(k850) veszek egy nokia bluetooth headsetet(BH-214), ha a telefon ismeri a kellő profilokat (HFP,A2DP,AVRCP,stb...) akkor elviekben nem kellene hogy legyen probléma, látni fogják egymást.
-
madstunt
addikt
válasz
ropogós #17507 üzenetére
Kaller1 ellenében én nem a tesztben találhatóak megnézését ajánlom hanem egy népszerű videófeltöltőn való keresgélést a 2 készülék videó után mivel egyiknek se tegnap volt a tesztje,főleg az i8910-nek és azóta sokat fejlődött,bár a folyamatos AF miatt tény hogy a Vivaz egyellőre veretlen
-
madstunt
addikt
Kérdés: A nokiának is van-e olyan beépített támogatása valamelyik blogszolgáltatóhoz mint a Sony Ericsson esetén a Blogger támogatás?
-
madstunt
addikt
Helló!
SE PC suite kezelőfelületén van egy olyan pont hogy "Telefon javítása". Azt szeretném kérdezni hogy mennyire hatékony illetve próbálta-e már valaki -
madstunt
addikt
köszönöm a válaszokat
-
madstunt
addikt
Hello!
Az lenne a kérdésem hogy a telefonomban lévő Xenon vaku hangosabbá vvált villantáskor időnként sokkal van mikor nem olyan sokkal hangosabbá.
Van valami félnivalóm hogy a következő fél évben meghal a vaku és ez annak az előjele?
A telefon egy SE K850i -
madstunt
addikt
Köszönöm a válaszokat.Okosabb lettem ennyivel is...
meroly: szerinted ha nem látnám értelmét megkérdeztem volna?
-
madstunt
addikt
Hello!
Azt szeretném kérdezni van-e mód arra hogy telefonom(SE K850) ha a számítógépre van csatlakoztatva akkor ne a mobilnetet hanem a számítógépem netelérését használja? -
madstunt
addikt
Ha garis akkor gariztasd meg ha nem akkor meg csak saját felelőségre próbáld otthon ha 100%ig biztos vagy benne mit csinálsz és csináltál már ilyet.Amúgy vmi szervízben javíttasd.Ha nem garis akkor nem tudom szívből ajánlani a márkaszervízt mert nem meglepő módon aranyárban dolgoznak.Vmi gsm szervízben javíttasd
Megelőztek
-
madstunt
addikt
válasz
Goatman #11881 üzenetére
LG:
KU990 Viewty
KF 750 Secret
KM900 Arena
KC910 RenoirSamsung:
S8000 Jet
Innov8
i8910 HD
i7110
S8300 UltraTouch
I900+Az összes jelenleg is kapható winmobile--os és symbianos telefon ami ha alapból nem támogatja 3rd party programokkal képessé válhatnak
Nekem ezek jutottak eszembe
-
madstunt
addikt
-
madstunt
addikt
válasz
DonChema #11502 üzenetére
320x240-es MP4 formátumú vidiket vinné-e?
NemÉs érdekelne, hogy milyen a zenelejátszójának a grafikája? (albumborítókat megjeleníti-e, stb.)
Albumborítót megjelenít,néhány beépített de nem bővíthető/cserélhető skinnel lehet skinezni,vizualizáció nincs,egyéni hangszínszabályzó is van -
madstunt
addikt
válasz
Viktor0610 #11175 üzenetére
De nem ilyen gyakorisággal.Az 5610-em nem szenvedett ilyen problémától példának okáért....
Sipi16: Elfogadom hogy valószínűleg igaz mert "van benne ráció."
-
madstunt
addikt
válasz
Viktor0610 #11172 üzenetére
Na ez már jobban tetszik.
(Bár az én telómra meg ráírták gyárilag hogy ajánlott naponta kikapcsolni.Persze nem volt rá pofájuk odaírni azért mert alúlméretezték a memóriáját....na mondtam bravó) -
madstunt
addikt
válasz
Sipi16 #11168 üzenetére
őőő ezt az érdemes havonta lemeríteni teljesen-t ezt ugye nem a mostani Lítiumos akksikra értetted. A régebbi Nikkel alapú akksiknál volt formázás mamár a Lítiumos akksiknál értelmét vesztette ahogy sokkal kevésbé szeretik ha tökig merítik őket,evvel lehet az élettartamukat és teljesítményüket igazán megdolgozni lefele.
-
madstunt
addikt
egyszerűen,röviden
INCS
bővebben: Annyi hogy addig se meríti a készenléti állapot a telót de emellett sokkal több áram vész a hőveszteség és hasonlók miatt kárba a töltőben ami nem épp környezettudatos dolog. Ritka esetben éri meg pl régebbi motoknál amelyeknél a régi sok tűs,SE csatira hajazó csati volt mert ott nem mindig érinkezett a töltő de egy éjszaka alatt fel tudja tölteni.... -
madstunt
addikt
válasz
okib4100 #9346 üzenetére
1:Igen
2:Először is megkellene nézni egy szoftfrissítés után is csinálja-e ezt. Ha lehet ne a netessel mert sokszor ilyenkor továbbmennek a régiszoft hibái az ujba,hanem nokia márkaboltban ha garanciális frissítésre vinni tudod ( ha nem garis akkor talán gsmbe vidd frissíteni mer a nokiánál 6000-t kérnek el nagyjából ) -
madstunt
addikt
válasz
Wapetya #9317 üzenetére
HS44+AD44 kombót ajánlom én is azt használom.
Az AD44 az alábbiakat tudja:
-szám léptetés előre hátra illetve hosszan nyomás esetén számbatekerés
-hívás fogadás-letétel
-hangerőszabályzás
-beépített mikrofon
-némítógomb a mikrofonhoz
-az adapter végén 3,5-es szabvány jack
a HS44 meg szerintem jó minőségű agybadugós füles .
Érdemes szétnézni mert már 4000-ért is hozzá lehet jutni... -
madstunt
addikt
Ha van egy gyári garos telóm és nincs meg a számla meg a garlap vhogy visszalehet gart keresni mondjuk imei alapján?
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest