Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok. Van 2 darab térfigyelő kamerám amihez nem adtak hálózati adaptert. Nos a kamerán fel van tüntetve, hogy 12V / 500mA, én találtam itthon egy hálózati adaptert ami 12V de 1250mA. Szerintetek baj ha több mA-t kap? Esetleg ezt a 2 kamerát erre az egy hálózati adapterre rá lehet kötni, vagy megfeleződik a feszültség?
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Erre valami szaki valamit esetleg tudna mondani ?

Kellemes Ünnepeket Minden kedves Fórumozónak !

L
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Hogyan tudom kikapcsolni hogy a regelt mail címemre új üzenetet küldjön a ph ha friss hsz érkezett (jelen esetben ebbe topicba)?? A beállítások alatt már minden értesítést kikapcsoltam
Már rég nem vagyok aktív itt de az üzenetek meg jönnek, és ugyebár ez pörgős topic így van bőven 
-
Feri1977
senior tag
válasz
üzenetére
..fényképezővel formáztam le, azaz saját magában, nem tudom, hogy a canon l27 fat32 vagy ntfs-re formázza, formázzam meg számítógépen ntfs-re, hátha nem csak 18 percet enged..? Mert képekből enged dupláját mint a 4 gb-osnak, de hd videóbol csak kemény 1 perccel többet írt, a 17 perchez képest 18-at.
-
kjani18
őstag
Sziasztok!
Először is : Boldog Karácsonyt Mindenkinek!Aztán: YouTube-on néhány videónál lejátszás helyett kiírja:
" A video megtekintéséhez kapcsolja ki a biztonságos módot!"
Google Chrome-ot használok. Hol kell kikapcsolni?Üdv
Jani -
Feri1977
senior tag
Egy érdekes kérdésem lenne SD kártya ügyben. Van egy 4 gb-os SD kártyám fényképezőbe, fel tudd venni 17 percet HD videóban, mondom veszek egy 8 GB-ost hogy 34 percet tudjak felvenni. Megveszem beleteszem, erre 18 percet ír ki, annyit lehet, mondom mi van? A képekből dupláját engedi, de a videóból kemény 1 perccel többet csak. Ez mi?
-
mezis
félisten
válasz
wolfman
üzenetére
Én az Avidemux x264-es formátumával szoktam tömöríteni, két menetes opcióval.
Fényképező géppel, videóval felvett AVI file-okat 1/5 - 1/6 -odára tömörít és nem látok minőségi különbséget.Ha a MinDigTV műsorát veszem fel egy USB-s tunerrel, (1440 x 1080), azon nem tömörít már tovább, (de ezen nem is csodálkozom).
-
törölt tag
válasz
wolfman
üzenetére
Nyilván azért lett nagyobb az áttömörített méret, mert nagyobb bitrate-et adtál meg, mint amennyi a forrásanyagé.
Azért lehet nem ártana tényleg megnézni, hogy már alapból a forrás ilyen tré, vagy a digitalizáláskor lett ilyen. Azért nem lehhe hátrány a lehető legjobb minőséget kihozni belőle.
-
wolfman
veterán
válasz
üzenetére
Bocsánat, elb@sztam. RCA-t akartam mondani. RCA csatlakozót.
AVS Video Editor (AVS Video Recorder) nevű programmal vettem fel a videókat gépre 720x576 felbontással, 10 mega körüli bitrátás mpeg2vel, pontosan most nem tudom mennyivel. A zárt GOP nem tudom mit jelent.

Félreértesz! Nem akarok a felvételen javítani, jó nekem ez a szar minőség ami most van, csak ha a digitalizált felvételt tömöríteni szeretném, hogy ne foglalja el egy Blu-Ray film méretét, akkor ez a szar minőség tovább romlik.
Úgy tudtam az mp4 elég jó tömörítéssel dolgozik, kis fájlméretet eredményezve, de nekem még több lett a végeredmény mint a nyers mpg2! 
-
törölt tag
válasz
wolfman
üzenetére
Azért volt fontos, hogy egyáltalán tudjuk milyen maximális minőséget lehet kihozni belőle. Mondjuk ahogy nézem a digitalizálón nincs RGB bemenet, sima kompozit (sárga RCA) és S-Video (fekete négytűs mini DIN) van csak. A vörös és fehér RCA-k a hanghoz tartoznak (pont fordítva mint a politikában, itt a vörös a jobb oldal). S-Video valamivel jobb minőséget biztosítana, ha értelmesen meg van valósítva (elég ritka).
Újabb kérdések: Milyen felbontásban vettél fel? Pontosan milyen beállításokkal? Mert mondjuk 10Mbps MPEG2 egészen jó kiindulási alap kellene, hogy legyen, az meg óránként ~4,5GiB. (Lehetőleg zárt GOP-okkal ha van választási lehetőség.) Szóval a felvételeid olyan 13Mbps körüli bitrate-tel lettek tömörítve, ami nem rossz.
A lényeg: ha a bejövő anyag is gyenge, akkor már nem tudsz rajta érdemben javítani. Ezért kell mindenképpen a lehető legnagyobb felbontásban digitalizálni. Képarányra azért figyelj oda. A leméretezés önmagában zajelnyomó hatású, ráadásul a több pixelből több érdemi információ nyerhető ki. Kérdés persze a minőség hol múlik el. Lehet akár a kábelek hibája is. TV-n, illetve a felvevő sw előnézeti ablakában hogy néznek ki a videok? Ott még rendben van minden?
-
jumbo71
tag
szasztok.
probléma:a monitor bal alsó sarkában időnként megjelenik egy figyelmetető ablakocska,hogy a 12V ággal gond van.Hol 0.00V ír hol 24V körülit.Valszeg az asus suite program figyelmeztet.Eddig nemigen volt pedig a progi már elég rég fent van.
Tegnapi nap behelyeztem egy új tápot,biztos ami biztos...nos még mindig csinálja.
A HWinfo progival nyomon követtem a feszeket,de ott nem írt változást.11.7 és 12.2V között volt,van mindig az érték.Valakinek valami ötlete?üdv:jumbó
-
wolfman
veterán
-
törölt tag
Adott egy belső hálózat: 192.168.1.0/24
Két internetkapcsolatot szeretnék használni olyan módon, hogy a hálózat egyes gépei az egyik, más gépei a másik netkapcsolatot használják. Célt érek-e az alábbi IP konfigurációval:
192.168.1.253 az egyik router/gateway
192.168.1.254 a másik router/gatewayAhol az első netkapcsolatot akarom, ott gatewaynek az első routert adom meg, ahol a másodikat, ott a másodikat.
Ez így szerintem oké, de várnék egy megerősítést.
Namost tegyük fel, hogy a 192.168.1.1-re teszek egy DNS és DHCP szervert, ami az első netkapcsolatot használja és a DHCP által kiosztott adatok is az első netkapcsolatra mutatnak, a dhcp pool mondjuk 192.168.1.100-199-ig tart. Azokat a gépeket, amelyek a második netet kell, hogy használják, 200-tól konfigolom kézzel, így nem akad össze a pool-lal.
Most jön a kérdés: ezeknél a második netkapcsolatot használó gépnél használhatom-e az említett belső hálózati DNS szervert, ami viszont az első netet használja? Okozhat-e ez bárhol bármilyen problémát? Én nem látom elvi akadályát, de erre is várnék egy megerősítést.
Köszönöm!
-
-
törölt tag
válasz
Zwitter
üzenetére
Telepíteni nem lehet csak úgy GPT-re, trükközni kell hozzá. Win8-8.1-10-nél nem kell ilyet csinálni, ott pont, hogy azért rinyál, mert MBR.
-
Zwitter
tag
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
Lett volna, de a Windows nem engedte. Szóval MBR-re tettem fel. Hülyeség, mert elvileg a 7-nek mindkettőt el kéne fogadnia...
-
Ilyen égés, kisülés (inkább égés volt mert hangja is volt sercegő és füst) vezeték vége megolvadt, csati kormos lett, fém érintkezés fekete (lehet érintkezés (alaplapi 12v) nem megfelelő. (12v 4pin csati helyett az atx kieg 4pin csati volt bekötve és csak áram alá helyezve, bekapcsolva nem!)
Ez milyen hibákat eredményezhet a lap szempontjából? (CPU csere megvolt, de pl.USB probléma nem javul. Telefon, pendrive pl.nem jó. Gép érzékeli, de telefon nem tölt és a hangkártya rákötött speaker jelzi a fel és lecsatlakoztatást, de nem jelenik meg. USB egér és billentyűzet gond nélkül megy (gondolom kevesebb áramot igényel és USB áramtovábbítási gondja lehet) aki ért ilyen témához, megköszönném, ha tudna mondani valami bíztatót
/más minden jó, de néha kiáll oc failed-el bios check után rendszer töltés elött. LAN csati nem zöld mikor áram alatt van, de kikapcsolt állapotban. Úgy tudom zöldnek kéne lennie míg áram alatt van. / Másik gépbe is zöld míg ki nem kapcsolom a tápot így áramtalanitom.
Vegyek új lapot vagy ezt megéri javítani? (alaplapi csati csere és tápegység csati csere) a táp jó, alaplap is proci csere után, de említett probléma továbbra is fennmaradó...

L
-
Dominator
aktív tag
Sziasztok!
Elektronikával kapcsolator kérdésem volna:
szeretnék a TV mögé ledsort rakni, olyasmit, amit pl. az IKEA is árul. Fehér, 12 V-os ledsorom van, így arra gondoltam, hogy barkácsolok magamnak. Mivel nem akarom, hogy mindig menjen, csak amikor a TV be van kapcsolva, a következőre gondoltam:
elvágok két USB kábelt, mivel a TV-n van még hely bőven, sorba kötöm őket és úgy menne 10V-ról a LED. Korábban már próbáltam 9V-ról, akkor is szép fénye volt, így biztos elég lenne a 10V is, de nem csináltam még ilyesmit korábban. Nem jelentene ez veszélyt a TV-re?Köszi,
István -
Krisz79
őstag
Egy gyors kérdés.
3D filmet kilehet irni dvd-re?
Mivel,hogyan?
Esetleg hol lenne érdemes feltenni a kérdést? -
pjen
félisten
válasz
Istikee007
üzenetére
Valamilyen OCR progi kell,mondjuk Abby friends vagy hasonló,amely értelmezi a PDF et.
-
Istikee007
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám, egy pdf-fileból szeretnék ki másolni aránylag egész sok szöveget, de az a baj hogy amikor beillesztem word-be nem minden karaktert ismer fel.Ezt lehetne-e valahogy orvosolni?
-
Voice24
őstag
válasz
Voice24
üzenetére
Ahogy írtam tegnap, történt egy csere, pontosabban két komponens lett újabbra cserélve. Ellenőriztem az alaplapot, rv5.0, a bios is megfelelő. Mitől lehet a mostani lassabb windows betöltés? Kicsit kutakodtam a témában, és mindenhol olyan vélemények voltak, hogy win7 esetén proci csere miatt nem kell újratelepíteni a rendszert.
-
Lompos48
nagyúr
Puffnekidupla.

-
Lompos48
nagyúr
Áldott ünnepeket mindenkinek!

-
Freddycom
őstag
Szevasztok!
Vettem ebayről egy generic, mindenféle márkajelzéstől mentes bluetoothos egeret. A kapott termékleírásban szerepel egy olyan mondat, hogy érdemes világos színű, finom textúrájú felületen használni, hosszabb üzemidő érhető el így, mint fekete felületen történő használatkor. Ez egy ebben a formában igaz lehet?
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Van egy olyan gáz, hogy kaptam egy csomagot valakitől amit nem kértem és mégis elküldte, úgy, hogy fizetnem kell a csomagért ilyen utánvételes csomag volt, de amúgy meg nem kértem, hogy küldje el. Ilyenkor mit lehet tenni? hagyjam a fenébe és majd visszaküldik?
-
ZoliBen
tag
Hali!
Tudjátok, hogy olcsó írható CD-t honnan lehet rendelni? (ebay, meg ilyesmik érdekelnek)
Előre is köszi a segítséget

-
zolka95
őstag
Sziasztok!
A gépet ha bekapcsolom se kép, se hang. Fut egy kicsit aztán újraindul, semmi pittyegés. Próbáltam másik táppal, ugyanaz. 4 db ram van benne, egyesével kipróbáltam, ugyanaz.Mostanában néha eljátszotta ezt, de 1-2 újraindítás után (amit én csináltam) betöltötte az oprendszert, de most nem. Alaplai vga-m sajnos nincs szóval a vga-t nem tudtam kipróbálni. Szerintetek mi a rossz benne? Az alaplap?

-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Lenne egy videó konvertálási kérdésem.
Nemrégiben digitalizáltam a családi videókat számítógépre, nagyon nyers mpg fájlokba. A felvételek minősége már elég rossz, homályos és a színek is gyengék viszont így is bődületesen sokat foglalnak. Próbáltam átkonvertálni valami más formátumba, de még sajnos többet is foglalnak. Pl. egy 99Mb-os videót 105-re konvertál át mp4-be. (Xilisoft Video Converter Ultimate-t használok).
Viszont ha rontom a minőségeket, mondjuk kisebb felbontás, akkor meg az alapból rossz minőségű felvételek pixelesek is lesznek és még rosszabbak.
Tudnátok valami jó tippet vagy programot esetleg fájlkiterjesztést mondani, amivel kevesebbet fognak foglalni a videók, de nem lesz pixelesebb. Jelenleg 32Gb-ot foglal az összes, de ez olyan mintha HD videók lennének. (2perces videó 99Mb).

-
jumbo71
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
köszi..megpróbálom...
-
MineFox54
őstag
Sziasztok!
Valahogy lehetne TL-WN321G-t Debiannal használni? Mert amit találtam eddig leírást az nem ment

-
Goblin12
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Thank ya.
-
-
sgergi
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Igen, az Aomei is egy jó program, emlékeim szerint az automatikusan megcsinálja a helyek átpakolását.
-
sanyi02
tag
Üdv.!
Elektrotanya meghívót tud valaki küldeni, köszi!
-
air
nagyúr
válasz
anonymus89
üzenetére
Nem merge-ölni kell a C-t, hanem azt is Resize-olni, ha az üres hely közvetlenül utána van.
Ha a C után a D van, aztán az E, majd az üres hely, akkor előbb az E-t, majd a D-t mozgatni kell, hogy az üres hely közvetlenül a C után legyen. Csak akkor fogod tudni megnövelni a C-t. -
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Tud valaki valami jó sulit vagy ezzel foglalkozó egyesületet ahova ellehetne menni megtanulni lőni?
Nincs semmiféle klubtagságom még nem voltam soha lőni.
Viszont érdekel a dolog.
Köszi.

-
sgergi
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Ugye ugyanazon a merevlemezen van a 2 partíció?
Arra tudok még gondolni, hogy valahol nincs elég hely, hogy átpakolja a fájlokat, hiszen a C meghajtó területének egybefüggőnek kell lennie, így a következő partíció elejét üressé kell tennie, hogy azt hozzá lehessen adni a C-hez, ezért ha ott nincs elég hely, akkor megakaszthatja a folyamatot.
Egy kép egyébként sokat segítene. -
anonymus89
addikt
-
sgergi
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Természetesen az ingyenes verzióra gondoltam az előbb.
Pontosan nem fog menni, pár hete használtam én is, de teljesen egyértelmű minden lépés.
Bal oldalon a menüben kiválasztod a resize partition, beállítod, hogy melyiket, mekkorára, majd merge partition menüben beállítod, hogy a levágott részt melyikhez tegye hozzá. -
sgergi
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
-
Norbi095HUN
aktív tag
E6300 3,4 Ghz-en. 1-2 Hónappal ezelőtt semmi baja nem volt a PVZ-nek, mostmeg elkezdte a szagattást, és játszhatatlan. A többi játék (PAYDAY 2, Black Ops 2 Multi, BF3, Stb.) nem szaggat csak ez

Már újra raktam vagy 5-6 szor !!! -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Mivel tudnám megoldani, hogy az E meghajtóból levágott 15 gigát a C:-hez tudjam csatolni? (ha lehet formázás nélkül)
-
Voice24
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Megnéztem, a @bios szerint rev5.0 az alaplap, amin az F2-es Bios van, tehát ezzel elvileg nem lehet gond (F1-től támogatja ezt a procit). De valamiért mégis lassan tölt be a rendszer. A gyerekek gépe, és túl sok minden van rajta ahhoz, hogy szívfájdalom nélkül újra lehetne rakni a windows-t.

-
Konfigos
őstag
Sziasztok!
Néztem megfelelő topikot erre de teljesen halott így bátorkodom itt feltenni a kérdésem.
Egy fontos kérdéssel fordulnék hozzátok.Megtörtént sajnos hogy az itthoni hálózatba bekerült még egy fázis a nulla helyére/mellé egy hiba folytán,gondolom nem kell részleteznem mire képes.Mondhatnám hogy olcsón megúsztam ahhoz képest.Szeretnék venni most egy túlfesz és zavarszűrős elosztót,1db kellene a cirkóhoz egy pedig a tv,házimozi,subwooferhez. Nézegettem neten mik vannak,villámlás ellen úgyse véd egyikse,nekem csak arra kellene hogy a jövőbe egy ilyen hiba ne okozzon gondot,mert sajnos nagy az esély hogy visszatér.
Úgy néztem hogy erre a célra már elég egy kb 1000 Joule-os történet,végülis úgymond a feszültségtüskék ellen kellene.Mit gondoltok arról hogy milyen technikai adatok alapján keresgéljek?Pl ez megteszi?(a kép nem valós itt róla de a tudása igen Van árba drágább de gyengébb tudású(nyers adatokat nézve) de drágább apc még: [link],amit pedig az 1db dugósnak néztem ki a cirko elektronika védelméhez az ez: [link].Rossz felé gondolkozom?
Köszönöm a válaszaitok.
Üdv
-
air
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Most vagy a szövegértés nem megy, vagy tényleg nem láttál még Campusos Windowst.
Amiket elmondtál az mind megáll domaines környezetben. De mint említettem, nálunk nem kötelező a domain. Maga a Windows Enterprise kiadás nem korlátoz a világon semmiben, és nem lesz illegális a felhasználás csak azért mert nem domaines környezetben használod. -
Enterprise esetén Te, a saját gépeden (már ha nem Te vagy a campus ADMIN-ja), akkor eddig sem, most sem, meg ezután sem leszel admin...
2 hete pakoltunk fel hollandba kb 140+ gépes hálózatra Enterprise-okat, ott is csak "1" admin van, maga a cég ill. annak ADMIN-ja(i)(spec ott 3 admin van/volt). Az összes kiosztott kliensen korlátozva vannak az admin jogok.Egyébként teljesen megértem a véleményed, mert itthon (sajnos) ezek a dolgok nem (mindig) úgy működnek, ahogy kellene(pl egy kliens nem telepítheti és activálhat rendszert stb stb), de "normáliséknál" ez nem így van. Korlátozhatnám, hogy egyáltalán mit indíthatsz avagy telepíthess valamit és a többi több ezer dolgot had ne soroljam fel... Ha te egy olyan cégnél lennél, ahol Én telepítek/regisztrálok/aktiválok stb stb Enterprise-t("server-re meg a kliensekre"), akkor még arra is engedélyt kellene kérned, hogy elmenj a mellékhelyiségbe, nem hogy driver(eket)/alkalmazásokat stb telepíts...
Ha meg ezt megkerülnéd(mert lehet), akkor meg az már nem legális dolog Enterprise esetén... 
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Norbi095HUN
üzenetére
Milyen Core 2 Duo?
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
És ha én egy céges gépen használok warezt?
Egyébként köszönöm a választ. -
air
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Esetleg Campusos (Tisztaszoftveres) Windos 8.1 Enterprise kiadást láttál-e?
Semmi ilyesmi nincs benne.
A céges policy szerint nem kötelező a domain tagság, én is magam vagyok admin a gépemen. -
Mustármag
őstag
Üdv.
-
STC Speed
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi szépen,sikerült is a publisher-el!!

-
válasz
üzenetére
Enterprise esetén nincs IS-IS...

Szvsz warez cucc van nálad, ezt elkerülendő, próbálkozz ezzel, ez legalább nem bináris hulladékokat szed le, MS által készített alkalmazás, ami eredeti telepítőket szed le és kreál belőle telepítőt USB-t vagy külön ISO (W8.1 Update 1 benne van alapból)
Windows Installation Media Creation Tool(W8.1) -
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Egyébként is-is(ha ezt akarod jobban kifejtem).
Úgy egyébként segitség? -
Matt-OPT
aktív tag
Sziasztok!
Havernak raktam össze egy gépet amivel fagyásos gondok vannak.
Rendszer: Win7 ultimate 64-bit
Konfig:
Asrock Fatal1ty H97 Killer (legfrissebb BIOS)
Intel i7-4770
4x4GB Corsair Vengeance 1600MHz RAM
Sapphire R5 230 1GB DDR3 Flex VGA
Kingston V300 SSD 240GB
2TB WD Green HDD
Be Quiet 350W táp + APC 650 UPSWindows elindulása után kb. az első órában random belassul a gép, az ablakok elfakulnak, töltésjelző kör pörög, nem lehet semmit megnyitni. Feladatkezelőt ctrl+alt+del-el nem lehet nyitni, csak a sötétség. Reset után vagy csinálja ezt megint vagy nem. Kb. 3-4 alkalomból egyszer nem és akkor prímán megy a rendszer egész nap.
Mi lehet a gond? Mit lehetne megnézni? Hardveres vagy szoftveres probléma lehet?Win7-et már újraraktam egyszer, nem segített. Az összes fontos frissítés telepítve van. BIOS-t frissítettem, SSD firmware-t is. RAM-okat memtest86+-al teszteltem, nem jelzett hibát.
-
válasz
Voice24
üzenetére
Ha -véletlenül- a BIOS nem támogatja a CPU-t, akkor teljesen felesleges a reinstall. Ha valóban ez lenne a szitu, akkor (W7 vagy újabb OS esetén) az OS újra detektálja a BIOS beállításokat és -általában- egy figyelmeztetés ellenében(ahol arról tájékoztat, hogy alapvető Hardware beállítások változtak meg és módosítja a beállításokat) újra szokta indítani a rendszert.
Egyszerűsítve: Megfelelő CPU-hoz, megfelelő BIOS kell.zerge02
Enterprise verziót magánszemély nem használhatja, kivéve a céges alkalmazott vagy(mennyiségi licenc keretében használod), ez esetben admin által jóváhagyott módosításokat eszközölhet. (Magánszemély nem is vehet Enterprise verziót
, max a 90 napos trial-t veheti igénybe)
Szóval 2 lehetőség van:
1. Céges alkalmazott vagy, ez esetben go to admin
2. Nem céges vagy, sima warez bubus, so go to warez support![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Sziasztok!
Újonnan telepitett windows 8.1 enterpriseban egyszerüen nem birom müködésre birní a wifit, mármint lát egy csomó jelet, de nem látja a wifim a wifitől 5cm-re.
Szerintetek ilyenkor mit csináljak? -
Voice24
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, megnézem.
Ja, előbb egy másik topikban tettem fel tévedésből a kérdést, ott felvetődött, hogy volt-e újratelepítés. Nem volt, de mindenképpen kellene? -
válasz
Voice24
üzenetére
Bizonyos CPU-k támogatása szoros összefüggésben van, a BIOS verziójával. Ezt ellenőrizd elsőre(hogy jelenleg, milyen verziójú BIOS van az alaplapon és az új procihoz mi kellene)
Az is fontos szokott lenni, hogy milyen "REVISION" verziójú a deszka, mert bizonyos esetekben ez is fontos lehet, célszerű a megfelelő REV X.X alaplap kiválasztása, az alábbi link a GigaByte GA-78LMT-S2P (rev. 3.1) által támogatott és ahhoz szükséges BIOS verziókat mutatja: [link]STC Speed
Inkább Publisher használatát javasolnám (tudom, nem teljesen illeszkedik a kérdésedhez, de ott biztosan kivitelezhető) -
STC Speed
őstag
Sziasztok!
Office word kérdésem lenne:
Készítettem egy 40x30 cm dokumentumot(kb A3 méret).
Hogyan tudom kinyomtatni, pl 2-3 oldalra,és akkor összeragasztom én magam?
Tehát felosztani a4 es oldalakra. -
calf
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Letöltöttem egy régebbi GPU Z-t igaza van mester. Tiszta idegbeteg voltam

Köszi a választ Kellemes Karit és BÚÉK Minden PH-s Kollégának

-
Voice24
őstag
Hali!
Egy gyors kérdésem lenne:
Adott volt egy Gigabyte 78LMT-S2P alaplap, amiben eddig egy Athlon II X2 250 és egy HD6670-es vga volt. Most annyit fejlesztettünk rajta, hogy a proci helyét egy FX6100, a vga helyét egy R7 260X vette át. Tudom, hogy nem nagy eresztés egyik cucc sem, de a réginél mindenképpen jobb, úgy gondolom.
Ami a kérdésem lenne, az az, hogy eddig a Wise Care 50-55 sec körüli betöltési időt mért (win7 ultimate 64bit), most az új cuccokkal pedig 80 felett mér mindig (legalábbis a telepítés utáni pár próbálkozásnál). Ez mitől lehet, mi lassította így le? Ahogy én nézem, a "windows indítása" feliratú fekete képernyőnél időz elég sokat, jóval többet, mint eddig. -
válasz
Norbi095HUN
üzenetére
Ez most kinek, merre, miért, hogyan, és!?

-
Zwitter
tag
Heló! Egy ASUS X99-en próbálok Win7 Ult.x64-et telepíteni, de amint behozza a kis töltő csíkot (alatta a (C) Microsoft Corp. szöveggel) a perifériák meghalnak, és nem lehet őket használni egyáltalán a telepítés folytatásához. Ha mást dugok be, azok se működnek.
Már utána néztem a dolognak, minden lehetséges megoldást megcsináltam, ami elvileg rendbe kellett volna, hogy hozza a problémát, azaz: USB 2.0-s portokat használok csak, a BIOS-ban a Legacy USB Support-ot, a EHCI Hand-off-ot Enabled-re tettem, az USB Support-ot pedig Partial-ról Full Initialization-re. Ehhez képest semmi változás.
Tudom, hogy Secure Boot-al működnének, de ha az be van kapcsolva, akkor bootolásnál a mellékelt szöveg fogad:

Bármi javaslat?
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Köszi!
-
nonee
aktív tag
sziasztok!
kérdésem lenne..kiprobáltam az androidot virtualboxxal a 4.4et..de ebben sem play aruhaz sem internet kapcsolat nem volt..tudna vki belinkelni olyan droidot amiben ez megvan?persze ha létezik ilyen!üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már rég nem vagyok aktív itt de az üzenetek meg jönnek, és ugyebár ez pörgős topic így van bőven 

Úgy tudtam az mp4 elég jó tömörítéssel dolgozik, kis fájlméretet eredményezve, de nekem még több lett a végeredmény mint a nyers mpg2!

Ha meg ezt megkerülnéd(mert lehet), akkor meg az már nem legális dolog Enterprise esetén...