Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz
SüdiLaller
üzenetére
Nem fog működni. Még ugyanolyan típus esetén, más gyártási szériák között sem sikerül mindig.
-
SüdiLaller
aktív tag
Sziasztok!
Van egy hibás seagate noti hdd-m, 500 Gb-os, és egy hibátlan szintén seagate azonban ez csak 320 GB-os
hdd-m, a kérdésem az lenne, hogy ha a hibátlan 320-as elektronikáját rákötöm az 500-asra, akkor fog e működni vele (amennyiben nem felületi baja van a lemezeknek)Ez egy medion hordozható hdd, mini usb-vel, de amúgy sata a csatija.
-
Fricu
tag
válasz
Moretimer
üzenetére
Ha karanténba teszed persze, hogy nem megy. Ez a lényege: Oda azok kerülnek, amik feltehetően (vagy biztosan) kártékonyak.
Pl. hack-kelt játékok szinte mindig sárosak a vírusírtók szerint.
Direktbe engedélyezni kell a kivételeknél. Az ESET-et nem ismerem, de valahol mindben megvan az egyedi engedélyezés.
Persze ettől még lehet, hogy igaza van az írtónak és tényleg necces (vírusos) játékot akarsz tolni. -
doboka98
tag
Sziasztok! Kissé szorult helyzetben vagyok, mert ötletem sincs mi okozza a problémámat. A helyzet a következő: a napokban kezdi a kártyám beadni a no signal cseleket. 7870 XT és mellette van egy FX6300. Ez azért érdekes, mert a hőmérséklet rendben van (nagyon max 70 fokra megy fel), viszont a tápom csak 400W-os Chieftec, ami lehet kevés neki (terhelés alatt 11,6V). Szóval ha jól tudom 2 opció van: a táp a ludas vagy a kártya hibás.
Azt még hozzáfűzném, hogy mikor először megtörtént, kiporoltam a kártyát és pár napig rendben volt, viszont most megint kezdi. Garanciában van még, de nem szeretném hiába elküldeni.
Valakinek volt már ehhez hasonló tapasztalata? -
Moretimer
aktív tag
Miért van az, hogy karanténba teszek egy programot (NFS Rivals Trainer) , de az ESET így sem engedi a gépen?
Ötlet valakinek? -
sdavic01
tag
Üdv. Van két winyo, mind a kettőn rajta van a win7 és csak akkor bootol be az új ha benne van a régi winyo is.
Valami ötlet ?? -
varmi2
nagyúr
válasz
makoss
üzenetére
Akkor sok mindenről lemaradsz, és sok finomhangolást elmulasztól. Illetve a tuning csiráját is elfojtod. Nagy gondot nem tudsz csinálni a bios elpiszkálásával. Mindig csak egy dolgot állíts benne. Nézd meg, hogy utána működik-e a gép. Legrosszabb esetben, vissza mész és vissza állítod az eredeti állapotra a beállítást. Mindenben van hardver védelem. Bármit elállítól, nem fog leégni, meg tönkre menni semmi. Max nem indul el. És vagy vissza mész a biosba, vissza állítod az eredeti állapotra. Vagy bios reszet, és vissza áll minden a gyári értékekere.
sdavic01 Mikor nincs benn a másik vinyó, akkor állíts a boot sorrenden. Hátha ekkor elindul a windows.
-
spiritex
veterán
válasz
makoss
üzenetére
Pedig ez nem jó hozzáállás, ugyanis nagyon sokszor van szükség a bios alapbeállításainak megváltoztatására. Pl. ha én nem állítottam volna be egy gépen, hogy a hdmi-n menjen ki a hang, akkor soha az életben nem ment volna ott ki (mert alapból tiltva volt), ehhez hasonlóan nagyon sok dolog miatt bele kell még nyúlni, mert a legtöbbször nem jó az alapbeállítás... sata mód, boot eszközök sorrendje, ventillátorok működése, stb.
-
-
makoss
veterán
-
-
makoss
veterán
Üdv!
Olyat kérdeznék, hogy a tévét számítógéppel összekötöttem és pár napja át akartam küldeni a hangot gépről tévére, de ami jelezte annó a tévét, az most eltünt, pedig nem állítottam el semmit!
Mivel lehetne visszahozni?
van:
nincs:
Köszönöm előre is!
-
bajuszati
tag
sziasztok,
problem:
t500, ultrabayben a régi t60 vinyó, de nem férek hozzá minden filehoz...rendszergazdai jogosultságot kér...pedig rendszergazdaként vagyok belépve..
egyes fileokat másolni sem engedi a másik vinyóra
??? -
deedee
őstag
válasz
freaghill
üzenetére
ha a rendszer "lassú", pl progik betöltődése, az nem igazán érdekel mert nem dolgozok a géppel.
ezek szerint pusztán a játékoknál nem vennék észre különbséget? max gyorsabban betöltődik az adott pálya például?
spiritex:
heti kb 10-15 óra játékról beszélek.
ebben az esetben is olyan nagy lenne a használtsági foka az ssd-nek?
net,letöltés, film stb nem menne rajta. csak a játék. -
Sev!er
aktív tag
Sziasztok! Most vásárolt gépről lenne szó. Miért van az, hogy akárhányszor bekapcsol a gép akkor minden hang le van mute-olva? Ha bekapcsolom, utána minden okés csak kicsit zavaró, hogy akárhányszor bekapcsolom a gépet le kell szedni a mute-ot. Windows 8.1 és Asus Xonar DGX hangkártya.
Előre is köszi!
-
zsoltie14
csendes tag
Sziasztok
Új monitorom van amit kalibráltak és a gép is új.
Az a problémám, hogy a színekkel valami nem stimmel a képeknél illetve a programoknál amit futtatok. Ha neten nézek egy képet akkor az szép, de ha letöltötöm akkor sokkal sötétebb lesz.
ilyen- a bal oldali a letöltött kép:
http://kepfeltoltes.hu/view/141111/piccvse_www.kepfeltoltes.hu_.jpgValaki tudna segíteni mit tehetnék? Köszi
-
Winne
nagyúr
A Youtube Centert használtam arra, hogy automatikusan a legjobb minőségben indítsa a Youtubeon a videókat, de volt valami frissítés 1-2 hete max amióta nem működik. Használja valaki még Firefoxra ezt a kiterjesztést?
Újratelepítettem már, ezzel nem változott semmi. 5let?
-
spiritex
veterán
válasz
deedee
üzenetére
Az SSD-k élettartama a vezérlő megjósolhatatlan élettartamán kívül főként a ráírt adatmennyiségtől függ, minden SSD-nél meg van adva, hogy hány TB-nyi adatot lehet ráírni úgy, hogy még megbízhatóan működjön. Tehát igen, van hátránya, ha nincs HDD a gépben, de ha van pénzed, akkor elhasználódás után veszel egy új SSD-t, és minden megy tovább... Csak pénztárca kérdése. Mint ahogy a törlőrongy és a borotva is egy eldobható eszköz, így az SSD is az, kérdés, hogy kinek van 20-40e pénze 1-2 évente újat venni. Ha neked van, akkor hajrá!
-
deedee
őstag
Üdv!
Gamer gépet rakatok össze éppen és ki akarom hagyni belőle a vinyót.
Csak ssd lenne benne.
A kérdésem az, hogy /mivel nem értek túl jól a témához/, van e valami hátránya annak, ha nincs hagyományos vinyó a gépben? / pl elhasználódás, elöregedés stb mennyire jelentős ssd esetében/
Csak játékra lenne a gép, semmi másra.thx a válaszokat előre is
-
Misy
tag
Üdv mindenkinek!
A következő kérdéssel fordulnék hozzátok, van nekem egy nem túl régen összerakott gépem amiben:
AMD FX- 8350 proci, MSI R9 280X, 2x4 GB Corsair ram, Asus M5 A99FX pro R2.0 lapom, Corsair RM850 tápom
és az a hiba jelenség. hogy nem minden indításnál indul el(pl: bekapacsolom speaker 1et csippan, hogy minden rendben, de még sem mert nincs kép sem az alaplap márka jelzése sem ugrik be sem a windows nem kezd el tölteni, de ha eljátszom 4-5 alkalommal akkor minden gond nélkül megy a gép . A VGA már át eset egy gariztatáson, de nem javult a helyzet.
Ha valaki tud valami meg oldást az írjon előre is köszönök minden segítséget!! -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Norbi095HUN
üzenetére
"4GB RAM, 512MB HD 4770 RADEON"
Ez nagyon kevés neki........HDD milyen? Régi? Mert akkor azért van ez a jelenség. Még az is lassítja ha csak egy HDD van mert minden egyben,így sokat dolgozik.
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!!
Lenne egy kérdésem a BATTLEFIELD 3-játékaal kapcsolatosan.
Ugyebár mikor ingyenes volt a játék Akkor beszereztem énis, és most letöltöttem az "új" gépemre.
Nos, a játék kiválóan müködik, viszont van egy gond ami előpször még nem is, de utána egyre-jobban, és jobban elkezdedd idegesíteni (zavarni). A Betöltési idő: Valami felfoghatatlanul sokáig tölti be a Multiplayer Pályákat (Nekekm nincs egy DLC-se, tudom hogy az gyorsan tölt be...) , és egyszerüen nem tudom megérteni hogy azért egy másfél perc (rosszabb esetben KETTŐ! D
Képes ennyi ideig tölteni. A Gépem adatai ha fontos: 4GB RAM, 512MB HD 4770 RADEON, Windows 7 Ultimate, Intel Core 2 Duo 3,5 Ghz OC -E6300.
Szóval nem értem hogy pl. van olyan ember akinek HDD-je van (Mint nekem is!!!!) és neki legtovább is 50 másodperc alatt betölt a map, akkor én miért bámulom 2 percig?
Ha bárki bármilyen Segítséget tud adni itt vagy privátban Annak előre is NAGYON Köszönöm!

-
zsoltie14
csendes tag
Hali
A gépből töltésnél cicergő hangot mi adhat ki? A winchester vagy a processzor adja? Új gép.. és csak winchester a régi.
-
sklopp
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Nem lesz elegendő a szivargyújtó adapter teljesítménye, mindkét porszívó nagyjából 1 A, azaz 1000 mA áramfelvételű, tehát legalább 1A, de inkább nagyobb áramot szolgáltató adapter szükséges. Ajánlott 1,5A, vagy nagyobb áramerősséget tudó adapter, hogy a túlmelegedést és esetleges leégést elkerüljük.
-
Soulfly842
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Sorry, köszi.
Hosszasan nézegettem a keresőt, de ez a fórumtopic elnevezés szerintem nem evidens - így találat nélkül zártam

-
anonymus89
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Szerintem itt jobban tudnak segíteni: asztali gép alkatrész beárazás topik
-
Soulfly842
addikt
Mennyit ér szerintetek most használtan?
1,
DualCore Intel Pentium E6300, 2800 MHz proci2,
DIMM1: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)
DIMM3: Kingmax KLDE88F-B8KW6 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)3,
Gigabyte GA-G41M-ES2LA választ előre is köszönöm!

-
kondás
tag
Olyan probléma van a gépemmel, hogy újabb játékok közben egyszer csak átmegy a képernyő alvó módba, a gép leáll ,de úgy,hogy a ventik tovább zúgnak.
A Battlefield 2 pl. hibátlanul megy , de az újabb játékok kifektetik. Próbáltam VGA terhelő progit is futtatni azzal is leállt pár perc után. Másik VGA-t is próbáltam azzal is leállt .
Win 7 64 bites
AMD Phenom 2 945
Radeon 6870 VGA
Chieftech 500 Watt
1 db vincsi, 8 giga ramValaki tudja esetleg mi lehet?
-
wmati
addikt
mért van ilyen kingston reklámos smile? -
Vakegérke
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Nincs mit. Remélhetőleg már nem lesz gondja a proginak.

-
giigz
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Az biztos h nem erte meg, meg lehet felorat sem jatszottam volna vele...

Fentebb volt szo porrol, eleg reg volt takaritva a gep, majd ma kipucolom az egeszet, hatha attol megjavul...
-
giigz
veterán
válasz
üzenetére
3x megvettem a jatekot, soha semmi jatekot nem warezolok le, most 20 percet akartam jatszani, csak kiprobalni. Atlag emberkent a 20 perc kiprobalas miatt nem fogom kifizetni a jatekot. Megtettem 3x, es olyan fost kaptam, amivel csak korulmenyesen lehetett multizni, ledobalt a szerver, stb, es ezt 3 ev alatt nem tudtak megcsinalni, 3x fizettem ki a semmit. Ezek utan meg egyebkent is 20 perc de legyen 1 ora jatek miatt nem fogom kifizetni, en lennek a vilag hulyeje.
-
Vakegérke
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Igen, de csak a tartalmát, meg a C:\Documents and Settings\"Te neved"\Local Settings\Temp könyvtár tartalmát is.
-
giigz
veterán
Sziasztok!
Manapság rendben volt az asztali gépem, egy viszonylag régi HD4830-as vga van benne, 4 GB memória, Phenom II X2 processzor, és most fejből nem mondom meg, de egy egyszerű Gigabyte alaplap. A probléma annyi lenne, hogy feltelepítettem a F1 2014-et (előző verziókat megvettem, de manapság nincs időm játszani, így csak egy félórát-órát akartam vele játszani, ebből következik, hogy...), beléptem, bejött a kezdővideó, majd a képen zöld csík jelent meg, kikapcsolt a gép, újraindult, de a csík továbbra is megvan, bekapcsolni nem tud, a Windows logó után kékhalál.
Van esetleg valakinek ötlete? A játék okozott volna vga hibát, vagy csak véletlen egybeesés, esetleg most pont a minimális terhelés miatt alakult így?
Előre is köszönöm a választ, a hiba így néz ki:
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Valakinek van ötlete, hogy ilyen tokot Sony Xperia S(Lt26i)-re hol lelek?
Minden xperiára van a -tól z-ig de S-re nincs. Már néztem banggoodon, ebayen, obostoren.. Hol kereshetnék még ilyen tokot?
-
KubanitoS
veterán
Ha vennék egy autós porszívót pl ezt, vagy ezt és mondjuk vennék hozzá egy szivargyújtó átalakítót, mint pl ezt, akkor elméletileg a fenti készülékeket normálisan fogom tudni használni bent is?
Konkrétan az áramerősséggel van problémám. Elméletileg a linkelt adapter tud majd annyi áramot produkálni, hogy ne legyen probléma a készülékek használatával?
-
faciesdeus
csendes tag
Sziasztok. Van egy Acer Aspire 8935G Notebook-om, Bekapcsoläs utän kb 1-2 perc elteltevel lefagy. Mindegy hogy a Windowsban, vagy a biosban vagyok. Segitseget kernek, vajon mi okozhatja?
-
Apollo_21
addikt
Hali!
A gyártól oldalain megadott W értéket h most akkor sztük mi mennyit "eszik" ebből mennyit vehetek komolyan?
Tehát pl a vga kártyáknál..kivan írva h TDP 200 vagy épp 250 mind1 is...itt mennyit fog enni? hol tudom én ezt legalább hozzávetőlegesen nézni h mennyit kajál? -
zsoltie14
csendes tag
Sziasztok.
Most vettem egy uj gepet. Haz proci alaplap memoria. Ezeket osszszereltek nekem. En meg itthon beleteszem a meghajtot es a regi HDD-m. Viszont a hdd nem ismeri fel /REBOOT AND SELEFT PROPER BOOT DEVICE/ ha cd vel inditom meghajtorol egybol bootolna a Windows t de mivel a hdd nem jelenik meg igy hiaba. Ugyanugy dugtam ossze mint a cd romot es az mukodik.. kerhetnek segitseget mit csinaljak? Hdd satas samsung hd161hj. Alaplap: ASROCK H81M-HDS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)