- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz
FehérHolló #14497 üzenetére
Na, most folytattam a játékot és playtrough 2-ben bejutottam, new heaven-be, az ott lévő claptrap rescue mission még az első 5 közé tartozik ami a pletyka szerint adhat backpack sdu-t. Kipróbáltam ismét azt alt+f4 megoldást, miszerint ha nem sdu-t ad alt f4 és belépés után újból próba és most a 3. próbára odaadta az sdu-t. Ez gyalázatosan tricky, inkább lett volna garantált jutalom.
-
De4d
őstag
válasz
FehérHolló #14501 üzenetére
Ez csak úgy eszembe jutott, hogy ajánlanám
-
KISDUCK
addikt
válasz
Desperados játékok?
-
MageRG
addikt
válasz
A kovbojos-poszt apok a Wasteland, de az nem olyan mint az MM6.
-
válasz
Nem emlékszem olyanra, amit leírtál, de a Wizardry 8-nak lehet némi poszt apokaliptikus feelingje.
-
De4d
őstag
válasz
A magyar fejlesztésű Operenciát nagyon ajánlom
-
MageRG
addikt
válasz
Ez engem is érdekelne, de melyik M&M-re gondolsz?
A MM4-5 full 2D-s grafika, MM6-7-8 3D-s hibrid, vagy a későbbi full 3D-s?
A poszt-apokaliptikus ilyen Fallout-szerű, vagy lehet fantasy poszt-apokaliptikus is?
Az ugye gondolom belső nézetű, party alapú. De ilyen kockánként mozgós, körökre osztott, vagy más? -
Tim82
félisten
válasz
A Legend of Grimrock 1-2 hasonló, de nem posztapokaliptikus, hanem az is fantasy.
Posztapokaliptikus környezetben játszódó játékokból nekem ilyenek rémlenek, mint az Underrail, Atom RPG, The Fall - Last Days of Gaia (ez utóbbi lehet, hogy nincs fent is a GOG-on), de ezek nem Might & Magic-szerűek, hanem kisebb-nagyobb mértékben Fallout-
klónokörökösök. -
csababarca
őstag
válasz
FehérHolló #14061 üzenetére
Közben találtam megoldást, köszi.
Verifyt próbáltam, nem segített.
Kellett a játék egyik almappájában egy mappát létrehozni, és belepakolni az eos-al kezdődő fájlokat, ez megoldotta.
-
Viktor77
titán
válasz
FehérHolló #13957 üzenetére
-
válasz
FehérHolló #13921 üzenetére
Videót néztem róla, engem annyira nem fogott. De igazából van egy rahedli játékom, annyira most nem keresgélek. A Phasmofobiát nyomjuk lassan egy hónapja, egyelőre kielégíti a cooperatív igényeinket.
gabber01: nekem bejött, bár messze nem találtam olyan zseniálisnak, mint sokan. Egyedül nem játszottam volna annyit vele, de haverokkal jó volt.
SpaceJam: igen, a Diablo 3 kritikáit már az előtt ismertem, hogy tavaly eljutott volna a játék hozzám. Várom, hogy akciós legyen a GoG-on az első rész, és mindenképp ki fogom próbálni (nem rég vettem gépet, és pótlom az ezer éves elmaradásokat/retrózok). A másodikat még anno 2006-7 körül próbáltam, mivel a suliban mindenki odáig volt érte, de nem fogott meg. Hátha majd most a felújított.
-
t420s
aktív tag
válasz
FehérHolló #13771 üzenetére
ami érdekes: egymásra lehet tenni egy dobozt meg egy hokedlit és fel lehet rá ugrani. de
még ekkor sem lehet beugrani egy erkélyre, noha magasabban állok mint a korlát... khm érdekes.na és a rádió? a világ végét jelenti be? brother after sister.... stb...
-
Laslow
senior tag
válasz
FehérHolló #13717 üzenetére
Köszönöm az ajánlásokat!
C&C, Red Alert megvolt annak idején, nem rosszak, de nem annyira az én világom, a Starcraft 2 viszont eredetiben(!) a mai napig megvan. Nekem ami nagyon bejött, az a Warcraft 1-2-3, de főleg a 2. rész, meg a Starcraftok persze. Viszont a fantasy közelebb áll hozzám a sci-finél, ezért keresek gyakorlatilag egy modernebb Warcraftot. De ha jól látom, ilyen nem létezik, az utóbbi 15 évben nem készült egyetlen jó kis fantasy RTS sem, csak egy Warcraft 3 redesign. Ez számomra döbbenetes. Feltelepítettem most a Warcraft 2-t, és imádom most is. A játékélmény pazar, a hanghatások abszolút csúcs, de a grafikán nagyon látszik a huszonpár év. A Civilizationból tudom, hogy vannak újabb és modernebb részek, de az azért kicsit más mint az emberek és az orkok háborúja. Az menedzsment, ez meg akció, pont jó arányú építkezéssel, fejlesztéssel, felfedezéssel, harccal. Nem tudom miért nincs 15 éve erre igénye a játékosoknak. Értem, hogy miért jó a WoW, miért jók a FPS-ek, de hogy egy fantasy real-time stratégia se legyen...?! -
Bencus88
nagyúr
válasz
FehérHolló #13640 üzenetére
Nincsen, közben annyit agyaltam sikerült. Monitor mhz-en kellett álltanom, mert korlátozva volt az fps szám
-
De4d
őstag
válasz
FehérHolló #13627 üzenetére
Köszönöm!
-
kutga
félisten
válasz
FehérHolló #13605 üzenetére
UT2004 nem jó?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
FehérHolló #13605 üzenetére
Legutolsó közeli UT klón a TOXIKK volt ha jól emkékszem, de kevesebben játszanak vele mint akik kitartottak a régi részekkel a mai napig.
Amúgy meg csak a Quake Champions, Quake Live ami éldegél a műfajban, illetve érkezik a Diabotical hamarosan (Epic store) aminek legalább pár évre biztosított még a fejlesztése.
Illetve szintén az Epicnél van egy új UT játék is, de annak félbehagyták a fejlesztését pár éve amikor a Fortnite fellendült.
-
Golden9
veterán
válasz
FehérHolló #13575 üzenetére
-
kutga
félisten
válasz
FehérHolló #13568 üzenetére
Csak sok élmény nem lesz benne.
-
Ngtx
aktív tag
válasz
FehérHolló #13556 üzenetére
Ez sem az.
Szerintem nem. Próbálok segíteni, hogy mi volt még benne, de annyira régen volt már, hogy egyszerűen a lovaglás, lovagi korszak, karddal öltük egymást (persze a gép ellen), várak között is játszódott, voltak az ellenségek gyalog jöttek, de lovasok is.Összesen ennyi emlékem maradt meg belőle.
-
törölt tag
válasz
FehérHolló #13499 üzenetére
Oh tényleg hülye vagyok, azok meg is vannak és még csak az első részt játszottam végig.
-
mjani1172
addikt
válasz
FehérHolló #13478 üzenetére
Köszönöm, megnézem.
-
Šolaire
veterán
válasz
FehérHolló #13465 üzenetére
Visszautalások miatt érdemes az első részel kezdeni. Meg a 3 után az 1 nagyon fapados de persze bármelyikkel kezd önállóan is élvezhető alkotások.
-
wrongduke
aktív tag
válasz
FehérHolló #13457 üzenetére
Még tegnap este találtam egyet Parsec, jónak tűnik ahogy próbáltam, a késés se túl nagy gond. A lényeg az ha esetleg valakinek van más ötlete is...
Steam remote play nem játszik.
Ezt is kipróbálom. Köszi! -
Golden9
veterán
válasz
FehérHolló #13260 üzenetére
-
Pityu.
nagyúr
válasz
FehérHolló #13260 üzenetére
Ha más nem is de legalább a játék eredeti
Köszi a segítséget.
-
blue01song
aktív tag
válasz
FehérHolló #13242 üzenetére
Sokat segítettél, hasznos hozzászólás volt!
-
Shaza
senior tag
válasz
FehérHolló #13188 üzenetére
Valami egyéb javaslat??
-
Golden9
veterán
válasz
FehérHolló #13188 üzenetére
Ez szoftveres, vagy hardveres dolog?
-
jozsi252
veterán
válasz
FehérHolló #13180 üzenetére
Az az igazság hogy szinte csak ezt kapcsoltam be. Előtte már nézegettem YT-on Magyar videókat, szerencsére van pár ember aki töltött fel jó sok órányi videót ebből a játékból, aztán onnan sokat okosodtam.
Legutóbb pl azt hogy csináltam az adott területen belül cellákat, és szinte tök sötétek voltak a cellák. Aztán rájöttem hogy arra is kell figyelni hogy a lámpára ne építsek, vagy ha építek akkor rakjak le új lámpát.
Kezdek belejönni egyre jobban, de a sok beállítási lehetőségek miatt szinte megunhatatlan a játék úgy érzem.
Neked esetleg vannak videóid?
Próbáltam keresni Magyar nyelvű amolyan tippek trükkök leírásokat, de nem nagyon találtam a neten. -
jozsi252
veterán
válasz
FehérHolló #13178 üzenetére
Raktam bele mosogatót, viszont nem állítottam Staff Only--ra. Most kezdtem csak el vele játszani így nagyon új a játék még nekem. Ez akkor annyit jelent hogy a helyiséget ki kell jelölnöm arra hogy csak személyzet látogathatja?
-
Essejó
veterán
válasz
FehérHolló #13163 üzenetére
a Tera-ban egy lv52es Misticnek azért már elég durva cuccai vannak, mondhatni ritkán kell saját kezűleg gyilkolnia, ott vannak neki a megidézettjei.
-
törölt tag
válasz
FehérHolló #13096 üzenetére
Pedig hidd el, nem ritkán előfordul. Főleg, hogy ezek nem non-stop ügyfélszolgálatok. Haverom FUT accját visszaszerezni i segy szopás volt, mert az EA Support csak 9to5 megy, természetesen Central Time szerint. De anno az Ubi pl nekem sem válaszolt 5 napig a cheten.
-
törölt tag
válasz
FehérHolló #13093 üzenetére
"support nem válaszol"
-
alratar
addikt
válasz
FehérHolló #13093 üzenetére
-
Charx
senior tag
válasz
FehérHolló #13079 üzenetére
Igen, de néztem egy gamer videót és az szerint ez jó, na de mind1 csak teszteltem.
-
batman91
őstag
válasz
FehérHolló #13014 üzenetére
Szerintem semmi értelme, nem fognak vele foglalkozni. Ha benézel a játék fórumára egy rakás ember írja ezt a problémát.
-
TXT
őstag
válasz
FehérHolló #12983 üzenetére
Koszi, irok akkor ott.
Egyszerubb lenne, de nincs ilyen kartyam. -
V60
aktív tag
válasz
FehérHolló #12980 üzenetére
Szia. Köszönöm a válaszokat. Kipróbálom ezeket és írok, hogy mi történt.
Üdv Zola -
Csokishurka
őstag
válasz
FehérHolló #12977 üzenetére
Csak forogtam a pályán azt sem tudtam, hogy mi van, non stop beszéltek valamit azt se tudtam mi van...lelőttem pár embert aztán mondom nah jól van ez nem az én asztalom
-
Csokishurka
őstag
válasz
FehérHolló #12963 üzenetére
Hát az RS2-őt kipróbáltam, hát nekem ez túl nehéz volt
De viszont a BF5 eléggé bejött, de mehetne kicsit több FPS-el.
A BF1-et is játszák még mert az elvileg tuti normálisan menne és azt mondták az is van ilyen jó van aki azt mondja még jobb.Köszi!
-
Csokishurka
őstag
válasz
FehérHolló #12960 üzenetére
Cod 2, 4-en nevelkedtem. Most egy kölcsön avval majd kipróbálom a battlefield 5ot és az 1et hátha elnyeri valamelyik a tetszésem ha nem akkor ezeket próbálom majd ki.
Köszi a helpet -
GoTReX
őstag
válasz
FehérHolló #12949 üzenetére
A laptopja nem egy erőmű, i5 elitebook.
-
ripla
addikt
válasz
FehérHolló #12737 üzenetére
Nem az, valami olyasmi volt a játék, hogy le kellett szállni bolygókra és ilyen szörnyek ellen kellett harcolni, úgy volt mmo, hogy csapatban is lehetett tolni. Illetve rémlik valami olyan is, hogy a karakterünkkel lehetett váltani spec beállításokat is, akár harc közben is, meg volt egy közösségi hub, ami talán egy űrhajó lehetett(?)
(#12738) wrongduke
Ha emlékeim nem csalnak talán 3-4 éves lehet a kép. -
batman91
őstag
válasz
FehérHolló #12512 üzenetére
Pontosan, kedvenc multis játékom. Nem véletlenül van benne több 100 órám. De ebben a részében tényleg alig van jármű, inkább a gyalogos harcokra koncentrál. Viszont az első része az Ostfront 41-45 dugig van járművekkel teli pályákkal, viszont sajnos mára már szinte teljesen kihalt.
-
Vasshammer
tag
válasz
FehérHolló #12510 üzenetére
ezer hála és zsíroskenyér
A RO2 volt az, úgy néz ki!
-
törölt tag
válasz
FehérHolló #12338 üzenetére
Mondjuk ideális ha gyereket szeretnének . A játék közben felgyülemlő feszültséget az ágyban oldhatják fel .
-
KisTücsök
addikt
válasz
FehérHolló #12304 üzenetére
Jól látom ez úgy működik, h egy listából kiválaszthatom a küldetést és akkor bedob az elejére? Így kéne sorba mennem az összesen?
Köszi amúgy!
-
válasz
FehérHolló #12312 üzenetére
Csinál ez olyat egyáltalán? Oké, megnézzük...
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #12278 üzenetére
Közben meglett.
-
Project: A
tag
válasz
FehérHolló #12252 üzenetére
Köszönöm mindenkinek.
Más kérdés:
Assassins Creed sorozatot PC-n billentyű + egérrel vagy kontrollerel jobb/egyszerűbb játszani? -
VoidXs
nagyúr
válasz
FehérHolló #12144 üzenetére
Blur mellett például Split/Second is jöhet.
-
Defy94
tag
válasz
FehérHolló #12065 üzenetére
Oké, köszi.
(#12064):
-
Mariann294
őstag
válasz
FehérHolló #11921 üzenetére
Ok köszi
(#11920) Viktor77: Sajnos nem ez volt.
-
De4d
őstag
válasz
FehérHolló #11915 üzenetére
Belekóstoltam már mindbe, de nem jutottam el odáig, hogy bármi is kiderüljön, főleg mellékküldetéseket oldottam meg. Szóval a fő vonalon szinte semmit nem haladtam.
A "lazább" összefüggések alatt mire gondolsz? Esetleg ismerős npc-k? -
mokus1
addikt
válasz
FehérHolló #11878 üzenetére
Nem
ennyire nem régi. Ilyen Serious sam vagy hasonló, azóta pörgetem az oldalakat, de nem tudom, hogy keressek rá.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
FehérHolló #11824 üzenetére
Természetesen nem vagyok fanboy, a saját véleményemet fejtettem ki. Nem egy ismerősöm hasonlóan állt hozzá, a PUBG sz*r, a PUBG csúnya, nincsen benne kontent.
Néhány stream megtekintése után megvették Steamen a játékot, mondván, hogy 2 órán belül max. refund lesz belőle. Azóta is játszanak vele. Viszont a játékstílus, a grafika, Erangel maga nem jöhet be mindenkinek egyaránt. Abszolút nem akarok én kötekedni senkivel sem, ezért írtam úgy, ahogy. -
törölt tag
válasz
FehérHolló #11764 üzenetére
Én inkább mélyebbnek, szerteágazóbbnak mondanám. AoWIII pl elég jól épít a diplomáciára is.
-
eeXaa
addikt
válasz
FehérHolló #11759 üzenetére
probléma megoldva a Knightmare 1.42D patch-al
-
törölt tag
válasz
FehérHolló #11608 üzenetére
A videók szerint vannak kristályok menet közben, ahol lehet szerepet / nemet cserélni. Megnéztem pár ilyet, de nem találtam olyan videót, ahol ez opcionális lenne.
-
szami777
addikt
válasz
FehérHolló #11360 üzenetére
Semmit. Mivel steamen vetted meg, onnan indul alapból. :/
Na pont megelőztek -
genndy
addikt
válasz
FehérHolló #11360 üzenetére
Semmit, ez ilyen. UPlayen (vagy kimondottan UPlayes kulcsot) kellett volna venned hogy csak UPlayhez kötődjön.
-
laskr99
addikt
válasz
FehérHolló #11207 üzenetére
xD de nem olyan. Pl : demoltion simulator de azt már kivittem régen- Vagy pl il2 sturmovik a repülőshöz vagy valami WW2-vietnam háborús játék.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
FehérHolló #11056 üzenetére
Minden szuperül működik, ki kellett választanom, hogy ez szóljon, köszi
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
FehérHolló #11054 üzenetére
Nézem köszi.
-
törölt tag
válasz
FehérHolló #11022 üzenetére
Mióta 16k a vezetékes X360 controller?
-
szami777
addikt
válasz
FehérHolló #11022 üzenetére
Fel is ismeri egyből a játékokat?
Árban jónak tűnik, én is xbox 360 kontroller alternativát keresek, mert nagyon felment az áruk, de pl az nfs rivals és a legujabb nfs csak xbox kontrollert támogat pcn.
Kérdés az hogy ezzel azok mennének e. Ha igen, akkor én is beruháznék erre. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FehérHolló #10992 üzenetére
Ha van lehetőséged, valamilyen nagyobb áruházban a kiállított kontrollereket nézd meg melyik kényelmesebb, de én személy szerint PS4 vagy Xbox One kontrollert ajánlok. (esetleg Xbox 360 kontrollert, ha az Xbox One-é nem jön be) Nyilván lehetséges még egyéb választás is, akinek van tapasztalata más cuccal, úgyis jelzi majd szerintem.
-
KisBundi
őstag
válasz
FehérHolló #10943 üzenetére
Pont ez a probléma, hogy az meg végképp nincs
-
weres78
senior tag
válasz
FehérHolló #10900 üzenetére
Jaja, jól benéztem!
Kérdezz rá a linken! -
gerenda110
aktív tag
válasz
FehérHolló #10865 üzenetére
az a poén nem deamon tools és nem iso.
-
MageRG
addikt
válasz
FehérHolló #10778 üzenetére
A Monkey Island-sorozat az magas lenne?
-
Cheesus
senior tag
válasz
FehérHolló #10778 üzenetére
Ezen a vonalon elindulva esetleg valami más TellTale féle kalandjáték?
Ami még hirtelen eszembe jutott:
-Papers Please
-Wallace and Gromit -
didros
senior tag
válasz
FehérHolló #7911 üzenetére
Megtaláltam! :-)
swarm -
Milo629
aktív tag
válasz
FehérHolló #7861 üzenetére
L4D-et a zombis játékok kapcsán írtam, a singleplayer pedig az open world játékokra vonatkozott, és a L4D nem éppen open world.
-
kungzi
veterán
válasz
FehérHolló #7849 üzenetére
de eddig semmi gond nem volt
szombat óta csinálja és minden játéknál, pedig a pingek a játékokban is jók
a pingem CS-ben 15-20 között mozog, BF4-ben 40 alatt van mindig (direkt olyan szerókra megyek, ahol jók a pingek)
mi van a gpu diagnosztikával?
-
DEV_NULL
őstag
válasz
FehérHolló #7729 üzenetére
-
Mr.White
senior tag
válasz
FehérHolló #7684 üzenetére
már nekem se sokminden rémlik belőle.
szerepjáték, kis ablakban voltak a lehetőségek, tele volt trágár szöveggel, magyar nyelvű, ha jól rémlik több része is volt, egy rendőrség cellájában kezdődött.
mi csak police-nak hívtuk de nem találtam így semmit.perge666: nope, de azt mennyire imádtam.
-
ricsiii01
tag
válasz
FehérHolló #7675 üzenetére
Köszi, de pontosan hol?
-
spiritex
veterán
válasz
FehérHolló #7649 üzenetére
Értem. Egy uccsó kérdés: a pénze (aranya) ellopásának ugye csak egy módja van, mégpedig az, ha valaki, valahogy megszerzi a jelszavát?
-
spiritex
veterán
válasz
FehérHolló #7647 üzenetére
Egy kicsit kifejtenéd bővebben? Mármint a 11 éves unokaöcsém használ third party tool-okat? Nem hinném. De ha igen, akkor az miért gond? Mert a tool-ok készítői lopják el neki?
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
FehérHolló #7638 üzenetére
Köszi a segitséget.
Nálam nem jelenik meg ikon, azt mondod hogy vegyem vissza a felbontást és akkor megjelenik?
1920-1080 felbontásban játszok most. -
aizen92
addikt
válasz
FehérHolló #7631 üzenetére
sorry. annyira nem vágom most, hogy van ez a game. csak tonna számra nézem a videókat és ki akarom próbálni.
gondolom a standalone akkor, és a steamen található verzió a "teljes".
amúgy most valami (pre?) alpha verzió a játék még?(#7633) FehérHolló: köszönöm.
lassan capisci.
akkor inkább a standalone alfa ajánlott mint hogy a "régi" összeszedni? vagy azzal is lehet majd a messzi távoli jövőben a teljessel játszani? -
mad1
veterán
válasz
FehérHolló #7613 üzenetére
Valaki csak fel tud itt is vilagositani /remelem/,ha mar nincs "azonnali konzol jatekok kerdesek oraja" topik.
Huh de hosszu topic cim is lenne. -
Brian_GT
őstag
válasz
FehérHolló #7577 üzenetére
Nem jön le az írásodból, hogy a kivesézés miatt mondod vagy valamivel nem értesz 1et és azért?
-
Chabi
aktív tag
válasz
FehérHolló #7545 üzenetére
Köszi.
Akkor gondolom a black flag- en sem kell aggódnom? -
alpihun
senior tag
válasz
FehérHolló #7506 üzenetére
igazából valami pörgősebb mobára vágyom
tehát meccsek meg minden, de meccsen kívül is fejlődsz
és böngészőakár ilyen awesomenauts-féleség is
-
zuzu000
őstag
válasz
FehérHolló #7471 üzenetére
A dishonorednek szerintem nagyon szep volt a tortenete. A metrokat meg osszekevertem a konyvekkel, jatekban annyira nem jon at
-
Lazarus911
aktív tag
válasz
FehérHolló #7466 üzenetére
Elnézést, fel teszem újra! (tudod melóhelyről írtam teló-ról és nem nagyon szeretik ha nyomkodjuk munkaidő közben, ergo sietnem kellett), viszon az sem normális emberi viselkedés ha inkább belekötünk az emberbe, feleslegesen feszültséget keltve..
De hogy .. :
Settlers 7-ben lehet úgy játszani lanon, hogy párommal vagyunk együtt egy csapatban, tehát csapat egy és csapat 1, és a géppel generálok a mapra ellenfelet, amit a gépi AI- ellenség? -
800.henrik
senior tag
válasz
FehérHolló #7457 üzenetére
Ok, egy kérdés
Az rFactor 2 megy a gépemen?
Asrock G41C-GS
Intel Pentium D 945 3.8Ghz
2Gb DDR2 RAM
Ati Radeon HD4650 710Mhz GPU/1020Mhz RAM
-
Tom5
addikt
válasz
FehérHolló #7397 üzenetére
-
kilcsifalo
csendes tag
válasz
FehérHolló #7383 üzenetére
..igen,bármilyen szerverre próbálok rácsatlakozni ez a hiba,néha van hogy betölt,de akkor meg nem tudom mozgatni a karaktert,mert beugrik az egérmutató és csak az mozog..
-
Wollf
tag
válasz
FehérHolló #7322 üzenetére
FehérHolló
Nagyon nagyon szépen köszönöm a válaszod!
A mikrofon problémám megoldódott hála neked!
Bárcsak valahogy meg tudnám hálálni!
Üdv -
Neszójábe
senior tag
válasz
FehérHolló #7308 üzenetére
Már válaszolt Neked az itteni Házigazdaféle, de azért had fűzzek még hozzá valamit.
Nem mindenki töltötte az elmúlt egy (vagy több) év 80%-át számítógépes játékok előtt. Én kb. a CSS-nél szálltam ki belőle. Most vettem egy aránylag jó videókártyát (nem a játék miatt) és gondoltam, meghajtom valamivel. Nem sok mindent tudtam volna hozzátenni a kérdésemhez, bár egy-két dolgot talán igen. Viszont. Ha ennyire kényes vagy erre, javaslom hozzál létre egy összefogalaló első hsz-t a topikhoz ezekről a szabályokról, mit illik kérdezni és mit nem, illetve amit illik azt hogyan illik. Vagy akár egy frissített összefoglalót, amiből pl. kiderül az, amit kérdeztem és akkor fel szem teszem a kérdést.
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #7308 üzenetére
Talán ilyenkor érdemes megkérni a kérdezőt, pontosítsa kicsit, mit szeretne, mert nem lehet tudni, kinek milyen a tájékozottsága, felkészültsége. Amint látod, nem is várt semmilyen extra választ, úgyhogy kérlek, fejezd be a szőrszálhasogatást.
Köszönöm. -
Neszójábe
senior tag
válasz
FehérHolló #7306 üzenetére
Úgy látszik, van akinek sikerült válaszolnia, de remélem találkozunk még valami szakmai topikban, ahol tudok Neked segíteni, én ugyanis nem ilyen válaszlehetőségekre verem a faxom...
-
PeeterssoN
őstag
válasz
FehérHolló #7290 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest