- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Belako
tag
Erre voltam kíváncsi.
Azért vicces mert mert már halálra forgattam.
Kaptam mert eddig mindenkin kifogott ahogy rajtam is.
Arra rájöttem hogy van hozzá szám rendelve.
Addig nyomogattam míg lezártamItt maga telószám némely számjegye a feloldás kód is.
Már kezdem kiismerni.
Kicsit furi a nem ilyen rendszerhez szokott embernek.
Köszönöm. -
bteebi
veterán
Jó 1 év garival is, a lényeg, hogy Magyarországon legyen a szerviz. 72 ezerért amúgy már találtam 2 év garanciával is G2-est, de inkább az érdekelne, hogy van-e valamilyen reális alternatívája mondjuk Sony, HTC, Samsung vonalon.
-
sgsm
tag
Flame ,off course i understand ! but.....
Folytathatjuk az eszmecserét de úgy látom felesleges,te csak lovagolsz a samsungimádatomon, de ez nem teljesen igaz. Azt írtam ha olvasod , az eladott darab szám alapján csekély a hibaszám a samsungéknál.Van pár konstrukció hibás valóban de nem olyan gáz mint a sonynál. Ha ellátogatsz egy csupán szerelőkből álló fórumra akkor olvashatod több szakember tapasztalatát ,nem csak az enyémét.
Látom nem értesz a szereléshez,mivel írod hogy biztos megvannak a megfelelő eszközök .......láttál olyat hogy azt írtam nem tudom szét szedni? Azt írtam hogy sokkal nagyobb a kockázata annak hogy elrepedjen az érintő-lcd combo csupán egy hangszóró csere miatt de írhattam volna töltőcsatlakozót is amiket naponta tucatjait cserélem...mint egy LG vagy Samsung esetében .
Tehát megint hülyeséget írtál a vízállóságra is, újonnan gyárból kihozott telefon be párásodik ,az amelyik sose volt szét szedve .Látszik hogy nem értesz hozzá és egy "vízálló" telefont sose szedtél szét.Ugyanúgy gyári ragasztó szett ??! ha van olyan ,ha lehet kapni ami tuti gyári de nagyon ritka, ami van meg olyan amilyen ,többen ebben a szakmában küzdünk hogy melyik a jó és tökéletes ....
Ha sorolnom kellene melyik telefon a jó? egyik sem jó,ma nem arra törekszik a piac hogy jó és strapabiró telefont gyártsanak.
Iphone hibátlan 1-2 évig amire szánták.,dobd ki vedd az új modellt.Ha visszakeresel az időben egy nokia 6110, 6150, 6310i mai napig tökéletesen üzemelnek,de 3310,3410 ből is van pár tökéletesen üzemelő példányom., akinek még van ilyen persze.
Sony ott ment tévútra amikor elhagyta az Ericsson ,onnan csak lefele haladt.Mai napig üzemel ami saját tulajdonom Ericsson 788, 388. sony ericsson w995 imádom, néha bevetem ,használom.
Ellenpélda a samsung s5230 ,a champ és még sorolhatnám ami ritka gané ,100x inkább használok egy k800-at .Én csak azt akartam megvilágítani hogy mostanában a sony átment nehezebben szerelhető, gyorsan romlandó irányában a többiekhez képest.Az Lg lépett felfele egy nagyot a régi szemetekhez képest amiket gyártott, kp sorozat ,km 900 ....,
Samuék meg betaláltak nagyon pár darabbal , ami közkedvelt lett és évek óta jól,stabilan mennek, pl. s2, aminek az akkuja gyenge pont, de az s3 is nagyon kedvelt ,note sorozatok is ketyegnek szépen.Könyvet tudnék írni hidd el, 1998 óta néhai nokia 2110, ericsson 172,197, 198 , sorozatokkal a Hagenuk és AEG mobilokkal indult a szervizes pályafutásom .
Amúgy meg peace ! Mindenki azt használ mamit jónak lát és érez ,ízlések és pofonok esete,kinek a pap,kinek a papné,én a lányát.!
-
zombinyul
addikt
Szo se rola, nekem nincs tapasztalatom, anno volt vagy 3 X8-asom, meg az X10 mini vonal tagjai, azokkal nem volt bajom, imádtam őket. Azok voltak az utolso Sonyjaim, ugyhogy nekem egyenlieg tapasztalatom nincs, csak 3 kollégám, meg 4 jobaratom hasznal Sonyt, es ennyi emberből összesen egy elégedett a telefonjával. Azert ez rossz arany, nagyon rossz. Attol fuggetlenul elobb kellene Sony, mint bármelyik Szarszung, Samsungbol egyedul az Ativ szériát tudom telefonkent értelmezni. De ez mar nagyon off, nem erre a fórumra tartozik.
-
sgsm
tag
A véleményemet leírhatom és ezt nem TE fogod eldönteni és úgy hogy azt írod fejezzem be,érthető? Na akkor még egyszer igenis szarok a sonyk ! nagyon szarok .Ha majd 18 év szervíz tapasztalatod lesz fáradj vissza és kérj elnézést !
POnt a z1 compact ,gyönyörű konstrukció, egy hangszóró csere a következő, lcd/érintő kombo ami atom ragasztott a keretbe kivesz(papírvékony az egész ,esélyes hogy eltörik ) ,a hátlap ragasztott levesz ..és folytatod a műveletet ,kicseréled a hangszórót és ragasztod vissza elejét hátulját, vizzálóságot felejtsd el ezek után ,majd ha olyan helyen dolgozik valaki ahol sok a vas reszelék, 3 havonta ismétlés ,bravó sony ! Kíváncsi vagyok mennyiért vállalják majd neked a hangszóró cserét
És nem voltál a Z1 promoción sem, amikor bemutatták a csudajó viz,porálló telcsit, az úszók azzal úsztak és átadták egymásnak 50 méterenként ......látni kellett volna a meglepő fejeket 10 ből 6 bepárrásodott
hehe ,viz álló ja ,megálltak a vízbe .
-
sgsm
tag
Sajnos nincs közöm a samsunghoz, csak tapasztalataimat írtam le .Ami a törésekkel kapcsolatban olvastam...nincs mit mondanom, vannak típus hibák de az emberek többsége nem vállalja be azt hogy saját hibából történt a törés ! nagyon ritka aki őszintén elmondja ,igen leejtettem., neki dőltem x-y-nak,ráültem ,odanyomtam buszon stb,stb.Napi tapasztalatom van ,pl. kérdezem beázott? vagy ilyesmi ...mondják dehogy....szedem szét szeme láttára folyik belőle a víz vagy egyéb folyadék,mondja ,,..ja ,lehet fürdőben volt
.Olvastad ,kocogni ment és berepedt
...csak röhögtem ...ugyan már !!! ,másik töltőn volt és csak szétszedte hogy betegye a micro sd..., nem akarok senkit bántani de annyi baltakezű embert látok hogy nem csodálom hogy olyan erősen feszegetik hogy eltörik.Catepillart ezeknek ! Ezektől eltekintve viszont jól mennek.
A fagyogatásra megint nem a telefon hibája, azok a sok app-ok (én szemszögömből felesleges szemét)amiket rátesznek, ilyen battery doctor ,olyan időjárási app ami Kinshasha-ban mutatja milyen idő van.na ezekre pont szükség van ,nem beszélve a vírusirtókról ....
-
GeryFlash
veterán
Köszi, felraktam, működik
Azért nem akartam külső progit, mert a 7,5 megás IBM Notes Traveller szívás lett volna a live with walkmanemen, így is ki van centizve a memória a youtube-maps-gmail frissítésnek.
Viszont az vicces, hogy raktak bele reklámot -
törölt tag
Sziasztok Jó estét mindenkinek...Na megjöttem, az a lényeg, hogy ez az egész úgy történt, hogy a fatert félkómás (másnapos) állapotban felhívta egy T-mobilos dolgozó, és elkezdte ajánlani ezt a lumia520-ast,hogy 16000Ft-ért megkapjuk házhoz szállítva persze fater el is fogadta, és mikor hazaértem már azzal fogadott, hogy rendelt telefont....A fater nem tudja, hogy milyen csomagban kérte a telefont.Az a lényeg, hogy 2db sim kártyát adtak, az egyik sim-kártya keretére amiből ki kellett törni az van írva, hogy csak az előfizetéshez való sim-kártya, ha ez van a mobilban akkor nincs hálózat, és nem lehet hívni senkit.A másik sim-kártya pedig egy domino sim kártya ezzel van hálózat, és hívni is tudok.Felhívtam a *102# számot és azt írták, hogy domino 5 díjcsomag, és 0FT van a kártyán...De akkor miért tudok róla mégis telefonálni ha nincs is rajt pénz...Ezt bogozzuk ki valahogy...nekem jó lenne ez a domino feltőltős megoldás,csak azt nem értem, hogy ezt most akkor miért nem kellett aktiválni?Jó ez így ,hogy betettem a domino 5-ös simet vagy mit kell vele még csinálnom?HA aktiválni kéne akkor ezzel sem lenne gondolom hálózat és nem lehetne hívni, de jelenleg még is minden rendben vele...
-
Doky586
félisten
Igen, ezt az aktiválást a Nemzetbiztonsági Törvény írja elő minden MO-i szolgáltatónak hogy a SIM kártya használó neve és lakcíme beazonosítható legyen.. Ügyfélszolgálaton pedig ezért kérik el új előfizetéskor (dominót is beleértve) a szig és lakcímkártyát.
ez nemcsak a lopások ellen véd, ha értitek... -
törölt tag
Igen a T-Mobiltól rendeltem, most azt csináltam, hogy először beletettem az előfizetéshez járó sim-kártyát és ekkor a telefon nekiállt telepíteni az alkalmazásokat miután először bekapcsoltam a telefont.Viszont ezzel a sim kártyával nem volt térerő, át volt húzva a térerő jel.Beletettem ezután a domino sim kártyát, ezzel már volt térerő és hívni is lehet + engem is tudnak hívni. Viszont az van a szerződésben, hogy aktíválni kell a sim kártyát, de a most bentlévő domino sim működik rendesen akkor mit aktiváljak?
-
Zaja2
senior tag
Szia,
epp most telepitem a Flashtool-drivers-1.5-20140318 -at de valamiert a dpinst64.exe-nel valamiert nem megy tovabb a telepito. Keri,hogy telepitsem,aztan ujra - ujra - ujra. Es igy tovabb. Aztan Cencel-el kilepek,mert unom.
Ha meg arra kattintok,hogy nem telepitem,akkor ujra keri. -
--HARDCORE--
senior tag
Köszi!
Nokia 5310-hez még 16GB-ost sem ajánlottak mégis az is felismerte és kezelte a 32-est.
Igen tudok arról hgy HC és XC (eXrteme capacity) között van különbség, csak hátha valaki próbálta is.... legfeljebb ha megyek venni, majd tesztelem. ha más nem marad (nak) a 32es..(ek) -
kutga
félisten
Igaz, de nekik legalább van európai részlegük és a telókat nem csak szürkeimportból lehet beszerezni. A Z3 is nagyon ütős, az méretben is közelebb áll hozzám, 5"-t már nagynak érzem.
Azt is tegyük hozzá azonban, hogy a két telefon nem egy árkategória, nem tudom kell-e a dual sim. Személy szerint én mondjuk nem szeretem a Sony féle droidot, ha nem sürgős a bevásárlás, érdemes elmenni valahova megnézni őket, MM-ben mindkettőt láttam.
-
GeryFlash
veterán
Hát 70 felett felejtős amúgy is, akkor már z1 compact, bár azt meg a kisebb kijelző és a cserélhetetlen akksi miatt nem veszem szívesen.
asound: Rákukkantottam, 1-1,5 éves készülékeket akarnak 65-ért elsózni, kicsit le vannak tájolva... Nem tudom elképzelni, hogy sehol nem lehet kapni az EU-ban ezt a telefont, 4 hónapja még forgalmazták is is, hogy hogy nincs sehol beragadt készlet... Ebayen van egy antwerpeni eladó, de értékelések alapján kamu és kínai a tag, és ráverik a cuccra akkor a vámot. Amazonon szintén, csak EU-n kívüli ajánlatokat látok, 300 euróig pedig nekem megérné egy használatlan ZR, de nincs
-
Lecs@
addikt
100 és 200 között. Csak példát írtam. Nem kéne kiforgatni amit írok. Köszi.
( az életemben nem vennék 200 000 Ft - t telefonra. 100 a max. És még egyszer leírom, az úr még Operációs rendszert sem írt, azt sem írta mi az árhatár, és azt sem, hogy " visszabutítva " szeretné használni a bizonyos játékot.
(#37481) asound
-
Lecs@
addikt
"Melyik az a legolcsóbb telefon amin elfut a GTA 3 mobil változata ?" Android, IOS, WP vagy BB ? 20 000 Ft értékben, vagy 200 000 ? Szerinted helyes volt a kérdés ? Veled ki volt hűvös amikor ezt kérdezted ?
Én leírtam amiket használok / használnék. Csakis a prémiuim kategória ( zászlóshajó ) mindenből.
-
Lecs@
addikt
Ugyanazt a videót, amit X készülléken felvettem, Y készüléken hangos. De X - en is van amelyik videó hangos ! Nagyon fura jelenség, ilyent még nem hallottam. Arra is gondlotam először, hogy a mikrofon volt letakarva. De akkor evidens, hogy egyik telón, semmilyen eszközön nem lehetne hangosabb. Ez ugyanígy van pl egy FB - n nézett pár videóval is.
-
-
JohnK
aktív tag
Gyakorlatilag használható még, csak a bekapcsológombja kiesett, vagy kitörött, de be lehet kapcsolni egy éles tárggyal. A navigálógombok közül viszont a bal oldaliak szinte egyáltalán nem reagálnak semmire, így használtam lassan másfél éve. Tehát alapból egy teljes gombsorcsere és burkolatcsere gondolom (alsó bill. hibátlan). Azt ne is mondd, hogy nem gazdaságos megcsináltatni, sajna én is tudom, rendeltem is most egy okostelefont, de ezt sem akarom a mélytelepre dobni, ha horribilis ár alatt meg lehet csináltatni.
-
quailstorm
félisten
Mert aztán az optimus 3D nagyon olcsó volt a maga idejében
Persze azóta sokat fejlődött a technika, vannak normálisan használható androidos telók, de!
Nyomógombos telefonnal tudok vakon hívni. Oda se nézek. Zsebben van, vagy valami. Ha esetleg nagy szarban vagy akkor se rossz. Reflexből lehet hívni.
Mikor életemben először kellett volna sürgősen hívnom valakit galaxy S-sel, akkor jöttem rá hogy ez egy szar. Érintőképernyős, benyomkodtam minden fost csak a számot nem találtam meg. Gombokkal ez nem fordul elő.
Szerintem meg Nokia N95 8GB forever.Úgyhogy hagyd meg az ilyen begyepesedett hülyéknek a saját nézőpontjukat. Ami másnak áldás, gyorsabb, könnyebb logikusabb, az másnak lehet nem az.
-
Brian_GT
őstag
Jah igen 5 oldala úgy ahogy mondod...és igen látom én is, hogy amerre lapozok úgy tolódik el a kép...ami nem rossz szimpi megoldás.
Akkor megnézem azt a programot amit ajánlottál...kell róla tudni vmit? vagy ha ezzel rakom ki a képet miben lesz más, mint most? Ugyan úgy fogja lapozni a képet is mint most az 5 oldalra csak épp most rendes full képként lesz kint?Amit írtál launcher 2. megoldást azt nem is értem szóval marad a progi
Köszi a segítséget!
-
blizzrd
senior tag
Szia!
Szedtem le flashtoolt, illetve a hozzá szükséges fájlt. Program alapján megcsinálja a flash-elést, de miután bekapcsolom ugyanúgy megfagy a Sony logo-nál.Bekapcsolni nem tudom, így a menüben sem tudok állítani semmit. Eléggé laikus vagyok a témában így minden segítséget szívesen fogadok. -
darnics
aktív tag
nem nézlek hülyének csak már kifolyik a szemem a monitortol igy estére és ezért irok igy össze vissza.bocsi mindenkitöl de ez nem nyelvtan ora és utálok mindent 10X leirni szerintem nem olyan bonyorult hogy mit kérek.egyépként azota meggondoltam és az imádott sony xperiánál maradok azért is mert jobb szebb és van elölapi kamera ami a lumián nincs.van a fényképezöhöz segédfény vagy vakú a lumiánál nincs és végül imádom a sony márkát a nokiát viszont nem.és ha megnézem mennyiért adják a kettöt elég sok az ára a sonynak és elég karcsú a nokia ugyhogy jobban járok.még az alkatelnél is többet ér.jó üzlet éessz ez.csak legyen tipp topp ahogy az eladó mondja
-
darnics
aktív tag
akkor leirom másképp mert igy nem haladunk elöre.nem vagyok nokiás és a windows fonet sem ismerem de jó telefonnak néz ki.páromnak volt most sony xperia u az ge....i jó volt nekem tetszett.csak elhagyta vagy ellopták az aota sem derült ki pedig garis volt részlet még egy év stb.sony és samsung parti vagyok és androidost használtam eddig is és a sony felé hajlok csaka táblagépem is komoly és androidos ezért gondoltam hogy akkor a telefon legyen más op rendszerű de a sony az akkor is sony de mégis melyik a jobb??ez a kérdés.nokia vagy sony .vagy mitöl jobb a másik vagy mi az elöny hátrány stb.egy véleményt szeretnék ki miért cserélné erre vagy arra vagy alkatel a jobb és a helyembe nem cserélné .de szerintem mind a kettö dupla mag ugyhogy már csak jobb lehet meg a név is garantáltabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Könyvajánló
- World of Tanks - MMO
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest