- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dangerzone #24720 üzenetére
Ez most ugye állandó fényű izzó, nekem nagyon bevált. Ha a kettő közül kell választani, én ledet vennék.
-
törölt tag
válasz
dangerzone #24510 üzenetére
Kérdés, hogy mekkora a keret rá... Nekem két nagy octoboxom van állvánnyal, 125 wattos fénycsövekkel, erre a célra ez már nagyon jó lesz. Egyetlen, 50 wattos megoldással is el lehet lenni, de azért elég hurka lesz. Érdemes a 125 wattost megvenni, nem jelentős a többletköltsége és az sosem ár, ha bőven van fény. A nagyobb méretű softboxok is jól jönnek, szép, egyenletes, szórt fényt adnak. És érdemes mindenből kettőt venni, sokkal szebb lesz a kép, mintha egyetlen fényforrással oldanád meg.
-
*Ropi*
félisten
válasz
dangerzone #24657 üzenetére
Ha délután sok fény jön be az ablakon akkor délután videózz, az ablak elé ültetve a riportalanyt! Ahhoz még lámpa sem biztos, hogy kell (ezektől az alap Mikrosatos lámpáktól nem kell csodát várni).
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #24510 üzenetére
Sziasztok. Erre a megvilágításos kérdésre tudna valaki tanácsot adni?
-
mikrofon
veterán
válasz
dangerzone #24239 üzenetére
legolcsóbb egy óriási fehér lepedőt megvilágítani, majd annak a szórt fényét használni, vagy egy viszonylag sűrű fehér függöny mögül világítani.....
Vagy lehet olcsóbb a szobád falait és a mennyezetet is fehérre festeni és azokat megvilágítani...
Ha kicsit a tárgyak, akkor meg van ilyen fehér box....
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest