Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolves#13
tag
Köszi a segítséget. Akkor inkább visszaviszem, mert céges mobil és nem akarok nagyon belebuherálni.
-
Wolves#13
tag
Üdv!
Nokia c6-00-ról lenne szó. Rendszeresen lefagy, lassú, újraindul. Fotó közben, ha törölni akarom a képet, kiírja, hogy a kamera már használatban van.(wtf?) Sw lett frissítve, semmi változás. Valaki valami?
-
Wolves#13
tag
Üdv!
Van egy Nokia 6600i slide-om. A probléma vele, hogy ha fotót vagy videót szeretnék vele csinálni, akkor van egy 1mm-es fekete folt a kijelzőn. Ha felrakom gépre a képet, akkor is ott van. Plexit leszedtem róla, a lencsét megtisztítottam, de semmi változás. Valaki tudna segíteni, hogy mivel tudnám eltüntetni? Köszi előre is.
-
Wolves#13
tag
válasz
Mulderpapa #23326 üzenetére
Akkor nem értem, mert egyik pillanatról a másikra kezdte el csinálni
Nem esett le meg semmi...Esetleg akkor valami ötlet?Vagy szerviz lesz a vége?
-
Wolves#13
tag
Hali!
Van egy kis problémám....Nokia n78-ról van szó.Hívás közben iszonyatosan gerjed.Gondolom a hátlap miatt, mert abban vannak az érintkezői..Esetleg valakinek valami ötlet, hogy hogyan tudnám megcsinálni?Vagy vennem kell egy új hátlapot?SOS lenne a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest