- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Macrodroid
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz (Bundás) #1199 üzenetére
A Vanish tényleg nagyon jó. A hipo amellett, hogy büdös nem is mindig hatásos. Szóval vegyél Vanisht, mert még később is hasznát fogod venni.
2 gyerekem van, és minden foltra ezt használom. Fű, lekvár, gyümölcs, kakaó...stb, mindent kihozott eddig.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
(Bundás)
addikt
Két hetes vörösbor foltot ki lehet szedni valahogy fehér nadrágból?
-
peterszky
őstag
valaki nem tudna nekem találni valamerre egy kézzel rajzolt képet egy pontyról? fél órája keresem és még nem találtam
What else you gonna do on a Saturday?
-
rii
nagyúr
válasz Viktor0610 #1191 üzenetére
tényleg az ... köszönöm!
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
megvan a lehetséges Bartók Béla út. De az elég hosszú ...
kép: [link]
Budapest Budapest, Sasadi út 7:17 104.1
Budapest Budapest, Bocskai út 7:20 106.3
Budapest Budapest Petőfi híd, budai hídfő 7:24 107.9
Budapest Budapest, Népliget 7:30 112.7
Bocskai megvan, Sasadi nincs ... :-/piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
budapeste érkezik ma egy busz, a Népstadionhoz Veszprémből.
de a népstadion előtt 5-10 percel megáll egy Bartók nevű helyen is.
az lenne a kérdésem, ez hanyadik kerületben van?
www.terkepek.hu oldalon, ha megtalálná valaki, mentse már le nekem a kiadott képet (képként), és löjje már fel a imageshack.us-ra Adásvételt bonyolítanék.
vagy csak mondja meg, mely utcák veszik körbe, nagyjából.
köszönöm.
[Szerkesztve]piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
törölt tag
válasz littleNorbi #1184 üzenetére
Ha ilyen írásmóddal keresed, akkor ne lepődj meg ha semmit sem találsz.
A hivatalos oldalon van egy adatbázis, nekiállhatsz tükrözni: [link] -
Digital
addikt
válasz littleNorbi #1186 üzenetére
Csak nem mindenki számára elérhetően...
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Digital
addikt
válasz littleNorbi #1184 üzenetére
Ez engem is érdekelne,de attól félek sehonnan
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
littleNorbi
aktív tag
Honnan lehet letölteni a Guines-rekordok könyvét ?
-
Winner_hun
titán
Van itthon egy TRION TR-6215 típusú 5 colos TFT színes TV-m. Mennyit érhet kb? Mert sehol sem találok infót róla
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
brownus
veterán
hey da, honnan lehet letölteni az elvira frissítését? az oldalokun nem találtam
-
föccer
nagyúr
Hiz.
Ha bemegyek egy földhivatalba, akkor olyan ingatlanrol is kérhetek hivatalon tulajdoni lap másolatot <adásvételi szerződéshez>, ami semmilyen tekintetben nincs a nevemen?
thx.
üdv.: föccerÉpítésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Sátán44
addikt
All seeing eye-t aki használja segítsen, ha tud!
Köv lenne a problémám: (Egyforma netünk van) MOHAA-val játszunk!
Barátnőmnek feltettem és crackeltem is,de neki nem hoz annyi szervert,mint nekem A beállítások is ugyanazok. Próbáltam már uninstallálni és újra feltenni,de semm változás.Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!!! Kiakartam tömöríteni több fájlt egy épfájlba de hiba lépett fel. a következőket írja:/fájl elérési útvonala/ Packed data CRC failed in.../fájlnév/ The volume is corrupct.
Valami megoldás?:SS Tudtommal a CRC az valami olvasási hiba. Egyébként dvd-ről lettek a fájlok átmásolva gépre.
[Szerkesztve]Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Kephamos
addikt
Valamilyenoldalt keresek, ahol a távolsági buszok menetrendjeit találom. Olyasmit, mint az elvira.hu. Előre is köszi.
-
bobsys
veterán
Volt valaki idén Olaszroszágban? Jesolo környékén esetleg? Az ottani árak érdekelnének mint pl: kaja, bor, sör meg amit úgy általában vesz az ember.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
rlazol
veterán
Tudja vki, hogy a Cápati és cápeti c. mesének mi az angol címe?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
törölt tag
válasz littleNorbi #1171 üzenetére
Ha elolvastad az Alapelveket )márpedig ezek elfogadása a reg egyik alapfeltétele), akkor tudnod kell, hogy a warez tiltva van.
-
littleNorbi
aktív tag
Van PH!-n serial számokkal foglalkozó topic ?
-
Jester01
veterán
Van valakinek tapasztalata szegélyfűtéssel? Új építésű házba szeretnék ilyet, neten mindenhol azt írják, hogy hú de jó meg energiatakarékos meg minden.
Viszont most az egyik fűtésszerelő olyanokkal ijesztget, hogy drága lesz, mert 90 fokos víz kell bele és hasonló. Szóval döntenem kellene, segítsetek lszi...
KösziJester
-
bobsys
veterán
Hogyan lehet megoldani a Freemail-nél, hogy az elküdött leveleket is letudjam szedni Outlookal vagy The Battel? Gmailnél megy a dolog, ott ha a weben írok leveleket a mail kliens leszedi azt is.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Tipi
tag
szerintetek mit csináljak 1 nf7 es biosszal?
mármint chip el
[Szerkesztve]Jealousy - Lucy
-
(Bundás)
addikt
Borral foglalkozó topic nincs a fesztiváloson kívül?
-
alitak
senior tag
válasz God Vazzeg #1162 üzenetére
Hát igen, nekem nem kéne nagyon extra dolog, és lehetőleg az ingyen határán kéne. Szerintem aki ilyenekkel foglalkozik, akár hobbi szinten, annak max fél óra lenne.
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
pemete2
csendes tag
válasz Bernardo20 #1159 üzenetére
Úgy tudom,nincs kötelezettség.Szerintem is be lehet fagyasztani,de ezekre kérdezzél már rá pontosan,mert nem nagyon néztem át a mostani jogszabályokat.
-
alitak
senior tag
Van itt vki, aki képszerkesztéssel dolgozik? Kéne nekem egy logot csinálni zenekarnak. Alapanyag elméletileg van, csak sajnos én nem tom megcsinálni.
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
Bernardo20
őstag
válasz Bernardo20 #1156 üzenetére
-
Bernardo20
őstag
válasz pemete2 #1150 üzenetére
köszönöm a válaszokat.
a vállalkozóit csak addig szeretném kiváltani amig felveszem a pénzem(szakitok a céggel).
aztán adom is vissza. ezért is kérdeztem,hogy milyen kötelezettségeim lehetnek a köztelévő állapotban. csütrtökön intézkedem.
egyébként be lehet fagyasztani a vállalkozóit? (úgy tudom igen). ennek mi a menete? -
bobsys
veterán
1nöl hány négyzetméter?
-
Kain
senior tag
válasz God Vazzeg #1153 üzenetére
Megprobáltuk ezt,sajnos nem jó.Vicc egyébként h mindne héten le van mentve az egész adatbázis,de az se működik.
-
Kain
senior tag
Gyerekek I need help!
Valószinűleg betörtek a serverünkre (ez még nem bizonyitott),és az Exchange Server megadta magát ennek hatására,az elmúlt 2 év leveleivel együtt.Van egy olyan progi h Recovery for Exchange Server,de csak demo van belőle,ami szart se ér.Kéne nekem valami inygenes megoldás a problémára,vagy egy tört,crackelt verzió.Vagy bármi amiből a priv1.edb -fileből ki tudom nyerni a levelezést.Jelenleg az exchange se megy.Sztema tört valami volna leggyorsabb járható út.
Adminok udom h tiltott a warez,de a jó ügy érdekében,ne töröljétek a postot,meg is venném azt a softot,de nincs rá idő! -
ipgirl
tag
Valaki meg tudná mondani, hogy a 4-6 villamoson most mindenkinek ingyen lehet utazni az EB ideje alatt, vagy csak azoknak, akiknek van az EB-re jegyük?
''Aki az embereknél eredményt akar elérni, kell hogy szeresse őket.''
-
pemete2
csendes tag
Ez majdnem ua.Mivel Bernardo20 főállásban tanuló jogilag olyan mintha nyugdíjas lenne.Mármint adó és stb szempontból.Csak akkor lesz gond evvel,ha el végzi az iskolát.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz Bernardo20 #1146 üzenetére
Én hallottam valami olyan lehetőségről, hogy pl. nagyszülöd nevére váltod ki a vállalkozóit, így minimális fizetési költség van(mivel nyugdíjas nevén van) és használhatod ugymond te is. De kérdezz még meg valakit erről. De nekem állították, hogy ezt meg lehet játszani.
- http://pazsitz.hu -
-
Dylen
senior tag
Hali!
Azt a honlapot keresem, ahová saját képünket tölthetjük fel és valami féle kalkulátor, vagy nemtudom mi, kiszámolja, hogy melyik ismert emberhez hasonlítunk a legjobban, és hány %ban. Ismeri valaki? Aki tudja, légyszi írja meg a címét!bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
pemete2
csendes tag
válasz Bernardo20 #1145 üzenetére
És is úgy tudom,ahogy a cégednél mondták.
-
Bernardo20
őstag
pls help mert csütörtökön váltanám ki.
-
Bernardo20
őstag
ez azért lehetséges,mert a cég RT.ként dolgozik és minden munkatársának számlaképesnek kell lennie. És más sem veheti föl a pénzt,mivel névreszól..
Sokszor rákérdeztem,hogy más lehetőség nincs-e,azzal érveltek,hogy akkor állami alkalmazottként dolgoznánk és levonnák a mindenféle járulékokat és megkapnám a felét.és ezért vette a cég föl ezt a formát,az már máskérdés, hogy a vállalkozói után is fizetni kell mint az állat.. Ezért is kérdeztem, ha főállású tanuló vagyok akkor mi a helyzet,mert a cégnél azt mondják,hogy akkor a munkahely fizeti ki a TB-t meg hasonlókat. és nekem csak az egészségügyi hozzájárálusát kell fizetni.
én is csak ennyit tudok. -
doc
nagyúr
válasz Bernardo20 #1143 üzenetére
ugyan nem értek a témához, de kizártnak tartom, hogy ilyet lehet: csak akkor veheted fel a pénzedet ha... ez nonszensz!
szerintem nézz utána vmi jogi fórumon, én tuti nem hagynám hogy kib@sszanak velem... -
Bernardo20
őstag
Sziasztok!
Egy fontos kérdéssel fordulnék hozzátok!
a munkahelyemen ahol eddig dolgoztam,közölték hogy csak úgy vehetem föl az eddig megkeresett pénzem, ha vállalkozó és számlaképes vagyok.
ezt a munkát én nem szeretném tovább csinálni,de a pénzemet ki kell vennem(120k).
az kérdésem,hogy miután kiváltottam a vállalkozóit 12.5k-ért és fölvettem a pénzt milyen procedúra fog következni. Főállású diák vagyok(fősuli) igy a főnököm szerint nem kell se TB-t se semmit sem fizetnem az Echo-n kivül. igaz ez?
a visszaváltás elvileg illetékmentes,de ennek mi a pontos menete és ideje?
csak addig szeretném felvenni a vállalkozóit amig meg nem kapom a pénzem.
köszönöm! -
chungee
addikt
Hali!
El akarom adni a kocsimat, milyen portál ajánlanátok? Ott ahol nagy a látogatók száma.
Köszi! -
törölt tag
válasz bőrdíszműves #1135 üzenetére
Fenti fekete csík -> adataim.
-
bőrdíszműves
csendes tag
helloA LL !
nkm egy ojn problémám lenne, hogy sehol és sehogyan sem tudom módosítani a profilomat! (mailcím, elérhetőség stb ...) a nevem linkjén belül csak megjenelniti az adataim, de módosítani nem tudom !
h arossz hejen keresem , vagy ha bkinek bmi ötlete van plz iron! vagy ha olvas egy admin, akkor ha nm lehet mit kezdeni az ügyel, kérheték Tőletek egy módosítást????
előre is thxgyere és varras egy frankó mintát:D
-
FehérHolló
veterán
A másik kérdés, ami kicsit fontosabb lenne: Hogy lehet rendeltetésszerűen kibontani egy vákuumcsomagolású, őrölt kávét?
Egyelőre csak a ''beleszúrom a kést a közepibe, azt elhasználom az egész zacskót'' verzió megy. Sehol egy perforáció nincs rajta, se semmi.
VAN der BOSS: Hát ha össze akarom verbuválni a pénzt a számgépemre, akkor muszáj. Az igény nagyobb, mint az anyagi keret. Két megoldás volt rá: 1. csökkenteni az igényt; 2. növelni a keretet. Én inkább az utóbbi mellett döntöttem.
[Szerkesztve]Skynet is real. It's called Google.
-
@rglaaf
veterán
válasz FehérHolló #1132 üzenetére
miva megint wörk? Ráadásul amikor agyon akarom nyomni őket, elugranak... lehet be vagy már lassulva...
PSN:BiZzare_0 ️
-
FehérHolló
veterán
Mit esznek ezek az apró, kicsi, fekete/szürke/barna, hosszúkás bogarak, amik itt mászkálnak a soha le nem takarított melósasztalomon?
Ráadásul amikor agyon akarom nyomni őket, elugranak...Skynet is real. It's called Google.
-
nyávogi
tag
Sziasztok,
a barátnőm szeretne letölteni vhonnan collage maker progit, de a 30 napos verziót egyszer már letöltötte. Honnét lehet valami hasonlót letölteniaz alkohol nem adja meg a választ, de legalább elfelejted a kérdést...
-
jerry11
csendes tag
Sziasztok!
Most megyunk horvátba...
Kérdés:
Érdemes-e kiváltani a nemzetközi tb kártyát, vagy a síma utas biztosítás fedezi az orvosi ellátásokat...
előre is köszi a segítséget!
üdv -
rii
nagyúr
köszi a válaszokat!
Én szerettem volna kíhúzatni a rossz fogamat, mert megcsálta ugyan a doki 1 hónapja, de nem akarja az igazságot, eléggé érzékeny, meg minden, viszont kihúzott fognál meg a felső nem találkozik foggal, akkor az meglazul, a kihúzott fog mellettiek pedig elkezdenek befelé dőlni, és ''megindul a romlás'' .. az ügyeletes szavaival élve ... na de megyek a fogászat topikba, asszem van ilyen ...piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
Van fogorvos rendelés TB alapon?
Nincs pémzem most fogorvosra, viszont sürgősen el kell mennem egyhez.piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
szállitó
senior tag
válasz FehérHolló #1109 üzenetére
ha az ingyen sms küldöt használod csak az adatforgalmat fizeted
-
bobsys
veterán
válasz SPDeluxe1.0 #1116 üzenetére
próbáld meg a neten fellelhető anonym proxykon keresztül elérni, bár erre nem sok esélyt látok. Akkor viszont marad a munka
-
(Bundás)
addikt
Hanyadik hét ez a hét ez évben?
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Ma reggel melóhelyre érve ( kb fél 6 felé ) arra lettem figyelmes letiltották a cégnél az iwiw.hu-t.Semelyik formájában ( iwiw.net, wiw.hu ) nem műxik,múlt héten még működött.Esetleg akad itt olyan,aki tudja hogy miképpen is lehet ezt megkerülni?Ha valaki tud segíteni,akkor ne tartsa magában,pls!Ez a probléma akkor válik majd igazán érdekessé,ha a site letiltója is olvasgatja e sorokat,akkor meg azért lenne jó ha feloldaná a tiltást!
THX a válaszokat!"oh no the devil has a code for god mode!!!"
-
rii
nagyúr
ilyen lyuggatott vasat hol lehet szerezni? vagy csináltatni .... [link] szám.gép. moddoláshoz kell .... esetleg valami jó kis roncstelepet nem tud vki BP környékén?
[Szerkesztve]piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
FehérHolló
veterán
válasz FehérHolló #1108 üzenetére
Azt mondta: ''Menj a fenébe! Mi vagyok én, orvos? Mi csak mérjük, az élő szervezetre nem tudom, hogy mennyi a káros.'' - Lehet, hogy meg kellett volna várni, amég iszik egy kávét.
Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
Táblázat ide, táblázat oda, én a múltkor Westeles telefonról (értsd: T-Mobile) ugyanannyiért küldözgettem Franciahonba és Horvátba az SMS-eket, mintha itthon lennének azok, akiknek küldtem. Ha nincs szerencséd, akkor azóta változott. Különben meg T-Mobilenál van egy olyan rész, hogy külföldi számra küldött SMS (asszem 40 forint). Pannonnál is kereshetsz.
Skynet is real. It's called Google.
-
Nimda
addikt
Ismeri valaki ezt a játékot?...[link]...(Shaiya:Light and Darkness)...annyit tudok hogy szerepjáték,de hogy melyik platformon jelent meg (ha egyáltalán kiadták),nem tudom......sajnos a japán nyelv nem az erösségem......(már ha japán)
-
The DJ
addikt
válasz Viktor0610 #1104 üzenetére
Hú, köszi a részletes tájékoztatót.
Az a helyzet, hogy a kedvesem Franciaországba ment majdnem 3 hétre és nagyon hiányzik
Megígértette velem, hogy nem fogom költségekbe verni magam, de nem bírom ki.
Ha mást nem akkor legalább sms-t írnom kell neki.
Jómagam Pannonos, előfizetéses lennék, de most kicsit eltévedtem...
A párom T-mobile-os feltöltőkártyás mobilt vitt ki.
Megkapja az üziket vajon?
És ebben az esetben melyik táblázatot kell néznem?
Sorry a láma kérdésekért, de ez fekete folthttps://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
The DJ
addikt
Üdv.!
Nem tudom hol kérdezzem, ezért itt teszem.
Mo.-ról Franciaországba mennyibe kerül kb. egy mobilhívás?
Valamint egy sms díja megközelítőleg mennyi lehet?
Tudom, google, meg társai, de ettől most eltekintek
Előre is THXhttps://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest