- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapid136
őstag
válasz
csodavas #32487 üzenetére
Hát azért egy A7 és a Sony 1,8/50-e nem annyira nagy befektetés lenne. Mondanám a hogy a manuálozás is jó játék, de egyre kevésbé olcsó. De manuális 50-est jó áron kapsz, én már 7- vagy 8 éve szinte csak manuális obikat használok. Gyönyörű portrékat lehet csinálni a nagypapa Zenitjének az alapobjektivjével.
Vagy egy A6000 és a Sigma AF 2,8/30mm obijával. Mondjuk ott a háttérmosás már... -
törölt tag
válasz
csodavas #32488 üzenetére
Sziasztok.
Egy Panasonic Lumix DC-FZ82-vel próbálnék a hálózathoz csatlakozni de nem igazán akar összejönni. Időtúllépés miatt folyton megszakad a folyamat vagyis nem ér véget rendesen a folyamat. Elvileg csatlakozik mert a munkacsoportot látja de semmi több. PC-ről nem tudom elérni. (mobillal működik minden) Kikapcsoltam már mindent. (tűzfalat, víruskeresőt, vpn-t) -
Jahno
veterán
válasz
csodavas #32482 üzenetére
A két érzékelő közt 5 év van, az mondjuk nem kevés. Bár a Canon elég bonyás ilyen szempontból, mert most a 2000D aktuális és újonnan árult belépő cuccában is lassan 10 éves lesz az érzékelő, de hát ha biznisz és megtehetik, akkor ez van. Az igaz, hogy nappal nekem sem túl sok bajom volt az 550essel, de azért fókusz meg izék, este melegedett, mint állat, hamar eldobtam a kezemből, hogy nem nekem való.
-
Jahno
veterán
válasz
csodavas #32480 üzenetére
Annyiért azért már kb. 2es van, de ha Canon APSC obijai vannak, akkor valami nagyobb cucc, 750D vagy hasonló is jó lehet. Nyilván rendszer + obikat meg mindent is már neccesebb. Én is A6000et nézek, kitobival volt tavaly 100ezer alatt, most obi nélkül drágább mert ilyen lett a piac. Szóval a fele annyi idős MILC is kemény kérdéskör tud lenni, ha 1-2 év használat után jóval drágábban adjuk el a cuccokat, mint amiért vettük. Ki hitte volna? Én meg folyton azt nézem mi a jövő, merre lehet fejlődni és előre mozdulni az is zűrös.
-
Jahno
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest