- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Google Pixel topik
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
killergyuszi
tag
Sziasztok!
Régebben volt egy problémám, ami nem nagyon oldódott meg azóta sem.
Azóta beszereztem egy új tápot, egy FSP BlueStorm II-es személyében. A gép stabilan működik 2 memóriával, ám nem hagyott nyugodni a dolog, így újra próbálkozni kezdtem. Kipróbáltam egy egy gigás modult mind a négy foglalatban, és mind a négy slotnál felállt a rendszer gond nélkül. Ezek szerint nem rossz egyetlen slot sem. Megpróbáltam, hogy nem csak egy slotba raktam ramot, hanem kettőbe, ha a proci felől párosakban van ram, akkor feláll a rendszer, ha a páratlanokban, akkor nem ad még bioszt sem. Érdekes, de megpróbáltam mind a négy ram-mal, az eredmény a következő: a gép bekapcsol a windows indítási képnél megáll és a windows ikon felett nem kezdenek el menni a kis színes gömbök, hanem kidob egy egysoros kékhalállal. Kipróbáltam azt is, hogy 3 memóriát rakok bele, így hol bekapcsol hol nem, van mikor csak egy kis vonal villog és kész, van mikor sem kékhalál semmi, csak a windows ikonnál megáll.
Mind a négy memória egyedül minden slotban működik.
Amit tudni kell róluk: mind Kingston, mind 800MHz, 2 darab 512-es egyoldalas, normál méret, egy 1GB-os egyoldalas normál méret és egy 1GB-os kétoldalas lowprofile-os.
Remélem érthetőre sikerült fogalmazni eme kisregényt.
A lényeg, hogy már ötletem sincs, ha valakinek volna valami nagyon szívesen venném.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest