- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csodavas
tag
Sziasztok!
Egy hónappal ezelőtt írtam itt egy 550D-vel kapcsolatban, sajnos kiderült hogy alaplaphibás szóval, nem éri meg a javítás. Viszont találtam jó áron egy 700D-t, viszonylag kevés expoval, valószínűleg így akkor az lesz az utód. Esetleg ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? A 750D lenne a legjobb választás, de azok legalább még 50-60ezerrel drágábbak. Lehet csak önnyugtatás, de talán felesleges is lenne nekem, tényleg annyira hobbi szinten mozgok. A 700D viszont kerek 90ezer, mit gondoltok, jó választás?
-
csodavas
tag
válasz
Rapid136 #32492 üzenetére
Neked is és Jahno kollégának is válaszolva, nem a portré a fő irányvonalam. Kimondottan hangulatfotósnak(természet, város) szoktam magam hívni illetve járműveket szeretek fényképelni. Portrét csak annyiban ha a hangulathoz társul mondjuk valamelyik családtag, de kimondottan nem szoktam portrézni.
-
csodavas
tag
Nem hogy féltáskányi, hanem még egy kis szatyornyi sincs. Volt egy pár, de többet eladtam kihasználatlanság miatt. Most egy fix 50 van, amivel kihivás, de szinte mindent megoldok vele. Szigorúan hobbi szinten. Volt egy sigma 10-20 azt most kicsit sajnálom hogy nincs meg. Volt 55-250 most néha az is jó lenne. Az álmom már nagyon régóta egy 17-40L, meg egy 70-200, de ezekre egyáltalán nincs keret.
-
csodavas
tag
Semmi értelme 750D-re cserélni, ott még mindig ugyanazon az apsc vonalon mozgok akkor, a szenzor szerintem nem sokkal másabb mint az 550-ben. (Nem néztem most utána), gondolom a fókuszrendszer lehet ami fejlettebb lett. Ja, meg gondolom ki lehet fordítani a kijelzőt, na bumm. Találtam egy 60D-t jó áron, na mondom ez jó lesz. Erre kiderül hogy annyival tud többet hogy be lehet csukni, meg ki lehet forgatni a kijelzőt. Akkor inkább még évekig elvagyok javítás után a mostanival.
-
-
csodavas
tag
Sziasztok!
Tudtok e esetleg Szeged környékén olyan szakit aki canon javítással foglalkozik? Valószínűleg meghalt az AF szenzor az 550D típusú gépemben. Pesti javítós kontaktnak írtam, de sajnos ő csak október közepe/vége körül tudja vállalni. Megköszönném a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest