- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan program, ami a telefon tárhelyének állapotát teszteli?Elég fura dolgokat művel mostanában a telefonom (Mi9TPro), év végén tervezem "nullázni", de emellett a fenti kérdés merült fel bennem.
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
crok
nagyúr
válasz mefistofeles #48296 üzenetére
Hacsak nem olyan Android rendszer van rajta amiben be lehet kapcsolni ilyen "memory extension" néven a /data-n tárolt swap file-t.. csak ne kapcsold be.. ráérsz később megköszönni.
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
Urak!
Mit jelent az ha egy mobilt ami mondjuk alapból 4 Gb memóriával rendelkezik úgy hirdetnek, hogy 4+2 Gb memória? Nem tudtam, hogy a mobilok memóriája bővithető.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Brave_86
aktív tag
válasz Viktor0610 #48294 üzenetére
Ok, megpróbálom ott. Köszi!
-
MODERÁTOR
-
Brave_86
aktív tag
Samsung A52S a frissítést nem tudja telepíteni.
Mit tehetnék, azon kívül amit kiír, hogy keressek fel egy szervízt?
Tóbbször próbáltam, szabad tárhely van.
Találkozott már valaki hasonlóval? -
crok
nagyúr
válasz mefistofeles #48290 üzenetére
Restartkor nincs figyelembevéve általában az állapot. Ha a kontakt egy pillanatra megszakad meg megint zár (egy elromlott kapcsoló már csak ilyen) akkor ez ilyen. Nem két telefonnál láttam már.
-
Gardaai
senior tag
Sziasztok!
Ha van erre optimálisabb topik, linkejetek légyszi, kicsit fröcsögnék.
Samsung téma..
Mindig is Samsungom volt. Kijelző bomba, kamera nekem elég, bár szerintem annyira nem kiemelkedő (persze mihez képest).
Galaxy S2-től egészen S21U-ig, de egy ideje elment a kedvem (nem az árától) a Samsungtól. Ezért sem váltottam S22U-ra (még, vonz a dizájn, bár sose voltam Note párti).
Na de.. hogy van az, hogy egy "reviewer" se mondja, hogy egy laggos kukábavaló szemét ennyi pénzért egy csúcs Samsung telefon? Ha a beépített funkció nem működnének ennyire jól és nem lenne ennyire felhasználóbarát plusz nem lenne az összes adatom Samsung appokban, akkor azonnal váltanék. Bár ha nem lesz jobb, kénytelen leszek váltani idővel. Kezdem unni, hogy kilépek egy játékból és akkor várok még 2 másodpercet mire vissza forgatja magát, meg az ikonok visszaállnak. Akadozik az animáció amikor appokon keresztül lépkedek stb. stb. Persze, ha tata módon meg SMS írásra, telefonálásra használja az ember, akkor tök jó, meg mondhatja bárki ez legyen a legnagyobb gondom... Igen ez. Főleg ha egy Huawei vagy egy Pixel telefonhoz hasonlítom, akkor a fluiditás 2010-ben ragadt. Ahogy már egy kicsit dolgoznia kell, az összes telefonom annyira zavaróan laggolt, hogy legszívesebben felraktam volna, hogy vegye meg valaki, ennyiért ez nem kell.
Akármikor megyek olyan helyre ahol van Samsung Store, bemegyek és végig nyomkodom az összes telefont. Ami meglepő, hogy egyes A50-es modellek, illetve a Fold és az S tabletek nem szenvednek ebben a kórban. Valószínűleg a Snapdragon lapkák miatt. Ez az Exynos a legalja és ezzel szúrja ki EU-ban a szemünket, ráadásul ugyan annyiért.. S23 modelt várom, elvileg ott már dobják (pár évre) az Exynost, meglátjuk milyen lesz a perfomance..
Egyedül vagyok ezzel, kezdem úgy érezni? Ha az ember megveszi a csúcsot, akkor sokat vár, főleg hogy van jó pár alternatíva. One UI 5.0 semmi javulást nem hozott, de még az újragondolt animációt sem látom.
Lehet szakmai ártalom, mert animációkat is szoktam készíteni. De nagy kérés 400.000 Ft-ért, hogy ne legyen döcögés egyszer sem (pl. iOS), ha már a Samsung drágább is kint mint egy iPhone.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
crok
nagyúr
válasz mefistofeles #48288 üzenetére
A jack aljzatba nézz bele, takarítsd ki - az a tippem hogy zár (esetleg rövidzáras) a kapcsolószerkezet ami csak akkor kellene zárjon ha van bent jack dugó és azt hiszi a készülék hogy fülhallgató (nem headset) van rajta, azért nincs hang a fülednél de a mikrofonja meg megy.
-
mefistofeles
addikt
Van jack kimenet de még soha nem használtam. Zenét bluetooth fülesen szoktam hallgatni. A telefon egy Umidigi Bison strapateló. Kihangosítással megmondom őszintén még nem próbáltam.
dvdbackuper: nem volt sim csere.
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
crok
nagyúr
válasz mefistofeles #48285 üzenetére
Jack aljzata van a készüléknek? Típus sokat segít(het) ha úgy van. Ilyenkor ha kihangosítod akkor működik? Van egy tippem.
-
dvdbackuper
őstag
válasz mefistofeles #48285 üzenetére
sim csere volt?
-
mefistofeles
addikt
Tudom, hogy szinte lehetetlen egy problémát így analizálni de hátha futott már valaki hasonlóba.
Van egy olcsó de megbízható mobilom, kb. egy éve használtam, eddig teljes megelégedéssel. mostanában olyan probléma lépett fel, hogy mikor hívást kezdeményezek akkor egyszerűen néma a teló. A kicsengést sem hallom és azt sem ha a túloldalon felveszik. A másik fél mindent hall, még azt is ha bele szólok. Ha újra próbálkozok, ugyanaz a helyzet. Én eközben is minden probléma nélkül hívható vagyok és ilyenkor semmi gond a kommunikációval. Ha ilyenkor újraindítom a telót akkor a probléma megjósolhatatlan időre (pár nap) megszűnik.
Találkozott már valaki effélével?Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
quailstorm
nagyúr
válasz Viktor0610 #48283 üzenetére
Exynosos itthon az S7. Valamennyire az is vissza tud venni, de a UI nem pusztul meg tőle. Meg az leveszi 720p-re a kijelzőfelbontást akár.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
DasH_001
tag
válasz Viktor0610 #48281 üzenetére
Köszönöm! A munkahelyim egy hasonló korú Androidos (Samsung S7), nem tapasztaltam még ilyen jellegű lassulást sem ennél, sem másik készüléknél, ezért is furcsállom a dolgot, a használhatatlanra lassulás nem túlzás.
-
MODERÁTOR
-
DasH_001
tag
Sziasztok!
iPhone tulajdonosoktól szeretnék segítséget kérni.
Ti tapasztaltatok olyat, hogy 5% töltöttség alatt rettentően beszaggat a telefon? Gyakorlatilag használhatatlan lesz, töltőre dugva azonnal helyreáll.
Egy első generációs iPhone SE produkálja ezt, fél éve cserélt, utángyártott akksival, legfrissebb iOS szerint 100% a kapacitása.Segítségeteket előre is nagyon köszönöm.
-
mefistofeles
addikt
Üdv Urak!
Folyékony fólia kérdésben szeretnék tanácsot kérni. Olyan telóm van, amihez itthon nehézkes méretpontos védőfóliát kapni, ezért gondoltam a fenti megoldásra.
Minden méretre, alakra tökéletesen terül? Szakemberrel csináltatnám, mennyi idő? Megfelelő védelmet nyújt?Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Sántha Lajos
tag
válasz quailstorm #48277 üzenetére
Köszönöm , teljesen feleslegesen nem költök akkor pénzt erre .
-
quailstorm
nagyúr
válasz Sántha Lajos #48276 üzenetére
Nyugodtan használhatod a gyorstöltőt, ugyanis a gyorstöltéshez a protokoll támogatása kellene. Annak hiányában sima 5V-os töltőként funkcionál.
-
Sántha Lajos
tag
Sziasztok , van egy Honor 20 Pro telefonom , meg egy régi Lg P710 Optimus L7 II telefon-om . Az lg -t már csak néha használom zenehallgatásra , hogy ne menjen tönkre benne az akkumulátor . Szóval ennek az lg-nek a töltője ment tönkre . Usb-ről (laptop) megy , meg kipróbáltam pár másodperc -ig a Honor gyors töltőjét , azzal megy a töltés . Ugye jól gondolom hogy a gyors töltőt nem kéne használnom az lg-hez mert kárt tehet az aksi-ban ? Ha ez így van , majd veszek egy normál töltőt valahol . Most néztem , találtam 1260 ft-ért LG LG töltő adapter USB 850mA . Belépő: 100–240V / 200mA / 50–60Hz Kilépő: 5V = 850mA Ha jól selytem ez a kilépő 5V a lényeg . Akkor ez jó is lesz esetleg ?
[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
válasz egyedülülő #48273 üzenetére
#48266 - szerintem itt jobb helyen kérdeznél
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Lányomnak keresek mobilt karácsonyra 50-60 környékén.
Samsung A13 és Xiaomi Redmi 10 tűnt eddig szímpatikusnak. Mit gondoltok? Ezért a pénzért van jobb a piacon?"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
coco2
őstag
válasz Littoral #48269 üzenetére
A03-at vettem augusztus végén (mostanra már nem is árulják, annyira olcsó volt ), nem tűnik gyengének az antennája. 2.4-es router egy 2 emeletes ház földszintjén 6-8 méternyi kanyargós utak végén (téglafalak + malter + festés), én pedig emeleten (kettő között vasalt beton födém) 10-12 méternyi kanyargós utak végén (fent ugyan úgy a téglafalak + malter + festés, tehát sehol sem csak gipszkarton van a wifi útjában), és itt a térerő pötyike + 1 pálcikás (a 3 pálcikából), 39 mbps. Összehasonlításképpen ugyanitt acer laptop wifi kapcsolata pötyike plusz 2 pálcika (a 3 pálcikából), 86 mbps, szóval jobb éppen, de attól még a mobil sem hulladék.
[ Szerkesztve ]
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
Littoral
aktív tag
Olyan Samsung-tulajdonosokat kérdeznék, akik mostanában vásároltak új készüléket: még mindig "gyenge" antennával készülnek ezek a telefonok? Nem flame-t indítanék, érdekel a válasz.
A jelenség: más hálózati "érdekességgel" kapcsolatban próbáltam ki néhány készüléket, köztük egy A51 Samsungot is. Az tűnt fel, hogy a telefont használatlanul hagyva, néhány perc (mondjuk 10-15) után leszakad a hálózatról, a hívások nem futnak be, net nincs, csak repülőgépes mód be/ki után. Ha kézben tartom a telefont, a térerő kijelzése a "fullpálcikás" és az alig látható egypálcikás között mozog, a net a 4G és az E jelzések között váltakozik. Erre felfigyelve egy másik, azt hiszem A40-es Samsungot is próbáltam, annál is ugyanez történik, és az is egy néhány éves konstrukció. Utána olvastam a problémának, ott szembesültem azzal, hogy ez ismert jelenség ezeknél a Samsungoknál. A sim-kártyát az addig is használt Xiaomiba visszatéve a térerő stabilan négypálcikás marad, 4G-vel, csak hát az már erősen cserére szorul. Egy Samsung A53-at néztem ki éppen, de ez az antenna-probléma lehet, hogy meghiúsítja a dolgot.Tehát a kérdés: fennáll még a fent leírt jelenség az újabb Samsung-modelleknél is?
-
crok
nagyúr
-
coco2
őstag
Létezik külön akku töltés megfigyelő alkalmazás? Az emberf azt hinné, ilyesmi automatán van mobilba építve, de nem találom A mobilon sokáig ilyen 1-2%-os fogyások vannak, aztán egyszer csak eltűnik ilyen 10%, és érdekelne, mi történik.
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok! Remélem jó helyen teszem fel a kérdést, max 300 EUR-ig bezárólag akár külföldről is, milyen 5G-s mobilt éri meg megvenni?
Jó üzemidő, jó kamera a fontos. Nem kell hogy olvadjon az acél a hardverek erősségétől, de azért ne feküdjön ki ha fut egyszerre pár alkalmazás, fontos lenne ajó rádiójel vétel is tapasztaltam, hogy vannak telefonok amik gyengébben fogják a jelet azonos szolgáltatónál azonos helyen. ( játszani nemigazán szoktam.). Előny lenne aminél több belső memória és l2 sim foglalat legalább. Érdemes maradni a Redmi Note vonalon? Egy Régi note 7-esem van csak már kezd egyre többször döglődni ezért gondolkodok a cserén.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
crok
nagyúr
válasz aprokaroka87 #48262 üzenetére
Eszkozkezelo, egyaltalan latszik a keszulek, esetleg sarga felkialtojel?
adb kill-server utan? PC restart gondolom volt mar..
[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
válasz aprokaroka87 #48260 üzenetére
Hanem mit csinal?
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Vajon mi vagy hol lehet a gond?
Pár hete még működött Android adb.
Most meg 2 készülék esetén sem jó.Be írom hogy adb devices
Viszont nem kezdi el listázni az eszközt. -
nayro
csendes tag
Sziasztok,
Kérdés. Adott egy Honor 20 kijelző cserés volt.
A kijelző aliexpressről érkezett.
A kijelző elég lassan reagàl. Pl: Call of duty zni nem is lehet vele.
Érintés utàn, kb fél màsodperc mire reagàl.
Kérdés, hogy mondjuk a Fejlesztői beàllítàsokban lehet e a kijelző érintés érzékelését, vagy a frissítését gyorsítani?
Vagy ez a kijelző ennyit tud.
Köszönöm -
coco2
őstag
Nem a kimeneti kódolás a hibás, ha a bejövő hívás hang sávja 6x halkabb, mint kellene. Egész nap hangbélyegeztem, meg kijelöléseket 6x hangosítottam, hogy bármi használhatót csiszoljak belőle. Igazán megtehetné ez a program, hogy külön sávot rögzít a bejövő meg a kimenő hangnak, hogy egyben lehessen hangot korrigálni, de sajnálatos módon egybe mos mindent. És ez így elég sza*. És ráadásul még ezért akarnak pénzt. Tényleg nem lenne rossz, ha létezne másik app a funkcióra, mert ez nagyon tré.
-
coco2
őstag
Cube ACR, telefon beszélgetés rögzítő, feedback
Egy ideje már telepítve van a telefonomra, elkészített pár felvételt, és annyi a szitu vele, hogy a hangminősége valami rémesen halk. Olyan halk, hogy az használhatatlan utólag visszanyerni egy email címet vagy a beszélgetésben elhangzott bármi adatot. A file-ok .amr formátumúak. Még most kotrok utána, hátha az valami sávonként elkülönített anyag külön könnyen kiemelhető sávval. VLC player-ben nyersen hallgatva meg a kimentett hang file-t olyan hulladék, hogy lelkinyugalommal lehet kukába dobni.
Létezik bármi más alkalmazás beszélgetés rögzítésére?
-
coco2
őstag
válasz aprokaroka87 #48250 üzenetére
És így hirtelen kipróbáltam, és nem működik. Nem írja, miért. Telefon visszajelzése google drive részéről, hogy nem tudja felmásolni.
Net, login beállítás stabil, pld fotó galériából fényképet felküldi egy pillanat alatt. Az app-al valami nem 100-as.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Samsung Galaxy saját tárolóján van egy mappa, benne file-ok (cirka 75 file, 120 mega). Azt a mappát egészben, ahogy van, szeretném google drive-ra felmásolni.
Kotorásztam a google drive alkalmazásban, meg a telefon saját mappa kezelőjében, de így hirtelen nem találtam lehetőséget. Van rá külön alkalmazás esetleg?
A tippeket köszönöm.
-
C64
őstag
Sziasztok. Tud valaki ajánlani mobilhoz lcd ill. hátlap ragasztót?
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
attamb
junior tag
Köszönöm.
-
attamb
junior tag
A butatelefonok kishazánkban működnek még?
-
crok
nagyúr
Nem, nem futtat semmit sem háttérben - amíg nincs valami ami helyzetinfót kér le. Ha nem kérte semmi -olyan nincs- akkor a fused location-el a Google Play Services-t kérte meg valami. Nem kell hogy aktívan egye ha az alkalmazásnak nem kell nagyon pontos helyadat de elég az un. coarse location is (mondjuk falu nagyságnyi pontosság).
Hogyne volna mód rá: [link] csinálsz egy bugreport-ot és Battery Historian-al megnézed (pl. középen a System Stats tab - legörgetsz a GPS Use By App részhez és megnézed mi kért helyadatot és mennyit és óránként mennyit, etc.. vagy magán a diagramon egérrel végigmész a GPS soron, kis vonalak jelzik hogy hol volt kérés, a kis vonalra egérrel rámész tooltip-ben írja mi történt), a bugreport-ban van teljes logcat, ki lehet mazsolázni mi kért helyadatot. -
Yeffy
veterán
Udv, remelem jo helyen jarok.
az utobbi kb 2 hetben a mobilomon (Xperia 5 II) szinte non-stop kint van a lokacionak a kis ikonja, mintha valaminek folyamatosan kellene.tudom, okostelo, kemkedik utanad , eleve futtatja a hatterben, de eddig ez nem volt. csak amig tenylegesen hasznaltam olyan appot, aminek kell. utana eltunt.
nezegetem az engedelyeknel, vagy h mi kérte utoljara, de nincs olyan, ami aktivan pörgetné. az akksiidon sem latok valtozast.van arra valamilyen mod/app, amivel kiderulne, mi az, ami miatt kint van allandoan? ha egy mod van ra, nem akarnam a jol belakott telomat legyalulni, majd ujra belakni.
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
G@ben
addikt
Lehet itthon kapni ilyesmi eszközt? Elvileg mozgatja a telefont, mintha mennél vele és a Pokemon Go-nak az jó állítólag. Külföldi rendelés nem játszik, gyorsan kéne, mert ajándék lesz.
[link]Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Ck.
addikt
Köszönöm mindenkinek a tippeket, célirányzott csapvíz kicsit magasabb nyomáson + porszívó kombó bevált végül a burger king csípős majonéze ellen.
-
Ck.
addikt
Sziasztok,
Egy véletlen baleset folytán sikerült összekenni majonézzel a Zasszony telefonja alját és hiába töröltük le, mostuk el alaposan, a pici mikrofonok közül az egyik lyukba belejutott a majonéz és hiába csapatjuk vízzel, sehogysem jön ki. Valami tipp esetleg, hogy mivel lehetne megpróbálni? A gombostű tompa végével probálgattuk piszkálni, de nem igen akar kijönni. Nem oldja a víz?
[ Szerkesztve ] -
FattyDove
őstag
Ha be van kapcsolva a Wi-Fi Calling és Wifi-n vagyok, akkor miért nem látom Android 12 alatt azt a kis megszokott ikont? Android 11-es telefonnal látszik.
Mindkét esetben Samsung telefonról van szó, de az első esetben Yettel, a második esetben Telekom a szolgáltató (ha ez számít).
-
Enigma1945
őstag
válasz Viktor0610 #48218 üzenetére
Nagyon szepen koszonom. Esetleg abban tudnatok segiteni, hogyan kell feltelepiteni? Szamitogeprol gondolom? Kabelrol csatlakoztatva?
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
crok
nagyúr
válasz Enigma1945 #48215 üzenetére
-
crok
nagyúr
Ha letoltod es kezzel betallozod nem megy fel?
-
MODERÁTOR
válasz Enigma1945 #48217 üzenetére
Ha jártál a teló topikjában, akkor célszerű ott kérdezni.
Ott több tulaj, "guru" lehet, aki az ilyen kérdésekre tud(hat)ja a választ.
Innen letölthető a legfrissebb.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
efi99
őstag
Biztosan van? Több mint 3 éves modell, a biztonsági frissítése is elég régi.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
Eladó445
tag
válasz mizoli #48213 üzenetére
köszi. végül sikerült megjavítani. addig csesztettem még a Press Any Key To Shutdown képernyő elő nem jött..ezzel a fixer futtatással meg tudtam oldalni...
twrp-t is felfrissítettem. már fel is raktam a pixel experience rom-ot.
---
Nem világos, hogy van TWRP, vagy nincs? TWRP rajta volt, mert írtam, hogy a 3.2.3 verzió fut rajta, csak beragadt és a twrp üdvözlőképernyőjén, a twrp menüje se jött elő, csak ahol a verziószámot írja ki...
Esetleg nincs beragadva a hangerő gomb? nem, nem ez volt a problémahttps://bit.ly/2AJ3lz6
-
Eladó445
tag
sziasztok! balul sült el egy Xiaomi Mi Pad 4 (wifi) rom telepítés.
most ott tart a tablet, hogy a twrp (3.2.3-0930) menübe nem tudok belépni, tab indulásakor egyből ezt a képet adja.. fastbootba pedig nem tudom tenni, mert az pedig loopol, egyből elugrik a kép, ha arra teszem és újra a twrp-t látom..így a mitool flash se működik, mert azt is fastbootba kéne tenni, hogy jó legyen..https://bit.ly/2AJ3lz6
-
crok
nagyúr
válasz Enigma1945 #48209 üzenetére
Ezt [link] csinald meg + Google Aruhaz adatainak torlese es restart.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Vettem egy xiaomi mobilt, de amikor a play aruhazban akarok letolteni valamit csak irja hogy fuggoben de nem csinal semmit. Ilyenkor mi van? Mar a telot is ujrainditottam. De semmi.
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Sziasztok!
Új készülék vásárlása előtt állok. Első almán gondolkodom.
Iphone SE 2020 64GB 145.000 Ft-ért vagy Iphone 11 205.000 Ft-ért?
Megéri még valamelyiket venni ezen az áron? mindegyik vadiúj készülék. Ha igen melyiket inkább? Előre is köszönöm a segítséget. -
Pityu.
nagyúr
Iphone 6 plus bedugom a töltőt felvillan az alma jel aztán semmi,jól gondolom,hogy meghalt az aksija?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
crok
nagyúr
válasz Monya78 #48203 üzenetére
PC mint Windows? Látszik a készülék az Eszközkezelőben mikor összekötöd? Legalább egy sárga háromszöges eszköz, rossz / betölthetetlen driver-el esetleg? Vagy semmi? Ha semmi akkor másik kábel, másik USB port.. Ha látszik de ott a kis sárga háromszög akkor driver.. vagy a méltán hírhedt "Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?!" ---> aka. [Windows 10 MTP probléma megoldása]
-
Monya78
veterán
Sziasztok!
Egy motorola G31-es telóra szeretnék képekeket másolni PC-ről.
Összekötöm az usb kábellel de, nem ugrik fel a teló képernyőn semmi, hogy mit is szeretnék csinálni, semmi fájlátvitel vagy hasonló
beállításokban hirtelen semmit nem találtam ami ezzel kapcsolatos.
Mit tegyek? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
efi99
őstag
Innen már próbáltad?
Lépj be, van távolról feloldás lehetősége.
https://findmymobile.samsung.com/loginAnnyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- Legszebb nők!
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré