- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
rien
senior tag
száraz jeget hol tudok venni?
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
brownus
veterán
1.) sztem igen, mindenben mértékletességet kell tartani. nekem akkor szokott ha sok magvakat eszem...
h.) itt kérdezd meg: Lakásfelújító, szerelő & szakemberkereső nagy topic: víz gáz villany fűtés festés burkolás stb
-
rii
nagyúr
hello ... újabb 2 kérdést szeretmék feltenni .....
1.) a sok olivaolajtól jelenhet meg pattanás-szerű izé az arcomon?
h.) az alábbi képeken látható ház falát mivel lehet lefesteni, milyen kültéri izével?localhost: köszi a linket (:
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
tanker verimucs (:
-
rii
nagyúr
hello ...
tudom .. google, meg index, meg anyámkinja .. de a az angol font most mennyi?
310-320 Ft?
csak nert nekem még a 450 meg a 400 rémlik.
-
brownus
veterán
hi,
van egy képregényes topik de nem találom, help me plz, thc!
-
Integra
titán
valaki nézze már meg nekem a gamestar oldalán a gyu email címét és másolja már be ide, legyen olyan kedves, mert én cégből nem tudom az ő oldalukat megnézni, levan tiltva..
thx...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Grass
aktív tag
Megtudja mondani valaki, hogy így pünkösd vasárnap is nyitva tart-e az Auchan?
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
1998-ban az RTL Klub indulásakor nagyon jó meséket vetített. Volt Songokuék mellett még egy, ami nagyon tetszett, autóverseny volt benne mindig, Forma 1 féleség, de nem az. Grand Prix animére rákerestem, de youtube klippek alapján nem az volt, más anime amit én keresek. -
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék átutalni K&H-s számláról OTP-sre, de nem engedi, mert a számlaszámnak 3x8 számjegyűnek kéne lennie, és csak 2x8 az OTP-s.
Mit lehet ilyenkor tenni?
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Hörpi
tag
sziasztok
nincs valakinek ötlete, hogy honnan lehet beszerezni régi audio cd-ket, természetesen eredeti és zsír új érdekelne...
(egészen pontosan Sterbinszky-The house sound of dance tuning disco érdekelne...)
Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...
-
Integra
titán
megvan thx
már csak macintosról keresek egy játékot, az egy tankos volt, ősrégi vektor grafikás cucc.
minimal design, de jó kis hangulatos ellenfél tankok kilővős game volt...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
rii
nagyúr
válasz Integra #3468 üzenetére
a.) bassz@ meg b.) bafffameg c.) balymeg d.) b+ e.) bémeg
hogy miért is?
google-ba beírom: retal simulator download
2ik találtat
rányom
és 3ason volt ez erősítő
két baszott nagy hangfal meg itt mellettem 4 cm-e ...még most is fáj a melykasom, akkor ugortt a szivem baffameg
hogy jól jön-e le nem tufom. Elindul-e nem tudom.amúgy aki ezt nem ismerte, azt ki kell lőni a holdra, vagy sürgősen menjen el retal kurzusra ....
-
Integra
titán
emléxik még valaki a retal vagy retaliator régesrégi repülőgép "szimulátorra"????
jó kis pörgős esztelen lövöldözős volt, de baromi élvezetes.
nincsen meg valakinek???...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lúzer
veterán
hát az OFF TOPIC? azzal mi történt?
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
lúzer
veterán
-
HEro
tag
sziasztok, egy nagyon hülye kérdésem lesz
narancshámozóra van szükségem, vagyis nem nekem, hanem ajándékba lesz.
azt is tudom h milyet akarokhttp://aukcio.nlcafe.hu/item357661534_tupperware_narancshamozo.html#photo
ilyen műanyag legyen, a szín tök8
már ezer helyen találtam, hogy licitleni kell meg stb, de nembízok annyira ezekben a netes vásárlásokban
én egy boltot keresek, ahova bemegyek és azmtonodm csókolom egy narancshámozót szeretnék, és adnak egy ilyesmit
aki tudja hol van álmaim boltja szóljon
:)
-
rii
nagyúr
kopipészteld be ide
R: olyan nincs sztem
ha egy adott oldalt egy tárhelyről töröltek, és új weboldalt tölttek fel rá, akkor senki nem tudja megmondani, hogy a régi hogy nézett ki, (max, aki feltöltötte az újat, meg még 1-2 egyén)piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
R
senior tag
melyik oldal az amelyik megmutatja h nézett ki régen egy weboldal?
-
Grass
aktív tag
Meg tudja mondani valaki, hogy egy word fájlban hogyan tudom megnézni, hogy egy szöveg hány karaktert tartalmaz?
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
rii
nagyúr
tud valaki valami jó képkeretezést?
nyomtattam vagy 15 A4-es A3-as nagyságú lapot, nem akarok IKEA-s keretet venni 1000.,-/dbjáért, ezt most alacsony költségvetésből szeretném megoldani, mert csak próbálkozás ....
----- ----- ----- ----- --- ---- ----- ----- ----- ----- --- ---- ----- ----- ----- ----- --- ----
(#3450) brownus: dobtam mailt ;-D
-
ByB
addikt
válasz orkester #3456 üzenetére
Kiindulásnak nem rossz, köszönöm! A barátnőm szerint létezik olyan mikro, amibe lehet normál fémet rakni és mikrozni* vele, szerintem ez kizárt és kellenek a bizonyítékok!!!
*Nem grillezni és nem crispezni! Azt tudja sok mikro, hogy ebben a két fokozatban fémet raksz bele.
-
orkester
őstag
Csak minimálisan tudok hozzászólni, részletesebben nem teszteltem. De a miénk egy jó, márkás darab, bár nem mostanában vettük. A lényeg, hogy párszor előfordult, mikor melegítettem valamit, leállítottam megkeverni, hogy hamarabb kész legyen. De ahogy bedugtam a kanalat/villát a mikróba, megrázott. Ebből én arra következtetek, hogy elég érzékeny lehet a fémre.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
ByB
addikt
Szeretnék pontot tenni, egy hetek óta "dúló" vita végére, ami a barátnőm és köztem zajlik. Mikrohullámú sütők felöl érdeklődnék:
- Valóban mennyire érzékenyek a fémre?
- Mennyi idő után okoznak kárt benne, ha okoznak?
- Tényleg léteznek már olyan mikrok, amiknek nem árt a fém?Köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
Hali!
Emlékeim szerint volt itt a pH-n olyan topic, amiben az emberek azt ecsetelték, milyen cucc megvételét bánták meg. Viszont sehol sem lelem...és szerintem fáradt gőzös lehetett Sajna a Keresek egy topicot részleg nem igazán aktív, szóval hátha majd itt...
Köszönöm előre is
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
orkester
őstag
IIDS, ahol a 4 ülő macskát látod.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Grass
aktív tag
Ide mégis mit kéne beírnom?
[link]"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
rii
nagyúr
helló
zipzáros kis szüttyôt keresnék fényképezô gépnek ...
valami kötött stíle-t láttam havercvsajnál ... na olyat ..pls
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire járok jó helyen, de egyszerűen nem találtam igazán megfelelő topicot Az volna a kérdésem, hogy hogyan tudok beilleszteni egy youtube videót egy gamepodos írásba? Előre is nagyon köszönöm!Üdv
[ Szerkesztve ]
-
orkester
őstag
Hello!
Ez általában úgy szokott menni, hogy akkor vehetsz részt a nyereményjátékon, ha megrendeled a könyveiket. Valahol biztos volt benne egy olyan rész, ahol ezt elfogadtátok, mert anyum is volt már ilyesmi helyzetben. Már nem emlékszem pontosan, de azt hiszem amit visszaküldesz, már gyárilag be van X-elve, hogy igen kéred a csomagjukat, így bekerülsz a sorsolásba. Na a lényeg, hogy nekünk nagy nehezen sikerült lemondani a jövőbeli könyvcsomagjaikat telefonon. Érdemes felhívni őket és nagyon magabiztosan közölni, hogy nem kell a termékük. Hogy ezt a 4788Ft-ot mire kérik azt nem tudom(valamire biztos...könyvet nem küldtek?), de ha nem mondjátok le, csak jönnek majd a könyvek, meg a csekkek.[ Szerkesztve ]
-
roPHka
senior tag
Estét!
Barátnőm részt vett anno egy Reader's Digest nyereményjátékon. Hozzáteszem mégegyszer, hogy nyereményjáték, ahol szó sem volt semmi olyasmiről, hogy bármit is rendelne a "cégtől". Kitöltötte a nyereményjátékot, majd megadta a személyes, főbb adatait, többnyire csak a címét, nevét, elérhetőségét. Örült, hogy megkapta az ajándékot, meg egy ingyenes katalógust. Rákövetkező hónapra jött a magazin, és nagy meglepetésre egy csekk is. Nem foglalkoztunk vele, talán itt b*sztuk el, de úgy voltunk vele, hogy mi nem rendeltünk semmit, szóval nem fizetünk semmit. Aztán 1 hónappal később ismét megtörtént ez, majd most kaptunk egy felszólító levelet, melyben kötelezik barátnőmet az elmaradott 4788 Ft-os tartozásról befizetni.
Biztos mi vagyunk a hülyék, hiszen mi vettünk részt a nyereményjátékban, és ezekután hagytuk magunkat átverni, de ez kéremszépen hogyan működik? Ha én nem rendelek semmit ettől a tetves cégtől akkor minek küldözgetnek nekem ide bármiféle magazint meg csekkeket? Senki semmit nem írt alá, személyesen meg pláne, max digitálisan elfogadtunk valamit a nyereményjáték során, amiről max nem tudunk ezekszerint. Ilyenkor mi a teendő, mert hisz úgy érzem, hogy bár hülyék vagyunk, hogy alapból részt vettünk ilyen nyereményjátékon, de azért kicsit viccesnek találom, hogy ilyen könnyen be lehet palizni az embereket? Várnám a tanácsokat, illetve lehet kritizálni is minket, de lehetőleg építő jellegű hozzászólásokat várnék, amivel ki tudjuk védeni magunkat ebből a helyzetből, mert hogy fizetni nem fogunk az fix. Bármiféle ötletet várok. Nem olyanra gondolok, hogy "ronts neki a vezérigazgatónak nagybaltával", hanem egy kicsit ésszerűbb -esetlegesen jogi- lépéseket is megemlíthetnétek, ha tudtok ilyesmit, illetve ha már voltatok hasonló szituban.Köszönöm
-
Baboon
senior tag
Nah emberek a kérdés adott
Mi a *asz az ott az oldalán, ha meg az aminek látszik akkor hogy lehet.''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
orkester
őstag
Nem jön be a posta oldala...Nem tudja valaki, hogy ha Prémium csomagként adok fel valamit, abban már benne van az utánvétel is, vagy azért még külön kell fizetnem? Ha külön akkor mennyit(14E Ftról lenne szó)?
-
Sytex
tag
Sziasztok!
Mi annak a rendőri szervezetnek a neve amit akkor kell hívni (lehet vele fenyegetőzni), hogy ha nem vagy megelégedve a Rendőr fellépésével, viselkedésével (pl egy közúti ellenőrzésnél)?
Régen mintha tiszti nyomozóknak hívták volna őket, de ez se biztos....- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?
-
gamer0101
aktív tag
Hi All! Fura kérdés lehet, de nekikezdek:
Nekem kellene egy olyan 230V-os lámpa (ha minden kötél szakad, jó a 12V vagy 24V-os is), amit régebben használtak a rendőrségi autókhoz...csak az kék volt! Nekem narancssárga vagy piros búrás kéne.
A működése egyszerű: egy izzó folyamatosan világít (nem villog!), középen és körülötte egy parabola alakú alumínium tányérka forog, ami szétveti a fényt.A baj ott kezdődik, hogy nem tudom pontosan a nevét sem...Ha valaki tud segíteni árak szintjén, vagy link(ek)-el, annak nagyon örülnék!
Köszönöm előre is! Üdv.: gamer0101
[ Szerkesztve ]
-
Genius007
őstag
Europe - Tomorrow >> Zongora kottája kellene !
Ha valakinek megvan, vagy tudja honnan lehet leszedni, az kérem segitsen !Elöre is köszönöm !
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
kisi
aktív tag
Sziasztok !
Van egy oldal, ami egy számomra relytélyes kérdést tesz fel :
[link]
Szerintetek ide mit kéne írnom?[ Szerkesztve ]
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
A következőre keresem a választ:
Procit cseréltem a gépemben, és azóta bármilyen 3D-s alkalmazást indítok, a gép Rebootol. (3dmark, 3ds játék).
Ha alapórajelen hagyok mindent, akkor is.
Javaslat, ötlet vkinek?
Üdv. -
didros
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok miért nem elérhető ez az oldal?
http://www.mpeg4-players.info/
Végleg megszűnt volna? -
rii
nagyúr
hello
térdeplôszék ,meg gumilabda mintájára mi az amin még egyenesen _kell_ ülni?
a labda túl nagy
a térdeplôszék meg nemtom milyenpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
moma
őstag
van valami sci-fi novella vagy regény ahol valami szer hatása alatt állnak és klassznak látják a valóságot, közben meg valami lepusztult. mi a címe? (talán lem)
we all deserve a bit of luck.
-
Integra
titán
van egy ilyen headsetem
pista alatt azonnal felismeri ahogy rádugom és máris működik, és plantronics headsetként írja ki.
xp alatt viszont tök süket marad és nem is ismeri fel és be se állítja magának.
itt viszont azt olvasom az utsó hsz-ben hogy xp alatt is simán felkéne hogy ismerje. akkor nálam mi lehet a baj?
a dsp a lényeg, de pont azt nem tudom használni xp alatt, csak pistával...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
rii
nagyúr
válasz philoxenia #3429 üzenetére
tényleg (: jogos
köszönet!!! (:piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
rii
nagyúr
válasz philoxenia #3427 üzenetére
a fej alatt közveltrenül a nyele (:
nyelet magába' nem akarok/unk venni, mert nem tudjuk összerakni.
bár láttam mér ékelést meg haonló finomságokat, meg beékelni és vízbe tenni, de most hirtelen egy kész megoldás kell (:
-
rii
nagyúr
értem, köszönöm (:
akkor keresek egy kis-mezőgazd.-boltot (:
THX!
-
-
rii
nagyúr
hello
kérdeznék egy furcsát
baltát hol tudok venni jót?
-
deedee
őstag
"Amennyiben Ön bármely illegális szoftver-vadász csoportnak, zenei kiadónak, filmgyártó vagy
filmforgalmazó cégnek, rendészetnek, a RIAA-nak a tagja vagy Nekik dolgozik,
vagy kormányzati tevékenységet folytat,
A fent felsorolt esetekben Én mint HubAdmin NEM ADOK ENGEDÉLYT AZ ÖN RÉSZÉRE,
hogy a hub felhasználóinak merevlemezein található anyagokhoz hozzáférjen. Ha ön mégis
így tesz, azzal megsérti a 431.322.12 számú, az Interneten Alkalmazott Magánjogi Törvényt
és a Személyes Információ és Elektronikus Dokumentumok Védelméről szóló törvényt."ezt egy hub nyitómenüjében olvastam....Az lenne a kérdésem,hogy ez mennyire hat azokra akik a fennti sorokban szerepeltek?Csak egyszerűen kíváncsi vagyok és érdekelne,hogy volt e már valakinek tapasztalata ez ügyben....
thx
-
rii
nagyúr
köszönöm a nagylelkű ajánlatot de nem nekem lesz
régi melóhelyem költözi oda
és havercsaj Érdről mellől jár be négykeréken
meg még többen sokan mások ...bele se merek gondolni, hogy úszhatják meg fizetés nélkül.
mert az durvaazt meg tudod még mondani PLS, hogy a közelben hol lehet megállni ingyé' ?
mármint mi az a hely legközelebb, ami még nem-fizetős?
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
válasz Winner_hun #3412 üzenetére
te asztán tucc élni
mondjuk így csinájják'a nagyok, meg a bátrak, meg a pár percesekpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
marsu
veterán
válasz Winner_hun #3412 üzenetére
Az kispályás ...
Belsősáv! Elakadásjelző nélkül ...
Press any key to continue ...
-
rii
nagyúr
tudok egy olyat kérdezni, hogy BP, Mammut környékén hol van nem-fizetős parkoló (munkanapokon) ?
-
RoyalFlush
őstag
válasz RoyalFlush #3409 üzenetére
Senki sem tudja?
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
RoyalFlush
őstag
Ha az ösztöndíj átlag 4,366666..7 (131:30), akkor miért 4,36-ot írtak be? Nem kellene 4,37-re kerekíteni? Van esetleg vmilyen spec szabály? Tud ezzel kapcsolatban valaki érdemi infót adni? Előre is thx
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Integra
titán
hol másolják ki a nokia telefonomból a telszámokat és neveket és sms-eket és töltik át a sonyerikszonomba????
ilyenkor.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
rii
nagyúr
hello
a Kázmér és Huba-ból van egy kép, hogy a Kázmér lepisálja a APPLE logóját..
nem találom google-on . tud valaki segíteni?
-
czollnerg
aktív tag
tudna valaki segíteni? [link]
-
Olcsi
senior tag
Tud valaki olyan bankról, pénzintézetről, amelyik átvállalja az előző pénzintézetnél vezetett bankszámlán lévő hitelkeret összegét? Ha van ilyen, melyik lenne a legkedvezőbb?
-
Gambit
őstag
Sziasztok!
Légyszi, ha tudtok, ajánljatok olyan ingyenes web hosting lehetőséget, ami támogatja a FrontPage-es honlapokat! Lehetőleg minél egyszerűbb kéne. Köszi!
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Szten Márs
nagyúr
Semmi, úgy néz ki benéztem valamit
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
kössz a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- LEGO klub
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest