- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fuximaxi #26348 üzenetére
Ez amit mondasz, csak általánosságban érvényes, de van kivétel is, komoly profi programozók, akik kimondottan erre gyúrnak, még olyat is hallottam, hogy meghívtak pl. a Samsung fejlesztőihez is.
Egyébként nem izgat a főzött ROM, szenvedély betegség kategóriájába sorolom, olyan mit a kávé, nem okoz semmi hátrányt, de még is csak rabja vagy.Teasüti
Nem tudom, hogy milyen készüléken jött elő a hiba, de SE X8-on és SE Xperia Minin tökéletes a QuickPic képnézegető. Szerintem más alkalmazás okozza ezt a hibát. Egy apk frissítés is előidézhette! -
Teasüti
nagyúr
válasz
fuximaxi #26343 üzenetére
...
Igen, ezek sérült fájlok általában. Nem ritka, hogy másolás közben sérül meg, lemarad a vége, kiürül a cache, hirtelen leválasztják az usb-t, megszakad a vezeték nélküli átvitel, hibát dob a bluetooth, kifagy a progi, ami írta éppen, ezer oka lehet.Nem ezen van a hangsúly.
A process meg hasznos (godolom én), nem az a megoldás, hogy fc, amúgy is újraindul.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
fuximaxi #26313 üzenetére
Sajnos lejárt a szerkesztési időm így újat kellett írnom.
A van egy úgynevezett vodafone mini bázis, amit internet alapon működik, egész olcsó és jó megoldás, csak kell hozzá egy széles sávú internet, valamint vodafone hálózatot kell használni.
-
Satyricon
addikt
válasz
fuximaxi #26296 üzenetére
Hali
Tényleg?
Én meg ott melózom!
Am nem a posta felőli bejáratra gondolok, hanem a másikra... A bejárattal szembe van középen, kb 15-20 m-re. És ha egy hét próba garit kérek pluszba? Az úgy nem jó?
Vagy tudnál/tudnátok esetleg ajánlani olyan üzletet, ami nagyon megbízható és szokott lenni ilyen telefonjuk?
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a segítséget!
-
cigam
titán
válasz
fuximaxi #26225 üzenetére
- táskában/asztalon hagyom a telefont
- jön rá egy hívás de nem vagyok ott hogy felvegyem
- x percenként csiripiel 1-et(az csak hab a torán, ha villog hozzá párat)Per pillanat se az iPhone3G-ben(ios 4.2.1), se a Samsung E1230-ban nem találtam ilyen beállítási lehetőséget.
-
spurika
senior tag
válasz
fuximaxi #25985 üzenetére
Rossz linket másoltam be.
Itt is van sok 10-11 rugó környékén -
-
Storms
őstag
válasz
fuximaxi #25841 üzenetére
Azért rizikósabb egy érintős mobilt venni mint pl.: egy C905-t nem? Sokkal hamarabb halnak meg( érintő)...gondolom nem is lenne olcsó egy érintő csere, valahogy félek mindig belevágni egy érintős teló vásárlásába, mert ha meghal a kijelző kezdhet az ember gyűjteni rá.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
fuximaxi #25751 üzenetére
Bocsi a dupláért, de lejárt a szerkesztési idő.
Az amortizáció felszámíthatóságát illetően a Ptk. 309. § (2) bekezdése irányadó, amely szerint „Kicserélés vagy elállás esetén a jogosult nem köteles a dolognak azt az értékcsökkenését megtéríteni, amely a rendeltetésszerű használat következménye”. Ebből adódóan, amennyiben a fogyasztó elállásakor a forgalmazó csak az amortizációval csökkentett összegben hajlandó a termék vételárát visszafizetni, úgy célszerű felhívni a fogyasztó figyelmét a hivatkozott Ptk. előírásra, de a forgalmazói követelés jogszerűségéről történő döntéshozatal természetesen szintén bírósági peres útra tartozik.
-
-
salgocomp
senior tag
válasz
fuximaxi #25675 üzenetére
Na beszéltem a Nokia Live Supportal, nagyon segítőkész úriemberrel szenvedtünk 20 percet, mire rájöttünk, hogy ennek szoftver újratelepítés kell. Megcsináltam 5 perc alatt az újratelepítést Nokia Suit-al, és most már tökéletesen működik. Akinek ilyen problémája van mint nekem volt, írjon nyugodtan és segítek.
-
tomsics
senior tag
válasz
fuximaxi #25622 üzenetére
Hát nem tudom,szerintem ez már személy függő mert szinte totál azonos a 2 telefon.Ph-s tesztben se tudták megmondani melyik a jobb.Egyik ezért jó a másik azért.El kell olvasni a tesztet és dönteni.Ahogy írtad az N95 az viszont már előre lépés.Csak az a kérdés,hogy ki tud-e fogni egy normálisat,illetve annak az árán már szerintem kapna érintősből is olyat ami üti az n95 szintjét sőt talán még többet is ad
-
-
-
Tamy
őstag
válasz
fuximaxi #25567 üzenetére
Köszönöm, lehet, hogy még szükségem lesz rá. Fehérváron találtam egy szervizt, akik csodálkozva néztek, hogy nem lehet hozzá szalagkábelt szerezni. Határozottan állították, hogy szinte biztosan meg tudják csinálni, azt mondták nem létezik, hogy ne lehetne hozzá szerezni, hiszen se nem túl új, és réginek sem túl régi. Azt ígérték, ha másként nem megy bontóból szereznek. Mivel tegnap délután már nem tudták megnézni, hogy van-e hozzá alkatrész, úgy volt, hogy ma felhívnak. Eddig nem hívtak, de azért szeretném hinni, hogy tényleg meg tudják csinálni.
-
Mosanke
senior tag
válasz
fuximaxi #24305 üzenetére
Szia!
Én (próba képpen) beírtam a sajátomba ezeket a karaktereket - mert kíváncsi lettem volna mit ír ki -, de nem történt semmi.
A beírás után kell még megnyomni valamelyik billentyűt?SAMSUNG C3050-es telefon, 3 hónapos, vadi újonnan vettem egy hazai nagy áruházban, kártyafüggetlen, 2 év Samu garancia egyebek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest