- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrongduke
aktív tag
Nem vagyok nagyon otthon az autós dolgokban, én ezeket játszottam a fent említett kettőn kívül:
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Shift 2 Unleashed
Colin McRae: DiRT 2Sajnos már nem mind beszerezhető vagy egyszerű "beindítani". Talán még a NFS Heat ami olyan amit keresel, de azzal nincs tapasztalatom.
-
De4d
őstag
válasz
wrongduke #13946 üzenetére
Live for Speedről már hallottam elég régi darab már, illetve ha jól tudom az inkább szimulátor jelleggű, a Forza ígéretesnek tűnik ha valóban olyasmi, majd esetleg egy jó akció keretében
Köszi.
Az NFS UG-t azért írtam mert az áll legközelebb ahhoz amire gondoltam, ott is utcai versenyek, pénzgyűjtés és lehetett egyre jobb kocsikat venni meg fejleszteni is ha jól emlékszem és nem csak matricázni. -
wrongduke
aktív tag
Szia!
Ennél komolyabbat nem ismerek: Live For Speed
Ha valami hétköznapibbal játszanál akkor a Forza Horizon 4-et tudom ajánlani.
[steam] [ms store] -
De4d
őstag
Tud valaki olyan autós játékot ami komolyan fejlesztgetős? Mint amilyen volt még az NFS underground, de leginkább olyan ahol komolyabb fejlesztéseket lehet az autókon véghez vinni, motor csere turbó, nitró kerekek stb. és pénzt fejlesztésekre mindig versenyekért lehet szerezni.
-
Nyugis
senior tag
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm!!
nem is reméltem volna, hogy lesz rá javaslat!
azt meg főleg nem hogy 7 db alternatíva is felbukkan!
nos, utána nézek szemezgetek.
Ha Esetleg még valaki / bárki hasonló vagy azonos játékot tud mint az Etherlords 2
kérem bátran jelezze!És még egyszer köszönöm szépen, hogy egy ilyen régi játékkal kapcsolatban hajlandóak voltatok segíteni!!
-
Golden9
veterán
válasz
Nyugis #13936 üzenetére
Szia!
The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos
The Hand of Merlin - Spring 2021 -
Nyugis
senior tag
Üdvüzletem!
NEM meglepő módon a segítségeteket szeretném kérni.
régi motoros vagyok már a játékok világában.
miről van szó?
nos van egy régi régi játék aminek a neve Etherlords 2. imádtam.. nagyon nagyon!!
ESETLEG tudnátok Javasolni nekem ehhez fogható újabb / mai játékot? king's bounty; heroes sorozat ezek mind megvannak.
nézelődtem de egy ilyen régi játékhoz kb semmilyen összehasonlítás nem nagyon található. Szóval ha tudtok segíteni akkor kíváncsian várom a javaslataitokat!
előre is Köszönöm ! -
De4d
őstag
Üdv.
Rokonokkal tervezünk online game partyt egész pontosan retrozni van kedvünk CnC sorozattal első sorban CnC Generalsal.
Hogyan lehet legjobban, legbiztosabban összehozni?
Azt hiszem mindenkinél win10 van, eredeti Origin verzió.
Régen elég elterjedt volt a Hamachi, azzal lenne a legegyszerűbb most is? Vagy a klasszikus módon, valaki servergép és a többiek rákeresnek az ipcímére? -
Golden9
veterán
Aeria Games Launcher
Arc Games Launcher
Artix Game Launcher
Battle.net
Bethesda Launcher
Discord
EmulationStation
En Masse Launcher
Epic Games Store
Facebook
Game Jolt
Gameroom
GamersGate
GOG Galaxy 2.0
Green Man Gaming/Playfire
Humble Bundle
Itch.io
LaunchBox
NC Launcher
Nexon Game Launcher
Origin
Photon
Playnite
Razer Cortex
Robot Cache Client
Rockstar Games Launcher
Steam
Twitch
Uplay
Wargaming.net Game Center
Webzen Launcher
Windows Store -
Shaza
senior tag
Írtam már ide a topicba erről.Van egy hülyeségem hogy minden játékot a kiadó saját launcherére veszek meg ,ha nincs neki akkor marad a steam illetve a GOG ha régi játékról van szó.Ha nincs launchere ,de megvehető a hivatalos oldalukon csak éppen steamre akkor is marad a sima steames vásárlás.
Akkor is kértem most is ,tudnátok írni ilyeneket?(Origin,Uplay,Epic,Battle.net,Bethesda megvan)Köszi!
-
Shaza
senior tag
Hello!
A Square Enix-nek van saját launchere?(pl. Ubisoft,Origin Bethesda stb.)
Köszi!
-
coco2
őstag
válasz
Viktor77 #13926 üzenetére
Mert a gog-on lévő verzió egy kicsit vacak. Videó drivert adtak hozzá, pedig autoclickert és földön lévő tárgy kijelzést kellett volna. Amazok pedig nem férnek össze azzal a verzióval, ami gog-on van, csak azzal, ami az eredeti d1 cd + patch-ek után készíthető. Szóval a gog cd-t elfelejtettem, húztam egy xp-t vm box alá, és most nézem az eredeti verzió rigolyáit.
@Golden9:
Köszönöm a D1 topic gyors létrehozását, de közösségi jelenlét nélkül nem lesz különösebben segítség, és az olyasmi megszokás kérdése, ami időbe kerül. Inkább használtam a retro game topikot. Azt a linket köszönöm.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Diablo 1-nek nem találtam topikot. Retro gaminging topicot sem találtam.
Telepítettem virtual box alatt windows xp-t, az alá a diablo 1-et. Megtaláltam neten a patch file-okat is, de amikor indítom őket kapok egy "Unable to create dialog" üzenetet. Kotorásztam weben, mi a fene baja lehet, nem találtam semmit. Élő interaktív fórumot sem találtam diablo 1-hez.
Ha vélegtlenül akad itt régi motoros, aki még emlékszik rá, mi volt a d1 patch-ek rigolyája, örülnék a felvilágosításnak.
Köszönöm
-
válasz
FehérHolló #13921 üzenetére
Videót néztem róla, engem annyira nem fogott. De igazából van egy rahedli játékom, annyira most nem keresgélek. A Phasmofobiát nyomjuk lassan egy hónapja, egyelőre kielégíti a cooperatív igényeinket.
gabber01: nekem bejött, bár messze nem találtam olyan zseniálisnak, mint sokan. Egyedül nem játszottam volna annyit vele, de haverokkal jó volt.
SpaceJam: igen, a Diablo 3 kritikáit már az előtt ismertem, hogy tavaly eljutott volna a játék hozzám. Várom, hogy akciós legyen a GoG-on az első rész, és mindenképp ki fogom próbálni (nem rég vettem gépet, és pótlom az ezer éves elmaradásokat/retrózok). A másodikat még anno 2006-7 körül próbáltam, mivel a suliban mindenki odáig volt érte, de nem fogott meg. Hátha majd most a felújított.
-
SpaceJam
aktív tag
Egyszerűen ez a zombis téma egyáltalán nem mozgat, egyik stílusban sem. Ez a Dead Island, Dying Light ilyen 12 éveseknek való faszság.
A Diablo 3 egy szutyadék volt a 2 után, minden szinten. Pályafelépítés, pályagenerálás, szörnyek, színek, zene stb, mindenben erős visszalépés. A 2 jó élmény lesz akkor neked is.
Végignéztem a listát, egyik sem szimpatikus. De köszi azért a próbálkozást és az időd, hogy összeírtad ezeket!
gabber01: +1
FehérHolló: wth
-
válasz
SpaceJam #13918 üzenetére
A Subnautica nekem addig volt nyugtató, amíg a napfény lejutott. 200 méter alatt azonban már kezdtem félni tőle, és hol volt még a vége...
A Forestet inkább öcsém erőltette, de nagyon jó élmény volt, várjuk a folytatást. A játék rögtön durvább, mint egy Subnautica, azonban a barlangok nagyon feldobják. Egyedül nem játszottam volna végig, együtt azonban jó élmény volt.A Diablo 2 nekünk is várólistás. Én soha nem voltam Diablós, azonban a harmadik részt elég sokáig nyomtuk barátnőmmel. Ő mindig is a fanja volt a szériának, és egy ideje rágja a fülem, hogy játszam végig az első kettőt is. Annyira nem éreztem késztetést, de a 2 így nekünk meglesz - persze, ha jó munkát végeznek a felújítással.
Ha mindenáron sci-fit kerestek, akkor túl sok ötletem nincs, nem eresztették abban a stílusban annyira bő lére a coop játékokat. Ha csak valami hosszabb élményre vágytok és nem próbáltátok, akkor a következők hátha bejönnek:
- Remnant: From the Ashes
- Dead Island
- Dying Light
- The Division
- Nioh
- Sniper Elit 3-4
- Far Cry 5 / New Dawn
- Resident Evil 5-6
- Salt and Sanctuary
- Magicka 2 -
SpaceJam
aktív tag
Köszi! A Forestet valamikor próbáltam, de elég frusztráló az állandó pengeélen táncolás. A Subnautica azért érdekesebb és megnyugtatóbb (a mély árkok világát leszámítva
). A többi survival játék annyira nem vonz. Na jó, a Surviving Mars még állat volt, bár az más genre.
Illetve nagyon úgy tűnik, hogy nem illik a sorba, de a felújított Diablo 2 lesz még, amit viszont biztosan bevetünk, és abban az a szép, hogy a másik két emberkének teljesen új lesz az egész ARPG dolog, meg a Diablo világa. Bár nekem is az lehetne, biztos jó élmény lesz nekik.
-
gabber01
addikt
válasz
Boti80 #13911 üzenetére
Igen, egyelőre úgy néz ki ez bejött. Bár vicces, hiszen épp frissen volt telepítve...
MageRG: jogos, egy tiszta driver telepítést még megérne a dolog, ha megint elkezd hülyülni.
Bár pl. a Ghostrunner magasról tett erre, pedig anno clean driver install volt a videokártya csere miatt akkor. -
Üdv!
Egy olyan frissebb játék nem akar eszembe jutni, amelyiknek a végét befolyásolta, hogy hányszor halt meg a főhős. Csak ennyit tudok, de hátha valakinek van tippje
-
Golden9
veterán
válasz
GoTReX #13913 üzenetére
Szia!
2012. ápr. 24. - The Walking Dead
2013. júl. 3. - The Walking Dead: 400 Days
2013. dec. 17. - The Walking Dead: Season Two
2016. febr. 23. - The Walking Dead: Michonne - A Telltale Miniseries
2016. dec. 20. - The Walking Dead: A New Frontier
2018. aug. 14. - The Walking Dead: The Final Season
2020. jan. 23. - The Walking Dead: Saints & SinnersÜgyes vagyok?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Gondoltam kipróbálom a Walking Dead játékot,de nem találom külön a kiadásokat steamen, mert így hogy régi játék gondolom packba rendezték.Ha esetleg valaki játszotta anno,elmondaná milyen sorrendben vannak?
Köszönöm
-
Golden9
veterán
válasz
gabber01 #13908 üzenetére
Crysis Remastered topik.
-
gabber01
addikt
Sziasztok!
Crysis Remastered-del előfordult valakinek még hasonló probléma? Epic Games-es vásárlás, felraktam, elindult, kiírta, hogy a hw-es RTX opcióhoz drivert kéne frissítenem. Jó mondom, ok, érdekes. 461.40-es volt fenn, felraktam a legfrisebb 461.92-őt. Elindítom, az RTX opció továbbra is inaktív, de minden opció állításával az is érdekes módon átállt és utána külön is lehetett állítani. Játék indít, ok. Mondom megnézem a különböző beállítások mennyire befolyásolják az fps-t, kezdve a nyilvánvalóval ugye, rtx->off. Még mindig ok. Ezután visszakapcsoltam volna és lefagyott az egész gép. Innentől kezdve nem volt hajlandó indulni.
Indításra kicsit elkezd tölteni gondolom, de vagy már az asztalon megfagy teljesen, vagy fekete képernyő.
Akkor próbáltam config fileokat túrni, hogy vmi default setting-re visszaállítsam. Users mappában profil alatt van attributes.xml, átneveztem, illetve game mappájában RTX cfg file, ami viccesen 0 byte, átneveztem azt is .bak-ra. Nyomtam egy Verify-t game centerben.
Ezután windowed módban elindult, settingeket tudtam változtatni, de amint fullscreenre tettem, megint lefagyott!!! Innentől akármit csinálok, nem indul sehogy, megfagyasztja az egész gépet.
Hiába lövöm ki MSI Afterburnert, antivírust, bármit, ugyanúgy fagyás.
Mi a bré ez?
Gép dióhéjban, i7 2600, rtx2060s, 16gb ram.Valakinek még ötlet? Minden más megy, de ez szétidegel.
P.S.: Ghostrunner is képes fullscreen-nél megfagyni, csak exclusive borderless mode-ban hajlandó működni, ki tudj amiért... -
SpaceJam
aktív tag
[ multi / co-op játék kerestetik ]
Szóval jó ideje próbálkozunk pajtásommal a co-op játékokkal, de elég vegyesek a tapasztalatok.... Ti mit tudnátok javasolni? Hátha nem ismerük még valamit.
Pár gondolat azokról, amiket kipróbáltunk (és egyáltalán emlékszem rájuk):
• Elite Dangerous: ez gyakorlatilag single player játék, nincs playerek közt kereskedelem vagy legalább tárgy csere-bere, csak a puszta, véget nem látható grindolás, hogy aztán ugyanazokat az unalomig ismétlődő PvE site-okat nyomja az ember. A PvP rész nem érdekel, mert ahhoz már rendes rig kellene, meg különben sem. A szimulátor rész rendben van, amúgy egy üres játék.
• EVE Online: Ez egy adatbázis szimulátor, semmi köze az ügyességhez, és bár a kereskedelem és minden egyéb pipa itt, a learning curve igen durva. Én 3 hónapig nyomtam, de ugyebár rendes csapat nélkül itt nem igazán érvényesül az ember. Ezt vagy 0-24-ben nyomja az ember, vagy sehogy.
• Heroes of the Storm: Ez az egyetlen, ami állandó, 20+ ezer meccsel a hátam mögött. Emellé keresnénk alternatívát.
Ami tetszene, az egy Subnautica jellegű játék lenne, már ha lehetne rendesen kooperálni és nem csak single player játék lenne. Vagy a Star Citizen, már ha egyszer elkészül. Egy csomó FPS-szerűséget is kipróbáltunk, de egyik sem igazán fogott meg.
-
wrongduke
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #13902 üzenetére
Szia!
Próbálkozz a kompatibilitási módokkal (Win7), induljon mindig rendszergazdaként...stb. Magyarosítássokkal nem tudok segíteni. ~2002 óta nem játszok játékot angol nyelvtől eltérően. (na jó a Witcher-t magyarul játszottam végig...)
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
köszönöm mindenkinek a tippeket, egyelőre a Sims1 és a Theme Hospital lett a befutó. Érdekes módon az utóbbi a favorit egyelőre. (leszámítva az introt, az nem túl gyerekbarát)
-
wrongduke
aktív tag
válasz
DopeBob #13894 üzenetére
Szia!
Steam véletlen szerű keresés amik támogatják a magyar nyelvet. Nézz szét.
Ha a nyelv annyira nem számít, kreatív és megoldja, akkor ezek:
Untitled Goose Game
HUMONGOUS ENTERTAINMENT COMPLETE PACK
RAYMAN BUNDLE
Overcooked 1, 2
Serious Sam First és Second Encounter (HD first és second), a vér (Gore) virágra (Hippie) állítva
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest