- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
Köszi, de nem működik. Minden elképzelhető Letöltéskezelőt, Play Store-t kényszerleállítottam, adatokat töröltem, újraindítottam többször is. Próbáltam PC-s böngészőből is telepítést indítani, ugyanaz. Függőben.
Pár próbatelepítésnél (OTP, Praktiker, Emag) eljut 67-70-80%-ig, aztán úgy marad. Amit tényleg telepíteni szeretnék, E.ON Ügyfélszolgálat, ott semeddig sem megy, csak végig "Függőben..." aztán egy idő múlva sikertelen.
Legfeljebb két hete volt, hogy telepítettem valamit, akkor gond nélkül ment. Tárely, hálózat bőven megfelelő. -
flash-
veterán
Android telefonon(poco f3) ha videózok viszonylag statikus témát is(pl egy ember beszél) 1080p 60fps a fókusz vagy a kép erősen ugrál"mintha akarna valaki zoomolni oda vissza(illetve mint amikor mozgatod és gyorsan átáll az AF az új témára)
(alacsonyabb fps-nél nincs ilyen gond)
mi lehet a baj?[ Szerkesztve ]
-
pigster
senior tag
Sziasztok!
Nem tudok alkalmazásokat telepíteni Google Play Store-ból. Mindig azt írja ki telepítéskor, hogy "Függőben...", aztán sikertelen.
Realme GT Master Edition, Android 12.
Telefon újraindítás megvolt.
Play Store Data & Cache törlés megvolt.
Play Store kényszerített leállítás megvolt.
Play Store frissítések törlése megvolt.
Mit kell tenni, hogy működjön? -
Lacuss20
senior tag
Ezekhez a mindenféle "stúdió" stb minőségekhez fül is kell, ( nekem sajna az offos), meg füles is ami tudja ugye te is fiam brútusz az odahány rendesen a minőségnek még közepes kategóriában is, én azon nem pörögnék túl. A mai napig ami minőség és nagyon fontos, hogy ott legyen az kábelesen fog átmenni vagy telefon árú füles... ( Szerintem...)
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
MODERÁTOR
-
t420s
aktív tag
Én az NE verziót venném."
még egy dolgot kiszúrtam a spec-ben.
azt írja jack connector nincs egyiken se (oké..)
de a Mi lite az 24bit 192Khz audio
a másik meg nem...ez számít? vagy madárvakítás?
-
MODERÁTOR
-
t420s
aktív tag
válasz Viktor0610 #47790 üzenetére
a proci engem nem érdekel ami érdekel az a fotós képességek
-
MODERÁTOR
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Xiaomi Mi Lite 11 5G és Xiaomi 11 Lite NE 5G között van bármi érdemi különbség? Megnéztem a spec-t azért kérdezem! Mintha klón lenne a két mobil....
Köszönöm
-
Pangelus
tag
válasz Viktor0610 #47787 üzenetére
Köszönöm a megerősítést. Bár ahogy próbáltam utánaolvasni egyre jobban belegabalyodok de a lényeg ha x szolgáltató adta ki de már semmi közöm hozzá mert csak y szolgáltató sim-ével rendelkezem akkor pénzbe kerül és nem éri meg.
" 5§. Az egyenlő bánásmód követelménye"
-
MODERÁTOR
-
Pangelus
tag
Uff telefonok (jelen esetben: Alcatel 2038x) hálózati feloldása vagy függetlenítését, hogyan lehet megoldani? Rokonoknak segítenék de ahogy nézem ha nem vagy szolgáltatónál akkor csak x összegért segít bárki is annyit meg nem érnek ezek a fapados telefonok annyiért már vesz egy új fapadosat az ember amivel nem kell szarakodni csak már van itt vagy fél tucat amit összefújt a szél és egyiket sem eszi meg és nem akarok még többet...
" 5§. Az egyenlő bánásmód követelménye"
-
MODERÁTOR
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Van egy Huawei Mate 20 lite telefonom és szeretném rajta kikapcsolni az FRP Lock funkciót , hogyha formázom a telefont akkor lehessen majd másik google fiókkal is használni.
Sajnos egy másik készülékkel már belefutottam ilyenbe ezt most meg szeretném előzni viszont nem találom sehol...még fejlesztői módban sincs ilyen néven.. tudna valaki segíteni hol találom ? -
efi99
őstag
válasz Lori82 #47779 üzenetére
Legtöbbet a gyorstöltési szabvány...(úgy értem, ha nincs közös metszet a töltő és a mobil esetében, akkor nem lesz gyorstöltés sem)
Mondjuk az nem tudom, hogy mire gondolt, aki szerint a kábel a mérvadó, veszünk egy hiperszuper Swarowski kristályokkal kirakott kábelt és akkor a 15W-os töltőfejjel 3 perc alatt feltöltjük a telefont?Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
Lori82
senior tag
válasz Nekton #47781 üzenetére
A töltőre az van írva,hogy Huawei Super charge max 40 W . Eredeti töltő és kábel a huawei P30 Pro-hoz. Részben egy vita miatt szerettem volna tudni a választ,mert én azt hittem,hogy a töltő a mérvadó, egy kolléga meg azt mondja,hogy a kábel. Az igazság akkor valahol középen van.
-
Lori82
senior tag
Sziasztok,egy nagyon amatőr kérdés: Gyorstöltésnél mi számít,az adapter vagy a kábel?
-
MODERÁTOR
-
makoss
veterán
Nem mondtam mennyi ideje világít, de lehet, nem tudom, reggel szólt a muter, kérdezte, hogyan lehet kikapcsolni, megnéztem, nem tudom
Amúgy a pontos típusa: Evolveo EP 700 FDR[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Androidon le lehet tiltani a bejövő hívásokat úgy, hogy a mobilnet működjön?
Nem szeretném, ha váratlanul megszakítaná a netkapcsolatot egy bejövő hívás.
-
pontyos
senior tag
UI - lejárt a szerk idő - kész
-
pontyos
senior tag
Sziasztok! Hiába a friss Google szink, az új telón az sms ek nem jelennek meg, minden más ok. Van valami ötlet??
-
MODERÁTOR
Nem.
"Ezzel szemben a P sorozat a platina "Platinum" rövidítése, amelyet elsősorban csúcskategóriás mobiltelefonként vagy al-zászlóshajó okostelefonként pozícionálnak. Ami a Huawei Mate sorozatot illeti, a Mate sorozat nevének sok köze van az eredeti jelentéséhez."Xiaomi 13T
-
t420s
aktív tag
Üdv!
A Huawei P series telefonokban a P = photo? vagyis fotózásra kihegyezett mobilok?
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #47761 üzenetére
Ill egy dolog ebben sem egyértelmű: Utolsóelőtti mondat: "bonyolítottak". Vhol máshol azt olvastam, h cska akkor, ha ha hívást kezdeményeztek, ha csak fogadott, akkor nem. Itt ez nem így szerepel.
-
törölt tag
-
MODERÁTOR
válasz #73820095 #47760 üzenetére
Meg is van a válasz:
"Tárgyi feltételek
A támogatásra jogosító 3G és 2G képes mobilkészülékeknek az alábbi követelményeknek kell megfelelniük: - SIM kártyával rendelkező hanghívásra is alkalmas mobilkészülék, amelyhez valamely magyarországi mobiltelefon-szolgáltatást nyújtó szolgáltatónál (a továbbiakban: Szolgáltató) egyéni előfizetés kapcsolódik, és olyan állapotban van, amely alkalmassá teszi arra, hogy az IMEI szám megállapításra kerülhessen (a mobilkészülék működőképes); - a 2021. július 1. – 2021. december 31. közti időszakban valamely magyarországi 3G vagy 2G hálózaton (Magyar Telekom, Vodafone, Telenor, Digi) a lecserélni kívánt – hanghívásra is alkalmas – mobilkészülékkel igazolható (IMEI számmal beazonosított) módon 3G vagy 2G hang- és/vagy adatforgalmat bonyolítottak. A használat igazolása egy, kifejezetten a Támogatási Program érdekében létrehozott IMEI adatbázis segítségével történik."Xiaomi 13T
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #47757 üzenetére
De ott eleve írják, h előfordulhat, h nincs benne az ember a listában, holott jogosult, és jelen esetben így is van... És odaírják, h reklamáljon az ember, de azt csak személyesen lehet, stb, stb...
Most a technikai oldalról érdekelne a dolog, h hogy néz ki ez az egész. Mert addig világosnak tűnik, h itthon rögzíti a számot, az eseményt (hívás, adatforgalom), és az imeit egy kupacban. Nade, ha roamingban a külföldi hálón vagyok, akkor itt mit rögzítenek? A számot és az eseményt nyilván, lásd híváslista, de az imeit tudja-e rögzíteni, v azt ilyenkor a kölföldi háló rögzíti? Mert logikusan, ha eljut idáig az infó és rögzítik, akkor a listában is fenn kéne lenni, de ha meg nem jut el idáig, akkor mi alapján fogják ellenőrizni? Mert jó ez a 20000, de annyit nem biztos, h ér, h potyára bemenjek... -
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #47754 üzenetére
Az világos, de mi van, ha az adott időben az adott telefonnal külföldön voltam? Vagyis használtam a kártyát, de roamingoltam?
-
Lacuss20
senior tag
válasz egonca #47752 üzenetére
Én megpróbálnám google-el, mármint abba menteni mindent azt szinkronizálja szépen. Ha azt nem szeretnéd, akkor simán mented a névjegyeket a vfc fájlt pedig átmásolod adatkábelen, elküldöd emailben, magadnak. Ez nekem mindig működik hibátlanul!
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
MODERÁTOR
Megkapták a jogosult IMEI-számokat a szolgáltatóktól.
Xiaomi 13T
-
egonca
csendes tag
Nokia 6300 4G telefon névjegykártyát át tudom küldeni a laptop névjegyei közé és viszont. Bluetooth-on keresztül megy a dolog, a laptopon W7 op. rendszer van.
A baj az, hogy az egyik oldalon sem jól lennek meg magyar ékezetek.
Kriksz-krakszok vannak az ékezetes betűk helyén.
Erre a problémára lehet valami megoldás? -
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Van egy 2 éves Hummer buta fon,
megjelent bal felső sarokba egy piros karika fehér x-el!
Mit jelent? -
neo-geo
senior tag
válasz Viktor0610 #47747 üzenetére
Igen arra gondoltam, és el is olvastam amit linkeltél. de nem találtam választ arra, hogyha mondjuk egy olyan telefonra esik a választás, ami mondjuk 20000Ft alatt van akkor nem kell fizetni semmit, vagy olyan telefont nem is lehet választani? Csak amire rá kell fizetni?
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok.
Tud esetleg valaki infóval szolgálni az Emag-on lévő régi telefon cserével kapcsolatban?
Vagy ha nem ide tartozik, akkor melyik fórumban tehetném fel a kérdést?PSN-ID:Putyesz-HUN
-
coco2
őstag
Belépőkategóriás okos telefonokat nézegetek és nem találtam külön vásárlási tanácsok topic-ot. Ha létezik, irányítsatok át.
Huawei Y5P / Xiaomi Redmi 9A környékén nézelődök (kb 60k huf-ig), és feltűnt nekem Y5P-nél: "Operációs rendszer Android. A Google szolgáltatások nem elérhetőek a készüléken!" (weboldalon "Leírás" résznél) - szóval egy kicsit pislogok rajta, hogy ilyen is van
Amire a telefon kellene:
-telefonálni (ne legyen teljesen hulladék a hangminősége)
-google chrome-ot felrakni rá (megnézni weblapok nem esnek-e szét mobilon)
-városban térképet keresni + bkk busz járatokat real-time nézni
-messenger-en (vagy skype-on) hívni tudjanak (legalább hang),
-Belépő kategóriás képeket készíteni + sd kártyára menteniHa a 60khuf környékének bármi baja tud lenni a fentiekkel, egy rámszólást had kérjek.
Nézem a wifi csatlakoztathatóságot, és olcsóbb telefonoknál 2.4 GHz-et látok csak. 5 GHz-es wifi háló milyen árkategóriától elérhető?
A tippeket köszönöm.
[ Szerkesztve ]
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
magellan2600
tag
Sziasztok!
Huawei P20 telefonon szeretném a Messenger értesítési hangját feljebb venni, de nem találom hogy hol lehetne.
Beállítások, Hangok és rezgés menüpontban voltam, de ott nem találok ilyet. Értesítési hangerő, és a messenger üzenetértesítő hangereje mintha nem egyforma lenne.
Vagy máshol kellene keresni? -
crok
nagyúr
Hívószám küldése nincs bekapcsolva a SIM kártyára, azt a szolgáltatónál lehet kérni / beállítani hogy a SIM küldje-e alapból vagy nem (Telekomnál pl. még mindig az az alapértelmezett hogy nem küld számot..) de szerintem ez a képes útmutató leírja hogy a tiedben hogy lehet ezt kényszeríteni a telefonról.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Telefon bibim van egy Samsung SM-G950F-el. Sim kártya számát nem ismeri fel. A sim nincsen benne rosszul, mert én rácsörrentek a telefonra, kimegy a hívás rá. Viszont ha arról hívok, "unknown number"-t kapok. Néztem, hogy miért, és a telefon névjegynél azt látom, hogy "Telefonszám: Ismeretlen". Amikor ugyan az a sim egy másik telefonban volt (egy "buta" telefonban), akkor ki volt jelezve a hívószám, ergo a sim sem lehet nagyon megsérülve.
Van valami extra telefon beállítás esetleg valahol, amit a hívószám kijelzéshez be kell pöttyentenem?
A tippeket előre is köszönöm.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok.
Adott egy Samsung J3 (2016)-os telefon, és szeretném a képeket leszedni róla, de viszont mikor rádugom a gépre nem dobja fel azt az ablakot, hogy mit szeretnék csinálni, töltés, képek átvitele,......
A kérdés, hogy tudnám leszedni a képeket a telefonról?PSN-ID:Putyesz-HUN
-
crok
nagyúr
válasz fecke78 #47734 üzenetére
A Milyen okostelefont vegyek? topikban érdeklődj inkább szerintem, a topik összefoglalójának elején levő kérdéseket válaszold meg a hozzászólásodban és kapsz majd hamar releváns válasz.
-
fecke78
senior tag
Sziasztok
Kamasz fiamnak vennék egy új telót xiaomi readmi 8 volt neki
Melyik az a model ami most megéri xiaomiból 100e környékén maradva ?
14 éves a kölök , telefon bújó klánból van ... -
hengertamas
csendes tag
Köszönöm
A telóval nincs titkolni valóm, szoval az a resze nem izgat.
Csak nem tudtam miert ennyire fontos. -
MODERÁTOR
-
crok
nagyúr
válasz Viktor0610 #47730 üzenetére
Azt viszont kis utánajárással meg tudja esetleg mondani hogy szürkeimport-e..
-
MODERÁTOR
válasz hengertamas #47729 üzenetére
Szerintem nem.
Mert ugye az egy olyan adat, ami az összes hasonló szoftverrel szerelt telefonon ugyanaz.Xiaomi 13T
-
hengertamas
csendes tag
Egy készülék alapsáv verzioszamaval tud valamit kezdeni egy lehetseges vevő ha ezután erdeklodik?
-
titán
Helló!
Adott két telefon, egy régi, hagyományos sim kártyával, bluetooth/wifi és minden ilyesmi nélkül és egy új, androidos teló. A régi teló simkártyájáról hogy lehetne a névjegyeket átmenteni az új telóra? Az oké, hogy szükség lesz egy új simkártyára, viszont a névjegyek hogy kerülnek az új telóra? Persze bepötyögés nélkül.
Köszönöm szépen!
-
totron
addikt
válasz 30z.Samu #47722 üzenetére
Érdemes a gesztusvezérlés finomhangolni (1 fokkal érzékenyebbre venni), van erre egy csúszka, mert alapbeállításban kilométereket kalimpál el az ember, így antipatikus lehet a klasszikus 3 gomb után. Beállítva, kitapasztalva viszont szépen a használója keze alá dolgozik, a mai nagy kijelzőkre sokkal jobb, hatékonyabb, mint a 3 gomb.
-
30z.Samu
félisten
Persze, azt hittem csak Nekem nem volt egyértelmű. Az kavart be talán, hogy én gesztus vezérlésre állítottam és a kijelző alján nincs az a három "gomb", amivel lehet vezérelni a telefont. Szóval igazából csak a kijelző bal széléről kell egyet suhintani jobbra, mint amikor a menüben lépkedsz.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Egy meglehetősen láma kérdéssel fordulok felétek. Adott egy Galaxy A52s és a kamerájában be lehet kapcsolni több mindent, többek között az éjszakai és a makró módot. Tök jól működik meg minden. De hogy tudok belőle kilépni? Csak mert nincs az a csúszka, mint mondjuk a videó és a fénykép között, én most úgy lépek ki, hogy bezárom az egész appot.
Sic Parvis Magna
-
MODERÁTOR
-
whited
addikt
válasz Viktor0610 #47715 üzenetére
Ezt miből tudom meg?
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
MODERÁTOR
-
whited
addikt
Sziasztok
ha itthon vásárolok egy telefont, számlával természetesen de nem Samsung store-ban, akkor ennek ellenére vihetem oda is javítani mondjuk az első évben?
mit mond erre a törvény ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
titán
Helló!
Huawei mate 20 lite telót használok. Azt szeretném kérdezni, hogy ha nem chromeban böngészek, hanem a google appban nyitok meg webcímeket, akkor tulajdonképpen hogy tudja az app megjeleníteni az oldalakat? Nem is szükséges böngésző hozzá?
Köszönöm szépen!
-
MODERÁTOR
-
w.miki
veterán
válasz Viktor0610 #47709 üzenetére
Igen
12345, 54321, 0000, 1234.... Egyik sem jó
Resetelni nem lehet valahogy, kód nélkül?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
MODERÁTOR
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Egyszerre több bluetooth eszköz csak akkor csatlakoztatható az okostelefonoz,
ha mind az eszközök,mind a telefon a Bluetooth 5.0 verziót tudják?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
perempe
veterán
Ha volt valakinek S3 Galaxy: hogy tudom kinyerni a naptárba (S Tervező) rögzített adatokat?
* Brahms: 4. szimfónia *
-
fatpingvin
addikt
válasz quailstorm #47702 üzenetére
esélyesen az lesz belőle... jobb híján. mondjuk ha az emmc döglött onnan már majdnmem mindegy.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
quailstorm
nagyúr
válasz fatpingvin #47701 üzenetére
Én nem emlékszek olyan lemezképre, ami u-bootos, szerintem aláírás miatt nem is lenne egyszerű.
RescueOS alól gányolni esetleg? -
fatpingvin
addikt
Sziasztok!
Tudom hogy ezzel a postmarketOS-es legénységet kéne elsősorban zaklatnom de hátha tud itt is valaki okosat:
adott egy Nokia n900, anélkül hogy részletezném (másfél screenful lenne) szükségem lenne egy, a flasher-3.5 által kiírni képes NAND flash lemezképre u-boottal. az se különösebben baj ha az eMMC flasht nem kezeli (az ugyanis erősen döglődik) de kéne valami a NOLO és a kernel közé amivel rá tudom venni hogy az SD kártyáról bootoljon.
Maemo alól ezt nem tudom megoldani, nem tudok semmi ilyesmit telepíteni, a fájlrendszer lezárt a döglődő flash miatt.
Köszönöm előre is!A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest