- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés, de menten megőrülök.
Nem jut eszembe melyik játékban van az a rész, amikor egy csapattal talán valami vasútállomáson egy nagy kapuhoz érnek és amikor kinyitnák az ajtót, akkor egy tank vagy ágyú felénk lő, ekkor slow motion cutscene, stb. Elég ismert jelent szerintem, úgy emlékszem ezt a részt elég sokszor mutogatták anno, talán rtx miatt is, de ebben nem (sem
) vagyok biztos.
Nem régi game, szerintem valamelyik Battlefield vagy CoD rész lehet és annak is emlékeim szerint az elején, de az istennek nem jut eszembe és hiába keresgélek végigjátszás vagy cutscene videókat, nem találom.
Bocs a hülye és béna leírásért, de többre sajnos nem emlékszem.
Ha bárkinek van ötlete, köszi a helpet. -
gabber01
addikt
válasz
Boti80 #13911 üzenetére
Igen, egyelőre úgy néz ki ez bejött. Bár vicces, hiszen épp frissen volt telepítve...
MageRG: jogos, egy tiszta driver telepítést még megérne a dolog, ha megint elkezd hülyülni.
Bár pl. a Ghostrunner magasról tett erre, pedig anno clean driver install volt a videokártya csere miatt akkor. -
gabber01
addikt
Sziasztok!
Crysis Remastered-del előfordult valakinek még hasonló probléma? Epic Games-es vásárlás, felraktam, elindult, kiírta, hogy a hw-es RTX opcióhoz drivert kéne frissítenem. Jó mondom, ok, érdekes. 461.40-es volt fenn, felraktam a legfrisebb 461.92-őt. Elindítom, az RTX opció továbbra is inaktív, de minden opció állításával az is érdekes módon átállt és utána külön is lehetett állítani. Játék indít, ok. Mondom megnézem a különböző beállítások mennyire befolyásolják az fps-t, kezdve a nyilvánvalóval ugye, rtx->off. Még mindig ok. Ezután visszakapcsoltam volna és lefagyott az egész gép. Innentől kezdve nem volt hajlandó indulni.
Indításra kicsit elkezd tölteni gondolom, de vagy már az asztalon megfagy teljesen, vagy fekete képernyő.
Akkor próbáltam config fileokat túrni, hogy vmi default setting-re visszaállítsam. Users mappában profil alatt van attributes.xml, átneveztem, illetve game mappájában RTX cfg file, ami viccesen 0 byte, átneveztem azt is .bak-ra. Nyomtam egy Verify-t game centerben.
Ezután windowed módban elindult, settingeket tudtam változtatni, de amint fullscreenre tettem, megint lefagyott!!! Innentől akármit csinálok, nem indul sehogy, megfagyasztja az egész gépet.
Hiába lövöm ki MSI Afterburnert, antivírust, bármit, ugyanúgy fagyás.
Mi a bré ez?
Gép dióhéjban, i7 2600, rtx2060s, 16gb ram.Valakinek még ötlet? Minden más megy, de ez szétidegel.
P.S.: Ghostrunner is képes fullscreen-nél megfagyni, csak exclusive borderless mode-ban hajlandó működni, ki tudj amiért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- Robotporszívók
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- PlayStation 5
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest