-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian922
tag
Hy,
Lenne nekem egy régebbi (4+éves) asus p5b premium alaplapom amiben a bios kicsit furán viselkedik egy ideje.
Pár hónapja mikor vettem egy új cpu hűtőt (core2duo e2220as proci) mert a régi hangos volt, kicsit utána néztem és úgy találtam különböző régebbi oldalakon, hogy ezt a procit lehet oc-zni és egy guide alapján nem sokat, 400-500 mhz-et (alap 2400ról 2800-2900ra) felhúztam egy ideig aztán mivel gondoltam ezzel sokat úgysem érek visszaállítottam mindent alapba.
Na már most nem tudom a fentinek van-e köze a hibához, de mivel ezt még a hiba megjelenése előtti hetekben csináltam gondoltam leírom. A hiba maga az, hogy a biosba belépés után azon belül nem tudok navigálni, viszont a lapom az olyan, hogy ha 3gb-nál több ram-ot akarok láttatni a rendszerrel akkor azt bioson belül kell beállítani (4gb- van, annyit jó is lenne ha látna mert hamar elfogy 3gb).
Gondoltam már kis utána olvasás után, hogy csak a billentyűzet a ludas, de se usb/ps2 portos billentyűzettel nem ment, és ami még fura, hogy ha belépek a biosba, látszólag minden jól megy viszont ha megpróbálok lépni benne akkor még a bios óra is megáll (már a számláló, maga az óra nem nullázódik vagy ilyesmi).
Ha bárkinek lenne valamilyen ötlete azt örömmel fogadnám, mert még egy ideig ezzel a lappal leszek megáldva és sokszor kellemetlen, hogy elfogy a ram miközben még lenne és emiatt lassulnak be nagyon a dolgok.Asus m5a97 evo r2.0 - AMD fx 6300 - AMD HD7850 1gb - 2x4gb Kingston hyperx black 1600mhz - Cooler Master Hyper Evo 212
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Adobe Photoshop
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tuning kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Gigabyte GA-Q77M-D2H rev:1.0 LGA 1155 alaplap
- AKCIÓ! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI MEG Z590 UNIFY Alaplap WIFI-s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest