Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
snake1977 #63188 üzenetére
Én még ilyennel nem találkoztam, de nem hinném hogy itt a kártya lenne a fő gonosz, de még csak a drivernél se tudnék erre tippelni, meg ennek semmi köze hozzá. Szerintem meg próbáld meg egy másik böngészőben. Ráadásul pont facebook specifikus lenne + VGA? Nem vagyok szakértő de ez nekem eléggé sántít, szerintem ott más lesz a gond, ha mindenhol ilyen duplázódások lennének azt mondom jól van ott tényleg valami nem stimmel, de talán majd egy hozzáértő is válaszol neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Futás, futópályák
- Külpolitika
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest