Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ennyi erővel zárhatjuk a topikot, a kérdések 99%-a 1 percre van a guglitól

-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Damla Köszönet
euros boltban tálaltunk
Finom.svensson
Kicsinált ez a válasz
Mai napot viszi. -
Bjørgersson
félisten
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Miert nem a repulotarsasagot kerdezed?
-
DrojDtroll
veterán
Ha 10 embernek vasarlunk repulojegyet egyszerra akkor van valamiyen csoportos kedvezmeny?
-
bododani
senior tag
Sziasztok! Mikor áll át a telekom erre az elfogy a mobilnetem és nem lesz a következő feltöltésig dologra? Mert nekem már elfogyott de még megy a messenger mint eddig.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Szerbiában a szabadkai piacon.. itthon én még nem láttam.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Damla leginkább kis vegyesboltokban terít.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!

Hol a fenébe lehet kapni ilyen előre kivágott kocka, vagy korong alakú M3 ragasztható tépőzárat szettben venti rögzítéshez kellene. Régebben adtak ilyet a gyártók valamihez, csak már nem vágom mihez

Ugyan itt: Hol lehet kapni DAMLA cukorkát?
Kaptam kóstolásba és brutál finom 
Lidl-ben látott vki ilyet?
-
a000
őstag
Sziasztok!
Van egy oldal, ahol ki lehet lőni a spam cimeket az általam megadott e-mail címhez.
Elég sok helyen hír volt.
Valaki tudja hogy hívják? sehogy sem jut eszembe.köszi.
-
Spet
addikt
válasz
r.levente75
üzenetére
Ha jollatom aranyhal? Szep magyra nott, ranthato
(es igy teljesitve a 3 kivansagot: eheto, finom laktato
) -
Vakegérke
félisten
Genius Scorpion M6-600 egér tesztjeit böngészve egy lengyel oldalon ez a sor olvasható:
Rekonfigurować można wszystkie 6 przycisków, jednak zabrakło możliwości przypisywania nowych funkcji do ruchu rolką.Google fordító a barátom, nézzük, mit jelent magyarul:
Újrakonfigurálhatja mind a 6 gomb, de nem volt képes hozzárendelni az új funkciók a forgalom roll.Meg tudja valaki mondani, hogy ez pontosan mit jelent? Én úgy értelmezem, hogy a görgőgomb nem makrózható. Tévednék?
-
kátú
őstag
válasz
r.levente75
üzenetére
Én szóltam UPC s isminek és az csinált nekem kábelt, de igazából mindegy melyiket veszed, hát az csak drót meg műanyag, semmi más nincs benne, csak arra ügyelj, hogy elég hosszút vegyél
-
r.levente75
addikt
Ez az, köszönöm.

Rákerestem, elég nagy a szórás. Egy xbox oneba menne a másik vége. Melyiket érdemes megvenni, mert egy ezrestől indul?
-
Vakegérke
félisten
válasz
r.levente75
üzenetére
Ha erre gondolsz, UTP kábel.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
r.levente75
üzenetére
UTP

-
r.levente75
addikt
A routerből kijövő kábelnek mi a neve, ami valamilyen készülékbe viszi a netet. Olyan mint egy telefonkábel csak vastagabb és a végeken a pöckök is olyanok csak nagyobbak?
-
Ralond
tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Ezek a vízálló védőtokok érnek valamit?
Használt már valaki olyat?
Kibírná benne a telefonom, ha a vízbe mennék vele és ott használnám? -
Ispy
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére

Lehet vannak itt iparművész rendszergazdák...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként csak 6500+szállítás....
-
Met
nagyúr
Vettem IKEA-s LADDA 2450 mAh tölthető aksikat.
Jól sejtem hogy billentyűzetbe, egérbe, távirányítóba, elektromos fogkefébe jobb lett volna az 1000-es vagy még kisebb? -
ph2012
senior tag
Ha jól tudom április 11.-én jön a Windows 10 frissítés. Mire számítsak? Kiír valamit a Windows hogy elkezdi letölteni a frissítést vagy üzenet nélkül elkezdi tölteni a háttérben?
Köszi.
-
EmberXY
veterán
válasz
kovacsroli
üzenetére
Hacsak nem egy eltévedt drogszállítmányt fogtál, akkor belsőség lehetett, talán belek...
-
updog
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Közben megtaláltam, a szárny is gyurma, folyékony átlátzsó gyurma
De az még mindig áll hogy keresek egy ügyeskezű valakit, aki megvalósítaná. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
Met
nagyúr
Szombaton bevittem, a srác kérdezte mi a gond, mondtam hogy semmi csak meggondoltam magam.
Alaposan átnézte sérülés után kutatva, görgőt stb. Adott egy papírt hogy átvette. Mondta hogy hétfő-kedden megnézik a központban, de szerinte nem lesz gond és a törvényes időn belül vissza utalják a pénzt.
Kedden napközben kaptam egy mínuszos számlát és 1-2 óra múlva a pénz is megjött. -
törölt tag
válasz
kovacsroli
üzenetére
Ha számodra az alap biológiai tanulmányok alapján nem azonosítható, akkor legalább egy képet adhattál volna.
Meg egy gyártót.
De jellemzően az előhűtött hekknek ezek nem tartozékai. -
jozsi252
veterán
Nem tudjátok véletlenül hogy a következő rágógumit honnan tudnám megrendelni? Sajnos a gyártó store-jába ezt pont nem lehet.

-
updog
őstag
Sziasztok!
Tud valaki jó kézügyességű ismerőst, akár egy "hivatalos" kézművest (pl. akik a meska.hu-n is fent vannak, vagy a karácsonyi vásárokon is mindig tobzódnak), aki egy hasonló függőt meg tudna csinálni? Ha jól tudom ez sima sütős gyurmából készült. A legnagyobb gondom, hogy ilyen kis szárnyacskát képtelenség találni, pedig ez a legszebb benne, a gyurmázós részt akár én is meg tudnám csinálni.
-
kovacsroli
senior tag
Szokott valaki hekket sütni? Vettem fagyasztott hekket, az volt ráírva, hogy sütésre elő van készítve, csak be kell forgatni paprikás lisztbe és forró olajban kisütni. Ehhez képest amikor szétvágtam a belsejében voltak dolgok. Kb. 1 cm átmérőjű hosszú hengerek, mintha belek lennének.
Ezek belek? Rohadt undorító.
-
ph2012
senior tag
Korábban tudtam nézni a TV2 Mokka videóit, de mostanában nem indulnak el. Itt a weboldal: [link].
Nálatok elindul a Mokka videó és megy folyamatosan? Az ATV és a Hír TV videóit simán tudom nézni. Biztos nem a digi internet sebességemmel lehet a baj.
Köszi.
-
törölt tag
válasz
EmberXY
üzenetére
A gerincét egyben ki tudod húzni a farkával együtt. Ha könnyen jön ki, és relatíve kevés halhús marad rajta, akkor elég érett...
Ha mindenképpen enni szeretnél mellé valamit akkor javaslom az üveg alján lévő hagymát. Én pl bele szoktam tölteni a halba egy csipetet. Meg ahogy írják egy falat kenyér.Amúgy tényleg érdemes kipróbalni több gyártmányt, mert a fogási hely, és a fűszerezés változtat az ízén.
Illetve lehet venni különböző töltött fajtát is.
Nekem kölyökkoromból a gyöngyhagymás változat tetszett nagyon, de azt ma csak kevés helyen látom. -
Pont ma 1 hónapja vettünk a Zara-ban egy kabátot. Belül a varrásánál elkezdett szétfesleni az anyag, valamit vannak rajta csatok, azokról meg elkezdett lekopni a festék. Rendeltetésszerűen használtam, betartottam a mosási útmutatót (bár gondolom ez lényegtelen, mert nem tudom bebizonyítani).
Van esetleg valami lehetőségem arra, hogy kicseréljék nekem? Járt már valaki így? -
EmberXY
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Lehetséges, bár nem tudom, hogy milyennek kéne lennie, hiszen először kóstoltam. A szavatosságából még 2 hónap van hátra, ez alapján már jó ideje pácolódnia kellett...
Ma is megeszek egyet, de ezt előre felszeletelem, hátha úgy nem lesz gond a gerincével, előbb-utóbb majdcsak hozzá tudok szokni.
r.levente75: Ez lenne a hering? Az üvegben nem ilyen színű...
-
EmberXY
veterán
válasz
üzenetére
Nem a hal ízzel van bajom, hanem a nyers hal feelinggel, azt szeretném valahogy kiküszöbölni... Olajos/paradicsomos halkonzerveket szoktam enni, azokkal semmi bajom, bár nem tudom, hogyan készülnek, van-e valami hőkezelés vagy ilyesmi, mindenesetre azok gerince nem marad a számban, mint egy jégkrém pálcikája. Bár a konzervekben kis méretű halak vannak, lehet, hogy azért, nem tudom... Ma kipróbáltam a ruszlit, de az eddig megszokotthoz képest markáns volt a különbség, nem tudom máshogy megfogalmazni, mint a nyers hal feeling, ez nekem szokatlan volt, ezért kérdeztem ez ügyben, hátha én csinálom rosszul és nem magában kell ezt enni (a halkonzervet simán megeszem magában is)...
A házilag készült halételeket is szeretem, de az más kategória, nem tartozik ehhez a témához... -
EmberXY
veterán
Sziasztok!
A ruszlit (pácolt hering) mivel érdemes enni? Most először kóstoltam, de önmagában eléggé olyan feelingje van, mintha savanyú nyers halat rágnék... Azt értem, hogy valójában ez tényleg savanyú nyers hal, de hátha van olyan ízkörnyezet, ahol ez nem annyira érződik...
-
Vakegérke
félisten
Az "Itt szóltam hozzá" csomagból törölni akartam egyet, a rendszer rákérdezett, hogy meggondoltam-e. Igent mondtam, mire "403 Forbidden Nincs megfelelő jogosultság ehhez az erőforráshoz." választ kaptam.
Ezt hol kell jelenteni?
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! Az mitol lehet hogy ha barmit le akarok tolteni pl valamilyen appot, akkor a telon 1mb/s a letoltes laptopon csak 2-300 kb/s... otletek?
-
Speeedfire
félisten
philoxenia & spiritex: Köszi srácok, viszont akkor ahogy én értem, ezek idővel megnőnek. Én dísznek szerettem volna felhasználni a régi billentyűzetet, ilyen növénnyel.
Lehet, hogy valami fűmaggal jobban járnék. -
spiritex
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére

-
spiritex
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ez inkább lucernacsíra: [kép]
Én azt szeretném viszont kérdezni, hogy az lehetséges, hogy a BBank majd' 9eFt költséget vont le egy 40 eurós külföldre utalás miatt??? Oké, az igaz, hogy azt állítottam be, hogy ne osszuk a kedvezményezettel a költségeket, és csak én fedezzem őket, de ez nem sok egy pöttyet?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire
üzenetére
Szerintem retekcsíra. De nem biztos...
-
Ispy
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
A bio változatot keresd a webshopokban

-
Speeedfire
félisten
Ez vajon milyen növény lehet benne és honnan lehet beszerezni?

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
kovacsroli
üzenetére
Mindkét készülék bluetooth, kapcsolódás, majd a Nokiáról indíts szinkronizálást.
-
törölt tag
válasz
kovacsroli
üzenetére
Nincs hozzá pc-s/androidos progi ami ezt megeszi/átteszi?
Samsungnál összedugom a régi és az új telefont, elindítom a Smart Switchet, és pipával választom ki mi az amit át kell vinni az új telefonra. -
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
most költözök át egy Honor7-re Lumia 735-ről. Le vannak mentve az sms-eim, van egy outlook item fájl és egy HSH fájl.
Be tudom ezeket másolni valahova a készülékre (és ha igen, hova?) , hogy meglegyenek a régi üzeneteim?
Köszi! -
Vakegérke
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Inkább Samsung a kedvencem. E2370 szolgál, ezt is csak kéthavonta kell tölteni.
-
Vakegérke
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Az lehet, de ilyen üzemidővel nincs egyiknél se telefon. Arról nem is beszélve, hogy nekem ez tetszik.
Sebaj, kibírom nélküle.
-
Met
nagyúr
válasz
Vakegérke
üzenetére
Vám ügyintézés
EU-n belül se ÁFA, sem pedig vám nincs.
Minden nem EU-ból érkező új vagy használt, cégtől vagy magánszemélytől vásárolt dologra 22,1 €-tól fizetendő az ÁFA és ha van a vám.
Ha ajándékba kapjuk -nem adtunk érte pénzt és van ajándékozási nyilatkozat- akkor 45 €-ig ÁFA és vámmentes.
Az ÁFA és vám alap a vételár és szállítási költséggel együtt értendő.Figyelem, a szolgáltató pénzt kér a vámeljárásért. Magyar Posta 2500 Ft, futárcégek 7000 Ft körül!
A termék ára akkor így alakul: vételár, a szállítási költséggel + ha van rá vám annak az összege + mindezeknek a 27%-ának megfelelő Áfa + a szolgáltató vámeljárási díja.Ebay topicból.
Miért pont ez a telefon és onnan? -
Vakegérke
félisten
Az eBay-en találtam ezt a telcsit. Orosz honból ingyen postáznák, de (feltételezem, hogy) vám és ÁFA lenne rajta.
Cirka mennyi lenne a végösszeg tokkal-vonóval? -
Vakegérke
félisten
"A terméket olyan állapotban juttasd vissza hozzánk, ahogyan átvetted. Vigyázz rá, hogy a csomagolási elemek és a tartozékok se sérüljenek."
Gondolom, ezzel nincs probléma.Nem kell jelezni semmit, egyszerűen visszaviszed, leteszed eléjük, és kéred a cserét, vagy a pénzt. Ne légy se nyuszi, se kemény, egyik se vív ki szimpátiát.
Mondom ezt úgy, hogy ha nem is a PCX-hez, de vittem már vissza egeret, mert nagy volt a kezemhez. Szó nélkül adtak helyette értékegyeztetéssel olyant, ami már passzos volt. -
Met
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen, ezt olvastam.
De, előbb jelezni kell nekik és utána oda vinni vagy lehet egyből odavinni?
Igazából az lenne a jó ha olyan kolléga jelentkezne akinek már volt velük ilyen ügye... -
Bjørgersson
félisten
-
Met
nagyúr
Hogy működik ez a vásárlástól elállás?
Rendeltem neten a pcx-ből egy wireless egeret, nem igazán jön be az egér.
Nyilván ki van bontva, használtam 2 napot.Visszateszem a csomagolásba, fogom a számlát, visszaviszem hogy nem jött be és szeretnék elállni a vásárlástól?
Mibe köthetnek bele? -
törölt tag
válasz
customer114
üzenetére
Yayyy... YGEN!44!!4!4!! Hogy találtad meg?
NEM!
-
customer114
őstag
-
törölt tag
Üdv.
Keresek egy Youtube reklámot. A télen ment.
A főhős egy fickó világos hajjal, és bajusszal.
Elkezdi mondani, hogy férfi egy bizonyos kor felett, és mindig ura a helyzetnek.
És utána pár másodperces bejátszások jönnek.
Áll egy oroszlán előtt és azt mondja neki: Ül!
Az utcán vezényel egy vonósnégyesnek.
A liftben síró csecsemőhöz fordulva halkan annyit mond neki "Elég." és a pöttöm elhallgat.
Aranyszínű cabrio-val, 180 fokkal parkol kézifékkel, szőke mellette.Meg ilyenek.
Stílusában kicsit Old Spice reklám jellegű.... Azt hiszem két része volt a reklámnak, szerintem ha az egyik megvan akkor úgy is feldobja a másikat.
Hogy érdemes erre rákeresni?
-
Spet
addikt
FKF hulladékudvaron például
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

euros boltban tálaltunk
Finom.
Kicsinált ez a válasz

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)