- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolves#13
tag
Köszi a segítséget. Akkor inkább visszaviszem, mert céges mobil és nem akarok nagyon belebuherálni.
-
Wolves#13
tag
Üdv!
Nokia c6-00-ról lenne szó. Rendszeresen lefagy, lassú, újraindul. Fotó közben, ha törölni akarom a képet, kiírja, hogy a kamera már használatban van.(wtf?) Sw lett frissítve, semmi változás. Valaki valami?
-
Wolves#13
tag
Üdv!
Van egy Nokia 6600i slide-om. A probléma vele, hogy ha fotót vagy videót szeretnék vele csinálni, akkor van egy 1mm-es fekete folt a kijelzőn. Ha felrakom gépre a képet, akkor is ott van. Plexit leszedtem róla, a lencsét megtisztítottam, de semmi változás. Valaki tudna segíteni, hogy mivel tudnám eltüntetni? Köszi előre is.
-
Wolves#13
tag
válasz Mulderpapa #23326 üzenetére
Akkor nem értem, mert egyik pillanatról a másikra kezdte el csinálni Nem esett le meg semmi...Esetleg akkor valami ötlet?Vagy szerviz lesz a vége?
-
Wolves#13
tag
Hali!
Van egy kis problémám....Nokia n78-ról van szó.Hívás közben iszonyatosan gerjed.Gondolom a hátlap miatt, mert abban vannak az érintkezői..Esetleg valakinek valami ötlet, hogy hogyan tudnám megcsinálni?Vagy vennem kell egy új hátlapot?SOS lenne a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest