- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acula M.D.
tag
válasz
kacsyx #29310 üzenetére
A Nikon D5300 sem. Én úgy vagyok vele, ha esik az eső, akkor nincs rá szükségem, hogy a gép azonnal kéznél legyen. Ilyenkor elteszem a túrahátizsákba. Alpesi túrához szerintem a túrazsák (szemben a fotóshátizsákokkal) alkalmasabb. Lehet venni téglatest-betéteket fotószereknek is, ha plusz védelem kívánatos.
-
Acula M.D.
tag
Például [link]
-
-
Acula M.D.
tag
válasz
bghistvan #27548 üzenetére
A mobilos hókusz-pókusz(szoftveres megoldás , esetleg két kamera képéből) "rendes" fényképezőgépeken nincs. A háttér elmosása több dologtól függ. Minél nagyobb a távolságkülonbség a háttér-tárgy illetve kamera-tárgy között (a háttérnek kell messzebb lennie), illetve minél kisebb rekeszértéket(f szám) állítasz be, annál nagyobb lesz a háttér "mosása".
-
Acula M.D.
tag
válasz
GoTReX #27542 üzenetére
A hátteret jól meg kell világítani hogy tényleg fehér legyen. A tárgyhoz közel raknám a fényforrást, hogy gyors legyen a fényvesztés, így az objektum szélei már kevésbé lesznek bevilágítva, és így elkülönül a háttértől. Gyakorlati tapasztalat nélkül írom, javítsatok ki kérlek
-
Acula M.D.
tag
válasz
kriszwells #26519 üzenetére
Akkor szerinted nem egészen kettő támogatója van a projektnek? :p
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest