- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz GoTReX #11976 üzenetére
A steam-es kérdésre nem tudom a választ, de a DLC-k szinte mind kiválóak voltak a New Vegas dlci-vel szemben.
A legjobb a Broken Steel volt, nagyon tetszett a Mothership Zeta és a Point Lookout is, kicsit uncsibb volt a The Pitt és az Operation: Anchorage, de azokkal is el lehetett lenni pár órát.
[ Szerkesztve ]
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
morfondőr
őstag
válasz GoTReX #12094 üzenetére
Biztos, hogy engedte aktiválni? Nem írt ki olyasmit, hogy használt termékkulcs?
Így kell kinéznie az adatlapjának:
Jótanács a későbbiekhez: nem biztos, hogy erőltetni kell a G2A-t, ha kicsivel többért van legális forrásból is: [link] vagy kevésbé kockázatos szürkeboltból ugyanannyiért: [link]Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
wrongduke
aktív tag
válasz GoTReX #12941 üzenetére
Szia!
Nincs tapasztalatom a játékkal, szóval csak google...
Ahogy olvasom nem igazán lehet grind-olni/exp-et farmolni itt, mivel KB a hőseid szintjéhez igazítja az újj dungeon-okat. Ahogy a Dark Souls játékosoknál szokás mondani: GIT-GUD...
Itt tudsz olvasgatni esetleg kérdezni. [link]
Az első komment/kérdés elég... megosztó..."A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
morfondőr
őstag
válasz GoTReX #12947 üzenetére
Rayman Legends, Lara Croft Guardian of Light, Lara Croft Temple of Osiris, Sonic All Star Racing Transformed, vagy a most meg jelent Team Sonic Racing, Unravel 2, az összes LEGO játék, Overcooked 1 és 2. Ezek mind local coop játékok, egy gépen és képernyőn játszatóak, és nem kell hozzá hc gamer-nek lenni.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
wrongduke
aktív tag
válasz GoTReX #12947 üzenetére
Szia!
- Human: Fall Flat viszont én csak local/couch coop-ban játszottam, mind a ketten xbox kontorllerrel.
- Star Craft Broodwar (Remastered)
- Broforce esetleg még ez, de ez is local[ Szerkesztve ]
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
wrongduke
aktív tag
válasz GoTReX #12966 üzenetére
Szia!
Tudtommal abban az esetben nem, ha ezt alapértelmezetten bekapcsolod a beállításoknál. Ha az adott játék támogatja a Steam Cloud-ot, akkor semmi más teendőd nincs, mint kivárni még szinkronizál.
Ha ez meg volt, a játékot letörlöd, win-t újra húzol...stb. bármikor újratelepíted a játékot, a mentéseid visszakapod."A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
Csokishurka
őstag
válasz GoTReX #12972 üzenetére
Nyugi először én is pórul jártam, azóta stopperral indítok minden újonnan vásárolt játékot
Meg a CoD: BO4-el sz**tam be, nem akarták visszatéríteni a 80€-et, de sajnos nem sikerült kicsikarni belőlük, hogy végül is mi a limit, csak azt mondták, hogy nem...blizzard...[ Szerkesztve ]
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Golden9
addikt
válasz GoTReX #12966 üzenetére
Próbáld ki a GameSave Managert, nem tudom milyen, nekem még nem kellett.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
válasz GoTReX #13321 üzenetére
Ott biztos nincs játékoshiány. Star Wars Battlefront II topik.
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
válasz GoTReX #13913 üzenetére
Szia!
2012. ápr. 24. - The Walking Dead
2013. júl. 3. - The Walking Dead: 400 Days
2013. dec. 17. - The Walking Dead: Season Two
2016. febr. 23. - The Walking Dead: Michonne - A Telltale Miniseries
2016. dec. 20. - The Walking Dead: A New Frontier
2018. aug. 14. - The Walking Dead: The Final Season
2020. jan. 23. - The Walking Dead: Saints & SinnersÜgyes vagyok?
[ Szeretkezve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest