- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shinnokina
tag
válasz
maxika2004 #19622 üzenetére
windows movie maker. Nem viccelek. Kiválóan alkalmas és sok mindent tud. És ingyenes.
-
Shinnokina
tag
válasz
Shinnokina #19606 üzenetére
Hát ha már tanácsot kértem a fotózásra, akkor megmutatom az eredményt. Így sikerültek a koncertfotók. [flickr]
-
Shinnokina
tag
Sziasztok! Sokféle blogon olvastam tippeket koncertfotózáshoz, de néhol egymásnak teljesen ellentmondó dolgokat írnak. Pl. van, aki azt írja, magas ISO-val kell dolgozni, máshol meg pont azt, hogy inkább ne... Ti mit gondoltok? Nem vagyok profi fotós, de szeretnék használható képeket készíteni (nem munka, hobbi). Egy NX300-as gépem van a kit lencsével (18-50). Fényképeztem már vele sötétben, elég jó képeket készít, de nem tudom, mire kellene még ügyelnem, mert a koncerten mások a fények. Auto vagy inkább manuális beállítás? Arról is megoszlanak a vélemények, hogy RAW-ban vagy JPEG-ben érdemes fotózni. Teljesen összezavarnak... Ha esetleg van köztetek, aki szokott koncerten hobbiból fényképezni nem tükörreflexes géppel, örülnék néhány tippnek
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest