- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Lightroom nekem elég nehezen kezelhető, nem nagyon találom a funkciókat benne
Hydra SR: Olyasmire gondolok, hogy pl belövöm a hőmérsékletet 4200K-ra, rá akarok adni mondjuk még +0,7, vagy +1 EV-t és ahelyett hogy világosodna a kép, inkább elkezd sárgulni. Viszont érdekes, mert ezután ha áthelyezem a GIMP-be mentés nélkül akkor nem tűnik olyan szinten sárgának, tehát látszólag jól megcsinálja csak az előnézet rossz. Igazából így meg semmi értelme....
Eddig úgy oldottam meg, hogy utólag a hisztogramot tologattam ide-oda (LEVELS-CURVES), de nem hiszem el, hogy az EV +- nem állítható rendesen.
Gyanítom ez alkalmazás bug lesz. Korábban a Rawshooter-t használtam, de tudtommal ez már nem megy Vista alatt, meg igazából megvette az Adobe.... ebből lett a Lightroom....
Nikon progi is tutira van, csak azt még nem néztem....
-
Szoles
senior tag
Ezt a 2400 Twin Flash vaku lámpatestet leltem. Itt van, a lap közepén. Nem igazán értem, hogy ez csak az, ami a képen látszik, vagy vakuval együtt van, mindenesetre 100 ronggyal ócsóbb. (Az eredet ár viszont húzósnak tűnik, ha csak a lámpatestre vonatkozik.)
Ismeritek ezt? Csak Minoltához jó, vagy más vaku is el tudja villantani? (Esetleg barkácsolás egy olcsó vakuval?)
Csak úgy megakadt rajta a szemem...
-
pacorro
aktív tag
Ha a képen nem látszik, akkor miért szenvednél vele?
Nem lehet mindig makulátlan a gép, az enyémen is van mindenféle dzsuva, de nem zavar, mert nincs nyoma a fotókon.
Szerintem hagyd békén (a sűrített levegővel és a törölgetéssel is), majd ha valami olyasmi kosz lesz, ami látszik a képeken, akkor ráérsz akciózni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest