- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Methos07
tag
válasz
spurika #26206 üzenetére
Ezen gondolkodtam én is, öcsém felvetette a Salsat is, de az alsó gombsor sehol sem stimmel.
A hátlap alapján(és a htcken láttam talán azt a hatalmas órát) egyértelműen HTC teló dizájnra nyúltak rá a srácokViszont méretekben az sem stimmel, így lehet kicsit kutakodnom kell, mert nem árt, ha a kamera is szabadon van, és nem kell folyton levenni a tokot(bár nem mintha sokat használnám a teló kameráját, de ki tudja).
Lehet csinálok egy logout tesztet róla, ha holnap nagyon unatkozom
-
Forestjo
senior tag
válasz
spurika #26154 üzenetére
Ahogy nézem a C7 tesztjét, helyenként tök olyan akadós és darabos (pl. a böngésző), mint a C5-03, pedig jelentős memória különbség van a kettő között. Ezek szerint a 680 Mhz nagyon meghatározó ebben. Persze elképzelhető, hogy később, az elmúlt két évben tudtak olyan optimalizációt alkotni rá, ami gördülékenyebbé tette - a hardver adott hozzá.
De a teszt állapotához képest a C5-03 sem panaszkodhat annyira, hiszen a legnagyobbak is döcögnek. Persze a C5-03 jobban. -
Forestjo
senior tag
válasz
spurika #26150 üzenetére
Köszi a választ. Te most milyen Symbiant használsz? És mi az álláspontod a kérdésem kapcsán? Nem törvényszerű a Symbiannak ilyen módon elveszteni a munkamemóriáját? A Nokia tervezőiben bízva és a legjobbat feltételezve róluk, én logikusan arra következtetek, hogy nem adnának ki a kezükből valami használhatatlan vackot. Már csak azt kellene tudni, hogy az ilyen kevés memóriával megáldott csodájukat hogyan lehet anélkül használni, hogy ne teljen meg "szeméttel".
Szerintem is, az alkalmazások nagyon befolyásolják a mem. vesztést. Amikor jobban odafigyeltem ezekre, akkor nem is volt olyan nagy probléma. Egyébként akkor összefoglalva még egy kérdés: hosszú távon a használatból mindenképpen rakódik a szemétből, amit csak resettel lehet megoldani, vagy karban lehet tartani még az olyan Symbiant is, mint a C5-03?! -
Forestjo
senior tag
válasz
spurika #26147 üzenetére
Nem tudom hogy van ez, de az N73-mal én mindig Operát használtam és ezeket hiába ürítettem, ettől nem lett több a szabad memória. Pont ez volt a kiábrándító, mert látszólag egy teljes reset nélkül nem lehetett megszabadulni a szeméttől.
Szerintem biztos van valami hatásosabb szoftveres megoldás... -
Forestjo
senior tag
válasz
spurika #26125 üzenetére
Miért van az, hogy sok Nokia okosmobilra egyformán jellemző, hogy gyakran kiírja, miszerint "kevés a memória, töröljön adatokat". Amikor ez így volt hajdanán az N73-n és sok akkori társán, akkor is nagyon használhatatlanná tette a gépet, de ma visszanézve érthetőbb, "megbocsáthatóbb". Viszont a jelenleg is bőszen forgalmazott 2010-s modell, a C5-03-tól már nem várná az ember ezt a gyermeteg problémát!!!
Mivel viszonylag sokan vettek manapság is ebből és hasonlóan gyenge társaiból (az a tapasztalatom, hogy főleg azok, akik hírből is alig ismerik a korábbi modellekkel való kiábrándító civódásunkat), azt szeretném kérdezni tőletek, hogyan lehet ezt az alapvetően nonszensz problémát hatásosan megszüntetni?Mert ugye az mégsem egy jó és tanácsolható megoldás, hogy állandóan teljes reset a mobilon és kezdjünk újra mindent elölről.
Most pl. a C5-03-ra van sok ilyen panasz, hogyan lehet megelőzni, hogy az amúgy tényleg kevés (40Mb) memória ne okozzon használhatatlanságot az internetezés vagy a navigáció használata közben? Mert ha ezt a kiábrándító dolgot meg lehetne hatásosan oldani, akkor egy jó kis munkatelefonnak még én is vennék egy ilyent a T-nél. Most már nagyon olcsó - főleg ahhoz képest, hogy az elején mennyire túlárazták.
Előre is köszönöm a segítségeteket.A készülék saját fórumában semmi komoly megoldás nem történt, sokan csak panaszkodtak.
-
Storms
őstag
válasz
spurika #25933 üzenetére
Semmi ilyen nincs. Sztem alapból oda menti ha van benne memória kártya. Most leformáztam a kártyát újra. a telefon fájlkezelőjébe 15.2gb-ot ír üres helynek. Hát ez így durva, ki is számoltam hogy menyire jönne ki fél perces videofájl az 20mb, 1 perces 40mb. 60*40mb= 2400MB lenne az 1 órás. Tehát 6 órás felvételnek rá kellene férnie. Limitálva van 1 ó: 30 percre? Mert kereken ennyit ir rögtön formázás után (640*480-ban),840*480-ba meg 1 óra.
-
olivera88
veterán
válasz
spurika #25883 üzenetére
Igen. Sokat szoktam modemként használni a mobilomat. Nem hiszem h vírusirtó kavar be. XP nél is ez volt de ott sikerült telepíteni a frissitést. Avira free és Comodo Fw combot használtam XP alatt és Win 7 alatt is az van. A 32 és 64 bites javítócsomagot is letöltöttem de egyik se bírtam telepíteni.
-
válasz
spurika #25843 üzenetére
Nemtom, nekem még nem pusztult meg telefonom, pedig nem sűrűn cserélgetem. Bocs, a D500-amnak elhalt a billentyűzete (sok év használat után), ahhoz 500Ft-ért vettem egy roncsot, abból áttettem, utána a roncsot eladtam 500-ért, a jó telefont 4000-ért
Mondjuk érintőkijelzős telefonom nem is volt még -
-
salgocomp
senior tag
válasz
spurika #25764 üzenetére
A nyelvvel gond nem lesz szerintem, mert alapvető funkciók vannak benne angolul, ami szerintem teljesen megérthető. Igazából nekem csak a sebességgel volt gondom, bár ez is csak készülékfüggő. Mindig csak azt tudom mondani, hogy megszokás kérdése az egész. Ha nyitott vagy új dolgokra, akkor miért ne ?!
-
Krisz79
őstag
válasz
spurika #25706 üzenetére
Ilyenem van is valahol,de jó,hogy az eszembe hoztad!
Grat érte!
Már csak az nem vili,hogy mivan,ha a sim nem tud csak 250számot fogadni,de a teló memójába 400 szám van?
Mert gondolom a sm-kártya olvasó a simen rajta hadja , csak másolatot ment a sim-ről.Jav: nem 11 van,hanem csak 1!
-
spurika
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest