- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
Üdv!
Az új telefonomhoz járt egy gyári füles, amivel nem vagyok megelégedve. Agybadugós, jól néz ki, de a mélyeket nem adja jól.
Korábban egy SE Elm telefonom volt. Miután annak a gyári fülese tönkrement, vettem hozzá egy agybadugós fülest. Sosem tudtam elképzelni, hogy egy ilyen olcsó füles ilyen mélyeket képes produkálni.
Az Elmet most már nem szeretném használni, viszont továbbra is szeretnék ilyen minőségben zenét hallgatni.
Viszont ugye az Elmhez tartozó füles FastPortos csatlakozású, az új telefoné meg értelemszerűen Jack.
Szóval nekem egy ilyen adapter kéne. A lényeg, hogy bele tudjam a dugni az új telefonba, a másik végébe meg bele tudjam dugni a régi telefonhoz tartozó füles felső részét (Walkmanes, két részre bontható).
Létezik ilyen (ami nem 145 méteres Jack-hosszabbító)?
Nem tudom, hogy keressek rá, milyen néven. -
koshmar
addikt
válasz
PH-User #22558 üzenetére
Akkor nem hinném, hogy a kijelző a baja.
Mert attól, hogy a kijelző nem működik, maga a telefon szoftveresen még rendben, mert ébresztett.De lehet, hogy én tévedek.
Ha az enyémen a szoftverfrissítés sem segít, akkor elhantolom a kert végében.
Így is többet kibírt, mint vártam.Szerk.: A tiednél viszont lehet, tényleg csak a kijelző a baj.
Mert hogy említetted, ha bekapcsolás és összecsukás után két perccel megnyomod a hangerőgombot, akkor megjelenik az idő. -
koshmar
addikt
válasz
PH-User #22553 üzenetére
Oh mein Gott, akkor nekem is kijelzőt kell vennem?
Ezt a hangerőgombos módszer én is kipróbálom most.
Bekapcsolom, out' megnyomom.Ricardo: Ha az enyémnek ez a baja, akkor tuti nem fogok kijelzőt venni.
5 éves K550i, nem éri meg...Szerk.: Nem reagál ez semmire...
Bekapcsolom, megjelenik a fehér kép megnyomom a létező összes gombot, még ott is nyomom, ahol gomb sincs...
Csak ciklusosan felvillan a kijelző (fehéren) és ezt csinálja órákig, ha neki úgy tetszik.
Viszont, hogy furcsa a reggel 8-ra beállított ébresztést sem jelzi. Csak elkezd villogni a kijlező, de semmi hang. -
koshmar
addikt
-
koshmar
addikt
válasz
PH-User #22542 üzenetére
Nekem K550i van.
Ha bekapcsolom, csak fejéren villog a kijelző, mást nem csinál.
Töltöről, akksiról, memóriakártya be-ki, SIM-kártya be-ki, mindig ugyanaz.
Bevittem a T-Mobile-hoz, megvizsgáltuk közösen, aztán a csávó megkérdezte, két éven belül van-e, mert akkor garanciában orvosolható. Nem, mondom, túl van az ötön.
Jót röhögtünk, aztán azt mondta, hogy még egy szoftver-frissítést tud javasolni.
Ha az nem segít, akkor elhantolhatom a telefont.Szerintem nálad is egy szoftver-frissítés szükséges,
-
koshmar
addikt
válasz
fricz19 #22138 üzenetére
Azért tegnap megpróbáltam.
Nem tudom ismered-e, de van a Sony Ericsson-oknál egy ilyen trükk.
Csillag-jobbra-csillag-bal-bal-csillag-bal-csillag. (a balt azt arra értem, hogy navigációs gomb bal részét nyomd meg).
Na ott vannak ilyen szolgáltatási tesztek, ott lehet kikapcsolni az USB-töltést, vannak ilyen verizószámok, stb.
De dátumot egyet sem láttam. -
koshmar
addikt
Nos, úgy látszik, hogy ez a jegyzettömbös kikapcsolás sz*rság már csak a telefon végjátékra volt.
Ma reggel bekapcsoltam, és csak annyit csinál, hogy a képernyő vllog.Érdemes egy 5 éves SE K550i-t szervizbe vinni, vagy kuka/új telefon?
-
koshmar
addikt
Egyszerűen kimásoltam a weboldalról a szöveget (nyelvvizsga adatok, ilyesmik), beillesztettem egy jegyzettömbbe, és ezt ráraktam a telefonra USB-kábellel.
Kb. 5 kb lehet, az meg semmi.
Ma reggel még jó volt, most meg ha megnyitok bármilyen jegyzettömböt, kikapcsol...de utána meg magától be is. -
koshmar
addikt
Sziasztok!
Tök jó a mobilom.
Ha meg akarok nézni egy jegyzettömböt (gépről raktam rá, olvasgatni), akkor egyszerűen elfehéredik a képernyő és kikapcsol.
5 éves SE K550i.Valaki találkozott már hasonlóval?
-
koshmar
addikt
válasz
meroly #21610 üzenetére
A PH!ene se tudta, hogy Ni-Mh volt benne.
De úgy látszik akkor, hogy a Ni-Mh akksik sz*rok. Mert tényleg meg volt halva.
Nekünk most van négy darab ilyen újratölthető elem, na azok NiMh-sak csak a házban.
Semmi más.
Ettől függetlenül r*hadt sokáig bírják. Távirányítókban pl. hónapokig. -
koshmar
addikt
válasz
meroly #21605 üzenetére
Részemről:
-SOSEM hagytam lemerülni teljesen (alap egy akksinál).
A rekord az 12%, de szerencsére pont haveromék voltam, és gyorsan bedugtuk USB-ra, hogy töltse egy cseppet.
- Nagyrészt teljes ciklusban töltöttem.Eredmény: Az 5 éves akksi még mindig kibír 5-6 napot, ha teljesen békén van hagyva.
-
koshmar
addikt
-
koshmar
addikt
Sony Ericcson K550i illesztő programot tudna valaki linkelni?
A telepítő CD-je már nem jó W7-hez(
), és anélkül a laptop nem érzékeli a telefont az USB-n keresztül.
-
koshmar
addikt
válasz
kaller1 #21382 üzenetére
Kéne egy ilyen táblázat, hogy mi kell a címlapra kerüléshez.
Azt hiszem, hogy ha lesznek hozzá képek is, akkor megüti azt a bizonyos színvonalat.
Csak még azt nem tudom, hogy miként kell tagolni, hogy pl. bevezetés-külső-kamera vagy ilyesmi. Tehát hogy ezek külön oldalon legyenek- az adott oldal alján meg kiírja, hogy "kérlek, lapozz!" -
koshmar
addikt
válasz
korpicschess #21380 üzenetére
Ja értem.
Jó ez a Mentalistás kép.
Esetleg nincs egy olyan topik, ahol ezt konkrétan megkérdezhetném? Mármint...valami blogírás topik, vagy ilyesmi.
-
koshmar
addikt
válasz
korpicschess #21378 üzenetére
Hát, a saját tapasztalataim, meg tények.
Kidolgozás/kamera/üzemidő stb.Igaz, hogy már 5 éves darab, de pont ezért szeretnék írni róla..5 éve szolgál hűségesen.
-
koshmar
addikt
Szerintetek egy Sony Ericsson K550i-ről írt tesztet kirakhatok a címlapra blogként, vagy az inkább csak személyes bejegyzésnek megy el?
vagy már megint rossz helyen kérdeztem? -
koshmar
addikt
válasz
razorbenke92 #21321 üzenetére
Köszönöm!!!
Pontosan egy ilyen tesztre gondoltam!!
Köszi még egyszer!! -
koshmar
addikt
Szevasztok!
K550i Sony Ericssonom idén lesz 5 éves, ha jól emlékszem...
5 éven keresztül minden nap imádtam használni, de azt hiszem, ideje továbblépni.Ma elmentem a T-Home üzlet előtt, és megláttam ezt a mobilt.
Valakinek nincs itt véletlenül ilyen SE-ja?
Megéri az árát szerintetek?
Ha sikerül valahogy összekaparni rá 40-et, tuti megveszem. -
koshmar
addikt
Szevasztok!
Sony Ericsson K550i-nél nem találkozott már valaki azzal a problémával, hogy ha meg akarom nyitni a Játékok vagy az Alkalmazások mappát, akkor csak annyit ír ki, hogy "Operation failed".? (A telefon nyelve angol).
Volt rajta néhány COD, amivel szívesen játszanék.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest