- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Az a baj, hogy ez konkrétan már most megakasztotta a játékot teljesen. Az egyik főküldetést
nem tudom megcsinálni, így nem halad tovább a történet...( meg kéne mentenem a társamat, akit elrabolt az a két idióta testvér, az egyik vault meglátogatásakor, akik ellen harcolunk a pandorán ) -
spleenszuru
őstag
Elég elfogult Ubis játékos vagyok, valahogy én nem szoktam látni azokat a problémákat, amit a közönség generál.
Tudnak világot és grafikát produkálni, az kétségtelen.
#15861KISDUCK
Ja igen, de általában kerestem egy helyet, ahonnan sniperrel takarítottam, míg vagy nem maradt senki, vagy csak a heavyk maradtak, utána meg mikor odamentem, néha lebuktam, mielőtt ki tudtam volna kapcsolni.
3-ban szerintem megpróbáltam kilőni egyszer, de nem sikerült.A 4-ben bizonyára hamarosan találkozom riadós bázissal, és tesztelem, ki lehet-e lőni, jó lenne.
-
grizlisandor
veterán
Single része is idétlen volt, multihoz meg nincs idegzetem.
BG3 meg hatalmas siker lett, de nem az én világom.(#15530) KISDUCK:
Köszi az ajánlásokat.HZD ez érdekes, na majd rápillantok.
DOS2 kiesik az RPG miatt.
Hadest már kinéztem magamnak.
Borderlands kinézete taszít, ezért sosem játszottam a LOL-lal.
Az első X-COM-ot végigjátszottam, majd jönni fog a második is.(#15531) juliensorel:
Nagyon hangulatos a játék, imádom az Alien-univerzumot, de nincs már türelmem, minden zugot végig nézni, megtalálni a tovább haladás irányát. -
grizlisandor
veterán
Igen az lemaradt, hogy minden vacakkal én sem akarok játszani.
Most lement a SW Battlefront 2 (2017) 2 óra 40 perc alatt ment a kampány, teljes árú játéknál üvöltöttem volna ennyi single játékóra miatt.
Alien Isolation nagyon vártam, de bő fél óra után elengedtem a kezét.(#15525) MageRG:
Nem tudom, nekem nem valami következetesen ajánl a steam.
-
törölt tag
Köszi, egyelőre Windows 10 van, még a géphez rendelt OEM kulccsal.
Amúgy is csak a leárazás miatt vettem meg, így akkor ez most refund lesz.
Valamiért régebben próbáltam csinálni egy accountot, de megállított, valami nem tetszett nekik régebbi vagy mások által csatolt fiók miatt. Most nem kezdek el nyomozni, meg lobbizni emiatt az MS-nél, hogy mi a konkrét bajuk
.
-
-
-
-
Golden9
veterán
Ez GOG-on most HL áras. -80%
49.99€10.00€
X4: Foundations -
Emunem
őstag
Köszönöm. Én inkább amolyan nyílt, szabadon barangoló játékra gondoltam, nem fontos a harc, inkább a chill-ezés az ürben, felfedezésekkel megspékelve. (pl mint a no man sky) De ha lehet, azért a hajókat rendesen irányítani is tudjuk (pl Elite Dangerous).
Mondjuk most olyat találtam, hogy EVE online. Erről mi a vélemény? De lehet a korábban általam megemlített 3 játékot is véleményezni.
Esetleg ennek a témának van valami gyűjtő topikja? -
5leteseN
senior tag
20.000-es Passmark-os CPU-n menne, ha megfelezi is, akkor is jó lehet.
Nem tudtam kibogarászni, hogy hogy szeretne futkosni, magában elindítva, egy gyorsan bezáródó ablak van, és vége.
Koros és nagyon lassú CPU-kon próbálják futtatni.
Nekem koros és erős CPU-m van: dual E5-2680 v2. -
l.skywalker
titán
És hamarosan lesz a PS-ből is:
Introducing Project Leonardo for PlayStation 5, a highly customizable accessibility controller kit – PlayStation.Blog -
Lehet, de a 3060 ma a belépőszint a középkategóriába, és akkro már miért ne legyen időtálló a konfig.
Amúgy ahogy KISDUCK írta, a 6650XT nagyon jól teljesít az árához képest, érdemes azt venni.
#14926KISDUCK: észrevehetetlen a különbség PCIE3-mal a tesztek szerint (csak 1-3%-kal lassabb, mint PCIE4-gyel). PCIE4 inkább a 64 bites kártyákhoz fontos.
-
Iramirez
aktív tag
Sziasztok,unokaöcsémnek igértem,hogy megkérdezem a hozzáértőket
Olyan sport/foci --pc-- játék van e aminek eléggé részletes ,szerteágazó manager része is van.
Focizni is kell,és managelni is.Igen igen a fifa,de az nem játszik,egyrészt az alapból megvan,másrészt annál bővebb manager tartalom kéne.Ha van ilyen.Ötlet?
-
KubanitoS
veterán
Igazából már tárgytalan. Pledge manager működése nem volt egyértelmű. Ugye elvileg egy euroért azt is meg lehet venni, majd ott utólag akár a kampány lejárta után is lehet módosítani a rendelést, más edisönökre változtatni stb... Érthetőbben: most nem akarok rá kifizetni x összeget, akkor vajon a pledge manager segítségével később lehet-e upgrédelni?
A válasz elvileg igen, de akkor meg xy bónuszt nem kapom meg (ha jól értettem)... Mindegy is.
Amúgy a Heroes 3 board gameről van szó.
50 ezer dolcsi volt a cél, most vannak 3.5 milliónál
-
btraven
őstag
Itt egy klasszikus party alapú CRPG:
[Masters of the Unknown Worlds]
Ez annyira klasszikus hogy ilyen grafikát még a 80-as években se láttatok.
Én csináltam hobbiból. Mert ennyire szeretem a Wizardry/Might and Magic játékokat. -
SunMount3r
nagyúr
Ez miért van, pl. az IGP egyből "letiltódik", ha berakok egy dVGA-t? Vagy komplikáltabb? A Quora-n olvastam hsz.-eket ezzel kapcsolatban és sokan írták, hogy nekik működik a dolog Windows-on is. ??? De nem azt akarom, hogy pl. játék közben, amit a dVGA hajt meg a monitorra, az IGP-n meg tudjak videót nézni közben a TV-n. Hanem, csak hogy a dVGA adja a desktop képét a monitorra, miközben az IGP-vel videót játszok le a TV-re kötve.
-
Dave567
addikt
Nem rég volt újra rakva a gépem, de ha újra rakom akkor is csinálja.
Sajnos a játékban sokszor előfordúl a PACKET BURST, én naivan azt hittem sikerült megoldanom, aztán láttam most, hogy a játékban ki van kapcsolva az icon, hogy megjelenítse.7#14600Guitar14: Készítem a képet, egy kis türelem A CPU LOAD az 79-80 a GPU LOAD az meg 0-1 között van...
#14601Healbacsi: Igen ezeket is kikapcsoltam.
#14602Gawamatsu: Néha szokott felugrani kicsit, olyan 16 terhelésre, aztán le megy nullára.
#14603wrongduke: Mikor belépek már akkor akadozik, a játékban meg előjön időnként, sajnos mint írtam ez a PACKET BURST, amit nem tudom mit jelent. -
Dave567
addikt
Minden Driver friss szokott lenni.
Nem piszkálok ilyenekhez, azaz a virtuális beállításokhoz
Volt egy youtube videó a Win10 gyorsításához, azt csináltam meg, de előtte is ugyan ez volt a jelenség.
Steam, Epic Games, meg a Battlenet, ha kilövöm őket, akkor is csinálja.
Melegedésre tippeltem, egy Thermaltake Core P5 házam van, oldalról meg egy nagy szobai ventilátorral hűtöm még pluszba.
Hdd Sentinellel tiszta minden.
Van elég szabad helyem.
Csak ezzel Multizok, az MW2 Béta alatt ilyet nem tapasztaltam. -
wrongduke
aktív tag
++
Prey
Horizon Zero Dawn
Halo: The Master Chief Collection
Devil May Cry 5
Control
Metro Exodus
Untitled Goose Game
Immortals Fenyx RisingEgy javaslat, hogy ne tévedj el. Én Steam-en és GOG-on vagyok többnyire. Mindig vannak leárazások ilyen-olyan formában és ezeket összerakják valamilyen gyűjteménybe. Ezeket a gyűjteményeket szoktam napról napra, hétről hétre átnyálazni és kívánságlistába tenni ami tetszik. Szigorúan nem megvenni, mert ameddig van mivel játszani addig minek, lesz még leárazva és sokszor mire odajutok, a teli ára is "akciós". Főleg ha visszakacsintgatsz régi kedvencekhez.
-
l.skywalker
titán
Az Activision-tól már nagyon régen függetlenedtek. Nemrég vette meg őket a Sony.
Már szerkesztettedSteam-en és Windows Store-ban van fent a játék PC-n, valamit Stadia-n és Xbox/PS konzolokon.
-
l.skywalker
titán
Én erősen casual játékos vagyok, de néha vágyok más kihívásokra és a souls játékok tipikusan ilyenek. Nem sokszor, csak néha szívesen teszem magam próbára.
Máskor pedig épp csak arra van "agyam", hogy halomra lőjek niemand ellenfeleket, akik semmilyen kihívást nem jelentenek.
-
törölt tag
Pedig ez sima trollkodás.
"... mi a jó abban..."
Jó nem sok.De iszonyat nagy kihívás. Mert minden ellenfél más, több különböző támadással, random; minden pályán más ellenfelek vannak. Figyelned kell minden mozdulatra, minden animációra különben meghalsz és nem jutsz tovább, ráadásul az addig összegyűjtött lelkek is elvesznek és akkor nem tudsz fejlődni.
Ezek a játékok baromi nagy koncentráció és skill tesztek. 30+ év gaming után nekem ez volt az első játék, ami kihívás volt, mert rájöttem, hogy eddig rutinból játszottam, ennyi év gaming után már minden az ujjaimban volt figyelem nélkül is. De itt ez nem működik. És amikor nagyon kell figyelned, koncentrálnod, akkor a játékot is sokkal jobban élvezed és nem fásulsz bele a 100+ óra játékidőbe.
Amikor meg már nem szórakozás vagy pihenés, akkor szünetet kell tartani, vagy felszívod magad és újra próbálkozol n+1x is. És amikor megcsináltad, akkor a teljesítés a sikerélmény, a jutalom.De én pl. imádom az ilyen régi, romos, dungeon környezetet, DS3 esetén a grafika kiváló, Elden Ring szintén és még a többi nagyobb játék is eszméletlen jól néz ki, van a világoknak egy különös atmoszférája.
De ami nekem kifejezetten tetszik az az, hogy nincs térkép, nincs quest tracker, semmi segítség, csak minimális HUD. Ez meg simán visszarepít a 90-es évekbe vagy a 2000-es évek elejére, amikor még mindenre emlékezned kellett, hogy merre mentél, mit csináltál, hogy tudsz visszajutni, mit kell csinálnod, stb.
Ezek a játékok nem a kudarcról szólnak, hanem a folyamatos fejlődésről.
Ez az ultimate git gud teszt. -
-
Apollo_21
addikt
Ezt most vagy nemértem vagy akkor rosszul irtam
Tehát nem az a baj hogy 100% kivan használva, hanem hogy kis fing játék és 11g-t majdnem lerabol a semmire, közbe egy Doom Ethernal vagy FH4 simán elvan 7-8al ha, szénné állitom akkor is.
Vsync nem kell mert az elég ótvarul megy. Ha limitálom is ugrál mintha nem birná a gép.
GtaV mint jelenleg fájó pont szeret beesni 40fps-re is 1-1pillanatra, pedig a hw simán elviszi. -
wolfman
veterán
De ilynekor ki kellene írja, hogy not enough memory vagy valami ilyesmi, nem az hogy fekete képernyő. utoljára ilyen nekem a Splinter Cell Chaos Theory-nál volt, amikor nem volt Shader model 3.0 képes a VGA-m.
Mondjuk ez a 6Gb is elég nevetséges, lévén kb. csak textúrák lettek részletesebbek. -
-
C. s.
addikt
Ne haragudj, nem tudtam hamarabb jönni.
Köszönöm szépen, ez tényleg bevált. Újraindítás után szépen fut a játék.
Engem is meglepett, hogy erre van szüksége.Arra van valakinek ötlete, hogyan tudnék olyan régi játékkal játszani, amit még XP-n játszottam annak idején, de most nincs kép, hiába indul el? Hang van csak. A Destination - Treasure Island (BigFish) és a Secrets of Da Vinci (BigFish) az.
-
Golden9
veterán
A harmadik.: Steamladder.
Itt már az első helyezett is téves. -
törölt tag
Közben néztem TL2 videót YT-on, elvileg lemehettem volna egy dungeönbe már, de nekem az nem volt ott, ahol a videón, illetve az aktuális küldit megtaláltam még 20 perc grind után és valóban inkább a lootról szólt.
A Divinity 2 megvan, lehet akkor megpróbálom majd azt.
Megnézem majd akkor az izometrikus játékokat, ha jól emlékszem pár hónapja talán már valaki ajánlott hasonlókat és remélhetőleg lesz akció nemsokára.
Találtam még a Spellforce sorozatot, de a legújabb részre ízt írja, hogy Multiplayer. Ez MMO-t jelent?
-
törölt tag
Nem csak a sztori, érdekelne felfedezés, mászkálás is a világban.
Amikor elkezdtem játszani a Torchlight 2-vel, akkor az első 15-20 perc jópofa volt, eljutottam az első kijelölt helyig, közben nagyjából megtanultam alapszinten hogy kell kezelni a játékot. Majd kaptam 2 küldit is és elindultam felfedezni a térképet. Ami abból állt, hogy 1,5 órán keresztül gyaktam az ellent megállás nékül, a térképen még csak a közelébe sem jutottam a 2 kijelölt helynek és ez borzasztó unalmas volt mindenféle interakció nélkül. Miközben betelt az inventory is, amit úgy tudtam volna kiüríteni, ha visszamegyek az előző pontra, majd újra elindulok az térképrész elejéről.
Lehet ezt később változik, de így az elején ez kicsit elvette a kedvem a játéktól, pedig a grafika és a környezet tetszik.
Angol egyáltalán nem probléma. -
törölt tag
Felülnézet / izometrikus nem gond, néha az irányíthatósággal van gondom.
Pl. a Lara Croft Temple of Osirisban úgy tudtam előre menni, hogy egyszerre nyomtam az előre és jobbra gombokat, így elakadtam fél óra után, mert nekem ez nagyon furán működött. Míg a Van Helsing alatt nem volt ilyen gondom, ott az irányíthatóság megfelelő volt.Deus Ex teljes sorozat megvan, vmiért az van a fejemben, hogy az fps és mindig elfelejtem.
Annyi akció van mostanában, próbálok betárazni későbbre.
Ha megvannak a jó RPG-k, akkor már csak valami jó RTS kell.
(#13594) genndy
Igen, ESO beszippantott 4 éve, onnan próbálok most menekülni.
Köszi neked is.
Az ajánlások egy idő után körbeérnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest