Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz darnics #37186 üzenetére
Sose volt nekem. Angolról csak neked nem fordítok, magyar leírást nem keresek mert nem tudom eldönteni, hogy jó-e (jártam már pórul).
Arra emlékszek hogy Lumia 610-re se volt skype, de nyitott telón mégis mentMax ha hozzájutok ilyen készülékhez akkor tudok nyilatkozni.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz darnics #35218 üzenetére
Apply update from internal storage, ha a belső tárhelyre mentette a cuccokat. De ha Te rárakod SD kártyára, amit a NET-ről letöltöttél, akkor meg az external storage részt kell kiválasztani.
A hangerő le gombbal tudsz a kiírások közt mozogni, a hangerő fel gombbal pedig ki tudod választani.Az elején azért ajánlom a "backup user data" részt megcsinálni, mert az lementi a felhasználói adatokat. Valószínűleg ezek elvesznek a frissítés után.
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz darnics #35203 üzenetére
Kicsit érthetőbben megfogalmazva, összeszedettebben itt tedd fel a kérdésed: Android szakmai topic
Impossible is nothing
-
Dealer95
őstag
válasz darnics #35130 üzenetére
- hardveres hiba?
- gyári visszaállítás és újra csatlakoztatni a hálózatra
- ahova csatlakozni próbál, nincs-e valami korlát (pl. routernél beállítva hogy max. 2-3 eszköz csatlakozhat egyszerre stb.)- próbáld ki máshol is hogy ott jó-e wifi-n
- ha nem jó más wifi hálózaton sem, akkor ha garis, be kell vinni szervízbe -
Raider 01
aktív tag
-
meroly
veterán
válasz darnics #35107 üzenetére
Azt nem tudom, talán itt tudnak segíteni: Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz darnics #35105 üzenetére
Én úgy tudom hogy a BB-re csak a saját e-mail kliensét lehet felrakni, a többi levelezést böngészőn keresztül tudod intézni. A viber-re pedig azt írja hogy menni kéne. Kínlódtam egy darabig ismerős BB-jével, a chat-ig eljutottunk, de maga a beszélgetés funkció nem ment asszem.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz darnics #35068 üzenetére
Ezen biztos nem
(#35069) Met: honos hálózatban a cellák közti hívásátadást hívják roamingnak, de gondolom te nem erre gondolsz. Ha a saját szolgáltatójának hálózatán van fenn (a svéden), akkor nincs roaming. Vagy honnan gondolod hogy az a sim roamingol?
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés