- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
válasz
manoarc #31191 üzenetére
Nanana! Mik vannak telepítve? Valaminek muszáj a háttérben lezabálni az akkut. Esetleg újra kéne rakni a szoftvert.
Másik verzió. Vettél bele új akkut. Hiába gyári, lehetséges hogy régen nem gyártott típus. Kvázi ott állt néhány évet egy raktárban valahol, miközben az állaga csak romlott, romlott és romlott. Ez esetben nem nem tudsz vele mit kezdeni. Volt egy csávó pár hónapja, aki vett egy 7-8 éves PowerBook G4-et, és ehhez új akkut. egy PowerPC alapú Mac nem túl időszerű, ezért nem túlsokan használhatták már az elmúlt jónéhány évben, és valószínű hogy az ő akkuja is néhány évet töltött egy raktár polcán valahol. Aztán a CoconutBattery azt jelezte neki hogy romlik, romlik és csak rendületlenül romlik az akkuja.
Szóval vagy az egyik vagy a másik.
-
rootkiller
őstag
válasz
manoarc #31189 üzenetére
Ez csak attól függ hogy hány kacat alkalmazás megy rajta a háttérben.
Annak idején volt olyan hogy valami kiakadt a háttérben a blackberrymen és azon vettem délután 4kor budapest közepén észre magam, hogy mingyá lemerül. Pedig kiállításon voltunk, szóval egész nap nem is nyomkodtam!
-
localhost
Közösségépítő
válasz
manoarc #27048 üzenetére
NEKEM egészen biztosan működött a sima másolás, feltétel, hogy mielőtt kiveszed a memóriakártyát, a telefon menüjében "csatold le, válaszd le". Ezután mindent felmásoltam a hdd egy könyvtárába és onnan vissza a nagyobb memóriakártyára. Ezután a nagyobb kártya ment a gépbe és TÁDÁMM, működött. Galaxy mini / Android. [link]
-
válasz
manoarc #23104 üzenetére
A kérdésed első felére igen, lehetséges java alkalmazások telepítése, de nem olyan egyszerű a dolog. A java nyelven írt alkalmazásoknak is van fejlődésük ( evolúciójuk ), egy pár évvel ezelőtti készülékre nem tudod az új alkalmazásokat elindítani. Sokszor a kijelző felbontása is akadályt jelent, ezért nem lehet egyértelműen válaszolni a kérdésedre.
Konkrét telefon típus plusz egy játék vagy alkalmazás neve, már sokkal közelebb visz a konkrét válaszhoz. -
Rav3n02
senior tag
válasz
manoarc #20913 üzenetére
Elvileg valós értéket kell, hogy tükrözzön, de ez a gyártó cégtől is függ, bár mAH szám csak tájékoztató érték a kérdés az, hogy milyen viszonylatban veszi fel a töltést és adja le az áramot a gyári akkuhoz képest
(Azért nem festem az ördögöt a falra, mert volt már egy pár best-buy vételem amik mind u.gy akkuk voltak és semmi panaszom nem volt rájuk
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest