- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cyber86
őstag
Üdv. Olyan problémám lenne, hogy mióta okostarifa csomagra váltottam, nem mükszik az internet a telefonon és valami online APN beállítás sms-t kapok állandóan, de voltam ma bent a telenornál és nem tudták beállítani. :S ilyenkor most mi van?? valaki tudna segíteni, hogy mit kéne beállítanom? A telefon egy Sony Ericsson Xperia X10 mini.
-
zso73
veterán
Sziasztok.
Van egy N96-om amin nem megy az ingyenes navigáció. Azt írja, hogy lejárt a licensz. Ez miért van ? Ingyen kellene, hogy legyen, vagy nem ?"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Storms
őstag
üdv
Légyszi valaki segítsen, alig enged feltenni programokat a C6-om. Egy működő certification hack kellene, vagy valami szignózó progi. Azt irja a telefonguru hogy gyárilag van benne windows live is hát ezt se találom én. Honnan tudok rátölteni ilyen programokat? Skype is jól jönne, meg valami Core player de ezt se találok ami feltelepüne rá, valami jobb mp3 lejátszó is jó lenne. Amugy napfényél alig látni valamit a kijelzőn...köszi
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
szezso15
addikt
Rendben, nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget! A Maps-et kipróbálom, hátha működne!
*Hajrá Loki!* i15+
-
-
addikt
válasz szezso15 #23385 üzenetére
"Valahol olvastam, hogy a nem GPS-es telefonok is meg tudják határozni a pozíciót körülbelül a mobiltornyok elhelyezekedésének megvizsgálásával, vagy hogyan...
A kérdésem, hogy itt lenne-e lehetőség ilyesmire?"Igen van mód rá, az alkalmazás neve Google Maps egy kb. 300 m körben helyez el, ez nálam gyakran sokkal pontosabb helyzetet jelent, de ez a bázis adók sűrűségétől és a terep viszonyoktól is függ. A SE K850 készülékkel működött a Börzsönyben, kritérium a folyamatos adatkapcsolat, ami fizetős, és természetesen olyan készülék, ami támogatja ezt a java programot.
A SE W300-nak a kijelző felbontása ( 128X 160 )nem nagyon alkalmas erre.[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
strongman1
csendes tag
Sziasztok!!!
Segítséget kérnék abban,hogy Samsung Galaxy 3-hoz mikor lesz Android 2.2??? -
szezso15
addikt
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy apám Pulse Mini-je betojt, és mivel most nincs pénze új vagy másik telefont venni, ezért előkerült a fiókból a jó öreg SE W300i.
Na most, az lenne a gond, hogy ő sokat túrázik ezért jól jött a Miniben lévő GPS...
Valahol olvastam, hogy a nem GPS-es telefonok is meg tudják határozni a pozíciót körülbelül a mobiltornyok elhelyezekedésének megvizsgálásával, vagy hogyan...
A kérdésem, hogy itt lenne-e lehetőség ilyesmire?
Vagy valamilyen úton megoldható-e?Válaszokat köszönöm!
*Hajrá Loki!* i15+
-
veterán
válasz theiron320 #23381 üzenetére
Hát azért azt nem mondanám hogy a szgépnek jót tesz egy azonnali áramszünet, de azért túl sok ilyet ne csináljon, mert telefonra nyugodtan rálehet tölteni bármikor de a szgép nem viseli olyan jól a hirtelen leállást, főleg ssd-k nem.
iPhone 16 Pro Max
-
credof1
tag
válasz theiron320 #23378 üzenetére
Nem neaggódj
Sok a paraszt aki nem válaszol PH-n.. Ugye te nem tartozol közéjük?
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Az előbb be volt téve a telefon tölteni.Apa kihúzta vélatlenül a hosszabítót majd egyből vissza is dugta.Telefonnak lehet valami baja?
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
Storms
őstag
Hihetetlen Van egy routerem ami wpa-val van védve , erre próbáltam a telefonnal csatlakozni, sikerült. Megváltoztattam a wpa kulcsot a routerbe, de a telefonba még a régi wpa jelszó van, és nincs olyan opció hogy ezt átírjam, ilyenkor mi a teendő?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
credof1
tag
Szerintetek az N900 Maemo rendszerével ugyan olyan jól lehet netezni, mint a WP7-el?
Mondjuk egy netes játékot be lehet vele hozni?
pl. grepolist?Sok a paraszt aki nem válaszol PH-n.. Ugye te nem tartozol közéjük?
-
Storms
őstag
üdv
Vettem egy Nokia C6-00 telót, nagyon tetszett képekről meg amiket olvastam róla, hát nekem a gombok rajta elég gagyinak tűnnek ( műanyag) főleg a kamera gomb. Ami még nem tetszik, Wifi hálózatot ha keresek, és talál 3-at rámegyek az egyikre hogy csatlakozzon, de kéri hogy irjam be az SSID nevet, ilyennel még nem találkoztam, minek kell megadni neki, ha kiválasztom amelyikre csatlakozni akarok? A másik a fényképezés, beállitom hogy felhős mód, meg vakut kikapcsolom, kilépek a fényképezésből, majd vissza már nincsenek meg amiket beállítottam. GPS műholdat hol kell kerestetni vele? WIFI kezelő progi nincs valami? Milyen programokat érdemes rátelepiteni? ( videolejátszó, navigáció, msn, böngésző) Szignózásban, hack-elésben, is kérnék segítséget, mert sok progit nem enged feltelepiteni! Tmobilos vagyok, szoftver: 20.0.42 ( ezt írja legfrissebbnek ) Köszi!
-
VectorworksH
tag
válasz VectorworksH #23372 üzenetére
Hülye vok, az újrainstall se megy, mert nem tudom rámásolni az install-t...
Grafikai tervezest vallalok! Kivitelezes is megoldhato! behance.net/vectorworkshun
-
VectorworksH
tag
Van egy MIO A501-esem. Az ActiveSync valahogy nem akar működni, folyamatosan valami server-host-port szerű kérdésekkel zaklat. A PC-re ha rádugom persze nem kommunikálnak egymással.
Újrainstall system ???
Grafikai tervezest vallalok! Kivitelezes is megoldhato! behance.net/vectorworkshun
-
addikt
válasz sonykor #23367 üzenetére
Az első képen a Nokia 3200, a második képen a nagy sikerű Nokia 3110 látható.
Csak eszmei értéke van ezeknek a telóknak, a 3200 brutál csúnya kategóriában, a 3110 a nagy klasszikus.
Egyébként veszélyes hulladék, ezért lehet, hogy majd neked kell érte fizetned, hogy megsemmisítésék!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Dinomano
senior tag
Egy nagyon picit off-topic leszek, lehet... Ha esetleg igen, akkor elöre is elnezest... :-P
Szeretnék egy nagyon olcsó e-book-ozásra alkalmas eszközt, amitöl esetleg (10 oldal elolvasasa utan) nem folyik ki a szemem. Egy régi palm top (mint pl. Palm m515) megfelel erre a celra, vagy tul gyenge ehhez a kepernyöje, felbontasa? Azért irok ebbe a topicba, hatha valami regebbi okostelefon is megteszi? Milyen eszközt ajanlatok, ami a lehető legolcsobb(nem e-book tabletre gondolva...), és még nem problemas rajt az olvasas? 10.000körül gondolkodom.
Elöre is köszönöm a valaszokat!/(^_^)____7=--- - - >|
-
Regirck
senior tag
válasz credof1 #23364 üzenetére
Ahhoz, hogy Skype-jon vele olcsón jó és figyelembe vettem a wifi meglétét is, mert anélkül nem nagyon menne.
20.000Ft-t megér sztem, de igen a kijelző az SzIphone 4 vagy Samsung GS II. Csalódni nem fog benne, ha nincs nagy igénye. Nem véletlenül írta, hogy minél olcsóbbat szeretne.
-
VINIKOR
senior tag
Melyik a legolcsóbb androidos telefon, amiben van előlapi kamera és Skype videótelefonálásra képes?
-
sebipayne
tag
Sziasztok!
Komoly problémám van, és nem tudom tud-e valaki okos emberke segíteni.
Volt egy függetlenített SE K800i-m , amit sokáig tökéletesen használtam T-s SIM-kártyával, mígnem úgy döntöttem, hogy átvittem a számom a Djuice-hoz.
Egy idő után észrevettem (csak mikor már Djuice-os voltam), hogy valamikor nem tudnak felhívni, ill. volt, hogy csak csörrent egy picit a telóm és mintha hamar megunta volna az illető, lerakta (közbe meg nem direkt volt, mint kiderült).
Amikor pedig én akartam hívni valakit, olyankor pedig gyakran az volt, hogy sokáig ment a hívásindítás jele, de nem csörgött ki, hanem végül mindig megszakadt, mintha leraktam volna.
SMS küldéskor gyakran csak annyit írt ki, hogy elküldve, de nem kaptam visszajelzést hogy kézbesítve van-e az üzenet.
Gondoltam elromlott a telóm és ideiglenesen használtam egy nagyon régi Samsung telót, amivel 1 hónapig nem jelentkeztek ezek a tünetek!
Majd vettem egy ugyancsak SE K800i-t (mert nagyon szerettem amíg működött), saját magam függetlenítettem és azóta ugyanezek a tünetek vannak. Tegnap is küldenék sms-t, többször is, és azt írja, hogy "A küldés sikertelen".
Szerintetek mi lehet a gáz? Mind a 2 telóm szar lenne? Valaki azt mondta, hogy nagyon ritkán a SIM is hibás lehet, de akkor meg hogy nem jelentkezett a probléma a Samsung-on?
Egyszerűen tehetetlen vagyok. -
Storms
őstag
üdv
Nokia C6-ra milyen navigáció van amihez nem kell net? Alapból van benne valami? Böngészőt mit ajánlotok rá? köszi
-
Tirexi
addikt
Hali all.
Samsung Galaxy S 2-be mindenféle márkájú MicroSD kártya jó vagy csak bizonyos fajták?
Tud erről valaki valamit? -
fecg21
aktív tag
üdv mindenkinek !
MTK 6516-os mobil cpu tuning- van valakinek valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatosan?
[ Szerkesztve ]
-
laceeeboy
tag
Üdv mindenkinek!
Van egy jó kis E71-em minden jó volt rajta eddig, tökéletesen működött stb. 1-2 hete viszont a töltőt nem nagyon kezdte érzékelni, és egy pár nap után ha bedugtam a töltőt egyáltalán nem csinált semmit. Elvittem egy gsm boltba, hogy mit tudunk ezzel kezdeni, ő mondta hogy a töltő-csatlakozót ki kell benne cserélni és annyi, de mondta hogy neki nincs most ilyen raktáron. (de azért teljesen szétszedte mielőtt rájött, hogy neki nincs ilyene ). Van egy ismerősöm aki szintén telefonokkal foglalkozik, így elvittem hozzá és ő ki is cserélte nekem. Rádugtuk a töltőre, fel is ismerte a töltőt, csippant egyet, nem is lötyögött a töltő a telefonban így hazajöttem. (<-Ki volt kapcsolva) Itthon vettem csak észre, hogy ha bekapcsolom a telefont és bedugom a töltőt azt írja hogy 'Nincs töltés'. Ez mitől lehet? Azóta nem is tudtam feltölteni, sőt tölteni se rajta mert mindig ezt írja.
Előre is köszi a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
Wolves#13
tag
válasz Mulderpapa #23326 üzenetére
Akkor nem értem, mert egyik pillanatról a másikra kezdte el csinálni Nem esett le meg semmi...Esetleg akkor valami ötlet?Vagy szerviz lesz a vége?
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Symbiant használó Nokiásoknak működik az OVI Store? Tegnap este óta nem kaptam még meg két (ingyenes) programot amit a telómra akartam küldeni - a telszám jó.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
A K750, W800, W810 hangszórói elvileg kompatibilisek egymással.
Az én W810-emben bedöglött a felső hangszóró, ezért kicseréltem egy K750 hangszórójára ami 100%-os volt (alsó és felső is működött). Most jó a felső hangszóróm a W810-ben, de a hátsó csak recseg... Hallatszik sistergés hanglejátszáskor, de csak recseg...Van erre megoldás?
Előre is köszi.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz sti10p #23319 üzenetére
sti10p:
Nem érdemes javíttatni az E200-at. A költsége kb. annyi lenne, mint maga a készülék értéke és még az is kérdéses utána, hogy a beázás után meddig fog működni a többi része.
Wolves#13:
Az N78 hátlapjában a WiFi-nek az antennája található, tehát nem függ össze a hívás közbeni gerjedéssel. Máshol lesz a probléma.
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
Wolves#13
tag
Hali!
Van egy kis problémám....Nokia n78-ról van szó.Hívás közben iszonyatosan gerjed.Gondolom a hátlap miatt, mert abban vannak az érintkezői..Esetleg valakinek valami ötlet, hogy hogyan tudnám megcsinálni?Vagy vennem kell egy új hátlapot?SOS lenne a dolog.
-
sti10p
senior tag
Sziasztok!
Beázott a Samsung SGH-E200-as telóm (elkapott egy zuhé), így kiszárítottam amennyire tudtam és telefonálásra működik, de a kamerája azóta nem jó, pontosabban ezt a hibár írja ki: "Előnézeti hiba". Érdemes ezt megjavíttatni, van esélye szerintetek, megéri?
XY
-
veterán
-
domerator
veterán
+49-175-4224383
Mobilszám elé szerintem nem kellene vezetékes körzetszámot (89 Munchen) tárcsázni... ez olyan, mintha itthon pl. +36 96 30 1234567 számot hívnál, mert győri az embered... ez MOBILtelefon
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Songo
senior tag
Konkretizálom a problémát
Adott 2db Win7 64bit gép. Az enyémen ha rádugom actievSync-el a telót akkor az ég 1 világon semmi nem történik. A mobil device center nemcsinál semmit.
A másikon szépen hozzácsatlakozik.fél éve kb nekem is ment azóta felkerülhetett valami ami zavarja. Ötlet esetleg?
-
-
szkury
aktív tag
válasz lorcsi #23305 üzenetére
A nokia 5310-hez van, a bölcső ennek van kialakítva! Tölti is egyben a telót (bekapcsoló gomb feletti rész)
Van hozzá amúgy 3,5-3,5 ill. 3,5-2,5 mindkét végén jackdugós kábel, így elvileg rácsatlakoztatható mp3 lejátszó, stb.! Hálózatról és elemekkel is egyaránt müxik
Nekem van ilyen, elég jól szól![ Szerkesztve ]
Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
lorcsi
veterán
kellene egy lista hogy ez a jbl kihangosító miylen telefonokkal kompatibilis..
nem sikerül megtalálnomeladó: vadi új soundcore motion+
-
Black-core
aktív tag
válasz peugeotmate #23303 üzenetére
Rendben köszönöm
-
peugeotmate
őstag
válasz Black-core #23302 üzenetére
Nincs kockázata. Szoftverfrissítés előtt mindenképpen érdemes biztonsági mentést csinálni! Főként a névjegyzékről, SMS-ekről! Beállításokról ne csinálj, mert lehet, hogy ott van a probléma és miután visszarakod a mentést, nem változni semmi sem a készüléken pozitív irányba.
Esetleg még frissítés előtt egy Hard Reset (pötygd be hozzá, hogy: *#7370#) is ajánlott, de előtte mindenképpen mentsd el azokat a dolgokat a számítógépen, amik számodra fontosak!!! Meg aztán a memóriakártyát sem árt formázni, szóval a fotóid, zenéid, alkalmazásaid stb. is legyenek lementve a gépeden, hogy vissza tud aztán rakni őket.
[ Szerkesztve ]
meg
-
Black-core
aktív tag
válasz peugeotmate #23299 üzenetére
Köszönöm.Ennek van valami kockázata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Filmvilág
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest