Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fess
őstag
sziasztok
ha a win xp telepítő nem ismeri fel a sata winyót és a gépben nincs floppy meghajtó,fel lehet rá varázsolni cd-ről az xp-t? -
Elvagyok
senior tag
Sziasztok!Szeretnék segítséget kérni hogy a "Dwhelper" nevű honnan tudnám installálható változatban letölteni?Laci.

-
apollo12
veterán
hali ebbe tud valaki segíteni mi lehet a baja [link]
-
Potyka03
senior tag
válasz
fastleslie
üzenetére
csak hangerő van,meg a realtek...amibe most nincs bedugva semmi,de ha az alaplapiba teszem be,akkor meg olyan mintha üvegből beszélnék....
amúgy ha a hangszórókat bedugom oda,akkor nem hallok semmit,de ha a mikrofont akkor meg olyan mintha üvegből beszélnék.
Ha a hangkártyába van bedugva a mikrofon akkor meg mintha a "konyhából" beszélnék... -
koxo
csendes tag
Vonalbemenetről és mikrofonról egyszerre szeretnék hangfelvételt készíteni. XP vagy win7 alatt lehetséges?
-
Zoll21
tag
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni, a problémám a következő:
Van egy konfigom, amely a következő:
lap: gigabyte ga-ma785gm-us2h rev1.0 f12 bios minden gyári értéken
proci:amd phenom II x4 555->unlock-olva phenom II x4 b55 alap feszültségen 200x17,5 szorzóval NB és HT frekvencia 2200mhz.
ram:kingston hyperX 2x2gb ddr2 1066mhz ramkit->alapon hagyva 2V-ot kapott
hűtő:cm hyperTX alaplapi 4-pinre kötve
videókártya:gainward hd 4870 gs gyári értékeken
tápegység:chieftec gps-400aa-101a
vinyó:320gb sata2 16mb
A gépet rendszeresen takarítom, pasztázom.
DE a mai napon akadt egy "kisebb"(remélem) probléma. Reggel öcsém még gépezett egy kicsit, de ma délután mikor kapcsolná be a gépet, csak bekapcsol és semmi, "sekép, cse hang", a bios-ig sem jut el a gép, még csipogni sem csipog.
Amint szétszedtem észrevettem, hogy akárhányszor kapcsolom be a gépet a procin a hűtőventillátor csak megmozdul, majd 1sec múlva megáll és nem megy sehova.->Ezt átraktam az alaplap vga 4-pin csatolójához és ott meg megy, de akkor sem történik semmi.
Vga ventije pörög a megszokott módon.
Mi lehet a probléma???? -
sequator
senior tag
Üdv!
Adott egy új WD 1TB HDD, amit teljes formázással megformáztam Win7pro alatt közvetlenül SATA-ra kötve. (BIOSban AHCI mód bekapcsolva) Majd egy USB2.0s HDD bölcsőben egy másik Win7pro hoz kötöttem és ott azt mondta a lemezkezelő, hogy a partíció nincs formázva. Ez gyanús volt, de nem volt semmi adat rajta, így kapott egy gyorsformázást. Ezután simán felmásoltam rá kb. 100-200 GB adatot, majd visszatettem az első gépbe SATA-ra immár véglegesen.
Itt jött a második csavar: itt megint formázatlannak mutatta a partíciót.Mi lehet a hiba oka? Az USB bölcső nem tudja kezelni a vinyót rendesen?
Köszönöm a segítséget.
sautia
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.
Windows 7 Professionalom van,és Audigy 2-es hangkártyám.Feltettem a hivatalos honlapról a win7 drivert,és hol tudok állítani a hangerőn,meg a mikrofon hangerején?Mert mikor TS-en beszélek akkor halkan hallanak.TS-en állítottam az erősségen,de az se segített.Én úgy érzem hogy a hangkártyán belül kéne valahol.Ötletetek van esetleg? -
leslieke
Jómunkásember
-
vilmaboy
őstag
van topik ami autohifivel foglalkozik? Nem találtam hirtelen...
-
crysis 2011
aktív tag
Sziasztok
ilyen 8 torx csavarhuzót keresek!
hogy keresek rá??
Az a lényeg hogy lukas legyen a közepe! -
Elvagyok
senior tag
Sziasztok.Szeretnék segítséget kérni mert a Downloadhelper valamiért nem működik rendesen Nem tölt le rendesen.Hogyan,honnan tudnán letölteni reinstallhoz.Vagy a Dwhelperrel központilag van valami?

-
ebegab92
senior tag
ASRock 970 Extreme3 lapom van,legfrissebb UEFI-vel.Frissen rakott Win7-tel.AIDA64 eddig látta a CPU cooler fordulatszámát,most meg már nem látja...(Van egy Chassis fan még,mindkettőt beállítottam egy sebességprofilra,hogy ne maxon forogjanak már).Állítgatás előtt a 4magosított CPU maghőit is láttam,azóta azokat sem...Valakinek ötlete?

-
Met
nagyúr
Újratelepítettem egy gépet, Xp Sp3, valami folyamatosan kerregteti a vinyót. Nyugalmi állapotban is.
Hogy tudnám kideríteni hogy mi? Esetleg az Avast scannel? -
HF77
őstag
üdv
az lenne a kérdésem,ha egy telefont előfizetésre veszek abban használható feltöltőkártyás(pl dominó)simkártya is?köszi :-)
-
dragonfx
veterán
válasz
pocokxx
üzenetére
de akkor az én gépemen kell lekérni a jelszot amit a laptopon beírok?
a laptopon lekérem az otthoni csoport jelszot de azt hova írjam?ha az én hálozatomat jelölöm ki kér egy jelszot de az én gépemen az otthoni csoport jelszavának lekérésére kattintok pittyne egyett lenn az asztal sarkába a HU felirat és ennyi...nema dja ki laptopon meg igen.???
mind2 gépen win7 van -
Vakegérke
félisten
válasz
peterszky
üzenetére
Találtam valamit. Hogy aztán mi a vásárlás módja, azt nem tudom.
-
iziboy
tag
Sziasztok!
Van egy beszkennelt képem amin van szöveg, kép, pecsét stb. Ezen a képen szeretnék átszerkeszteni pár betűt és számot. Melyik programmal a legegyszerűbb? -
peterszky
őstag
Sziasztok!
21-es monitorra szeretnék matt / anit-glare fóliát venni, ekkora méretben kapható ilyen? Egyelőre nem találtam, lehet rosszul kerestem... Nagyobb is jó lenne, amit akár kézzel lehet méretre vágni.
-
Coach Atesz
tag
válasz
tikshow
üzenetére
Dec 11.-én lett vásárolva , 13-án elpostáztam majd dec. 28-án vissza kaptam ugyan azokkal a hibákkal. Ezután értesítettem őket , és azt mondták küldjem vissza, a szevízben már várják a termékeket. Ezért furi számomra és idegelő mert előre le volt rendezve.Köszönöm a felvilágosítást.
-
tikshow
addikt
válasz
Coach Atesz
üzenetére
15 munkanap. Nekem 2,5 hét alatt megvolt nyár elején. De gondolom karácsony miatt most nagy a dömping a szervizbe szóval legyél türelemmel.
-
Coach Atesz
tag
Sziasztok!
Vásároltam az iPonnál AMD FX8350 cput + Gigabyte GA-970A-D3 alaplapot,Corsair 2x4 GB 1866 ramot.
Bios csak 4GB ramot lát , értesítettem erről őket , írták küldjem vissza. Saját költségre vissza ment,2013.01.04-én már náluk is volt. Azóta viszont semmi hír. Pont 1 hete, írtam nekik és azt válaszolták legyek türelemmel mert még nem kaptak visszajelzést a szerviztől. Mennyi idő alatt kell , hogy megoldják a problémát? Van valami limit mondjuk 1-2 hét? Elvileg memóriavezérlő probléma van, ami már az AMD-nél is a prociban található. Ez esetben szerintetek cserélik vagy elküldik a gyártónak? -
unravel
őstag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Ezen a videón valaki Inkscape-el szerkeszt pdf-et.
-
FuRiONight
addikt
PDF fájl-t hogyan tudok megnyitni szövegszerkesztővel? És ha igen milyen szövegszerkesztő kell hozzá? Fontos lenne!
-
dragonfx
veterán
járt ma valaki már a tabán fele.megvan még ott a hó?mert itt a 10kerbe nagyon olvad.

-
Vakegérke
félisten
válasz
Kecskeattila
üzenetére
Célszerű lenne felhívni a szolgáltatót. Biztos orvosolják a problémádat.
Egyébként fölösleges félkövérrel írnod, attól még nem leszünk segítőkészebbek.
-
sanyek2
senior tag
brd gilba, pocokxx: Valamilyen módon valami befolyásolja az ablak hátterének a színét, mert szűz win-nél fehér. Az abalakom színe, fejléce, stb be van állítva fehérre, az fejléc átlátszósága pedig maxon van.
Személyre szabás-ablak színe megjelenítése-speciális beállítások alatt is minden ami csak utal az ablakra, át van állítva fehérre. Már alaposan utána néztem és nem találtam rá választ. Márpedig valahogy át lehet állítani!
Jöhetnek a példák is, hogy kinek milyen színű a fényképnézegetője.... Tuti hogy nem mindenkinek fehér... -
válasz
sanyek2
üzenetére
1. open control panel
2. type color in the search bar and click on the green color management link
3. in the dialog that appears tick the box under your monitor name which says "use my settings for this device"
4. click on the add button
5. There will appear a list of color profiles. You want to select sRGBIEC611966-2.1 and click ok
6. click on the set as default profile button and then close button -
Kecskeattila
csendes tag
Sziasztok...
az elmult pár napban vettem egy új TV-t (a márkája "ok.") és ugye nekünk kábel tv-nk van, be dugtam a kábelt amint a TV jön, be kapcsoltam a TV-t és ott van az összes csatorna de nem tekinthetem meg azt írja nincs hozzá jogusúltságom. (pedig elővagyok fizetve számlák is rendben vannak)
legyetek szívesen segíteni. köszönöm! -
Katana28
csendes tag
Hello
Tudnátok ajánlani valamilyen ingyenes könyvolvasót samsung gt s5610 telefonra? -
sanyek2
senior tag
Nem hiszem el, hogy senki nem tudja erre a választ...
Talán errefelé többen megnézik....
Már legalább 4x kérdeztem rá erre.... -
brd
nagyúr
válasz
shadow1901
üzenetére
Kapcsold be a passzív módot az FTP site beállításai között a TC-ben.
-
shadow1901
senior tag
Üdv!
FTP-n másolnék fel egy mappát a szerverre TC nem regisztrált 8.01-es verzióval W7-el. Ez az üzenet fogad majd megfagy az adatátvitel:
200 port command successful consider using pasv
Okosság? -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
dragonfx
üzenetére
Ha mindkét gépen van net, akkor meg lehet osztani simán is a mappákat. Nem lesz sokkal gyorsabb vezetékesen sem.
Egyébként megpróbálhatod úgy is, hogy ami a routerbe megy, azt rádugod a notira, de ettől még ugyanúgy meg kell osztani a másolni kívánt mappákat. (Az UTP az, ami pl. a routert köti össze a géppel)(#35546) gilba A téglafalak macerás dolgok... Ha van normális jelerősség valahol a másik helységben, akkor egy repeater kell neked, ha nincs, akkor az sem segít.
-
gilba
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő lenne: egy Wi-Fi-s router (Linksys WRT54G) lefedi a ház egyik felét, de a többi részében is kellene vezeték nélküli net. Valamilyen erősítőre/továbbítóra gondoltam, de nem tudom, hogy működne-e (kb. 20cm-es téglafalak szablyák a legnagyobb akadályt)? Sajnos a kábelezés esélytelen... Amennyiben valakinek lenne ötlete, vagy tapasztalata ilyen téren azt szívesen fogadnám.
Köszönet előre is.
-
Pityke78
őstag
válasz
FlDutchman
üzenetére
Hiába húztam ki mindent, úgy sem jött elő a HDMI kimenet.
Viszont gyanús, mert kihúztam a jack dugót, akkor értelemszerűen eltűnt a hangszóró kimenet, de miután kihúztam a coaxial digitális kimenetet, az maradt akítv, nem tűnt el a realtekben.
Szóval nem értem.
-
FlDutchman
tag
Húzz ki mindent, csak a hdmi-t hagyd bent. Nekem samsung tv-vel összekötve csak akkor megy át a hang, gondolom, mert prioritásban a hangkártyát veszi előre. (Tehát elképzelhető, hogy lehet sorrendet megadni szoftveresen)
-
Pityke78
őstag
válasz
FlDutchman
üzenetére
Alaplapi hangkártya van és igen, van benne jack dugó és az meg is jelenik a realtekben kimenetként, illetve coaxiális digitális kimenetre is van kötve, az is megjelenik, de a HDMi nem.

-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Lehet nem a legjobb helyre írom, de nem találtam jobb fórumot.

Szóval van egy HD7770-es VGA kártyám, aminek a HDMI kimenete rá van kötve egy házimozi erősítőre.
Viszont sajnos nem megy ki a hang, mivel a Realtek audio driver nem érzékeli hogy a HDMI kábel be van dugva. Mitől lehet ez?Esetleg olyan fórum, ahol jobban tudnának válaszolni?
Köszi
-
Zin
őstag
Egyre jobban mennek fel az árak PC hardver-eknél.Ezt ti is észre vettétek?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
antivirtuoz
üzenetére
Köszönöm!
(Bár maradtam a Google drive/Form -nál)... -
Cimbooora
aktív tag
Sziasztok! Megszeretném kérdezni, hogy hogyan tudok könnyedén flash tartalmú dolgokat letölteni? Konkrétan erről [link]
Előre köszönöm a választ. -
pocokxx
Közösségépítő
Ismertek olyan oldalt, ahol lehet kérdőívet gyártani? 1-5 ig kellene értékelni, hogy mennyire jellemző rá, stb. A kerdoivem.hu nem rossz, de, ha lenne olyan, ahol nem kell regisztrálni, az még jobb lenne.
-
Vakegérke
félisten
-
tomi5244
őstag
Nem nekem kell én sem hiszek ezekben a vírusírtókban de valamit meg fel kellene tennem....

-
grrpowa
aktív tag
Szerintem az AVG nagyon lefogja a gépeket AVIRA meg mindenér vinnyóg
Bár én már vagy 2 éve nem használok virusirtot lehet azota jobbak lettek 
-
tomi5244
őstag
Az AVG vírusírtót ajánlja valaki, vagy próbálkozzak az AVIRA-val?

Köszi!
T -
Zin
őstag
YT-on hogy lehet ismerosoket felvenni?Én csak feliratkozni tudok a barát listát vagy hasonlót nem látok.Help
-
dragonfx
veterán
hogy tudnám áthuzni a gépemre egy laptop winyoján levő fájlokat ami 9 giga? 8gigás pendriveon van csak.15 órát ir másolásra.
routerünk van.a laptop wifin kapcsolodik én vezetéken nem tudnék valahogy belemennia gépről a hálozaton keresztül a laptop winyojára és onnan áthuzni?
-
regener
veterán
Innen rendelt már valaki?
Tapasztalatok? Elvileg ingyen szállítanak hozzánk is. -
pelenka35
őstag
Sziasztok
Rss.-readerhez tudna valaki adni átfogó leírást ?
-
spista222
addikt
válasz
Vakegérke
üzenetére
Például azért mert azóta már legalább 4-6 generációváltás történt.
Ha biztosra akarsz menni keress olyat akinek GTX 6XX szériájú kártyája van és kérdezd meg hogy neki megy-e.
Nekem a GT240-en még ment, de ez nem jelenti azt hogy a GTX 650-en is menni fog bár jobb előjel mint az hogy az ati 4670 sem ment már. -
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Olyan problémám lenne hogy egy winchester amin nem rendszer van,időnként eltűnik,miközben meg van nyitva.Mit lehet csinálni?Mi a jelenség oka?
Szeretném kimenteni onnan az adatokat.
Előre is köszi a segítséget! -
szikla92
csendes tag
Mijet vegyek hogy jó legyen?.Ez is új.Ja és a régi TFT monitorommal tökéletesen működött
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Adott egy kb 40gb-s 2,5" vinyó, óvatlanul le lett formázva, és kellene róla egy max 10megás fájl. Azóta megtöltve nem lett a memória elvileg, tehát még "ott lehet".
Milyen programot tudnátok ajánlani, ami esetleg vissza tudja hozni?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ill. megegyezik a testreszabásnál a "háttér"-nek beállított színnel.