- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcy7
tag
válasz
*Ropi* #14804 üzenetére
Köszi a tippet, megnézem amint lesz időm!
Ahogy néztem máshogy nem is nagyon lehet beletenni a kártyát, mert kb 6-7cm mélyre kell beletenni ahova más szögbe bele sem megy a kártya.
Köszönöm a segítségeteket, megpróbáljuk kihozni belőle a maximumot(vagy is ez esetben a minimumot
) .
-
Tomcy7
tag
A kártyákat is attól kapta akitől bérelte a gépet.
Amúgy a srác évek óta promótál ilyen gépeket nem csak canon hanem más márkákákat is, szóval elég jól ért hozzá, ezért nem gondolom, hogy user error volt.
Mind 1, úgy is meg lesz majd csináltatva, csak nem ennyiért.
Mellesleg a pesti márkaszerviz adott ilyen árat, szóval feltételezem, hogy meg lehet oldani olcsóbban...
Amúgy a gáz inkább az, hogy kb 20k-ba volt a bérlés, és ha még hozzá teszem a 40k javítást, ami annyit tesz, hogy 60k-ért már "profi" fotóst is lehetett volna hívni, aztán ha neki szét megy a saját gépe, az a saját költsége... -
Tomcy7
tag
Valszeg amúgy a kártyák voltak már agyonhasználva, mert utána az olvasóban is elgörbítették a tüskét, és valszeg 1 hiba után még jobban figyelt a helyes berakásra, máshogy én sem tudom elképzelni, hogy hogyan történhetett.
Mert feltételezem egy fél millás gépben megoldották, hogy fordítva nem tudod beletenni a kártyát...
Mondjuk itt felmerül annak a felelősége is aki ilyen állapotban ad pénzért kölcsön egy gépet, hogy ilyen rossz állapotban van a foglalat vagy kártya és meg sem említi, hogy ilyenre figyelj, és akkor még elvárja, hogy a javítatás költségét te álld teljes mértékben.
Az ilyen szerintem kicsit gusztustalan. -
Tomcy7
tag
válasz
Mikisys #14793 üzenetére
Mert esküvő közben ahol pörögnek az események nem volt idő másolgatni, 2db 8gb-s kari fullon volt már és még volt egy 4gb-s ami meghajtotta a tűket.
Amúgy meg azt nem értem, hogy ilyen drága gépeknek miért van ilyen trágya foglalata, miért nincs sima micro sd vagy sima sd foglalat ahol nincs ilyen hibalehetőség?Amúgy nem az én gépen, hanem ismerősöm szívta meg vele aki eljött vele fotózni, csak ő meg úgy bérelte...
Ezért duplaszopó. -
Tomcy7
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy Canon EOS 50D gép ami ugye CF kártyás, ha elgörbítette a kártya a fényképezőben lévő tüskéket(pár db-ot) annak lehet a javítási költsége 40k ????
Kicsit hihetetlenne tűnik számomra, hogy egy ilyen tüskesor ennyibe kerüljön.
Nem láttam szétszedve a gépet, de gondolom valamilyen szallagkábeles megoldás lehet, ami nem hiszem, hogy ilyen drága.
Lehet rosszúl gondolom, de kicsit húzósnak érzem...
Szerintetek mi lehet a reális javítási költsége?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest