- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
Én a hétvégén nekiálltam megkeresni a rendszámtábla világítás nemvilágításának okát, hamar meg is lett. Sőt, már azt is tudom, hogy a hátsó szélvédőfűtés miért nem ment
Fehér a fűtés, kék a rendszámtábla világítás pozitívja. Úgyhogy vennem kell javítókészletet plusz mivel a saruk is és az a vezeték is elkorrodáltak így ezt is - de sehol sem találok cikkszámot hozzá
-
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #24784 üzenetére
Amúgy hiányzik még egy dolog, ami alvázszám alapján gyári tartozéka kellene legyen az autónak: egy alkoholteszter.
-
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #24780 üzenetére
A nyomok arra utalnak, hogy volt egy kisebb koccanása még pár éves korában Svájcban, és mivel a teljes zárhíd műanyagból van, egyszerűen eltört. Ezt kicserélték, de a matrica külön cikkszámon szerepel, azt nem pótolták.
Túl nagy ütés nem lehetett, mert a nyúlványok teljesen épek, kb. akkorát kaphatott, mint a Jazz, mikor nem adták meg nekem az elsőbbséget.
Egyszerűen feltűnt egy másik MiTo motorteréről készült képet nézegetve, hogy ott sárgállik valami, nekem meg nem. Aztán rákeresetem még több képre, és egyértelművé vált a hiány.
-
sagesz93
addikt
válasz
Szoszo94 #24771 üzenetére
Ez nagyon közel volt, mert 0925
Made in Italy a gyártás helye. Már fel is került, az első méterek biztatóak, csendesebb mint a téli, bár ez gondolom nem meglepő. Az utolsó idei kép a fekete kerékkel
kelly416: Automaxról rendeltem az utolsó 4 darabot, úgy voltam vele ha 2024-nél régebbi gyártás, akkor nem veszem át, de így meg vagyok nyugodva. -
kelly416
veterán
-
sagesz93
addikt
Megjöttek az Abarthra a Pilot Sport 5 gummák, na ki mit tippel mi a DOT?
A héten remélem fel kerülnek a kocsira, a nyári fehér felnik peremét / szálcsiszolt részét megcsináltattam márciusban.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi
Két végletnek két véglet de nem mindig van kedvünk direktben étterem étterembe beülni, néha jó lenne csak kis gyors kaja jelleggel betolni valamit. Gyrost meg otthon is összelehet dobni ennyi erővel max hideg lesz
De egyébként tényleg betelt a pohár, tavaly mikor borért mentünk Rakamazban egy kis csárdával szívtuk meg ugyan így...
-
Micsurin
nagyúr
Azt hiszem most lesz a napja, hogy veszek egy rendes hűtőládát... úgyis van az audiban szivar a csomiban is.
Olyan jól sikerült a gyrosozás a Dunakanyarban, hogy 2 napja dögrováson vagyunk 39+ fokos lázzal és a kaja csak úgy átszalad rajtunk... ezentúl inkább cipelem magamnak a kaját a kocsiban. -
Micsurin
nagyúr
Nem Focvis az
Boldi nyert, sima Mazda 3 a pár éves szériákból.
Na meg kötve hiszem, hogy focvis így állna meg… -
tboldi
nagyúr
Túl magasan van a hátsó lámpa egy MX-5-höz képest, és nem is olyan formájú, illetve a távolság hiánya az ajtó és a sárvédőív között is árulkodó, hogy nem az.
A kilincs sem olyan formájú, és az MX-5-nél tök közel van az övvonalhoz. De még legalább 4 egyértelmű különbséget meg tudnék nevezni.Ja, csak azt nem írtam le, hogy mi ez.
Szerintem egy sima 3-as az aktuális generációból.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #24755 üzenetére
Majdnem megkimelt mx5.
-
Micsurin
nagyúr
Aztán nem fogja érteni miért hasad ki…
-
Szevam
senior tag
Ez nagyon kis mókás. Ide is bedobom
(Deffenzív vezetés)
-
aktív tag
válasz
kelly416 #24742 üzenetére
Ennyire sajnos nem eszik forrón a kásán.
Ugyanúgy papíros adásvételit írtok, csak az eladónak már van lehetősége ezt neten keresztül befotózva/ scannelve leadnia.
Ha minden jól, olvashatóan van kitöltve, akkor 5 perc az egész és meg is vagy vele. Az olvashatóság érdekében én innen ajánlom az adásvételit gépen(!) kitölteni, nyomtatni és csak az aláírásokat rátenni kézzel.
-
kelly416
veterán
Nagyon le vagyok maradva, én még oapírboltban veszem a 4 példányos, önindigós adás-vételit. Van már ennek olnine verziója?
Szerk.:
Azaz persze, hogy van, telóval papírra befényképezni az alvázszámot nehéz.
Inkább az a kérdés, merre keressem?
Ott ahol a jszp-t is elérem, az ügyfélkapun? -
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #24730 üzenetére
…kérdezd rbalintot, szegény nagy rajongója lett a rendszernek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #24737 üzenetére
Kicsit túl van ez bonyolítva. Emlékszem mikor vettük a kocsit használtan már ott várt a forgalmi meg minden a kereskedésben. Nem kellett egyáltalán rohangálni sehova a papírokkal csak letenni a kp-t az asztalra.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #24735 üzenetére
Jövő héten én is csinálok egy ilyet. Simán be lehet mobillal fotózni vagy vannak buktatók?
-
aktív tag
válasz
szabonagyur #24732 üzenetére
Aha, én anno a megyeszékhelyit adtam meg (~80 km, ne kérdezd miért
), innen hívott az ügyintéző, hogy egyeztessünk egy személyes időpontot, mert nem tudja az alvázszámot elolvasni a mellékelt képen. Megegyeztünk egy jobb minőségű képben emailben.
-
aktív tag
válasz
szabonagyur #24730 üzenetére
Hozzád legközelebbit. Ha van benne valami hiányosság, és be kell mutatnod személyesen, akkor innen fognak keresni.
-
szabonagyur
félisten
Autó eladás lejelentése.
Van egy ilyen rész
Ilyet minek kell megadni vagy mit adjak meg?
-
Szevam
senior tag
Előzetes időjárás
Mivel egy héttel vagyunk a tali előtt, ezért bőven fordulhat még a kocka. A modell nem tudja egyelőre ezekre a napokra az órás bontást sem.2025.04.15 15:00-tól
15:00-tól a hőmérséklet 15 °C körül alakul majd 18:00 körül 12 °C köré süllyed, és ezt tartja nagyjából éjfélig.
Kis szél várható, de ahogy megy le a nap egyre jobban gyengülni fog.
Eső viszont várható lesz 15:00-tól, később záporok alakulhatnak ki a térségben.2025.04.16 15:00-tól
15:00-tól a hőmérséklet 15 °C körül alakul majd 18:00 körül 12 °C köré süllyed.
A szél várhatóan erősebb mint előző nap volt viszont tovább is erősödik.
18:00-kor várható erősebb de rövid ideig tartó (1 óra) eső. -
Reggie0
félisten
válasz
szabonagyur #24719 üzenetére
Mar az is csoda, hogy elaruljak hol fognak merni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #24719 üzenetére
Ja hogy az zavart. Ki akarod nyomtatni?
Ha meg nem akkor ne foglalkozz a tájolással. Van elég dolgon bosszankodni ezen kívül is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #24717 üzenetére
Ez kb mindig ilyen megyénkénti felosztásban volt.
-
szabonagyur
félisten
Azért ezeket a PDF-ket ilyen formában készítette el
-
Reggie0
félisten
válasz
szabonagyur #24713 üzenetére
Lehet elegendo masik kormanyablakba menni. Mindenhol vannak helyi hobbik.
-
kelly416
veterán
Én tépőzáras függönyösszefogót használtam/használok, de volt amikor binder clips volt a megoldás.
-
kelly416
veterán
válasz
szabonagyur #24703 üzenetére
Amikor Édesanyámtól vettem át a régi autóját, anyakönyvi sem kellett és eredet vizsga sem.
-
Szevam
senior tag
603D - Kerékpár problémák:
A hajtókar olajzása kapcsán én ruha csipeszt használtam. -
Reggie0
félisten
válasz
-
ParmaBoy
tag
válasz
Egyenesági rokonok között csak, de valóban nem kell ilyenkor.
-
szabonagyur
félisten
Azt mondták ma az okmányban öcsémnek, hogy nem kell eredetiség vizsga sem mivel rokonok közötti autó eladáshoz nem kell, ez nekem új.
És az anyakönyvi másolatát nem fogadják el, csak az eredetit, ilyen hülyeséget.
-
Emunem
őstag
válasz
FeRRaR1 #24701 üzenetére
amit te mondasz, itt volt ennek nem is olyan régen hagyománya (10+ év), aztán hamar leálltak vele. (drága, vagy céges autó elé ugrálás, látszat serülésekkel..) Volt, hogy börtönbe került a bohóc színész, aki az autó elé ugrott (vagy rá), de volt hogy kövér összegekkel egyezett ki a huncut ember a palira vett jómadárral (15+K euró, meg hasonlók...) Hála Istennek már nem nagyon van rá példa, hogy tömegesen csinálják a munka kerülök...
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Reggie0 #24700 üzenetére
Részben igaz. De pont ez az hogy ott várnak, és nem mennének át ha az autós nem jelezne kézzel lábbal hogy induljanak.
Sok minden elvárt, aztán nézzük meg a valóságban hogy állunk ezzel...
De mindegy, elengedem, nem kell mindenben egyet értenünk.
Emunem
Repülő még nem jött velem szemben az úton, de okés.
Egyébként az volt a fő indok hogy egy 40 tonnás kamion nagyobb kárt tud tenni mint egy biciklis, ezért nagyobb felelősség is jár hozzá.
De mérlegelnek is, volt kollégám ütött el gyalogost a busszal, nem halt meg de közel volt, egyik lábán átment. Piros volt a gyalogosnak, nagy tömeg, sok parkoló kocsi, lassan ment a busz, kiugrott elé hogy most átmegy. Rendőrök visszanézték a kereszteződés illetve a busz kameráját, és aznap felmentettek hogy nem tehet róla. Az mondjuk más kérdés hogy mennyi idő volt neki ezt kiheverni meg akkora teher hogy ordított róla hogy rosszul van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest