Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégtörő
aktív tag
válasz transmission #26412 üzenetére
avval megoldották hogy a töltőjükön usb van, de a telefonban már nem az, szóval kábel egyik vége a szabvány csak másik még mindig egyedi.
-
Jégtörő
aktív tag
akkor jó esély van, h mégsem mikro usb, hanem csak hasonlít rá, lg is csak hasonlít, de a szabvány mikro usb nem megy bele, mert ha az lenne akkor a szabvány miatt mindenhova tudnád használni amin mikro usb van.
-
Jégtörő
aktív tag
-
Jégtörő
aktív tag
Van egy LG GC900 as telom s-classal, elvileg javas cuccok futnak rajta, de nekem okszor hibát ír ki , és nem nagyon találok játékokat hozzá valaki tudna egy helyet ahol, tudok játékokat letölteni amik futni is fognak rajta. előre is kösz
-
Jégtörő
aktív tag
válasz lajszer #24170 üzenetére
Ez teljesen normális, enyém nem okos telefon de egy napig ha reggeltől estig zenét hallgatok rajta fülhallgatóval akkor este már töltőre kell tenni, mert még egy nap zenehallgatást vagy hosszabb hívásokat már nem bír ki. Örüljünk neki h 1500 mah akksit kapott egy ilyen kategóriás teló
-
Jégtörő
aktív tag
válasz lajszer #24126 üzenetére
Én nekem nincs androidos telóm csak egy ismerősömnek,
sztem ilyen kategóriába mind 2,2 es froyo, elméletileg kompatibilisnek kell hozzá lennie, de olyan lehet h a optimus oneba pl: 600 mhz proci van meg 512 mb ram hogy esetleg olyan játék ami egy 100 ezres 2,3 ms androidos telón 1 ghz-s vagy neagyisten 2 magos procin fut az lehet nem fog, nagyon jó az one kijelzője sokkal jobb mint az én lg gc 900 3,0 kijelzője sokat számít az a 0,2 inch és pontosabb is. -
Jégtörő
aktív tag
Ha az akksi öreg lenne akkor valóban lemerülne és nem csak jelezné. Érintkezni meg érintkezik elég rendesen.
2,5 éves csak[ Szerkesztve ]
-
Jégtörő
aktív tag
Válaszoljon vki erre pls [link]
-
Jégtörő
aktív tag
Sziasztok!
Van egy LG GC900 telefonom és pár hónapja azt csinálja, hogy amikor leveszem a töltőről fél perc telefonálás után lemerült aksit jelez és kikapcsol, vagy egy pillanatra visszadugom a töltőre vagy kiveszem az aksit és egy óra múlva visszakapcsolom, minkét eset után 100% os töltöttséget jelez, mostanában akkor is lemerültet jelez ha előzőnap töltöttem és 10 percig zenét hallgatok rajta, ilyenkor is 1 óra kikapcsolt állapot után 100 ok jelez és még napokig tudom használni. Ha kikapcsolom valamiért (pl.:moziba) és bekapcsolom utána akkor is szokott ilyet csinálni. Ha ezekben az esetekben magától kikapcsol nem a szokásos kikapcsolás közbeni képernyőt mutatja érdekes módon hanem a bekapcsolás képernyőjét.
Mi lehet a baja? 2,5 éves a mobil sosem volt leejtve.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest