Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz spista222 #2396 üzenetére
Értem. Köszönöm szépen segítségedet, ezeket nem tudtam. A memónál ha 1333asat veszek, az menni fog a procival, vagy esetleg szinkronizálni kell vele?Csak mert úgy rémlik, hogy a 1066ossal megy szinkronban. Vagy ez hülyeség?
Köszönöm a választ.[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
spista222
addikt
Szia, az N68 csak HT1 et tud(1000MHz) ami legfeljebb 2 magos procikhoz elég.
Vagyis neked a jó választás a 880GM-LE. Elvileg viszi a 6 magos pocikat és lényegében a tied is az két letiltott maggal vagyis azt is vinnie kellene.
A memóriáról csak annyit tudok mondani hogy nekem 1333 és1600 között nincs különbség teljesítmény terén egy x2 555@ x3 B55 el, de szerintem ha 6 magos lesz a gép vagyis sikerül aktiválni a két letiltott magot ahhoz már kellene az 1333 as memória legalább. -
spista222
addikt
Nem láttam még olyan win7-et ami ne evett volna meg integrált hálókártyát. Szerintem ahhoz nem kell driver. A hanghoz én se tudok mit mondani azzal sok szívás van.
Boogie33: meg kell nézni hogy a lap hogy támogatja a dual channelt ha különböző színűekben akkor a DC-ről le kell mondanod de menni fog a gép. Intelnél találkoztam olyannal hogy nem mindegy melyik slotokba rakod a rammokat AMD-nél még nem.
-
nappa
tag
válasz Kobold190 #2390 üzenetére
én használtam vettem szóval nekem nincs garim. de valaki nézte egyszer és az sn. number alapján még garis. szóval ha tud valaki valakit aki tud gariztatni olcsón az is jó
Ha megkötöttük az üzletet és minden rendben ment, kérlek adj egy pirosat!*** nappa felhasználónak 35 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! De amúgy 42 :D***Postára garit NEM vállalok!
-
Yeffy
veterán
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.
Olyan kérdésem lenne, hogy tegnap vettem egy Phenom II X4 960T procit, ami, mint kiderült, nem jó a mostani alaplapomba. Így alaplapcserére szorulok.
A régi lap/memória párosból ez a két típus jön ki:
AsRock N68-GS3 UCC, ill 880GM-LE.
Na a kérdésem az lenne, hogy ezek a lapok viszik hiba nélkül ezt a procit? Csak mert a CPU listán szériaszám alapján nem találtam meg az enyémet. Illetve a plusz két mag feloldása után - ha jók értelemszerűen - is fogják bírni? Táppal nem lesz gond, csak ez az AM3 rész nekem kimaradt. Jó nekem az nV-s lap is, ha viszi.Illetve egy kis off: 1066os ram elég otthoni használatra? A boltos szerint bőven, neki is az van, árban is jó.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Yeff
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Kobold190
aktív tag
gari gondolom nincs rajta, hát igen asus, sokan mondják h a gigával is elég sok a gond, de nekem 6 asusból 5 nek baja volt, gondolok itt a biosz elfelejti a beállításokat, a lap bazi sok áramot ad a procinak( 2 V szegény 3000+ os 170 fokos volt és nem kapcsolt ki a gép ), sata kontroler meghibásodása.....
-
nappa
tag
válasz Kobold190 #2388 üzenetére
tudom, csak az a baj hogy ha el szeretném majd adni akkor igy tuti kevesebbet adnak érte mert a hozzá nem értők azt fogják hinni hibás!
meg idegesit is hogy volt egy jó alaplapom és most már nem annyira jóHa megkötöttük az üzletet és minden rendben ment, kérlek adj egy pirosat!*** nappa felhasználónak 35 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! De amúgy 42 :D***Postára garit NEM vállalok!
-
nappa
tag
válasz spista222 #2375 üzenetére
hát felismeri de recseg és ahogy mozgatom az egeret mégjobban recseg!
és az lehet hogy a driver rossz mert leformáztam a gépet és feltettem egy új wint és még szűz és azzal is ugyan ez[ Szerkesztve ]
Ha megkötöttük az üzletet és minden rendben ment, kérlek adj egy pirosat!*** nappa felhasználónak 35 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! De amúgy 42 :D***Postára garit NEM vállalok!
-
atesss
addikt
válasz spista222 #2341 üzenetére
Utánanéztem a hang és LAN vezérlőnek Win7 driver ügyében, és nem túl jó a helyzet.
A P5VD2-MX SE -n "Azalia ALC660" van, ami mint kiderült az jelenti hogy Realtek. De hogy miért esett az Asusnak nehezére ezt kiírni...
Ehhez tehát van driver, méghozzá decemberi.
Régen nem szerettem a Realtek-et, de mostanában megszerettem őket, mert nekik tényleg van terméktámogatásuk. Lehet ugyan, hogy néhol az alaplapgyártó drivere tartalmazna módosításokat, plusz funkciókat; de ha nincs az adott oprendszerhez, akkor hiába...A P5VD2-MX-en viszont ADI AD1986A van, nekik semmi nincs az oldalukon.
Tudom, mert pár napja kerestem épp ismerősnek egy kicsit régebbi Asus P5GV-MX-hez, amin ugyanez a chip van.
Máshol hol próbáljakA LAN is Realtek, mindkettőn ugyanaz: RTL8201CL 100/10 LAN , gondoltam akkor ahhoz úgyis van, meg sem kellene néznem. De aztán még sem találtam;
10/100-as PCI-osakhoz: [link]
RTL8100B(L)/RTL8100C(L)/RTL8101L/RTL8139C(L)
RTL8139C(L)+/RTL8139D(L)/RTL8100(L)
RTL8130/RTL8139B(L)
10/100-as PCI Express-esekhez: [link]
RTL8100E/RTL8101E/RTL8102E-GR/RTL8103E(L)
RTL8102E(L)/RTL8101E/RTL8103T
RTL8401/RTL8401P/RTL8105E
RTL840282xx-es egyáltalán nincs közte.
Akkor ehhez honnan vadásszak ?
Vagy lehet elírta az Asus a chip számát ? Két lapnál is az azért túlzás lenne, de asszem megnézem majd du. fizikailag is. -
Boogie33
senior tag
Hali. Segítsetek légyszi , van nekem egy Asrock 890 GX Extreme 3 lapom , a kérdésem az lenne hogy memoriát lehet esetleg úgy használni hogy csak a két fehér foglalatba teszek , mert ilyen ramot akarok venni de úgy nézem hogy a Noctuátol nem fér be.
"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
Alienh
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám van egy msi k9ag neo2 digital alaplapom.Na már most a pci-e vgat nem akarja felismerni, csak az alaplapival indul.A kártya jó és szerintem a pci-e slot is üzemel mert a kártya kb üzemi hőmérségletre melegszik ha benthagyom(passzív hűtésű).Elvileg a biosban kellene lennie egy ilyen menünek.Nekem az utolsó ahol a vga chipet ki lehet kapcsolni nincs meg.Az msi live updattel frisítettem a biost de utánna se jött elő ez a menüpont.Mit csinálja várom az ötleteket.
-
nappa
tag
köszönöm a válaszokat!
igen akkor veszek bele egy sima kártyát és arról megy majd!
amúgy egy asus p53e pro alaplapról van szó!Ha megkötöttük az üzletet és minden rendben ment, kérlek adj egy pirosat!*** nappa felhasználónak 35 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! De amúgy 42 :D***Postára garit NEM vállalok!
-
DJ WOKKY
addikt
Bizonyos esetekben még igen javítható,viszont a javítási költségük az esetek többségében nem reális árú. Ezért szokták inkább azt javasolni, hogy tiltsd le és vegyél bele kártyát.
Vagy új alaplap. Sokszor még így is olcsóbban megússza az ember, főleg ha 10k alatti az értéke az alaplapnak.[ Szerkesztve ]
-
nappa
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ha egy alaplapon tönkremegy a hangkártya azt lehet még javítani?
-
Kobold190
aktív tag
szerintem ha jól működik a cucc így akkor kár vele foglalkozni, meg amilyen ..... a gariztatásnál, a végén még rád fogják h te rontottad el.
-
Virag.h
tag
775-ös foglalatba melyek a legjobb tuning lapok(csak gigabyte) amivel a lehető legnagyobb fsb érhető el?
Ja és még fontos, hogy ddr2-es legyen
[ Szerkesztve ]
-
Sixty21
aktív tag
válasz CoolMan #2355 üzenetére
Van mikor a prime 95 8 órát is megy 2 és 4 maggal is.
Fsp 400-as táp.
Most nem is használom az m4a785td-m evo lapot mert mindig lefagy ezért most egy m2n sli lapban vagyok. Uj rendszer+csak a driverek semmi más és akkor is fagy. 2104-es legújabb bios van raja. gondolkodtam,hogy frissítem egyel régebbire de félek,hogy lefagy közben.[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy hány Pirosom van!
-
Sixty21
aktív tag
válasz DonThomasino #2353 üzenetére
Igen letiltottam. Probléma akkor is megmaradt sajna.
Akkor is lefagy. Már az ideg vág szét teljesen.[ Szerkesztve ]
-
Sixty21
aktív tag
válasz CoolMan #2350 üzenetére
1333 mhz-n ketyegnek. van mikor 2 óra bf3 után dobta ki és van mikor 5 perc alatt. és van mikor totálisan befagy a gép. próbáltam mindent beállítani a memóriánál kézzel de hiába az is most auto-n van minden(1333)
Kingston Hiperx-el is ezt csinálta ram csere(corsair vengeance) és a probléma nem marad el[ Szerkesztve ]
-
Sixty21
aktív tag
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Újra tanácsért fordulok hozzátok. Asus m4a785td-m evo lapom elkezdte megint a hülyeségét. Ezt az üzenetet mi okozza? Mindig ezt dobja ki.
Win7 sp1 x64, nvidia legújabb driver(régi driver-rel is ezt csinálja)http://kepfeltoltes.hu/view/120224/SDC19555_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
válasz spista222 #2344 üzenetére
f***a
ááá... akkor marad is igy. sokat számit a külsö és a belsö is! fanatikus vagyok ilyen téren. Engem már a PS2 átalakitó is frusztrál, de azt még megszokom!
Vazze 21 században igy legyártani egy billentyüzetet. Jó hogy nem kell külön 220-ra dugni!Érdekes, más még nem kérdezett hasonlót? Gondolom másnak is van ilyen billentyüzete... Vagy ez a lap gyengesége? Valaki nemsokkal utánam hasonlókra panaszkodott.
Gyönyörü amugy ez a lap. Pont illik a dizájnba, viszonylag sokat is tud de mégis csak egy Asrock... vannak bajai!
-
G4ga
őstag
válasz spista222 #2335 üzenetére
tehát sokat eszik a G510 és ez okozza a problémát?
Érdekes azért, volt G15-is, az is kijelzös ugye + azon volt 2db USB port amibe néha dugtam pendrivot és simán ment és nem voltak ilyen problémák.
Mindegy, marad akkor a PS2 atalakitós történet, hisz ahogy akkor szavaidból kiveszem más megoldás nincs akkor? -
spista222
addikt
Win 7 hez általában nem kell driver. Én egy P5VD2-MX-re(nem SE) raktam win 7-et e6600-al és gond nélkül ment. Amit nem szeretett az az Integrált VGA-volt. Amennyire tudom még XP-hez sincs hozzá rendes driver nem hogy 7-hez. Ezt lehetett orvosolni külső vga-val. Amivel még sok baj szokott lenni az az integrált hangkártya mert általában ahhoz sincs driver 7 alá(most nem emlékszem hogy ez alá volt-e).
Egyébként egy régebbi WD green hdd-t gond nélkül felismert jumperolás nélkül de nem emlékszek már SATA hányas volt. -
atesss
addikt
válasz spista222 #2337 üzenetére
"Ha nem VIA, SIS-chipsettes alaplapot használsz"
Na igen, ezért is óvakodtam tőlük mindig, ha ismerős akart ilyet venni (akár laptopban is), akkor gyorsan lebeszéltem. Hiába olcsóbb, ha utána meg csak a szívás van vele...
Ezt a lapot sem én vettem, hanem lomtalanításon találtam, egy vinyó nélküli egész gép részeként.
De tökéletesen működik.
Illetve nem telepítettemmég rá oprendszert, szóval a merevlemez vezérlő még nem lett kitesztelve. De felismerni felismert egy régi Maxtor Sata vinyót (Biosban), IDE-ről meg ment az ODD, és Live linux alatt egy napig Prime stabil volt.
Meg van egy Asus P5VD2-MX SE-m is, az egy ismerősnek fog menni majd; ezt is kaptam egy régi gépből. [link]
Ez ugyanolyan chipsetes, csak nincs rajta a JMicron vezérlő(és így E-Sata sem). Meg egyáltalán nem lehet húzni Biosból; azaz még amit a nem SE verzió tud, az FSB emelést (300-ig), ennél még annyit se lehet.
Azt még meg kellene nézni, hogy fel lehet-e rakni erre Win7-et.
Tárólóvezérlő szempontjából lehet ezzel baj ? Pl. nincs Win7-re Sata driver, és problémát okoz ?
Realtek hang drivert biztosan vadászok hozzá, Audio-t is talán.
Integrált VGA-hoz meg szrencsére nem kell, mert arra a célra már megy bele egy Geforce 7300.
De a nem SE laphoz még kellhet.
Korbenézek a VIA honlapján, mit kínálnak hozzá...[ Szerkesztve ]
-
spista222
addikt
Ha nem VIA, SIS-chipsettes alaplapot használsz akkor nincs probléma se sata2-sata1 se sata3-sata2-sata1 között. Ettől függetlenül véletlenszerűen előfordulnak kompatibilitási hibák vezérlő és tároló közt amit csak próbával lehet kipróbálni. Azt nem tudom hogy az SSD-knél az átvitel állítható-e de hdd-knél biztos.
Nagy valószínűséggel a 160 as HDD-t vissza kell jumperelni vagy szoftveresen állítani SATA1 re, de ez egyből kiderül mert nem fogja felismerni ha nem váltottad át SATA1 be.
-
atesss
addikt
válasz spista222 #2335 üzenetére
Erre a hibára gondolsz ? :
A SATA/1,5 és a SATA/3,0 közötti kompatibilitás fontos, ezért a SATA/300-ban van egy visszakapcsoló szekvencia, ami SATA/1,5-be állítja az átvitelt, mikor olyan eszközzel kommunikál. A gyakorlatban néhány régebbi SATA vezérlő nem valósítja meg a megfelelő SATA sebesség-kritériumokat. Az érintett rendszerekben a felhasználónak kell kézzel átállnia SATA 3,0-ról SATA 1,5-re egy jumper segítségével. Ismertek a hibás chipsetek, köztük a VIA VT8237 és a VT8237R déli hidat, a VIA VT6420 és a VT642L önálló SATA kontrollert. A SiS 760 és 964 chipsetek is tartalmazzák ezt a hibát, de egy frissített SATA vezérlő ROM-mal ezt javították.
Ehhez akkor csak annyi kellene, hogy jumperrel vagy szoftverrel (értelemszerűen ezt egy másik gépben) visszakapcsoljam az SSD-t SATA 1-es módra.
Ilyet nem tudnak a mai SSD-k ?Ja és lehet-e hasonló hiba Sata 2 és Sata 3 átváltás közt ?
Ilyenkor a Sata 3-at támogató SSD-k visszakapcsolhatók-e Sata 2 módba ?És akkor még az a kérdés, hogy egy SATA 2-t támogató vinyó esetében is ez lenne a helyzet ?
Mert épp arra gondoltam, hogy egy kicsit Bad Sectoros, HDSentinel 48%-os kondíciójú Hitachi 7K160 szériás 160GB-os vinyóval próbálnám ki a gépet. Illetve lehet apámmal meg a Win7-et, hogy meg tud-e barátkozni vele.
De akkor azt is vissza kellene kapcsolnom Sata 1 módba ? -
spista222
addikt
Amennyire én tudom nincs különbség a két chip között csak más az északi híd és azért lett az A odabiggyesztve.
Ezekkel a déli hidakkal az a baj hogy csak sata 1 es hdd-t kezelnek így ssd-t biztos nem mert tartalmaz egy hibát amit csak a plus kiegészítő névvel ellátott déli hidakban küszöböltek ki. a legjobb ha cseréled a lapot ahogy egy régebbi hsz-ben írtad. A pdf-hez nem kell nagy sebességű hdd de gy jó vga elkél mert a VIA integrált VGA-i eléggé szoftveresek és teljesen lefogják a procit amitől még az egérkurzor is szaggat.G4ga: Akkor viszont megvan a hiba elvileg egy ágon 500mA-t tud kiadni az USB de mivel mindennel el van látva ezért azt könnyen átlépheti és instabil lesz a kapcsolat. Sajnos ezt átállítani nem lehet sima 5V-ra hacsak nem szeretsz szerelni a PS2 nél nincs ilyen áramkorlátozás ott akár annyi áramot is ki lehetne venni hogy szétég az aljzat és a dugó
[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
válasz spista222 #2332 üzenetére
DonThomasino: eddig nem ugyan ugy müködött! bár a tudat hogy egy átalakitóval van a géphez kötve bánt, de majd megszokom!
Igazatok volt.Nem tartom valószinünek hogy a G9x és a G510 lecserélem emiatt! Asszem érthetö.
Eddig is ezt a két perifériát használtam és más lapoknál nem volt baj! Evvel a lappal volt csak bajom!A billenytüzet picivel több mint 1 Hónapos, az egér 1 éves. másik géphez kötve nem volt velük baj.
Szerk: Terhelés alattz azt érted hogy sok neki? Ezt emlitette a a szervizes figura is. Ugye a G510 van kijelzöje meg minden. lehet az eszi a portot. És ezért mondta a jumpert!
Még ránézek majd a biosra hátha akkor ott lehet valamit állitani!Köszönöm a tippeket!
GLOCK34:
Verd az asztalt náluk és ne hadjad magad! Mostanában ugy gondolják a boltok bármit megtrehetnek. Origi volt a lap amikor megkatad? Levolt rendesen zárva?
Nemrégibe az egyik barátom járt ugy hogy rendelt egy Kézi kamerát egy Webshopbol ( ahol már töbször is vásárolt ). Elment érte a felesége, haza vitte. Este amikor Ö kibontotta picit ideges lett. A kamera használt volt és hiányos. Persze a bolt semmit nem tudott rola, viszont szó nélkül visszaadták a pénzt![ Szerkesztve ]
-
atesss
addikt
Üdv !
Úgy néz ki a VIA szeret egy Core 2-es alaplaphoz is ősrégi Déli hidat használni.
Részletesebben a másik topicból: [link]
Mikori is lehet pontosabban ez az AMD-s lap, tehát mikor adhatták ki ?
Illetve lehet-e különbség a déli hídban, más-e a VT8237 és a VT8237A ? -
GLOCK34
aktív tag
válasz spista222 #2326 üzenetére
Köszi a tippet,ha nem megy a csere felveszem vele a kapcsolatot.
(#2327) DonThomasino: Megkérdezem,hátha tudnak segíteni. Biztos nem fogom simán benyelni,mert kizárt,hogy én okoztam. Csak leemeltem a burkolatot és kész. Ami procit rendeltem hozzá még ki sem lett bontva,zárjegyes. Lehet ezzel együtt visszaküldöm. Elég extrém lenne ha tartalékban itt figyelne még egy 1155 proci amivel össze tudnám barmolni.
Még egyszer köszönöm!Basszus,most ugrott be,hogy a doboz nem volt zárjegyes. Vagy nincs is rajta alapból?
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
Látod, te meg nem akartad kipróbálni.
Származik így bármiféle hátrányod ha PS2 vel használod a perifériákat?
Nem tudom mi az a standby ág.
Még annyit megpróbálhatsz BIOS ban letiltod
azokat az USB ket amit nem használsz.[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
G4ga
őstag
Visszatértem.
Gyors összefoglaló a bajomról:Asrock 970 Extreme 3 + Logi G510+G9x
Uj Usb eszköznél, kifagy vagy kék halál, majd ujrainditás után állandóan kifagy már bios alatt is. Elkezdte azt is produkálni hogy leállitás után a billentyüzet bekapcsolva maradt.Többen javasolták hogy probáljam ki Ps2 egérrel és bill-el. Hibátlan volt. akár hányszor inditottam ujra, dugtam rá akár mit müködött.
Mondom megkérdezek egy szervizest mi lehet a baj.
Ö azt mondta valószinüleg a standy by ág tulterhelt. valami jumpert magyarázott hogy rakjam át.Nézegettem a lapnak a kiskönyvét de nem találtam benne ilyet!
Erre esetleg valami tipp? -
Deapimp
csendes tag
Van 1 asus P5G41T-M LX 2 alaplapom de csak sata 2 csatlakozó van rajta szeretnék sata 3 beletenni.
SSD kihasználása miatt.
Ezt találtam ami szerintem jó lenne bele:Marvell 88SE9123 chipset, PCI Express 2.0 x1 foglaltba, 2 db SATA 3 port + 1 eSATA 3 port (megosztva az egyik SATA 3 porttal), Windows XP-től felfelé támogatott.
De nem vagyok biztos.. Ebben szeretnék segítséget kérni. -
-
GLOCK34
aktív tag
Köszönöm a tanácsokat! Beszéltem a bolttal,és persze azt mondják,hogy nem bizonyíthatóan gyári hibáról van szó. Ezt nem értem de mindegy. Most megnéztem újra,két db lábnak hiányzik a felső része. Az a baj,már belefáradtam mostanában abba,hogy állandóan a sok sz.r selejtes horror árú cuccal rohangálok,küldözgetem. Amit vettünk hűtő kompresszorhibás lett a 2.héten,vettünk 3d tévét amiből a 4. lett jó, 2 pixelhibás volt egy plazma vt30 pedig panelhibás volt.
Bocsánat,de már nem tudtam magamban tartani.
Akkor esélytelen a normális működés? Esetleg fogyasztóvédelem,ha nem akarják cserélni? -
spista222
addikt
-
GLOCK34
aktív tag
Sziasztok! Most bontottam ki egy Asrock Extreme3 gen 3 lapot,kivettem a proci foglalatból a műanyag lapot és alatta az érintkező lábak az egyik oldalon egymás mellett 4-5 db ferdén áll,sőt ha jól láttam 1-2 olyan mintha nem lenne meg teljes hosszban. Ez most nagy gond? Lehet valami baja ettől a lapnak vagy a procinak?
-
Fransico
tag
bad sector nincs, 2 maggal mindent alapra állítva is ezt csinálja. Az lehet a baj, hogy a tápon csak 4 pin-es csati van? Chieftec 450w.
[ Szerkesztve ]
-
Kobold190
aktív tag
válasz Fransico #2313 üzenetére
proci 3-4 magosítva lett?? ha van akkor az lehet az eggyik ok, a másik a kékhalál, akkor tuningoltad a memót is és nembírja a terhelést, vagy kevés neki az áram, a 3. amire gondolok a hárdal lehet valami, ha már megy a gép rendessen, nézd meg van-e rajta bad sector, ha igen akkor a gond.
-
droving
aktív tag
Egy kis segítség kellene nekem.
Tudna valaki ajánlani egy pc boltot ahol ezt megkapom ?
775/ intel quad támogatás/ ddr3 kezelje a 8gb 1333mhz / ATX legyen.
Nem vagyok othon ezekben a bolti témákban , ezért kérném a segítségetek.
Okoskodokra nincs hangulatom , igen van nekem is netem meg google.hu is.
droving felhasználónak 145 pozitív értékelése van a fórumon!
-
Fransico
tag
Sziasztok!
Következő a problémám: van egy Giga ma770 ud3 rev2.0 lapom. Most cseréltem benne processzort (phenom II x2 555be). A win időnként fagyással indul, ha egyáltalán elindul, mert van hogy már töltés előtt lemezolvasási hibát ír ki. Próbáltam win cd-ről vagy alaplapi cd-ről javítani először "invalid partition table" felirat jelenik meg, majd többszöri javítási kísérlet után elindul a gép, de win betöltés közben(már a háttér is megjelent) kék halállal leáll.Csökkentett módban így már elindult. Nem csináltam vele semmit a csökkentett módban, csak szimplán újraindítottam a rendszert normál módban. Jelenleg hiba nélkül fut, ha már egyszer elindul akkor teljes terhelés alatt is tökéletesen működik több órán keresztül is. Nem melegszik benne semmi túlzottan.Ilyenkor egy napig jó majd másnap kezdődik előröl minden. Nod nem talált vírust.Hol keressem a hibát? Bocs, ha rossz helyre írtam, de nem tudom ezt hol tudnám máshol megkérdezni. -
inyuska
tag
Hy
Segítség kéne.Szgépböl ha kihúzom a tápkábelt akkor a bios visszaáll eredeti beállításokra.Elemcsere megvolt.Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest