- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
victoireB
csendes tag
Még egy kérdés, növényekkel kapcsolatos topicot nem találtam, remélem itt is elmegy...:
Az egyik szobanövényemet megtámadta vmi leküzdhetetlen kórság. A növény fányi nagyságú, nagylevelű, szép, magyarul nem tudom hogy hívják, latinul asszem, Brassaia actinophylla a neve. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy talán atkás vagy mi, tele van a levele színesgombostűfejnyi letörölhetetlen rovarkákkal, amelyek szemlátomást szíjják szegény növényből az életet, a levelek megfakulnak, majd megfeketednek, és összetöppedve lehullanak, kész horror. Szegénykém jelenleg úgy néz ki, hogy egy másfél méteres fa tetején lobog három levél... Még küzd, két hajtása is van, nyár elején úgy voltam vele, kiteszem, hadd pusztuljon meg az udvaron, hátha megfagy, de most, hogy már tényleg hideg van, megsajnáltam és behoztam... Lepermeteztem már rovarölő méreggel, az eredmény: az a pár levél is megperzselődött, de az atkák röhögtek a markukba, szaporodtak tovább. Vettem kimondottan atka- és tetűírtó szert is (Biola a neve), rendeltetésszerű használata mellett az atkák perverz módon szaporodnak tovább... Lassan a többi növényemet is megfertőzik!
Segítsetek mit csináljak még vele, nem akarom elveszíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kuponkunyeráló
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- TUF F15 FX506LU 15.6" FHD IPS i7-10870H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe + 2TB HDD magyar vbill gar
- Aerocool vs-92 Noctua ventikkel
- SONY BRAVIA 65 XH9096 FULL ARRAY ,VESA fali konzollal
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest