- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
rbalint88 #24472 üzenetére
Netezni nem rossz meg csak officet nyomni!
Nekem ott gurította el a lasztit mikor ~100 éve jólmegszokott kombinációkat csak azért is máshogy kell csinálni mert mi vagyunk az alma. Lásd CTRL S vs Command S és társai...
HTC volt, One M7 és One M8. Mindkettőt nagyon szerettem, sajnáltam is, hogy az a HTC amit akkor ismertünk később gyakorlatilag nyomtalanul eltűnt. Még sokak által szidott Nexus 9-em is volt ami a mai napig megvan, az is a maga idejében azzal a Tegra K1-el nagyon jó kis cucc volt!
One M8 után jött egy LG majd egy Samu időszakom, aztán az S7-S8-S10 szériák annyira elgurították a lasztit szintén, hogy vettem egy 12 Minit használtan, majd 13Mini aztán már meg sem álltam a 15 Pro-ig.
Most meg nem mennék már vissza semmi pénzért, ezt csak előveszem és megy. Ellenben a OneUI-al aminek mindig volt valami apró kínyja, random merülések, felmelegedés ha épp olyanja volt (zsebben, hozzá se nyúltam) vagy említhetném az S10-et a 2x alaplap cserével... ehhez képest itt semmi. Még az új IOS verzió bugjai is valahogy elkerültek.
Reggie0 Nekem nem lenne velük bajom, jó a hw jó az egész gép anyaghasználat szintjén. Csak az OS-t kéne leírtani róla ahogy van!
boldi A jó öreg Ericson
Életem második telefonja egy Sony Ericson live with walkman volt, marha jó cucc volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA VI
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest