Új hozzászólás Aktív témák
-
pc-user
senior tag
válasz quailstorm #37378 üzenetére
Köszi.
Csúszkásak közül egy újszerű Nokia 6710-est nézegettem, de a fólia-kérdés miatt nem biztos, hogy érdemes megvenni. -
pc-user
senior tag
Flippes telefonok esetén az átvezető fólia előbb-utóbb minden márkánál felmondja a szolgálatot (tehát elkerülhetetlen a csere), vagy vannak strapabíró kivételek?
-
pc-user
senior tag
Sony Ericsson BST-33 -al kompatibilis akksit keresek, nem tudom, hogy létezik-e 950 mAh-nál nagyobb kapacitású, pl. 1200 mAh, vagy ilyesmi...
-
pc-user
senior tag
Memóriakártyáról akartam letörölni 1-2 könyvtárat. A könyvtárakban levő fájlok letörlődtek, de a könyvtárak nevei ottmaradtak, azok nem törlődtek, nem törölhetőek. Hogy tudnám eltüntetni ezeket formázás nélkül? SE K660i.
-
pc-user
senior tag
válasz runner 125 #21544 üzenetére
Ajaj... az sokba kerül?
-
pc-user
senior tag
Adott egy kínai i68+ csoda... Az a gond vele, hogy amikor kéri a sim kódot és beírnám azt a kijelzőjén, a számok az érintőképernyő más területén vannak, nem ott, ahol a kijelző megjeleníti. Egyébként nyomkodásra reagál, sikerült "vakon" begépelni a kódokat és leokézni is.
Hogy lehetne rendbetenni?
-
pc-user
senior tag
Sziasztok! Nokia 6230i -hez nem igazán tudok szerezni 512 mb-os mmc-t. Állítólag max. ennyit tud kezelni (gyári adatok szerint).
Próbálta már itt valaki ezt a típust használni pl. 1gb-os mmc-vel? Ez ugyanis könnyen beszerezhető volna, csak nem tudom, van-e értelme... -
pc-user
senior tag
Sziasztok! A telóm nem tud minden mp3 fájlt lejátszani (ismeretlen formátum), kérdésem, hogy mi ennek az oka?
-
pc-user
senior tag
válasz pc-user #16612 üzenetére
Tovább folytattam a kamera tisztítását (6230i), de nem jártam eredménnyel; egy kis fekete csík még mindig látható fényképezéskor, felül... A külső burkolat után levettem mégegy burkolatot, így szabaddá vált a kamera, aminek a lencséjét megtisztítottam. Nem tudom, hogy lehet-e/érdemes-e még tovább bontani, nem találtam "szakirodalmat"
-
pc-user
senior tag
Fényképezés közben a kijelzőn észrevettem egy kis ferde csíkot, mintha a lencsére rárakódott volna vmilyen szennyeződés. Puha ecsettel megtakarítottam a lencsét és a védőburkolatot, de a probléma nem szűnt meg. Nem lett leejtve a teló (Nokia 6230i).
Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- PlayStation 5
- Windows 11
- Automata kávégépek
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Hogwarts Legacy teszt
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest