- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
Új hozzászólás Aktív témák
-
devbence
tag
Nokia okosok!
Nagy kérdés:
adott-> 3650, új akksi, no mmc, no sim
probléma: telefon bekapcsol és kivágja hogy NOKIA, aztán: Telefon: RendszerhibaMi lehet vajh erre a megoldás?
Válaszokat előre is köszi köszi köszi köszi"az erzelem szamomra fontos dolog.. pl: erzem ha ehes vagyok"
-
tete123
csendes tag
Sziasztok!
Újoncként teszem fel a kérdést hozzáértőknek.Lehet-e LG GS290 -es telefonon a képernyőn állítani, hogy híváskor a hívó nevét hosszabban és fehér háttérrel fekete betükkel jelenítse meg.Válaszotokat előre is köszönöm. -
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Nemrég hozzám került egy Samsung S8300 Ultra Touch. T-mobile-os. A kérdésem az lenne, hogy van egy kép, amit beállítottam háttérképnek, de ha lezárom a billentyűket, vagy valami, akkor ott egy másik, gyári, ronda háttér jelent meg, S5230on, azt is lehetett állítani, hogy a háttér jelenjen meg, vagy egy beállított kép. Itt nem találtam, ennek a beállítását, nem is lehet, vagy csak én vagyok a béna?
Előre is köszönöm!Smoke & Torque
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Kerestem, de nem találtam előfizu ajánló topicot, létezik?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Cartedor
csendes tag
Gépre sikerült rátenni, de hogyan tudod azt pl. gépen egy mappába menteni? Úgy értem nem a samsung programján belül, h. pl. képeket, üzeneteket pendrivera menthess?
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz kaller1 #22889 üzenetére
Jogos, de sajnos most nincs elöttem ilyen teló, emlékezetből amikor az üzeneteknél a lehetőségeket megnézed akkor ott van egy olyan opció hogy kártyára áthelyezés. Presz sim kártyától függöen de álltalában a kártyára 25db fér rá.
Üdv
▂▃▅▇█▓ eladó domain nevek - bizniszelek.hu ▓█▇▅▃▂
-
kaller1
veterán
válasz Biznisz Elek #22888 üzenetére
Akkor miért nem a menetét írtad le neki? Ettől még nem fogja tudni.
.::> <::.
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz kaller1 #22887 üzenetére
Ez tévedés mert lehet kártyára menteni az üzeneteket illetve sim kártyára a telórl sdre tényleg nem lehet.. Én is azt mondtam volna hogy nem lehet de miután kipróbáltam, nemkicsit meglepődtem mert ritka egy opció.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
Cartedor
csendes tag
Nem ide illő, de új vagyok és nem igazodtam ki. Hogyan kell új fórum témát nyitni? Vagy ehhez nincs mindenkinek jogosultsága?
-
Cartedor
csendes tag
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy Samsung s5230 telefonnál az sms üzeneteket hogyan lehet memóriakártyára menteni. Shogy se sikerül, használati utasításban nincs ilyenről szó.
Valakinek van ötlete? Köszi -
lono981
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam magamnak egy Nokia C5 telefont. Nekem nagyon tetszik.
Van egy-két dolog, amit nem tudok megfejteni.
1. Nekem sok .cue fájlos mixem és albumom van. Hogy lehet azt megcsinálni, hogy a telefon zenelejátszója fel tudja darabolni a fájlokat?
2. Az albumborítókat milyen fájlformátumba érdemes konvertálni, mert a jpg formátumot nem ismeri illetve hiába van egy könyvtárba a lejátszandó zenével, nem jeleníti meg.Egyelőre ennyi lenne.
Üdv:
Nonó -
spuros
őstag
Sziasztok
Ezzel a töltővel lehet kocsiban egy usb elosztóval egyszerre két ZTE Blade telefont tölteni (közben használni)? Elbírja a töltő és a telefon is a töltőt?
Nem találtam sehol hasonlót ezért itt teszem fel a kérdésem.
Köszönöm...
[ Szerkesztve ]
-
Sztbeni
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek van egy Telenoros N8-a. Mivel neki nem tetszik a teló, ezért azt mondta, hogy odaadná nekem 50ért, úgy hogy a Telenorban kifüggetlenítik, és leszedik a Telenoros szoftvert. A telót havidíjasan vette asszem 10ért. Ez így megoldható? Nem lenne vele semmi baj? A szoftver ugyanúgy működne?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
atesz117
aktív tag
válasz Sztbeni #22875 üzenetére
Szerintem korrekt üzlet, náluk vettem én is a telómat, de a bolti garanciát én nem erőltetném, mert be kell vinni a boltba, és ők fogják javítani, ami azért nem ua, mint a szakszerviz, véleményem szerint megéri azt a 7-10 ezret a 24 hónap gyári gari.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A34 5G
-
Sztbeni
őstag
Az XXLGSM-ről mi a vélemény? Ott láttam N8-at 80E-ért egy év bolti garanciával. Na az lenne a kérdés, hogy a garancia hogyan működik: ha elromlik a teló, akkor fel kell vinni pestre, vagy máshogy is megoldható a gari?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
zombinyul
addikt
Sziasztok! Nem szeretném a problémát leírni ide is,a telefon topicjában feltettem már a kérdést(nem lustaság,idő hiány).A problémám ezen link alatt megtekinthető.
Természetesen 845-ös Voda készülékről volna szó,és mint előző hozzászólásomban is kértem,ha lehet,a segítséget privátban kérném.
Üdvözlettel,és köszönettel:AndrásHonor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
koshmar
addikt
-
VINIKOR
senior tag
Érintőképernyős telefonoknál a kapacitív és a multi-touch kifejezések mit jelentenek. Sokat hallottam, de nem tudom mit jelentenek?
Köszi!
-
Peti78
őstag
hello
Samsung s5260 Star II theme hiányban szenvedek, tudtok dobni egy biztonságos linket ahonnn tudok letölteni?
köszi sziasztokBlackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
IveyBaby
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy LG Shine-om, a kijelzőjén alaphelyzetben a felső részen egy kis piros boríték látható állandóan. Ott, ahol ha üzenet érkezik, egy szürkés boríték van.
Új üzenetem nincs, a piros boríték pedig nem tűnik el és nem tudom, mit jelöl. Találkozott valaki ilyennel? -
Találtgyerek
veterán
Sziasztok!
Egy kis gondom lenne a D900i típusú telefonommal!
Telefonálásnál néha elmegy a hang,ki-,bekapcsolás újra lehet vele telefonálni egy darabig.
Mivel tudnám eszközölni ezt a problémát?
Esetleg szoftverfrissítés,vagy csak hangszoró cserével tudom megoldani?[ Szerkesztve ]
06-3o/9759I39
-
GEPESZ66
veterán
NOKIA E52-es (Symbian S60) telefonra milyen vírusírtót érdemes felrakni, melyik ingyenes?
-
Storms
őstag
válasz mrlujoak #22856 üzenetére
Nagyon gondolkodom hogy a sima Vivaz legyen vagy a Pro, játszanák is néha rajta ezért inkább a qwerty gombsor miatt maradnék a Pro-nál, a sima Vivaznak meg elvileg a kamerája jobb, elég sokat szoktam fotózni...C905-öm volt előtte, az szép képeket csinált. Nagyságban , fogásban, anyaghasználatban egyforma mind a kettő? Amúgy egy áron van mindegyik, nem tudom hogy döntsek Sokkal jobb a sima vivaz fotozásban?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Peti78
őstag
válasz Biznisz Elek #22859 üzenetére
Hello, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz Peti78 #22857 üzenetére
Az összes telefonban így működik. Másold át a telóra a számokat majd állítsd be hogy csak a telefonon lévő számokat használja a névjegyzék, így nem lesz duplán látható, viszont ha telefont cserélsz és új számokat is felvettél akkor ellenőrizd hogy a kártyára is át legyen másolva.
-
Peti78
őstag
sziasztok
Vettem egy samsung Star II-t. A bejovo hívásokhoz való képrendeléssel kapcsolatban az a kérdésem, hogy csak ahhoz a számhoz lehet képet rendelni, ami a telefonban van? Én ugyanis nem tudtam hozzárendelni a csak a kártyán lévő számhoz a hívó képét. Ez azért cink, mert akkor át kell másolnom a számokat, és így 2 x szerepel a telefonkonyben és ez zavaró. A simrol nyilvánvalóan nem szeretném a számokat torolni.
Én hagytam figyelmen kívul egy opciót, vagy ezt tényleg csak így lehet megolani?
Lehetőségekt inkább priviben ha lehet, köszi
sziasztokBlackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
mrlujoak
veterán
válasz Storms #22853 üzenetére
Igen, műanyag, de abból is jófajta, finom tapintású
Igen, ujjlenyomat gyűjtő, ez a fényes műanyag átka. Nekem kék volt, azon kevésbé látszódott
Igen, halkabb az átlagnál a kihangosítója, viszont szépen szól, nem recseg, és nem torzít.
Igen, halknak tűnhet a felvételkor rögzített hang. Ha megnézel általam linkelt HD videót, nincs zavaró szélzaj, ámde szép, élvezhető a felvett környezet hangja.
De, van görgetés, csak nem a megszokott.
Vagy az oldalsávot használod, vagy az ujjad húzod a kijelző alja felé, és a lista elindul felfelé, egyre gyorsabban.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Ted_Beneky
senior tag
Az androidos telefonokon lehet játszani akkor is ha nincs benne sim-kártya vagy nem, esetleg ez típus függő. (pl.: Samsung i5700 Spica) ?
Csillagkaput a Csillag térre!
-
Storms
őstag
válasz mrlujoak #22852 üzenetére
Szia!
Olvastam hogy neked volt Vivaz-od. Véleményedre lennék kiváncsi,mert sokat olvastam róla a neten és elég sokan "gagyi"-nak mondják:
valaki dicséri viszont többség nem, pontosabban:
-műanyag az egész
-készülék nagyon maszatolódik, hosszas tisztogatás után lett csak fotóképes
-halkan szól ha hivnak
-halk a videofelvételeknél
-nincs a telefonkönyvben görgetés
Ez szerinted is igy van?
Pro-n is gondokodtam, de ott meg félek hogyha sokszor van a qwerty ki-be csukogatva akkor hamar tönkremegy.
kösziASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
mrlujoak
veterán
válasz Storms #22851 üzenetére
Szia!
Annyiért bőven megéri. 720 MHz-es procit kapsz, HD felvétel folyamatos AF-szal...
Vannak Symbain készülékekre virtuális bill programok, melyekkel azok a játékok/alkalmazások is használhatók, amikhez kellene a billentyűzet.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Storms
őstag
üdv
Gondolkodom hogy megvegyem-e a Vivaz-t,sztem 25k-ért nincs ilyen kategóriájú mobil, vagy tévedek? de például játszani hogy lehet egy ilyen készüléken, mikor gomb sincs rajta? Például Need for speed vagy valami mászkálós játék....
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
hito
nagyúr
válasz kaller1 #22846 üzenetére
ABD elindítva. Listáztattam az eszközöket. Csak bekapcsolt készüléknél volt hajlandó felismerni a készüléket. Ez azt jelenti, hogy bekapcsolt állapotban kéne ezzel az img fájlal flashelni a recovery menüt? Nem lesz ennek téglásítás a vége?
A másik, hogy ez az ABD Shell nem alkalmazások telepítésére szolgál inkább?
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
kaller1
veterán
-
hito
nagyúr
válasz kaller1 #22842 üzenetére
Lehet, hogy ez egész más megvilágításba helyezi a dolgot De akkor tulajdonképpen mi a teendő a letöltött img fájllal? Elvileg azzal kéne flashelni a recovery-t, de hogy? Teljesen új metódus ez számomra, a többinél rém egyszerű volt minden.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Rengeteg telefont flasheltem, hackeltem már, köztük számos androidos masinát is, de most megállt a tudomány. Ahhoz, hogy a Dell Streak-emet hackelni tudjam és moddolt romot tudjak rá tenni kell rá egy Streakmod Recovery flash. Ennek itt a leírása. Nem tudom megfejteni, hogy mit kell csinálni. Kiemelem a rejtélyes részt:
HOW TO INSTALL THE RECOVERY
•Unzip and flash with: fastboot -i 0x413c flash recovery recovery.img
•Reboot with: fastboot -i 0x413c reboot
•Hold down the keys "volume up" and "volume down" simultaneously while rebooting.
•Select "Software upgrade via Update.pkg on SD Card" in the menu
•At the Dell Logo press the power button and you will be presented with the Recovery MenuMi az, hogy flash with...hogy tudom egy img fájlal flashelni a készüléket? És mi az hogy indítsam újra vele? CMD-ben kellene dolgozni? Köszönöm előre is!
-
Telomanikus
senior tag
Hi.
Kiszemeltem a HTC Wildfire S nevezetű készüléket, mert minden megvan benne ami nekem kell. Főleg a kamera ami miatt kéne. Vodafonenál venném előfizura. De még kicsit magas az ára. Szerintetek fog csökkenni mostanában? Előre is köszi. -
Mulderpapa
aktív tag
Szerintem valamelyik Panasonic Duo Dect telefonnal járnál a legjobban.
Kb. 10k-tól lehet kapni 2db-os "alap" verziót. Aztán vannak komolyabbak is, ami üzenetrögzítős, nagy kijelzős, gombsor is megvilágított, stb... Megbízható készülékek, soha nem hoztak vissza belőle hozzánk. Az AEG, Grundig, Hagenuk márkákat szerintem inkább kerüld."Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz Szabónagymer #22837 üzenetére
OK, a kiegészítés is hülye kérdés volt.!!! Elvonulok egy sapokba, és jól elszégyellem magam.
Mit ad Isten, mit nem, hát "ismerem" eme kis modelt is, vagyis kedves kis rokonát, Samsung champ néven! Barátnőm épp most akar megválni tőle. Ez egy újabb gyerek játék a piacon, kisiskolásoknak szánva, hogy: Ééééjjeeeeeennnnnnnnn, heppppppyyyyyyy, tapi mobilom van. Más dolog hogy egy régebbi akkor drágább nyomkodós előd máig messzemenőleg lealázza.
De van akinek épp ez kell....[ Szerkesztve ]
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz mrlujoak #22835 üzenetére
Igen közben észre vettem, össze tudtam hasonlítani.
Elkapkodott kérdés volt.
De köszönöm a választ!UI: Mennyire gagyi teló, mert most olvasom, hogy az X-ek olcsó utódja hivatott lenni.
a mobil arénába az LG-re és a SAMSUNG-ra hivatkoznak üzlet politikai példázatul.
Nos a Samsunk STAR nekem borzalmasan nem vált be. LG-ben volt KP501 KP510, valami hasonló GDS model ha jól tudom... Hasonló az 501-hez csak kerek forma.
Az LG-k viszonylag beváltak.
Nekem nem igazán szempont az android. Mennyire megbízható, kezelhető, másabb mint a multi tuch elődök?[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
válasz Szabónagymer #22834 üzenetére
Az alapvető különbség az, hogy a Yendo nem okostelefon, míg az X8 androidos okosteló.
A Yendo kisebb kijelzőt kapott (2,6"), SE saját OS fut rajta, alsóbb kategóriába szánt modell, ennek ellenére nálunk pöppet drága lett.
Mindkét modell 3,5-es jack audió kimentet, microUSB csatlakozót és microSD foglalatot kapott.
A Yendo a Walkman széria tagja, míg az X8 nem, csak a nálunk - és Európában sem - hivatalosan nem kapható (de persze GSM boltban megvásárolható) ikertestvére a W8.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Szabónagymer
aktív tag
Üdv mindenikek!
Kotorászgatok a neten, és egy igen meglepő dologra akadtam. Legalább is számomra az, mert jó ideje ki vagyok esve a Sony Ericsson-ok törzsfejlődéséből....
Szemet vetettem az X8 típusra, és amint árak után kutakodtam, találtam egy kiköpött hasonmást, Yendo néven.
Fel tud valaki világosítani mi az alapvető különbség a két modell között? -
orkati
tag
A párom muzeális értékű Nokia 6030-asán nem tudom nullázni a hívások időtartamának kiírását, valami biztonsági kódot kér, ami nem a PIN és nem is a PIN2 kód... Mi lehet ez, hogyan tudnám nullázni a számlálókat?
-
LOTR
addikt
Sziasztok,
nem biztos, hogy itt kéne, de próba szerencse:
vezeték nélküli vonalas telefont keresek, 2db-os kellene, semmi extra nem kell, csak telefonálni lehessen vele.
Esetleg valaki tud ajánlania valami jót, vagy csak írjam be a gugliba és a legolcsóbb normálisat vegyem meg? - de melyik a normális?
Köszi!One Ring to rule them all
-
ASUSSACAHD
tag
Köszönöm srácok.
Intel Core i7
-
Rav3n02
senior tag
válasz ASUSSACAHD #22827 üzenetére
Kaller1-nek van igaza még ennyit hozzátennék, hogy az első pár töltésnél várd meg amíg 25% alá esik az akksi és utána töltsd fel teljesen ne huzigáld le a töltőről, de ez a 8-16 órás töltés már ezer éve nem szükséges
-
kaller1
veterán
-
ASUSSACAHD
tag
Sziasztok!!!
Vettem egy samsung gt-i5700 galaxy spica készüléket.
A kérdésem az lenne, hogy most első töltésnél mennyi ídőre tegyem fel tölteni? Hagyjam fent 16 órára vagy elég neki addig míg a töltésjelző mozog?
Intel Core i7
-
Storms
őstag
üdv
Nemsokára veszek egy Sony E. Vivaz-t , olyan kérdéseim lennének, hogy a fényképező képminősége javult a megjelenése óta valami frissítéssel? Halottam hogy a videofelvételnél halk nagyon a hang, ez javult azóta? 25-ért hozzájutnák 1 év garral újonnan. Kérnék véleményeket ha lehet a telóval kapcsolatban! C905-ről váltok, gondolom a képminőség nem lesz ilyen?!
-
Rav3n02
senior tag
Első körben egy szoftverfrissítést próbálnék meg. Vannak egyébként pozicionálást segítő programok Symbian rendszerre de egyáltalán nem vagyok biztos ezek hatékonyságában. Azt viszont tudom, hogy én több N szériás Nokia-val is jártam így. Az egyiknél elvileg a GPS-ért felelős egység (nem tudom mi a neve) adta be az unalmast, a másiknál SW frissítés megoldotta. Az elsőnél azt a megoldást választottam, amit fentebb kérdeztek...vettem egy 5k -s külső BT GPS vevőt és azzal tökéletes volt a vétel
-
Mr X
veterán
Üdv!
Segítségre lenne szükségem. Van egy Nokia N96 készülékem, amiben nem bírom működésre bírni a beépített GPS-t. Próbáltam Garminnal, Nokia Maps-el is. A beállításokban a beépített GPS-en kívül minden opciót kikapcsoltam.
A készülék 15-20 perc szabadtéri tartózkodás alatt sem talál műholdat.
Lehet ezzel kezdeni valamit? Van valakinek tippje?
-
Rav3n02
senior tag
válasz GEPESZ66 #22817 üzenetére
szia
Egész megbízható kis cuccok, sokkal gyorsabban találnak jelet, mint egy telefonba épített vevő.
Azt viszont nem tudom neked megmondani, hogy ekkora kijelzőn és java környezetben milyen navigációs programot tudsz használni, ami kielégítő....elvileg ha a 6303i-ben is benne van a Nokia Maps, használható lehet....volt már ilyen telefonom is de erre nem emlékszem sajnos
-
szimcsi
senior tag
ezt majdnem jó topikba írtam
XP
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok,
emailcímemről (yahoo) az én nevemben időnként kapnak ismerőseim angol nyelvű üzeneteket, gondolom kártékonyakat. Valakinek van valami hasznos tippje, hogy mit lehetne tennem?
köszönömXP
-
Geza74
tag
Sziasztok!
Kaptam kölcsön egy régi telefont (Motorola V550). Gazdája szerint még működött, amikor utoljára használta (az régen volt mondjuk, sok hónapot állt).
Nem is kapcsolt be, de gondoltam, ha feltöltöm az aksiját, minden rendben lesz.
A töltés rendben is ment, szépen kiírta a kijelzőre, hogy tölti az akkumulátort, és pár óra alatt fel is töltötte, kiírta, hogy feltöltve.
Kapcsolnám be, de meg se nyikkan. A fura, hogy bedugott töltővel se tudom a bekapcsoló gombbal beizzítani. A kijelzőn ki van írva, hogy tölt, de hiába nyomom a bekapcsolót, nem indul el, semmit sem csinál.
Ez mit jelenthet? Aksi csere?
De akkor is, hálózatba dugva miért nem megy?
Szervizre nem akarok költeni több ezret, csak azért, hogy megmondják, hogy kaput (de "megjavíttatni" se akarom több ezerért). Esetleg, ha az aksi a baja, arra még költök 1-2 ezret.
Köszönöm a válaszokat előre is. -
bubuka71
aktív tag
Hali ! A telóm kijelzője mintha beégett volna . Néha látszanak azok a dolgok halványan amikkel előtte foglalkoztam ,pl foto videó. Valami tipp valakinek ? Ha pihentetem elmúlik
[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
Sharp 770SH kérdés:
Szervízrajzot, szervízkönyvet vagy egyéb leírást keresnék hogyan lehet szétkapni ezt a telefont, mivel a forgópántja ki van lazulva és lötyög az egész.
Szervízbe nem vinném, mert egyrészt lejárt a garija, másrészt 4000-ért húznak meg egy csavart rajta...
Sajnos bárhogy nézegettem, nem tudok rájönni hogy lehet szétszedni, elég gyenge vékony kis műanyak háza van, nem szeretném széttörni.Segítsen aki tud! Kösz!
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Üdv valaki tudna e információval szolgálni hogy lehetséges e az hogy lehet vásárolni kártyafüggetlenül Sony ericsson xperia x10 et ( Nem mini ! hanem a nagy X10 röl van szó ) 3 év garanciával ? mert akárhol kerestem a neten eddig csak 2 éves garancia időt találtam
-
addikt
válasz Geza74 #22800 üzenetére
"Ott is kijelzi a telefon, hogy a másik kártyán bejövő hívásom van? Mert ha nem, az nagyon nagy gáz..."
A Samsung E2652W készüléken, a harmadik fél azt hallja, hogy nem elérhető a hívott fél. A hívott SMS üzenet sem kapott a sikertelen hívásról, de véleményem szerint ez szolgáltató beállítás függő.
( tesómmal teszteltem )-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
GEPESZ66
veterán
Elnézést, hogy itt teszem fel a kérdést!
Tudja-e valaki, hogy hogyan kell az Ovi Store-ból a számítógépre lementeni alkalmazásokat, s hogyan tudom ezt követően telepíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest